Byghjem.dk

Lille Elhøvl

Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Mere info
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Mere info
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Mere info
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Mere info
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Mere info
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Mere info
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Mere info
El høvl 900 watt
449 kr.
Mere info
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Mere info
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Mere info
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Mere info
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Mere info
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Mere info
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Mere info
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et bredt sortiment af produkter, og øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare lille elhøvl.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt må du finde et andet.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige lille elhøvl fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på de bedste tilbud, og nogle vil have et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af lille elhøvl.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Du bør derfor kende byggemarkedets regningslinjer.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Det kan du se som en fordel.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra en lang række forskellige producenter, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af lille elhøvl online.
De kendte byggekæder findes i store dele af landet, og pga. det har folk tilbuddet om at handle online og transportere varerne på eget initiativ. På grund af det kan man undgå leveringsomkostningen, og tilmed få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som tit er danske, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du bestiller lille elhøvl online på deres webshop.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få lavere priser.
Mange webshops i små nicher har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså kan du opleve ekstra brugbar assistance fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis lille elhøvl.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

lille elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

lille elhøvl bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lille elhøvl jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

lille elhøvl silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør tage til overvejelse hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du med fordel kan investere i professionel hjælp til noget af arbejdet. Ifald du henter hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at søge forslag fra en håndfuld entreprenører.
2Du har mulighed for at spørge om støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man ifald byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at renoveringen har betydning for miljøet.
3I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet må det være usandsynligt afgørende at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
4Du bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det er essentielt at have det til disposition akkurat som du starter arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
5Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj inklusiv arbejdshjelm som sikrer dig mod potentielle risici. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, især når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
6Der kommer typisk ubelejlige problemer i forbindelse med svære opgaver, og pga. dette vurderes det af stor betydning at man har afsat en del plads i agendaen, med det formål at man kan være tryg ved at nå i mål med projektet.
7Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til projektet, i særdeleshed hvis det er krævende byggeopgaver. Krævende ombygninger gør krav på mere end en person. Samtidig vil det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om opgaven.
8Du finder ekstremt mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube faciliterer en masse anvendelig information, særligt forudsat at du benytter den engelske version.
9Det kan blive væsentligt at have de nødvendige byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du går i krig med håndværket. Du kunne med fordel sammensætte en enkel indkøbsliste som indeholder alle de ting der bliver brug for, og derefter eftergå hvert eneste punkt, hvormed du bliver sikker på at du har husket alt.
10Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være sundt at notere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende søge sig frem til ens udgift ved dem hver især.
11Planlægning vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, og derudover en prioriteringsliste. Vær skarp når du sammensætter tidsplanen.
12For projekter udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. Af den årsag skal du ofte tage notits af vejrforudsigelserne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det med et brag starter med at regne netop som du arbejder hårdt på det komplicerede byggeprojekt.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er absolut overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig flot. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ret så beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

De fleste online shops giver efterhånden alverdens billige løsninger til levering til lille elhøvl. En yndling er nu om stunder afhentningssteder, hvor du selv afhenter dine nye varer når det passer dig. Fragtformen er altså ultra uproblematisk, samt ofte også den billigste fragttype.

Du kunne ydermere udse dig at få ordren bragt hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Løsningen er til tider en tand mere pebret, men på den anden side ret så praktisk ift. lille elhøvl online. Den billigste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, som jo betinges af at du befinder dig i kort afstand af online forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på lille elhøvl er meget aktuel i tilfælde af at man har behov for dine nye produkter om et øjeblik, så af den grund er det bestemt klogt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt for lille elhøvl. Flere online varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter online, men vær påpasselig da det antager at ordren lægges forud for et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få produkterne klargjort inden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle forretninger på nettet frembyder fragt uden beregning på lille elhøvl online, men undertiden kun såfremt man bestiller for en fastsat pris. Alternativt må man tage den mest prisbevidste leveringsmanér, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted.

Mange webshops foreslår klik-og-hent hvor du handler billig lille elhøvl online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne frembyder blandt andet klik-og-hent på lille elhøvl i følgende byer:

Gladsaxe, Solrød Strand, Skanderborg, Vanløse, Hjørring, Svendborg, Aalborg, Nykøbing Falster, Slagelse, Næstved, Nærum, Stenløse, Tårnby, Odder, Farum, Silkeborg, Nakskov, København, Birkerød, Herning, Køge, Vordingborg, Vejle, Esbjerg, Værløse, Hørsholm, Holbæk, Hillerød, Randers, Rønne, Fredericia, Korsør, Allerød, Højbjerg, Valby, Brønderslev, Herlev, Ølstykke, Middelfart, Greve, Hobro, Frederiksværk, Nørresundby, Charlottenlund, Albertslund, Kalundborg, Roskilde, Horsens, Haslev, Rudersdal, Kokkedal, Gentofte, Helsingør, Sønderborg, Aabenraa, Rødovre, Lyngby, Hedehusene, Ishøj, Virum, Dragør, Nyborg, Søborg, Holstebro, Thisted, Frederikshavn, Viborg, Hedensted, Lillerød, Grenaa, Brabrand, Varde, Glostrup, Jyllinge, Skive, Taastrup, Aarhus, Struer, Risskov, Frederikssund, Haderslev, Odense, Kolding, Brøndby, Åbyhøj, Ballerup, Lystrup, Tilst, Ikast, Brønshøj, Ringsted, Hvidovre, Frederiksberg, og Vallensbæk, .

