Brændekløver 5 ton ZI-HS5TN Zipper
2.522 kr.
Mere info
ZI-HS22EZ Vertikal Brændekløver Zipper 22 ton
18.741 kr.
Mere info
Texas Power Split 820V - 230V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info
Texas 4-delt kløverhoved for Power Split 620 til brændekløver
299 kr.
Mere info
Ryobi Brændekløver RLS4A
3.148 kr.
Mere info
Klargøring af 26T Brændekløver
1.149 kr.
Mere info
Texas Power Split 830V - 380V - Brændekløver
5.499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Flere byggemarkeder præsterer et stort udvalg, og øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du bør overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare lille brændekløver.
Du vil finde variationer i prisen på billige lille brændekløver fra webshop til webshop. En del har fokus på lave priser, og øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne selv. Dette er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du læse byggeshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du overveje at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring lille brændekløver.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og som følge af det har flertallet mulighed for at købe online og hente produkterne på egen hånd. Som følge af det kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og ovenikøbet have produkterne straks.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra adskillige specialbutikker, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af lille brændekløver online.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller lille brændekløver online på deres webshop.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billigere pris.
En masse niche netbutikker er specialister i deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved får du formentlig endnu mere gavnlig vejledning fra ansatte som er eksperter i lige præcis lille brændekløver.
Danmarks største byggecentre
lille brændekløver jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

lille brændekløver silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

lille brændekløver harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lille brændekløver bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der findes et stort udvalg af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube supporterer dig med enorme mængder nyttig information, ikke mindst forudsat at du søger på engelsk.
2Det er af stor betydning at have lavet et regnskab for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være fordelagtigt at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kan finde frem til eventuelle tilbud på dem én og én.
3Du kan hente offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet forudsat at projektet er godt for miljøet. At få tilskud kræver dermed at projektet forbedrer miljøet.
4Længe før du indleder dit byggeprojekt kan det være ultra centralt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fornuftigt at have udstyret til rådighed akkurat som du starter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at tage højde for udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
6Der kommer typisk pludselige problematikker i tilfælde med krævende opgaver, og følgelig kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat nok plads i kalenderen, så man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
7Potentielt kan det blive afgørende at du har de påkrævede byggematerialer handlet ind før du går til værks med projektet. Du kunne med fordel notere en punktforms oversigt hvorpå der noteres det du skal bruge, og så tjekke punkterne, med det formål at du er tryg ved at du har husket det hele.
8Planlægning bliver nøglen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil udføre hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Vær konkret idet du nedskriver oversigten.
9Ved opgaver udendørs har vejret en fundamental rolle. På grund af dette må du hyppigt tage notits af vejrvarslen i den tid der er op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at vælte ned netop som du er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
10Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du kan have fordel af at hente hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Hvis du vil benytte eksperthjælp kan det være optimalt at få tilbud fra forskellige firmaer.
11Det er oplagt at sikre sig hjælp til projektet, i særdeleshed såfremt det er væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige byggerier kræver flere folk. Ydermere vil det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om det.
12Du må aldrig nogensinde negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm der sikrer dig mod eventuelle skader. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er virkelig betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget overlegent. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som jo er ekstremt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

Størstedelen af online webshops tilbyder nu om dage alverdens billige metoder til levering til lille brændekløver. Den mest benyttede er lige nu at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer når der er tid til det. Leveringstypen er altså temmelig nem, samt tit derudover den billigste leveringsform.

Du kunne ydermere påtænke at bestille ordren til levering hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen viser sig jævnligt en tak mindre billig, men endvidere særdeles smart med lille brændekløver online. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig lige ved internet firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på lille brændekløver er ret udslagsgivende hvis du har behov for varen inden for kort tid, så af den grund er det bestemt essentielt at du studerer leveringstiden for lille brændekløver. Mange shops på nettet – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering på næste hverdag på flere produkter online, men som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen laves før et fastsat tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produktet betjent inden de lageransatte holder fyraften.

Indtil flere internet forretninger frembyder fragt uden betaling på lille brændekløver online, men i reglen forudsætter det at man aftager for et bestemt beløb. Derudover bør du gribe den mest billige leveringsversion, hvilket typisk vil blive at få kørt varerne til et udleveringssted.

En masse byggecentre udlover afhentning hvor man bestiller billig lille brændekløver online men selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne udlover for eksempel afhentning af lille brændekløver i følgende områder:

Thisted, Nørresundby, Aabenraa, Svendborg, Højbjerg, København, Brønderslev, Hedensted, Aarhus, Esbjerg, Nyborg, Sønderborg, Rudersdal, Vallensbæk, Ølstykke, Tårnby, Ishøj, Næstved, Risskov, Nykøbing Falster, Hørsholm, Odder, Tilst, Brønshøj, Frederiksberg, Jyllinge, Rødovre, Taastrup, Ballerup, Virum, Værløse, Gentofte, Hillerød, Søborg, Glostrup, Herning, Lyngby, Horsens, Kolding, Skanderborg, Frederikshavn, Haderslev, Åbyhøj, Solrød Strand, Brabrand, Brøndby, Frederikssund, Ikast, Dragør, Roskilde, Fredericia, Vanløse, Allerød, Lystrup, Valby, Haslev, Rønne, Hobro, Randers, Odense, Albertslund, Frederiksværk, Vejle, Grenaa, Holstebro, Stenløse, Kokkedal, Herlev, Lillerød, Birkerød, Helsingør, Skive, Silkeborg, Farum, Viborg, Nærum, Ringsted, Hedehusene, Middelfart, Korsør, Gladsaxe, Vordingborg, Slagelse, Holbæk, Hjørring, Struer, Kalundborg, Charlottenlund, Hvidovre, Køge, Aalborg, Nakskov, Greve, og Varde, .

