Makita Ligesliber Low Speed 6mm
3.290 kr.
Mere info
Makita Ligesliber 6mm
1.235 kr.
Mere info
Milwaukee Enhånds-Ligesliber DG 30 E
1.890 kr.
Mere info
Metabo Akku-Ligesliber GA 18 LTX 18V (solo)
1.420 kr.
Mere info
Bosch Akku Ligesliber GGS 18V-Li (solo)
1.585 kr.
Mere info
Bosch LIGESLIBER GGS 8 SH
5.515 kr.
Mere info
Makita Ligesliber High Speed 6mm
2.300 kr.
Mere info
Bosch Akku-ligesliber GGS 18V-23 LC Professional
2.200 kr.
Mere info
Metabo Ligesliber GE 710 Plus
1.660 kr.
Mere info
Bosch LIGESLIBER GGS 28 CE
2.105 kr.
Mere info
Bosch Akku-Ligesliber GGS 18V-23 LC Professional
2.200 kr.
Mere info
Bosch AKKU-LIGESLIBER GGS 18 V-LI SOLO
1.525 kr.
Mere info
Bosch LIGESLIBER GGS 28 LC
2.875 kr.
Mere info
Milwaukee Ligesliber DG 7 E
2.755 kr.
Mere info
Metabo Trykluft-ligesliber DG700
1.145 kr.
Mere info
Milwaukee vinklet ligersliber M12 FDGA-0
1.610 kr.
Mere info
Bosch LIGESLIBER GGS 28 LP
2.875 kr.
Mere info
Bosch LIGESLIBER GGS 28 LCE
2.995 kr.
Mere info
Milwaukee vinklet ligesliber M12 FDGA-422B
2.340 kr.
Mere info
AEG Ligesliber GS 500 E
1.595 kr.
Mere info
Milwaukee Ligesliber HD28 SG-0
2.410 kr.
Mere info
Milwaukee Ligesliber M18 FDG-502X
3.960 kr.
Mere info
Bosch LIGESLIBER GGS 28 C
1.890 kr.
Mere info
Bosch LIGESLIBER GGS 8 CE
3.800 kr.
Mere info
Metabo Ligesliber sæt GE 710 Plus + GE 950 G Plus
3.395 kr.
Mere info
Metabo Ligesliber GE 950 G
2.130 kr.
Mere info
Milwaukee ligesliber C12 RT-0 M12
980 kr.
Mere info
Makita treben stativ til lampe
663 kr.
Mere info
Milwaukee ligesliber M18 FDG-0X FUELâ„¢
1.945 kr.
Mere info
Teng Tools ligesliber ARG01
1.590 kr.
Mere info
Milwaukee Enhånds-Ligesliber DGL 34
2.430 kr.
Mere info
Metabo Trykluft-ligesliber DG700L
1.375 kr.
Mere info
Bosch LIGESLIBER GGS 18 H
5.150 kr.
Mere info
Luna ligesliber mini ADG25
1.245 kr.
Mere info
METABO LIGESLIBER DG 25 SET
675 kr.
Mere info
METABO LIGESLIBER DG 700L
1.448 kr.
Mere info
METABO LIGESLIBER GE 950 G
2.775 kr.
Mere info
METABO LIGESLIBER GE 710 PLUS
1.749 kr.
Mere info
METABO LIGESLIBER DG 700
1.198 kr.
Mere info
METABO LIGESLIBER GA 18 LTX SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Mere info
METABO LIGESLIBER GE 710 COMPACT
1.998 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor undersøge byggeshoppens betingelser.
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment af produkter, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot ligesliber.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge en webshop, hvor du kan få information omkring ligesliber.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige ligesliber fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have de bedste tilbud, imens andre tilbyder service. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker i det meste af landet, og af den grund har mange valget om at handle online og hente varerne personligt. Derved kan du overveje at undvære leveringsomkostningen, og endda få fat i varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når man handler online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra diverse producenter, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af ligesliber online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops er opstartsfirmaer, som typisk har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle ligesliber online hos dem.
Majoriteten af nicheforhandlere har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Pga. dette kan du få mere begavet hjælp fra medarbejdere med specialistviden i netop ligesliber.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online vil du få gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af mere end 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

ligesliber bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ligesliber jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