Klik-og-hent for lille elhøvl er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i data fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger efter fx lille elhøvl priser og lille elhøvl online. Man ser desuden tit mennesker efterspørge eksempelvis billig lille elhøvl, køb lille elhøvl samt lille elhøvl tilbud, plus de kendte byggecentre som 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Spar penge på lille elhøvl

Det er jo temmelig uproblematisk for alle at søge sig frem til priser på billige lille elhøvl online på forskellige internet virksomheder, og på grund af dette har masser af outlets på nettet set sig nødsaget til at nedsætte priserne på lille elhøvl drastisk, og ydermere frembyde fragt uden gebyr.

Derfor kan det trods alt være indbringende at sammenholde enkelte shops på nettet efter rabatter og tilbud på lille elhøvl online før du shopper, således at man er på den sikre side med at få den laveste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Man må bare være så påvagt, at i tilfælde af at en shop udbyder billige lille elhøvl online for en pris som er urealistisk fremragende, kunne det ofte være en indikator for en uoprigtig e-forhandler. Bestillinger med kort er dog indbefattet af en retningslinje, hvilket passer på dig som kunde overfor uoprigtige netbutikker.

Vi tilråder køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil afdrage regningen på lille elhøvl over tid. Dette fås typisk ved niche webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Når der ses på søgedata står det klart, at mennesker ofte kigger efter fx billig lille elhøvl og lille elhøvl online. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere søge efter eksempelvis køb lille elhøvl, lille elhøvl priser samt lille elhøvl tilbud.

Tjek tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot forærer dig nogle ærlige chancer for at analysere ret mange aktuelle køberes betragtninger og herved er det smart, at du kigger på internet forhandlerens ratings forinden du handler billige lille elhøvl online.

Facebook tilbyder lige så vel fuldt ud hensigtsmæssige chancer for at få indtryk af internet butikkens kundefokus. Herinde møder vi faktisk online firmaer hvor kunder kan publicere en omtale af købsoplevelsen, som på samme måde burde benyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før folk shopper billige lille elhøvl online hos en e-handler behøver de reelt bese deres handelsaftale, det er dog oftest ikke videre spændende, især på de store byggecentre som Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Et nemt alternativ kan være at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det typisk er et billede på at internet forretningen forsvarer dansk lovgivning, udover at internet forhandleren rutinemæssigt efterses af jurister der har megen viden om de gældende bestemmelser.

Dette er en god mulighed for assistance, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger i processen med din bestilling af lille elhøvl. Derudover anbefaler vi at kunden er opmærksom på de mest vedkommende forhold gældende for bestillingen af lille elhøvl online, som eksempelvis den returret online butikken har.

I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man når som helst bibeholder sin ordremail, således man i fremtiden vil kunne påvise bestillingen af lille elhøvl, ligegyldig om man har bestilt hos XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus eller Davidsen.

Poul Thomsen gav 5 stjerner

SUPER

Inger Knudsen gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Michael U gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Martin gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot medfører regulære stabile chancer for at verificere en stor gruppe øvrige køberes ratings og derfor går vi ind for, at du gennemgår e-forhandlerens ratings før du køber billige lille elhøvl online. Facebook fremskaffer desuden i højeste grad sikre genveje til at få indblik i internet virksomhedens kundetilfredshed.
2Forinden nogen køber billige lille elhøvl på en e-shop kunne de til hver en tid granske virksomhedens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Tilmed foreslår vi at køberen er opmærksom på de mest centrale retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af billige lille elhøvl online, eksempelvis hvilken bytteret netshoppen tilbyder.
3Fragttiden er selvfølgelig særdeles vigtig ifald vi har brug for dine nye produkter inden for kort tid, og herved er det tydeligvis klogt at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på lille elhøvl. De fleste internet handler garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange varenumre, men vær påpasselig da det forudsætter at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastslået klokkeslæt.
4Vi tilråder at efterse om internet forhandleren er e-mærket medlem, da det typisk er et tegn på at internet webshoppen efterfølger de danske love, samt at internet selskabet nu og da tilses af eksperter som har ekspertise inden for lovene på området. Før folk shopper billige lille elhøvl på en netbutik burde de faktisk se på shoppens vilkår.
5Flere forhandlere på nettet foreslår til alt held en række forskellige billige leveringsmåder til lille elhøvl. En af favoritterne er i vore dage afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er altså ualmindeligt hensigtsmæssig, samt typisk tillige den mindst kostelige fragtmulighed.
6Det har vist sig at være virkelig smertefrit for os alle at sammenligne priser online på billige lille elhøvl hos diverse internet forretninger, og til tak lover masser af internet shops fragt uden gebyr. Det kan dog til hver en tid vise sig lønsomt at analysere nogle få webbutikker efter tilbud forud for at du køber, sådan at du er sikret at opnå den bedste pris.
7Indtil flere online webshops byder på levering uden beregning på lille elhøvl, men i mange tilfælde afkræver det at du aftager for en præcis sum. Derudover bør du snuppe den prisbilligste løsning til levering, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop. Løsningen bliver undertiden lige så vel meget let. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
8Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i et regulativ, hvilket beskytter køberen overfor uægte netshops. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at godtgøre omkostningerne af flere omgange.
9Den billigste løsning vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-shoppens lager. Den leveringstype er jo ret så væsentlig ifald vi har brug for lille elhøvl om et øjeblik. Alternativt så præsterer enkelte online webshops billig fragt, men undertiden kræver det at du aftager for en bestemt pris.