Klik-og-hent af lille brændekløver er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på søgedata bliver det markant, at netshoppere tit kigger efter eksempelvis lille brændekløver online og billig lille brændekløver. Derudover oplever vi typisk online shoppere efterspørge fx lille brændekløver tilbud, køb lille brændekløver og lille brændekløver priser, plus de udbredte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Tilbud på lille brændekløver

Det er jo temmelig fremkommeligt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige lille brændekløver online i blandt forskellige internet selskaber, og så har mange online shops ikke kunne slippe for at trykke udsalgspriserne på lille brændekløver kolossalt, og i øvrigt præstere levering uden gebyr.

Dog kan det immervæk vise sig profitabelt at analysere et par forskellige internet forhandlere efter udsalg og tilbud på lille brændekløver online forinden du køber, sådan at man er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Man må imidlertid være årvågen med, at såfremt en e-butik sælger billige lille brændekløver online for en udsalgspris som er helt fantastisk tiltalende, så kan det tit være en indikation på en snydagtig shop. Bestillinger med kort er dog omsluttet af en retningslinje, hvilket sikrer en overfor bedrageriske online selskaber.

Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du udnytte en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre prisen på lille brændekløver over et længere tidsrum. Det fås typisk i specialiserede netbutikker, men sjældent de store byggemarkeder som fx Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Ved kig i tallene fremstår det markant, at netshoppere tit kigger efter blandt andet køb lille brændekløver og lille brændekløver priser. Vi ser desuden mange gange folk kigge efter blandt andet billig lille brændekløver, lille brændekløver tilbud samt lille brændekløver online.

Kig på folks anmeldelser

Trustpilot bringer dig faktisk ønskværdige chancer for at tolke flere nuværende kunders erfaringer og derved tilråder vi, at du ser nærmere på netshoppens vurderinger før du handler billige lille brændekløver online.

Facebook resulterer i ydermere ret så gode metoder til at få indtryk af online butikkens popularitet. Her ses endda online outlets hvor det er muligt at aflevere en kritik af ordreforløbet, som desuden kan drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige lille brændekløver online hos en shop bør de sådan set sætte sig ind i webshoppens handelsvilkår, det er dog typisk ikke særlig interessant, særligt på de kendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

En anden løsning kunne derfor være at efterse om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, som bør være en indikation om at netshoppen efterfølger gældende dansk lovgivning, samt at e-butikken lejlighedsvis kigges til af specialister der er meget bekendte med de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du genvej til support, såfremt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din shopping med lille brændekløver. Ligeså støtter vi at du er påpasselig med de mest vedkommende forhold der kan have betydning for bestillingen af lille brændekløver online, fx hvilken byttepolitik internet webshoppen bruger.

I relation til det er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk sikrer sin faktura, således man når som helst kan vidne om købet af lille brændekløver, hvad end man har handlet ved Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4 eller Jem og Fix.

Maria gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Anders gav 4 stjerner

Fremragende!

Henrik gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Else Larsen gav 5 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til køb på nettet
1Nogle internet forhandlere byder på fragt uden betaling på lille brændekløver, men for det meste er det forbeholdt når man indkøber for en konkret pris. I øvrigt kan man udvælge den mest prisbevidste løsning til levering, der typisk er at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Metoden er jævnligt endda virkelig problemfri. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
2Leveringstiden er naturligvis ultra væsentlig i tilfælde af at man skal bruge din ordre nu og her, og af den grund er det ret fornuftigt at man kontrollerer den estimerede leveringstid på lille brændekløver. En del butikker på nettet tilsiger billig 1 hverdags levering på masser af produkter, hvilket betinges af at du når at bestille forinden et besluttet klokkeslæt.
3Før nogen køber billige lille brændekløver i en forretning på nettet kan man for at være på den sikre side se på netbutikkens forretningsaftale, men det er bare ikke super spændende. Herudover foreslår vi at kunden er opmærksom på de mest relevante reglementer der har indflydelse på shopping af billige lille brændekløver online, som eksempelvis den returrettighed e-forhandleren lover.
4Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt online firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være en tryghed om at internet selskabet tilslutter sig de danske regler, udover at e-forhandleren tit vurderes af eksperter som er meget fortrolige de gældende regulativer. Forud for at nogen køber billige lille brændekløver på en shop behøver man når alt kommer til alt gennemløbe deres handelsvilkår.
5En række online forhandlere foreslår til alt held et hav af forskellige billige løsninger til levering til lille brændekløver. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine nye produkter når det passer dig. Denne er altså temmelig fremkommelig, samt ofte ydermere den mest prisbevidste fragtløsning.
6Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en regel, som støtter køber overfor uægte internet firmaer. Som et alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du higer efter at honorere beløbet over flere uger.
7Trustpilot fremskaffer en række gode chancer for at verificere en række andre forbrugeres meninger og af den grund rekommanderer vi, at du tager et kig på online forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige lille brændekløver online. Facebook fører til derudover egentlig belejlige chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed.
8Den mest letkøbte fragttype vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men det nødvendiggør at du lever i nærheden af e-firmaets lager. Den leveringsversion er selvfølgelig usædvanlig betydningsfuld såfremt man behøver lille brændekløver om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet outlets fragtfri levering, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for et fastslået beløb.
9Det er rigtig enkelt for købere at finde de laveste priser online på billige lille brændekløver i blandt flere online firmaer, og derved præsterer de fleste internet butikker levering uden betaling. Trods dette kan det ikke desto mindre være smart at udforske diverse online shops efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at du er skudsikker på at antage den bedste pris.