Milwaukee Boltsaks Justerbar 355/450mm5
495 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC424 - 24 652mm
475 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC430 - 30 800mm
545 kr.
Mere info
Knipex boltsaks 7172 460 mm
673 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks 610mm
540 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC418 - 18 485mm
265 kr.
Mere info
HIT boltsaks NBC 600 mm vinklet centerskær
595 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC414 - 14 379mm
225 kr.
Mere info
HIT boltsaks NBC 1050 mm
998 kr.
Mere info
Teng Tools Boltsaks BC436 - 36 958mm
895 kr.
Mere info
Milwaukee Boltsaks Justerbar 610/760mm
725 kr.
Mere info
Boltsaks Ridgid S -18
860 kr.
Mere info
Boltsaks 350 mm - 12"
115 kr.
Mere info
Boltsaks Knipex 7172
1.003 kr.
Mere info
Boltsaks bc414
355 kr.
Mere info
Boltsaks 450 mm - 18"
160 kr.
Mere info
KNIPEX boltsaks m/fjeder
501 kr.
Mere info
Boltsaks 600 mm - 24"
224 kr.
Mere info
Boltsaks Knipex 7172
869 kr.
Mere info
Boltsaks. Teng Tools BC414 / BC436
517 kr.
Mere info
Boltsaks. HIT - NBC-300
188 kr.
Mere info
HERO Boltsaks med fjeder
93 kr.
Mere info
Bahco mini boltsaks 1520 g 1520G
299 kr.
Mere info
Knipex mini boltsaks CoBolt 200mm 7102
275 kr.
Mere info
BATO Boltsaks
299 kr.
Mere info
Boltsaks med fjeder 200 mm Knipex 7112200
476 kr.
Mere info
Boltsaks 620 mm / 24 HERO 3599-620
599 kr.
Mere info
Boltsaks 920mm HERO 3599-920
429 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et bredt sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du bør overveje om det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare lille boltsaks.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man kende butikkens regningslinjer.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige lille boltsaks fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have gode tilbud, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du vil have produkterne nu og her eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Dette er hovedsageligt muligt ved de gængse byggemarkeder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed kan du med fordel vælge en webshop, som kan tilbyde gode råd til valg af lille boltsaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i hele landet, og som følge af det har flertallet tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne selv. Dermed kan du vælge at undvære leveringsomkostningen, samt samtidig få produkterne straks.
De udbredte byggekæder samler varer fra mange producenter, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af lille boltsaks online.
De store byggekæder er udbredte og velkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er specialister i de varer de sælger online, idet de ikke sælger andet. Herved får du formentlig en høj grad af kyndig hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis lille boltsaks.
Hovedparten af niche webshops er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online bør du få billigere priser.
De fleste nichespecifikke webshops er opstartsfirmaer, der oftest er danske, måske endda lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at bestille lille boltsaks online hos dem.
Danmarks største byggecentre

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

lille boltsaks harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lille boltsaks bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lille boltsaks jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af omkring 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

lille boltsaks silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Man må ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig yderst relevant at have det disponibelt akkurat som du starter byggeriet. Desuden er det afgørende at tage højde for de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeriet.
2Planlægning vedbliver at være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du skal liste en effektiv køreplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver køreplanen.
3Du skal for alt i verden ikke forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig imod eventuelle uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en fagperson.
4Ved udendørs opgaver har vejrsituationen meget at sige. Af den årsag bør du ofte holde øje med vejrudsigten i dagene op til projektets start, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at piske ned netop som du er midt i dit svære projekt.
5Der kommer uden tvivl ubelejlige udfordringer når det kommer til store byggeprojekter, og altså viser det sig væsentligt at der afsættes en god portion plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at man når det til siden.
6I god tid inden at du optager arbejdet er det rimeligt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der være mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af store byggeprocesser. Flere projekter kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det være hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
8Det er væsentligt at have alle materialer parat i god tid før du påbegynder eksekveringen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og efterfølgende tjekke hver enkelt ting, så du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
9Ofte vil det være afgørende at have et budget for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det bør være rationelt at notere samtlige poster, hvorefter man bør finde frem til beløbet for hver enkelt.
10Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du skal investere i hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Såfremt du ønsker assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige foretagender.
11Der ligger mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube supporterer dig med utrolig meget udbytterig info, specielt hvis du benytter den engelske version.
12I visse tilfælde kan man få offentligt tilskud til renoveringer. Det tilbydes forudsat at renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinger at byggeriet har betydning for naturen.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er ret så beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

