Metabo Båndpudser BAE 75
1.915 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S-2
8.082 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 150 x 2000 S
7.557 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 100X610MM
2.395 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100x1220 S-2
4.547 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser KRPS 100 x 2000 Duo
15.019 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75-2
5.654 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S
5.691 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 9403
3.295 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 230 V
4.163 kr.
Mere info
Makita Båndpudser 76x457mm
1.840 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BS 100 x 1220 S - 400 V
4.163 kr.
Mere info
JET Båndpudser 80S 230V
17.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser BDS 75
5.016 kr.
Mere info
JET Båndpudser og Kantpudsemaskine EHVS80 400V
11.995 kr.
Mere info
Bernardo Båndpudser MS 75 x 2000 S-2
6.460 kr.
Mere info
HV 80 OSZI Bernardo båndpudser
9.011 kr.
Mere info
Båndpudser Luna BBS 2000
5.623 kr.
Mere info
Båndpudser 950 Watt
869 kr.
Mere info
Båndpudser 1010 watt
536 kr.
Mere info
AEG akku båndpudser 18V 0-vers BHBS18-75BL-0 uden batteri og lader
1.560 kr.
Mere info
Makita båndpudser 9404J 100x610mm 1010W 230V
2.995 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring lille båndpudser.
Ifald du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ i de kendte byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Du bør derfor kende byggeshoppens regler.
Du vil finde forskelle i prisen på billige lille båndpudser fra webshop til webshop. Enkelte giver lave priser, hvorimod nogle giver kompetent sparring. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt type af vare. Du bør overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot lille båndpudser.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og dermed har man adgang til at købe online og fragte produkterne selv. Dermed har man mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette kan du se som en fordel.
De kendte byggekæder køber produkter fra mange forskellige specialbutikker, og så kan du bestille fra et stort udvalg af lille båndpudser online.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem kan du modtage mere kyndig sparring fra mennesker som er specialister i lige præcis lille båndpudser.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber lille båndpudser online på deres hjemmeside.
Alverdens små butikker står selv for produktion af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få lavere priser.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

lille båndpudser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

lille båndpudser silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

lille båndpudser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

lille båndpudser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig ved væsentlige arbejdsopgaver. Større byggeprojekter behøver flere mennesker. Samtidig bør det være bedre og mere interessant at være flere om det.
2Du skal for alt i verden ikke fattes værktøj. Ofte vil det være klogt at du har det til disposition inden du indleder byggeprocessen. Husk også at tillægge disse udgifter i budgettet.
3Ofte vil det vise sig fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har et økonomisk overblik. Det kan blive fornuftigt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man kan gennemgå online tilbud på dem én og én.
4Der kommer typisk overraskende problemer ved omfattende projekter, og på grund af det vurderes det væsentligt at der afsættes god tid i agendaen, med det formål at man er ubekymret om at nå i mål med projektet.
5I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen må det være vanvittigt fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der være gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
6I visse tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes ifald byggeriet er miljøvenligt. At få tilskud beroer altså på at projektet påvirker klimaet.
7Ved udendørs opgaver har vejret en væsentlig rolle. På grund af dette bør du tit kigge på udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til det vigtige projekt.
8Godt forarbejde vil altid være kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at have en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en rækkefølge. Husk at være skarp når du laver planen.
9Måske du burde vurdere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en ekspert til dele af det. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at få tilbud fra forskellige selskaber.
10Du må nødig glemme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj såsom fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod hændelige skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, især hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
11Det kan blive essentielt at have de nødvendige bygningsmaterialer parat forud for at du begynder byggeriet. Du bør notere en hurtig huskeliste indeholdende alt det der bliver brug for, og som det næste granske hver eneste ting, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
12Du kan finde mange instruktioner og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube supporterer dig med vældig meget almennyttig oplysning, særligt ifald du kigger i hele verden.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket altså er temmelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er temmelig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

Størstedelen af butikker på nettet frembyder nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsformer til lille båndpudser. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren den dag der passer dig. Leveringsformen er altså usædvanlig smertefri, samt tit derudover den billigste metode til levering.

