Byghjem.dk

Lille Kloakrenser

Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
For en del er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Derved er det en fordel at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af lille kloakrenser.
Hvis du vil have produkterne med det samme eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt i de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder har et bredt sortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal overveje om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare lille kloakrenser.
Der kan være forskel på priserne på billige lille kloakrenser fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på billige priser, og nogle har service. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber varer fra en lang række forskellige producenter, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af lille kloakrenser online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og dermed har kunderne chancen for at bestille online og transportere varerne selv. Takket være dette er der mulighed for at spare leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du en billig pris.
De fleste nichebutikker har en enorm viden om deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Af den grund er det forventeligt at du får en høj grad af gavnlig vejledning fra nogle der er eksperter i netop lille kloakrenser.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du bestiller lille kloakrenser online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre
lille kloakrenser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag mere end 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille kloakrenser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille kloakrenser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lille kloakrenser silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man bør ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. I mange tilfælde vil det være essentielt at have det til rådighed akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at medregne de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
2Du bør regne på hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du skal sikre dig assistance fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Ifald du anskaffer professionel hjælp er det normalt at hente priser fra forskellige virksomheder.
3Inden du optager byggeriet må det være rimeligt fornuftigt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Der kommer stort set altid uventede problemstillinger i forbindelse med krævende byggeprojekter, og altså kan det være afgørende at man har afsat betragtelig tid i tidsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
5Ofte vil det vise sig afgørende at have en budgetoversigt for arbejdet, så du giver sig selv et overblik. Det er økonomisk at gennemgå samtlige udgifter, og bagefter tjekke mulige tilbud på dem én og én.
6Planlægning vil være vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du skal liste en klar strategi, der fortæller hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder handlingsplanen.
7Du finder en verden af hjælpeartikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med ekstremt meget udbytterig oplysning, navnligt ifald man benytter engelske søgeord.
8Måske kan det blive afgørende at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du går i gang med projektet. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel huskeliste indeholdende hver eneste ting du skal bruge, og så eftergå hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
9I visse tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få ifald byggeprojektet er positivt for miljøet. Støtten er altså afhængig af at renoveringen påvirker miljøet.
10For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum se vejrberetningerne lige før projektets begyndelse, så du slipper for at det pludselig går i gang med at piske ned bedst som du står midt i dit svære projekt.
11Det er oplagt at få en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig hvis det er omfattende byggeopgaver. Krævende byggerier behøver flere personer. Derudover bliver det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
12Du bør på ingen måde nedprioritere sikkerheden, så glem ej beskyttelse såsom sikkerhedssko der sikrer dig overfor hændelige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er enormt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Flere netbutikker i Danmark giver på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsløsninger til lille kloakrenser. En der er meget almindelig er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter ordren når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo ultra simpel, og ofte tilmed den billigste type af levering.

Du burde alternativt afveje for og imod at få produkterne leveret til din adresse eller til når du er på job. Leveringstypen bliver for det meste en sjat mere pebret, men omvendt ekstremt hensigtsmæssig ved køb af lille kloakrenser online. Den mest billige løsning til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til webshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på lille kloakrenser kan være usædvanlig aktuel når vi mangler varen øjeblikkeligt, og med det formål er det aldeles på sin plads at man undersøger leveringstiden på lille kloakrenser. De fleste online webshops – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på deres favorit varer online, men som trods alt nødvendiggør at ordren indsendes inden et aftalt klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få de nye varer ekspederet forud for at medarbejderne holder fyraften.

Visse byggemarkeder lover levering uden beregning på lille kloakrenser online, men oftest er det forbeholdt når du handler for en bestemt pris. Derudover bør man gribe den mest letkøbte fragtmetode, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et udleveringssted.

En lang række netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig lille kloakrenser online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne foreslår for eksempel click-and-collect på lille kloakrenser i disse byer:

Hjørring, Horsens, Kolding, Stenløse, Aabenraa, København, Nakskov, Frederiksværk, Frederikssund, Nyborg, Allerød, Hillerød, Brønshøj, Odder, Gladsaxe, Frederikshavn, Middelfart, Brøndby, Virum, Ishøj, Næstved, Viborg, Birkerød, Haderslev, Farum, Taastrup, Aalborg, Gentofte, Rønne, Jyllinge, Aarhus, Rudersdal, Ikast, Åbyhøj, Risskov, Charlottenlund, Holbæk, Nykøbing Falster, Vordingborg, Odense, Thisted, Valby, Vejle, Fredericia, Brønderslev, Roskilde, Glostrup, Herning, Køge, Grenaa, Værløse, Hedensted, Skanderborg, Kokkedal, Randers, Lystrup, Ølstykke, Albertslund, Højbjerg, Lillerød, Ringsted, Svendborg, Helsingør, Lyngby, Silkeborg, Nørresundby, Struer, Tilst, Søborg, Varde, Slagelse, Skive, Kalundborg, Hedehusene, Esbjerg, Vanløse, Hvidovre, Hørsholm, Ballerup, Tårnby, Frederiksberg, Rødovre, Greve, Sønderborg, Haslev, Nærum, Holstebro, Solrød Strand, Korsør, Vallensbæk, Dragør, Hobro, Brabrand, og Herlev, .