ligesliber harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

ligesliber silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må nødig nedprioritere dit velbefindende, så husk beklædning såsom fod- og hovedbeklædning som sikring overfor eventuelle skader. Det er essentielt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
2Du har mulighed for at hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det kan man få forudsat at projektet gør en forskel for miljøet. Tilskudet beroer altså på at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
3Måske kan det blive værdifuldt at du har de presserende materialer klar forud for at du iværksætter håndværket. Du bør notere en simpel note som indeholder de materialer der skal bruges, og dernæst efterse hvert eneste punkt, således at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
4Der præsenterer sig som regel uventede bump på vejen når det handler om store byggeprojekter, og derfor kan det være af stor betydning at man har afsat passende plads i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
5Der er et bredt udvalg af artikler og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig utrolig meget konstruktiv information, særligt ifald du kigger i hele verden.
6Længe før du opstarter arbejdet er det ganske værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
7Det kan være nyttigt at indhente assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt hvis det er omfattende byggeopgaver. Store opgaver kræver flere folk. I øvrigt må det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
8Typisk vil det vise sig afgørende at have et budget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive en god idé at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør kortlægge den billigste pris på dem hver især.
9Man bør nødig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig uundværligt at du har grejet klar når du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
10Ved byggeprojekter udenfor har vejret en afgørende rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum lægge mærke til udsigten ift. vejret lige før projektets begyndelse, så du undgår at det uden varsel starter med at piske ned absolut lige når du er midt i dit avancerede projekt.
11Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde anskaffe eksperthjælp til afslutningen af arbejdet. Når du anskaffer professionel assistance kunne det være fordelagtigt at søge en pris fra flere leverandører.
12Forberedelse bliver nøglen til succes med byggeriet. Du bør overveje at sammensætte en klar tidsplan, der viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, og derudover en kronologisk orden. Vær skarp idet du udarbejder handlingsplanen.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ultra beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er rigtig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken metode til levering er bedst?

En masse internet firmaer tildeler i dag en lang række forskellige billige leveringsmåder til ligesliber. En af de mest anvendte er p.t. pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså ret fleksibel, samt desuden tilmed den mindst kostelige leveringstype.

Du kan alternativt udse dig at bestille levering hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Metoden er en gang i mellem en sjat mindre billig, men ligeledes vældig overkommelig for ligesliber online. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på ligesliber er jo særdeles betydningsfuld når man skal bruge din ordre med det samme, så derfor er det rimelig væsentligt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved ligesliber. Størstedelen af netshops i Danmark – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varenumre online, men vær vagtsom da det er underforstået at orden realiseres inden et givent tidspunkt, sådan at de kan nå at få dit nye produkt pakket forud for at de pakkeansatte tager hjem.

Visse e-shops i Danmark byder på portofri fragt på ligesliber online, men tit kun når man køber for en fastsat sum. Alternativt bør du tage den billigste leveringsmodel, som ofte er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

Størstedelen af netshops frembyder afhentning hvor du handler billig ligesliber hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne tilbyder bl.a. click-and-collect på ligesliber i følgende byer:

Birkerød, Brønshøj, Allerød, Odense, Hjørring, Thisted, Taastrup, Åbyhøj, Middelfart, Gladsaxe, Nærum, Sønderborg, Vordingborg, Varde, Skive, Vallensbæk, Værløse, Ballerup, Ikast, Ringsted, Odder, Kalundborg, Køge, Randers, Frederiksberg, Frederikshavn, Hobro, Albertslund, Haslev, Brøndby, Rønne, Vanløse, Kolding, Skanderborg, Viborg, Struer, Glostrup, Frederiksværk, Tårnby, Horsens, Ishøj, Lystrup, Nakskov, Højbjerg, Esbjerg, Helsingør, Farum, Nørresundby, Tilst, Risskov, Korsør, Silkeborg, Hedehusene, Hillerød, Hedensted, Aabenraa, Hørsholm, Slagelse, Solrød Strand, Næstved, Gentofte, Lillerød, Holbæk, Jyllinge, Svendborg, Herlev, Ølstykke, Holstebro, Dragør, Roskilde, Hvidovre, Aarhus, Vejle, Nyborg, Lyngby, Frederikssund, Brabrand, Virum, Søborg, Aalborg, Brønderslev, Fredericia, Kokkedal, Haderslev, Stenløse, Charlottenlund, Grenaa, Greve, Nykøbing Falster, Valby, Rudersdal, Rødovre, København, og Herning, .

Click-and-collect ift. ligesliber er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland, Falster), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når man kigger i tallene er det klart, at mennesker tit efterspørger eksempelvis ligesliber online og ligesliber priser. Man ser derudover som regel folk søge efter fx ligesliber tilbud, køb ligesliber og billig ligesliber, plus de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Den bedste pris på ligesliber

Det er jo efterhånden særligt praktisk for enhver at finde tilbud på billige ligesliber online fra diverse internet forretninger, og følgelig har adskillige internet butikker ikke kunne slippe for at formindske udsalgspriserne på ligesliber kolossalt, og ovenikøbet garantere fragt uden betaling.

