Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige letvægts sækkevogn fra webshop til webshop. Nogle vil have de bedste priser, hvorimod øvrige har fokus på service. Du må gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder udbyder et stort vareudvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot letvægts sækkevogn.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
For en del er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, som giver information omkring letvægts sækkevogn.
Du skal kende de regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor bør man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og bekendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggekæder forhandler produkter fra alverdens nichebutikker, og som følge af dette kan du handle fra et bredt udvalg af letvægts sækkevogn online.
De store byggekæder finder du i de større byer, og derved har folk valget om at handle online og transportere varerne på eget initiativ. Hermed har du chancen for at slippe for leveringsgebyret, og sågar skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet er små firmaer, der tit er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber letvægts sækkevogn online på deres webshop.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online bør du få en lavere pris.
Diverse nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Derigennem bør du forvente ekstremt nyttig service fra mennesker som er specialister i lige præcis letvægts sækkevogn.
De 10 største byggemarkeder
letvægts sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

letvægts sækkevogn jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

letvægts sækkevogn bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

letvægts sækkevogn silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er meningsfuldt at lave et budget for byggeprojektet, så man har styr på økonomien. Det vil være en god idé at beskrive alle omkostninger, og herefter gennemgå ens udgift ved dem en ad gangen.
2Du finder alverdens vejledninger og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med temmelig meget brugbar info, ikke mindst ifald du benytter engelske ord i din søgning.
3Forud for at du indleder arbejdet kan det blive ultra betydningsfuldt med en forsikring om, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde mange love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
4Forberedelse vil være vejen til et godt forløb med arbejdet. Du skal nedskrive en velovervejet køreplan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver oversigten.
5Du kunne overveje om du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal købe hjælp fra en ekspert til dele af byggeriet. Ifald du indhenter assistance fra en professionel vil det ofte være en god idé at notere priser fra diverse håndværkere.
6Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit kan det være afgørende at du har værktøjet til rådighed forinden du iværksætter byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at tillægge disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
7Muligvis kan det blive værdifuldt at have de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du påbegynder byggeprocessen. Du har god gavn af at notere en overskuelig indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting der er nødvendige, og dernæst efterse punkterne, med det formål at du sikrer dig at du har husket alt.
8Der præsenterer sig uden tvivl overraskende udfordringer når det handler om store opgaver, og ergo viser det sig essentielt at der er afsat rigeligt med tid i planen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at nå i mål.
9Du bør aldrig nedprioritere dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj såsom arbejdssko som sikring med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, især hvis du ikke får professionel hjælp.
10Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det tilbydes hvis renoveringen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
11Det anbefales at sikre sig assistance til arbejdet, især ved omfangsrige projekter. Enkelte ombygninger behøver flere end en enkelt person. Endvidere bør det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
12For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor skal du løbende lægge mærke til vejrforudsigelserne i dagene op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger netop som du står midt i det vigtige projekt.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er rigtig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En række online outlets foreslår på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmåder til letvægts sækkevogn. En yndling er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente dine varer når du har tid. Fragtløsningen er jo ultra let gængelig, samt typisk desuden den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du kunne ligeledes udse dig at få ordren sendt til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig gerne et hak mindre billig, men samtidig ultra smertefri for letvægts sækkevogn online. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog altid være at du selv henter produkterne, men det stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på letvægts sækkevogn kan vise sig at være særligt afgørende når vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, så med det formål er det altså væsentligt at vi undersøger den anslåede leveringstid på letvægts sækkevogn. En hel del internet varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres produkter online, hvilket stiller krav om at bestillingen placeres forud for et fastsat tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet før de logistikansatte har fri.

Visse online virksomheder præsterer fragt uden beregning på letvægts sækkevogn online, men i reglen er det forbeholdt når der shoppes for et fastsat beløb. Alternativt må man snuppe den mest letkøbte form for fragt, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop.

En del kæder udlover click-and-collect hvor du køber billig letvægts sækkevogn online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene yder eksempelvis klik-og-hent på letvægts sækkevogn i følgende byer:

Frederikssund, Lystrup, Haslev, Nakskov, Valby, Rødovre, Charlottenlund, Tilst, Helsingør, Tårnby, Farum, Dragør, Fredericia, Korsør, Vordingborg, Næstved, Nyborg, Holstebro, Vanløse, Hjørring, Rønne, Brøndby, Åbyhøj, Skanderborg, Frederiksværk, Risskov, Odense, Esbjerg, Brønshøj, Gentofte, Højbjerg, Randers, Sønderborg, Ballerup, Nykøbing Falster, Lyngby, Vallensbæk, Herlev, Slagelse, Thisted, Søborg, København, Herning, Køge, Brønderslev, Vejle, Aalborg, Varde, Nørresundby, Haderslev, Birkerød, Roskilde, Allerød, Svendborg, Glostrup, Horsens, Albertslund, Viborg, Kalundborg, Ringsted, Hvidovre, Solrød Strand, Lillerød, Stenløse, Frederiksberg, Odder, Hedehusene, Ishøj, Silkeborg, Ikast, Skive, Gladsaxe, Hillerød, Greve, Holbæk, Kokkedal, Ølstykke, Nærum, Virum, Aarhus, Værløse, Rudersdal, Brabrand, Hedensted, Aabenraa, Grenaa, Taastrup, Middelfart, Jyllinge, Hobro, Struer, Hørsholm, Kolding, og Frederikshavn, .

Afhentning for letvægts sækkevogn er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Bornholm).