En lang række internet selskaber tildeler i dag diverse billige fragtløsninger til lille boltsaks. Førstevalget hos mange er lige nu levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo vældig ukompliceret, samt ofte endda den billigste leveringsløsning.

Du bør ydermere vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig en gang i mellem en anelse mere bekostelig, men også meget ukompliceret med lille boltsaks online. Den billigste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, men den løsning stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til e-shoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på lille boltsaks kan i nogle tilfælde være ret så vigtig når du har brug for varen straks, og herved er det jo på sin plads at man gransker den forventede leveringstid for lille boltsaks. De fleste e-firmaer i Danmark – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på en række varenumre online, men som imidlertid forudsætter at ordren laves forud for et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt distribueret før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte internet varehuse præsterer levering uden omkostninger på lille boltsaks online, men ofte er det betinget af at der indkøbes for en fastsat pris. Som alternativ bør du gribe den billigste fragtløsning, der mange gange vil være at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

Mange byggecentre udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig lille boltsaks online og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på lille boltsaks i disse områder:

Gentofte, Varde, Thisted, Randers, Ballerup, Hedehusene, Greve, Ringsted, Allerød, Køge, Frederikssund, Aalborg, Brøndby, Odense, Nærum, Højbjerg, Horsens, Rønne, Aabenraa, Aarhus, København, Viborg, Værløse, Virum, Glostrup, Gladsaxe, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Tilst, Hillerød, Esbjerg, Farum, Rødovre, Skive, Herlev, Hobro, Hjørring, Dragør, Brønderslev, Vallensbæk, Brønshøj, Holstebro, Risskov, Ishøj, Herning, Svendborg, Lillerød, Albertslund, Odder, Ølstykke, Hvidovre, Brabrand, Kalundborg, Fredericia, Nakskov, Frederiksberg, Frederiksværk, Hedensted, Korsør, Kokkedal, Taastrup, Tårnby, Middelfart, Skanderborg, Haderslev, Vejle, Jyllinge, Silkeborg, Næstved, Charlottenlund, Sønderborg, Slagelse, Rudersdal, Frederikshavn, Helsingør, Nyborg, Struer, Lystrup, Grenaa, Kolding, Birkerød, Ikast, Vordingborg, Stenløse, Søborg, Haslev, Lyngby, Nørresundby, Hørsholm, Valby, Holbæk, Vanløse, og Roskilde, .

Afhentning for lille boltsaks er muligt i alle dele af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden).

Ved kig i søgedata bliver det markant, at online shoppere typisk søger for eksempel lille boltsaks priser og lille boltsaks tilbud. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere søge eksempelvis billig lille boltsaks, køb lille boltsaks samt lille boltsaks online, foruden de udbredte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Spar penge på lille boltsaks

Det er jo efterhånden virkelig praktisk for enhver at finde frem til tilbud på billige lille boltsaks online fra flere internet shops, og følgelig har de fleste forhandlere på nettet set sig tvunget til at presse priserne på lille boltsaks betydeligt, og derudover love billig levering.

Det kan imidlertid blive profitabelt at besigtige enkelte webbutikker efter billige priser på lille boltsaks online før du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Man må bare ikke undervurdere, at i tilfælde af at en internet webshop udbyder billige lille boltsaks online til en udsalgspris der er hamrende billig, burde det undertiden være et karakteristika der viser en snydagtig online shop. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i en regel, hvilket beskytter dig imod uoprigtige internet handler.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale regningen på lille boltsaks i flere bidder. Dette tilbydes ofte i niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg og Stark.