Du bør lige så vel tænke over at bestille varerne til levering til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver jævnligt en sjat mindre billig, men derudover ret hensigtsmæssig med lille båndpudser online. Den mindst kostelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket dog forudsætter at du er lige ved online firmaets byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på lille båndpudser kan i nogle tilfælde være meget aktuel i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken nu og her, så med det formål er det rimelig relevant at vi undersøger tidshorisonten for levering ved lille båndpudser. Adskillige online forretninger – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter online, hvilket påkræver at transaktionen realiseres tidligere end et givent tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få ordren klargjort inden de pakkeansatte får fri.

Enkelte outlets på nettet frembyder fri fragt på lille båndpudser online, men tit afkræver det at man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt bør man gribe den mest letkøbte fragtform, som ofte er at få leveret din ordre til en pakkeshop.

Store netbutikker tildeler click-and-collect hvor man handler billig lille båndpudser hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Stark. Byggekæderne giver fx click-and-collect på lille båndpudser i disse områder:

Thisted, Aalborg, Holbæk, Frederikshavn, Frederiksværk, Rødovre, Roskilde, Esbjerg, Aabenraa, Stenløse, Helsingør, Hørsholm, Slagelse, Taastrup, Svendborg, Lystrup, Birkerød, Grenaa, Nakskov, Ringsted, Gentofte, Dragør, Holstebro, Solrød Strand, Ikast, Herning, Haderslev, Nyborg, København, Ballerup, Haslev, Herlev, Varde, Kalundborg, Odder, Værløse, Silkeborg, Valby, Hillerød, Brøndby, Farum, Fredericia, Kolding, Aarhus, Rønne, Nørresundby, Vallensbæk, Skive, Brabrand, Nærum, Hvidovre, Korsør, Struer, Ølstykke, Rudersdal, Højbjerg, Tilst, Randers, Skanderborg, Glostrup, Charlottenlund, Middelfart, Hedehusene, Hobro, Jyllinge, Vejle, Risskov, Hedensted, Virum, Sønderborg, Viborg, Ishøj, Kokkedal, Brønshøj, Vanløse, Søborg, Åbyhøj, Lillerød, Greve, Allerød, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Næstved, Køge, Tårnby, Albertslund, Frederiksberg, Hjørring, Lyngby, Vordingborg, Frederikssund, Horsens, Brønderslev, og Odense, .

Click-and-collect af lille båndpudser er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland).

Når der ses på data står det tydeligt, at online shoppere mange gange søger eksempelvis lille båndpudser tilbud og billig lille båndpudser. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker kigge efter bl.a. lille båndpudser online, køb lille båndpudser samt lille båndpudser priser, foruden de store byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Priser på lille båndpudser

Det er jo vældig simpelt for folk at finde de laveste priser på billige lille båndpudser online fra forskellige internet outlets, og derved har masser af forhandlere på nettet set sig tvunget til at tvinge udsalgspriserne på lille båndpudser enormt, og i øvrigt tilbyde portofri fragt.

Til gengæld kan det imidlertid blive gavnligt at kontrollere enkelte outlets på nettet efter tilbud på lille båndpudser online før du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Man må ikke desto mindre være klar over, at i tilfælde af at en online butik frembyder billige lille båndpudser online til en salgspris som anses for usædvanlig lav, så kan det tit være et kendetegn på en snydagtig internet handler. Kortbestillinger er på den anden side omfattet af en vedtægt, hvilket garanterer os imod uærlige firmaer på nettet.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage omkostningerne til lille båndpudser over et længere tidsrum. Dette fås normalt ved nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere mange gange leder efter bl.a. lille båndpudser online og lille båndpudser priser. Foruden dette ser man jævnligt folk søge efter blandt andet billig lille båndpudser, køb lille båndpudser og lille båndpudser tilbud.