Afhentning af lille kloakrenser er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når der ses på tendenserne står det klart, at online shoppere typisk søger efter blandt andet billig lille kloakrenser og lille kloakrenser online. Foruden dette ser vi som regel folk søge efter bl.a. lille kloakrenser priser, lille kloakrenser tilbud samt køb lille kloakrenser, plus de kendte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Få rabat på lille kloakrenser

Det er særligt ligetil for enhver at prissammenligne på billige lille kloakrenser online i blandt forskellige e-forhandlere, og følgelig har mange internet foretagender fundet det uundgåeligt at nedskære prisen på lille kloakrenser betragteligt, og ydermere sikre levering uden beregning.

Det kan trods alt vise sig indbringende at kontrollere visse outlets på nettet efter billige priser på lille kloakrenser online før du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at antage den mest billige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Du bør lige meget hvad huske på, at hvis en e-forhandler forhandler billige lille kloakrenser online til salg for en pris som kan ses som utrolig lav, bør det i nogle tilfælde være et kendetegn på en bedragerisk netbutik. Kortkøb er imidlertid inkluderet i Indsigelsesordningen, der forsvarer dig imod falske netbutikker.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, når du foretrækker at klare beløbet til lille kloakrenser over en længere periode. Det fås normalt hos nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at folk mange gange kigger efter blandt andet lille kloakrenser priser og køb lille kloakrenser. Vi ser desuden typisk internet shoppere lede efter eksempelvis billig lille kloakrenser, lille kloakrenser tilbud samt lille kloakrenser online.

Læs tidligere køberes synspunkter

Trustpilot medfører de facto anstændige chancer for at gennemrode mange øvrige køberes anmeldelser og derfor er det godt, at du iagttager e-forhandlerens anmeldelser før du handler billige lille kloakrenser online.

Facebook indebærer lignende relativt fordelagtige genveje til at få et kig ind i online shoppens kundefokus. Herinde ser vi mange online forretninger som giver kunderne mulighed for at udforme en vurdering af købsoplevelsen, hvilket desuden burde anvendes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige lille kloakrenser online hos en internet butik bør de i princippet granske dens handelsaftale, men det er naturligvis ikke særlig spændende, særligt med de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan og Bauhaus.

En nemmere løsning kunne måske være at efterse hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det længe har været et sympol på at internet virksomheden efterfølger de opstillede regler, foruden at e-handlen jævnligt efterses af fagmænd der er indført i reglementet på området.

Derudover giver det dig mulighed for opbakning, såfremt du bliver udsat for problemstillinger i processen med din bestilling af lille kloakrenser. Udover dette rekommanderer vi at man er vidende om de mest vitale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af lille kloakrenser online, som eksempelvis hvilken returneringsret internet shoppen kører med.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne eftervise sin bestilling af lille kloakrenser, hvad end man bestiller fra Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg eller Bauhaus.

Jan P gav 5 stjerner

Som altid

Thomas V gav 4 stjerner

Perfekt køb

Marianne gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Karen gav 4 stjerner

Hurtig

9 gode råd til når du køber online
1Adskillige online butikker yder nu til dags alverdens billige muligheder for fragt til lille kloakrenser. En der er meget anvendt er lige nu at få leveret til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo super bekvem, og endda også den billigste leveringsløsning.
2Nogle få e-forretninger i Danmark sikrer fragt uden omkostninger på lille kloakrenser, men i reglen er det under forudsætning af at man køber for et konkret beløb. Alternativt skal du foretrække den mest billige slags levering, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig undertiden lige så vel yderst bekvem. Den mest letkøbte fragtform er uden tvivl selv at hente pakken.
3Leveringsdygtigheden er ualmindeligt bestemmende ifald man absolut skal bruge produktet om et øjeblik, så derfor er det fuldt ud på sin plads at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid på lille kloakrenser. Temmelig mange netshops i Danmark giver løfte om billig 1 dags fragt på en række produkter, men som trods alt er regnet ud fra at transaktionen realiseres forud for et fast klokkeslæt.
4Det er efterhånden super enkelt for alle og enhver at analysere priser online på billige lille kloakrenser i blandt forskellige e-forhandlere, og altså yder mange internet virksomheder fragt uden betaling. Det kan dog ikke desto mindre vise sig udbytterigt at analysere en række webshops efter rabat og tilbud før du shopper, således at man er skråsikker på at opnå den mest betalelige pris.
5Den prisbilligste type af levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den mulighed er betinget af at du befinder dig i kort afstand af online virksomhedens tilholdssted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende såfremt man behøver lille kloakrenser nu og her. Alternativt så garanterer flere internet butikker fri fragt, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der shoppes for en konkret pris.
6Generelt går vi ind for at undersøge om online virksomheden er godkendt af e-mærket, hvilket bør være et fingerpeg om at internet webshoppen efterkommer de officielle regler, og at internet firmaet regelmæssigt overvåges af jurister som mestrer lovene på området. Før folk shopper billige lille kloakrenser i en e-butik kan man reelt overveje netbutikkens forretningsbetingelser.
7Forinden folk bestiller billige lille kloakrenser hos en e-handler bør man når alt kommer til alt kigge på forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke super spændende. Tillige slår vi et slag for at køber er opmærksom på de primære bestemmelser der har indvirkning på handlen med billige lille kloakrenser online, eksempelvis den bytteret online forhandleren anvender.
8Trustpilot leverer helt fortræffelige genveje til at granske adskillige tidligere forbrugeres anmeldelser og derved slår vi et slag for, at du tjekker netbutikkens bedømmelser forinden du bestiller billige lille kloakrenser online. Facebook fremskaffer desuden egentlig troværdige løsninger til at få indblik i e-handlens kundetilfredshed.
9Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en orden, hvilket bistår os imod falske online forretninger. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at afbetale omkostningerne over flere uger.