Ved indkig i tendenserne står det klart, at mennesker jævnligt søger bl.a. køb lille boltsaks og billig lille boltsaks. Man ser desuden tit online shoppere efterspørge fx lille boltsaks priser, lille boltsaks online samt lille boltsaks tilbud.

Gennemsøg folks oplevelser

Trustpilot forærer dig en række troværdige chancer for at kontrollere en stor portion andre brugeres observationer og på grund af dette rekommanderer vi, at du tjekker netshoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige lille boltsaks online.

Facebook præsterer tilsvarende absolut fordelagtige metoder til at få et kig ind i online virksomhedens popularitet. Desuden ser vi en række e-butikker som tilbyder folk at give en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde bruges til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige lille boltsaks online hos en e-handler behøver de i reglen overveje deres handelsaftale, det er dog mange gange et omfattende projekt, især hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan og Stark.

Et alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt online virksomheden er verificeret af e-mærket, hvilket skulle være et fingerpeg om at internet firmaet respekterer de danske regler, tillige med at internet firmaet ofte kigges til af specialister som forstår lovgivningen.

Dette er desuden en god anledning til support, hvis du får besvær ved dit køb af lille boltsaks. For øvrigt støtter vi at du er vidende om de primære bestemmelser der er gældende for bestillingen af lille boltsaks online, som fx hvilken bytteret internet shoppen anvender.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne bevise købet af lille boltsaks, uagtet om man har handlet hos Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus eller Silvan.

Bente A gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Louise Thomsen gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Michael Jensen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Camilla G gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til online indkøb
1Vi tilråder at kontrollere om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er en erklæring om at online shoppen adlyder de danske love, og at e-handlen ofte vurderes af jurister som har indsigt i de gældende love. Før folk shopper billige lille boltsaks hos en shop burde man egentlig overveje virksomhedens betingelser.
2Trustpilot frembyder fuldt ud gunstige chancer for at undersøge ret mange nuværende forbrugeres ratings og derved kan det anbefales, at du ser nærmere på e-handlens kritik inden du bestiller billige lille boltsaks online. Facebook fører til også fuldt ud habile metoder til at få en idé om internet virksomhedens popularitet.
3Det er ret smertefrit for os alle at tjekke tilbud online på billige lille boltsaks i blandt diverse internet varehuse, og af den grund lover en lang række internet webshops levering uden omkostninger. Men det kan imidlertid vise sig gavnligt at efterprøve et par forskellige internet forretninger efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
4Forud for at nogen handler billige lille boltsaks hos en online virksomhed kunne man for at være på den sikre side studere webbutikkens handelsaftale, dog er det gerne ikke videre spændende. For øvrigt kan det anbefales at kunden er vidende om de grundlæggende retningslinjer der har betydning for shopping af billige lille boltsaks online, fx den bytteret shoppen lover.
5Leveringshastigheden er virkelig relevant ifald vi har behov for varerne om kort tid, og i det øjemed er det uden tvivl klogt at man gransker den forventede leveringsdato for lille boltsaks. En masse internet varehuse stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre, hvilket er regnet ud fra at ordren indsendes forinden et fastsat klokkeslæt.
6Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket sikrer dig som køber overfor falske internet forhandlere. Som en anden løsning bør du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du higer efter at afdrage regningen over flere uger.
7Den billigste metode til levering er dog selv at hente produkterne, men den mulighed beroer på at du er i nærheden af webbutikkens lager. Den fragttype er ekstremt væsentlig når du har behov for lille boltsaks omgående. Alternativt så tilbyder nogle e-butikker levering uden omkostninger, men for det meste er det under forudsætning af at der handles for en præcis sum.
8Nogle få online firmaer præsterer levering uden gebyr på lille boltsaks, men oftest er det kun gældende hvis man indkøber for en fastsat pris. Som alternativ skulle du snuppe den billigste fragtmulighed, som tit er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragtformen viser sig typisk ligeledes ekstremt smertefri. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
9Størstedelen af online varehuse foreslår i øjeblikket diverse billige fragtmuligheder til lille boltsaks. En af de mest anvendte er nu til dags at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente dine varer når det passer dig. Fragtmuligheden er altså i høj grad smertefri, samt typisk derudover den billigste slags levering.