Når der ses på statistikkerne står det markant, at online shoppere ofte kigger efter fx letvægts sækkevogn online og letvægts sækkevogn tilbud. Foruden dette ser vi som regel mennesker kigge efter for eksempel letvægts sækkevogn priser, billig letvægts sækkevogn samt køb letvægts sækkevogn, plus de store byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Gode priser på letvægts sækkevogn

Det er i høj grad hensigtsmæssigt for folk at analysere tilbud på billige letvægts sækkevogn online på forskellige e-forretninger, og til gengæld har adskillige internet varehuse været nødt til at mindske priserne på letvægts sækkevogn voldsomt, og endda tilbyde portofri fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk være lønnende at udforske nogle få e-firmaer efter rabatter og tilbud på letvægts sækkevogn online forud for at du handler, således at du er garanteret at få fat i den laveste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Man må bare ikke undervurdere, at hvis en e-forhandler forhandler billige letvægts sækkevogn online på tilbud til en pris der anses for umådelig lav, så er det ofte være et fingerpeg om en uægte internet forhandler. Køb med kort er dog indbefattet af en retningslinje, hvilket assisterer kunden imod bedrageriske online shops.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en løsning fra for eksempel ViaBill, når du agter at dække regningen på letvægts sækkevogn over et længere tidsrum. Det fås som regel ved niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved indkig i tendenserne er det markant, at folk mange gange efterspørger eksempelvis billig letvægts sækkevogn og letvægts sækkevogn tilbud. Foruden dette ser vi typisk online shoppere lede efter fx letvægts sækkevogn priser, køb letvægts sækkevogn og letvægts sækkevogn online.

Læs nuværende kunders evalueringer

Trustpilot præsterer aldeles hæderlige chancer for at analysere en længere række tidligere køberes synspunkter og af den grund anbefales det, at du besigtiger e-forhandlerens kritik forud for at du køber billige letvægts sækkevogn online.

Facebook leverer tilsvarende immervæk gunstige metoder til at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed. Herinde ses mange internet selskaber som gør det muligt at offentliggøre en evaluering af deres køb, som også kan bruges til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige letvægts sækkevogn online hos en e-forhandler behøver de helt sikkert gennemlæse e-butikkens vilkår, det er dog normalt ikke super interessant, i særdeleshed ved de gængse byggecentre som XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Et nemt alternativ er at efterse om e-shoppen er e-mærke godkendt, da det længe har været en tilkendegivelse af at internet butikken imødekommer de danske retningslinjer, og at virksomheden rutinemæssigt monitoreres af eksperter som er meget fortrolige reglerne.

Det giver dig genvej til support, når du skulle få dilemmaer i processen med dit køb af letvægts sækkevogn. I øvrigt går vi ind for at man er sat ind i de mest vitale reglementer der gælder for bestillingen af letvægts sækkevogn online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed virksomheden tilsikrer.

På grund af dette er det tillige essesentielt, at man stadig gemmer sin faktura, således man til enhver tid kan bevise købet af letvægts sækkevogn, uafhængig af om man har handlet fra Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4 eller Jem og Fix.

Kirsten gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Kim R gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Hanne Petersen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Michael Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig

9 tips til online shopping
1Det er meget smertefrit for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige letvægts sækkevogn på forskellige online forretninger, og derfor garanterer massevis af webshops gebyrfri levering. Trods dette kan det immervæk være lukrativt at undersøge flere e-butikker efter billige priser før du bestiller, så man er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris.
2Den mest betalelige form for levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men dette afhænger af at du har bopæl tæt på internet virksomhedens tilholdssted. Den fragttype er yderst udslagsgivende hvis man behøver letvægts sækkevogn nu og her. Alternativt så yder enkelte netshops fragtfri levering, men i mange tilfælde kun når der shoppes for et fastslået beløb.
3Visse online selskaber garanterer gratis fragt på letvægts sækkevogn, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der handles for en bestemt pris. Ellers burde du udvælge den mest billige fragtløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Denne bliver af og til endda særdeles fleksibel. Den prisbilligste leveringstype er utvivlsomt at du selv henter pakken.
4Vi anbefaler at se om e-shoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en garanti for at webbutikken tilslutter sig de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen nu og da overvåges af fagfolk der behersker reglerne på området. Før folk bestiller billige letvægts sækkevogn på en butik kunne de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsaftale.
5Trustpilot frembringer en del gode genveje til at kigge på en stor gruppe forhenværende kunders opfattelser og af den grund foreslåes det, at du sonderer internet shoppens kritik forinden du handler billige letvægts sækkevogn online. Facebook leverer også absolut fremragende muligheder for at få indtryk af internet forhandlerens kundetilfredshed.
6Forinden folk shopper billige letvægts sækkevogn på en forhandler på nettet behøver de helt sikkert betragte netbutikkens vilkår, det er dog normalt et omfattende projekt. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale regler der har indflydelse på købet af billige letvægts sækkevogn online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed webshoppen lover.
7Masser af internet shops foreslår nu diverse billige leveringsudgaver til letvægts sækkevogn. En af dem der er mest anvendt er nu om dage afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente varerne når du har tid. Løsningen er altså temmelig fleksibel, samt ofte endda den billigste løsning til levering.
8Leveringshastigheden er naturligvis super essentiel ifald man absolut skal bruge pakken med det samme, og derfor er det naturligvis klogt at vi studerer den forventede leveringsdato på letvægts sækkevogn. En lang række internet shops udlover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, men glem ikke at det beroer på at du bestiller før et fastsat tidspunkt.
9Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en vedtægt, hvilket støtter dig som kunde imod snydagtige online butikker. Som alternativ kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at dække regningen af flere omgange.