Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Mere info
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Mere info
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensav med teleskop
349 kr.
Mere info
Grensav foldbar
60 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Mere info
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Mere info
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Mere info
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Mere info
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Mere info
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Mere info
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Mere info
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Mere info
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Mere info
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Mere info
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Mere info
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Mere info
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man kende netbutikkens regningslinjer.
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot vil spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre produkterne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er helt klart meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Du vil finde forskelle i prisen på billige lille grensaks hos de forskellige online byggekæder. Enkelte giver gode priser, imens øvrige satser på kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du vil prioritere.
For nogle er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. Derved kan du med fordel bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde gode råd til valg af lille grensaks.
Flere byggekæder sælger et enormt varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare lille grensaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du nær dig, og i kraft af det har mange chancen for at handle online og køre byggematerialerne selv. Som følge af det har du chancen for at spare leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne straks.
De kendte byggecentre samler produkter fra talrige nichebutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt udvalg af lille grensaks online.
De store byggekæder er udbredte og velkendte butikker, som kan give øget troværdighed når man stopper online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem kan du få mere kyndig sparring fra nogle der er specialister i lige præcis lille grensaks.
En masse nicheforhandlere styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
En masse nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, som oftest er danske, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller lille grensaks online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

lille grensaks silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille grensaks bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lille grensaks jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

lille grensaks harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få meget at sige. Derfor bør du med jævne mellemrum se vejrvarslen i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at piske ned når du lige arbejder hårdt på dit komplekse projekt.
2Du skal aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Det er fundamentalt at have værktøjet til disposition forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør huske at tage højde for disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
3Planlægning er metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du må nedskrive en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du laver tidsplanen.
4Det viser sig meningsgivende at du har alle byggematerialer disponible inden du indleder eksekveringen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en enkel oversigt som samler alt det der bliver brug for, og så gennemløbe materialerne, således at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
5Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at lave et regnskab for arbejdet, så du har et økonomisk overblik. Det vil være sundt at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man kunne kortlægge beløbet for dem én efter én.
6Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt i tilfælde af omfattende projekter. Enkelte byggerier behøver flere personer. Ydermere bør det være mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
7Du må for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikrer dig mod eventuelle risici. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
8Du kan finde mange hjælpeartikler og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med rigelig gavnlig viden, navnligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
9Der viser sig altid overraskende udfordringer ved krævende projekter, og altså er det væsentligt at der er afsat passende plads i agendaen, som gør at man føler sig overbevist om at have tid nok til det.
10Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det blive rimeligt essentielt med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Måske burde du overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan få assistance fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Ifald du sikrer dig assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
12I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes forudsat at byggeriet gør en forskel for miljøet. Det kræver altså at renoveringen forbedrer planeten.
Danskernes foretrukne byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som naturligvis er absolut betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Mange online forhandlere yder nu mange forskellige billige leveringsmodeller til lille grensaks. En af de mest anvendte er for øjeblikket udleveringssteder, hvor det er muligt at hente de købte varer når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig meget smertefri, samt typisk endda den mest betalelige slags levering.

Du kunne endvidere forsøge at bestille levering hjem til dig selv eller til dit arbejde. Muligheden er typisk en sjat mere bekostelig, men til gengæld yderst ligetil med lille grensaks online. Den mest betalelige mulighed for fragt er dog at du selv henter varerne, men det står og falder med at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på lille grensaks kan være virkelig vital forudsat vi behøver produktet om kort tid, så derfor er det relativt passende at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på lille grensaks. En lang række online butikker – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag fragt på en lang række varenumre online, men vær opmærksom på at det er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ekspederet forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte shops på nettet lover gratis levering på lille grensaks online, men for det meste er det forbeholdt når du køber for et fastslået beløb. Ellers skulle du overveje den mest billige type af levering, hvilket oftest vil være at få bragt dine varer til en pakkeshop.

Mange netshops giver afhentning hvor man køber billig lille grensaks på nettet men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark og 10-4. De udlover eksempelvis klik-og-hent på lille grensaks i disse områder:

Roskilde, Brøndby, Tilst, Frederikssund, Værløse, Brønderslev, Kolding, Haslev, Jyllinge, Lyngby, Vejle, Slagelse, Vanløse, Hedensted, Rudersdal, Hørsholm, Greve, Ølstykke, Åbyhøj, Grenaa, Vordingborg, Glostrup, Valby, Charlottenlund, Svendborg, Aabenraa, Solrød Strand, Hedehusene, Dragør, Hjørring, Ishøj, Rødovre, Farum, Hobro, Viborg, Nykøbing Falster, Brønshøj, Gentofte, Allerød, Søborg, Helsingør, Struer, Lystrup, Korsør, Sønderborg, Odder, Holstebro, Hvidovre, Fredericia, Vallensbæk, Taastrup, Hillerød, Lillerød, Nørresundby, Nakskov, Risskov, Holbæk, Frederikshavn, Skive, Nærum, Højbjerg, Varde, Nyborg, Herning, Silkeborg, Virum, Middelfart, Aarhus, Tårnby, Albertslund, Aalborg, Horsens, Gladsaxe, Næstved, Frederiksværk, Kokkedal, Rønne, Skanderborg, Odense, Thisted, Køge, Ringsted, København, Ikast, Kalundborg, Birkerød, Randers, Ballerup, Brabrand, Esbjerg, Frederiksberg, Stenløse, Haderslev, og Herlev, .