Analyser tidligere køberes betragtninger

Trustpilot bringer dig nogle fantastiske genveje til at eftersøge en hel del øvrige kunders bedømmelser og derfor anbefales det, at du tager et kig på e-shoppens omtaler inden du køber billige lille båndpudser online.

Facebook bringer dig på samme måde ret så fornemme chancer for at få indsigt i online firmaets kundefokus. Derudover møder vi nogle forretninger på nettet hvor det er muligt at udforme en bedømmelse af ordreforløbet, som tillige kan bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forinden nogen bestiller billige lille båndpudser online i en internet handler behøver man når alt kommer til alt gennemløbe webshoppens handelsvilkår, dog er det typisk ikke specielt ophidsende, særligt hos de kendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, da det længe har været en tryghed om at e-handlen lever op til de opstillede regler, samt at e-firmaet løbende monitoreres af jurister som har nøje kendskab til reglerne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til support, ifald du forvoldes udfordringer som følge af din bestilling af lille båndpudser. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at du er på vagt for de vigtigste betingelser der influerer på købet af lille båndpudser online, for eksempel den ombytningsrettighed internet virksomheden tilsikrer.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man når som helst bevarer sin kvittering på e-mail, således man en anden gang kan bevise sit køb af lille båndpudser, uanset om man har bestilt ved Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Louise Jørgensen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Anders Poulsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Birthe H gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Jesper U gav 4 stjerner

god service

9 tips til køb på nettet
1Før nogen køber billige lille båndpudser hos en e-forhandler bør man for at være sikker gennemse webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke særlig interessant. Tilsvarende kan det være til hjælp at man er sat ind i de elementære betingelser der kan influere på handlen med billige lille båndpudser online, eksempelvis hvilken returpolitik e-shoppen garanterer.
2Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under et lovbud, der hjælper køber overfor snydagtige internet virksomheder. Som alternativ bør du vælge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at honorere regningen over flere uger.
3Visse webshops frembyder fragt uden gebyr på lille båndpudser, men oftest stiller det krav om at du indkøber for en konkret sum. Som alternativ skulle du snuppe den mest betalelige fragtløsning, som tit vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted. Fragtløsningen er som regel også ret smertefri. Den mest betalelige fragtform vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
4Trustpilot genererer faktisk fordelagtige chancer for at betragte ganske mange nuværende køberes meninger og af den grund er det en hjælp, at du studerer internet webshoppens omtaler forinden du shopper billige lille båndpudser online. Facebook bringer dig på samme måde absolut pæne løsninger til at få kendskab til internet forretningens pålidelighed.
5Den mest letkøbte fragtløsning er dog selv at hente varerne, men den løsning stiller krav om at du lever lige ved online firmaets hjemsted. Den leveringsmetode kan vise sig at være ultra aktuel forudsat du står og skal bruge lille båndpudser inden for få dage. Alternativt så sikrer indtil flere webbutikker levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at man shopper for et fastsat beløb.
6Vi anbefaler generelt at tjekke om online butikken er medlem af e-mærket, fordi det længe har været en påvisning af at online firmaet respekterer de officielle danske regler, udover at internet forretningen en gang i mellem overvåges af specialister der forstår vilkårene på området. Forud for at nogen bestiller billige lille båndpudser i en forretning på nettet bør man principielt gennemse forhandlerens handelsbetingelser.
7Leveringsdygtigheden kan være meget vital såfremt du står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og af den grund er det ret så væsentligt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering på lille båndpudser. De fleste internet selskaber tilbyder billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, men vær påpasselig da det betinges af at handlen gemmenføres inden et angivent tidspunkt.
8Det har vist sig at være usædvanlig fremkommeligt for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige lille båndpudser i blandt diverse internet webshops, og derved garanterer flere webshops fragt uden betaling. Til gengæld kan det immervæk vise sig nyttigt at inspicere nogle forskellige online shops efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at få den skarpeste pris.
9De fleste internet forhandlere tilbyder til alt held diverse forskellige billige fragtmuligheder til lille båndpudser. En af de mest moderne er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Fragtløsningen er jo ret så simpel, og ofte endda den prisbilligste leveringsmodel.