Det kan dog til hver en tid blive rentabelt at se nærmere på et par forskellige forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på ligesliber online inden du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Kig ikke bare hos de store byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Man må dog være obs på, at hvis en internet handler annoncerer billige ligesliber online til en pris som er hamrende billig, burde det ofte være et bevis på en uoprigtig internet virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald omsluttet af et regulativ, som skærmer dig som køber imod uægte internet butikker.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du anvende en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale omkostningerne til ligesliber af flere omgange. Det fås normalt i niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Davidsen.

Ved indkig i data bliver det klart, at internet shoppere typisk søger blandt andet køb ligesliber og ligesliber priser. Derudover oplever man tit internet shoppere søge blandt andet billig ligesliber, ligesliber tilbud samt ligesliber online.

Kig på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot bringer dig temmelig passende genveje til at tyde diverse forhenværende brugeres oplevelser og herved rekommanderer vi, at du tjekker online webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige ligesliber online.

Facebook fremskaffer lignende evigt fortræffelige genveje til at få en idé om e-handlens kundefokus. Her er der faktisk webbutikker hvor kunder kan levere en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige ligesliber online på en internet butik behøver man i og for sig se på virksomhedens forretningsvilkår, det er dog i reglen et omfattende projekt, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

En anden løsning kunne være at kontrollere hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er et signal om at internet firmaet efterfølger de opstillede regler, foruden at e-firmaet fra tid til anden kontrolleres af fagmænd som har nøje kendskab til lovgivningen.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, hvis du forvoldes dilemmaer som følge af din shopping med ligesliber. Tillige er det anbefalelsesværdigt at du er påpasselig med de fundamentale forhold der spiller ind i forbindelse med købet af ligesliber online, f.eks. den bytteret internet forretningen lover.

På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man altid bevarer ens kvittering, således man fremadrettet vil kunne eftervise købet af ligesliber, uanset om man har handlet ved Bygma, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Michael P gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Kim gav 4 stjerner

God webshop

Hanne M gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Susanne D gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til når du køber online
1De fleste internet foretagender tildeler i dag alverdens billige fragtformer til ligesliber. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente din bestilling når der er mulighed for det. Fragttypen er jo i høj grad let, samt oftest derudover den mest prisbevidste leveringsmanér.
2Indtil flere outlets på nettet garanterer portofri fragt på ligesliber, men i reglen er det påkrævet at der erhverves for et bestemt beløb. I øvrigt bør du vælge den mest prisbevidste form for levering, der mange gange vil blive at få leveret produkterne til et afhentningssted. Fragtformen bliver af og til tillige særligt praktisk. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
3Det er i dag rigtig let gængeligt for os alle at kigge efter tilbud online på billige ligesliber på tværs af netshops, og til gengæld lover masser af online firmaer fragt uden gebyr. Det kan immervæk blive lønnende at analysere forskellige e-shops efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at modtage den mest betalelige pris.
4Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt internet shoppen er e-mærket, da det længe har været en garanti for at netbutikken forsvarer de officielle danske regler, foruden at internet forhandleren tit evalueres af fagmænd som kender til bestemmelserne på området. Forud for at folk bestiller billige ligesliber hos en online butik kunne man uden tvivl betragte e-butikkens handelsaftale.
5Leveringsdygtigheden er selvfølgelig vældig central når du har behov for dine nye produkter fluks, og af den grund er det ret på sin plads at man efterser det estimerede leveringstidspunkt på ligesliber. Mange online webshops stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en række af deres varer, hvilket dog tager udgangspunkt i at du bestiller tidligere end et fastsat tidspunkt.
6Forinden nogen handler billige ligesliber i en online butik behøver man når alt kommer til alt tyde webbutikkens vilkår, det er dog i reglen et omfattende projekt. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at køberen er vaks omkring de mest relevante forhold i forbindelse med bestillingen af billige ligesliber online, som fx hvilken returret online shoppen kører med.
7Trustpilot præsterer ret så passelige chancer for at granske ret mange eksisterende køberes observationer og af den grund er det godt, at du gennemgår internet forretningens anmeldelser inden du bestiller billige ligesliber online. Facebook giver dig tillige fuldt ud hæderlige chancer for at få indsigt i netshoppens pålidelighed.
8Den billigste metode til levering vil til enhver tid være at hente produkterne selv, som jo nødvendiggør at du bor i nærheden af e-firmaets lager. Den fragttype er selvfølgelig meget vital hvis man skal bruge ligesliber nu og her. Alternativt så garanterer nogle få internet shops fragt uden gebyr, men ofte kun såfremt der handles for et fastslået beløb.
9Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en bestemmelse, som sikrer dig som kunde imod snydagtige webshops. Som alternativ burde du overveje en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at klare beløbet i flere bidder.