Click-and-collect for lille grensaks er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Ses der på søgedata fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter bl.a. lille grensaks priser og køb lille grensaks. Derudover oplever man typisk mennesker lede efter fx lille grensaks online, lille grensaks tilbud samt billig lille grensaks, foruden de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark og Bygma.

Find den bedste pris på lille grensaks

Det er jo efterhånden usædvanlig fremkommeligt for folk at søge sig frem til priser på billige lille grensaks online hos diverse butikker på nettet, og til gengæld har mange forhandlere på nettet været presset til at at sænke priserne på lille grensaks voldsomt, og i øvrigt frembyde levering uden gebyr.

Det kan alligevel vise sig profitabelt at efterse visse e-shops efter tilbud og rabatter på lille grensaks online forud for at du gennemfører dit køb, så man er garanteret at opnå den billigste pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Du bør dog huske på, at hvis en online butik afhænder billige lille grensaks online til en pris der kan virke umådelig attraktiv, så er det ofte være et signal om en falsk butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af et regulativ, som støtter dig imod svindlende internet shops.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at godtgøre pengene til lille grensaks ude i fremtiden. Dette fås som regel i niche webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at folk ofte efterspørger blandt andet køb lille grensaks og lille grensaks priser. Foruden dette ser vi som regel mennesker efterspørge bl.a. lille grensaks online, billig lille grensaks samt lille grensaks tilbud.

Analyser tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot genererer relativt anstændige chancer for at granske adskillige øvrige forbrugeres oplevelser og herved rekommanderer vi, at du analyserer online butikkens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige lille grensaks online.

Facebook frembringer endvidere en del solide muligheder for at få indblik i webshoppens troværdighed. Derudover møder vi faktisk internet webshops hvor folk kan sammensætte en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan udnyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige lille grensaks online i en internet virksomhed kan man i princippet gennemlæse butikkens vilkår, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Et alternativ kan derfor være at se nærmere på om online forretningen er tilsluttet e-mærket, da det skulle være en garanti for at internet selskabet efterkommer de officielle danske regler, udover at internet forretningen løbende undersøges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få assistance, såfremt du bliver udsat for besvær i forbindelse med dit indkøb af lille grensaks. Ligeledes tilrådes det at køber er klar over de mest essentielle vilkår der gælder for bestillingen af lille grensaks online, som eksempelvis hvilken ombytningsret online virksomheden bruger.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk bibeholder sin købsbekræftelse, så man en anden gang kan påvise bestillingen af lille grensaks, hvad end man har handlet hos Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Marianne Sørensen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Inge U gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Erik D gav 5 stjerner

Alt var i orden

Lene gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til online shopping
1Forud for at folk shopper billige lille grensaks i en butik på nettet kunne man sådan set løbe igennem webbutikkens vilkår, det er dog oftest ikke super spændende. Dertil er det smart at køberen er obs på de mest centrale forhold der kan influere på bestillingen af billige lille grensaks online, til eksempel hvilken ombytningspolitik webshoppen anvender.
2Trustpilot medfører helt belejlige chancer for at gennemstøve en lang række forhenværende forbrugeres tanker og på grund af dette er det en hjælp, at du analyserer online shoppens kritik forud for at du shopper billige lille grensaks online. Facebook frembyder lige så vel en lang række uafhængige chancer for at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed.
3Mange online forhandlere frembyder til alt held et hav af forskellige billige leveringsmodeller til lille grensaks. En af dem der er mest populær er i dag levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine produkter når der er tid til det. Denne er nemlig super ligetil, samt mange gange ligeledes den billigste leveringsmulighed.
4Det er jo efterhånden super hensigtsmæssigt for alle at søge information om priser online på billige lille grensaks hos diverse internet firmaer i Danmark, og så garanterer en lang række internet forretninger i Danmark gebyrfri levering. Det kan dog alligevel vise sig lønnende at tjekke et par forskellige forretninger på nettet efter tilbud forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris.
5Den mest betalelige fragtform er dog selv at hente pakken, men dette kræver at du bor i kort afstand af internet selskabets lager. Den leveringsmodel er selvfølgelig ret betydningsfuld såfremt man absolut skal bruge lille grensaks om kort tid. Alternativt så tilbyder en hel del butikker på nettet billig levering, men i de fleste tilfælde kun såfremt du indkøber for et præcist beløb.
6Fragttiden er jo usædvanlig bestemmende i tilfælde af at man står og skal bruge pakken straks, og i det øjemed er det fuldt ud aktuelt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt for lille grensaks. Masser af internet varehuse stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som alligevel er afhængig af at bestillingen placeres før et besluttet tidspunkt.
7Generelt foreslår vi at kigge om online shoppen er verificeret af e-mærket, som ofte er en sikring om at online forretningen efterkommer dansk lovgivning, udover at internet firmaet nu og da kontrolleres af jurister der har megen viden om de gældende love. Forinden folk handler billige lille grensaks hos en internet virksomhed kunne man de facto overveje e-butikkens betingelser.
8Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omsluttet af et regelsæt, som sikrer køberen overfor svindlende online shops. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale prisen af flere omgange.
9Nogle enkelte internet virksomheder tilbyder levering uden betaling på lille grensaks, men undertiden kun når du bestiller for et præcist beløb. Som alternativ skal du foretrække den mindst kostelige slags levering, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted. Fragttypen viser sig til tider derudover ret uproblematisk. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog altid være selv at hente produkterne.