Er du på udkig efter letklinkerblokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk letklinkerblokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du finde et andet.
Du vil finde ulighed i priserne på billige letklinkerblokke hos de forskellige online byggekæder. En del har de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed i de kendte byggecentre.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke virksomhedens regler.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare letklinkerblokke.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af letklinkerblokke.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger varer fra flere specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af letklinkerblokke online.
De store byggecentre er folkekære og velkendte forretninger, som kan give ubekymrethed når man skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og på grund af det har de fleste tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne selv. Derfor er der mulighed for at undvære leveringsomkostningen, og samtidig have produkterne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, som tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at handle letklinkerblokke online på deres webshop.
Diverse specialiserede webshops er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online vil du få skarpere priser.
Diverse nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig kan du modtage en høj grad af god sparring fra personale som er specialister i lige præcis letklinkerblokke.
Danmarks største byggecentre

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

letklinkerblokke jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

letklinkerblokke harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

letklinkerblokke silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

letklinkerblokke bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med projektet. Du er nødt til at forfatte en strømlinet dagsorden, som viser hvilke gøremål der laves hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af planen.
2Du skal ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. Ofte vil det vise sig uundværligt at have grejet klar til brug akkurat som du starter arbejdet. Det er derudover godt at medtage de medfølgende omkostninger i det økonomiske overblik.
3Det kan overvejes hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal investere i professionel assistance til områder af det. Hvis du benytter professionel hjælp er det lukrativt at hente en pris fra en håndfuld selskaber.
4Det kan vise sig at have noget at sige at du har de fornødne materialer klar på forhånd inden du kaster dig over eksekveringen. Du har god gavn af at udarbejde en simpel oversigt som indeholder de materialer der er nødvendige, og bagefter gennemgå hver eneste ting, hvormed du er sikker på at du har styr på det.
5Der findes endeløse vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube yder assistance med enorme mængder udbytterig info, særligt såfremt man søger på engelsk.
6For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor bør du løbende tjekke vejrmeldingerne i den tid der er op til arbejdets start, så det ikke uanmeldt går i gang med at piske ned netop som du står midt i det store projekt.
7Det kan være en god idé at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Flere ting gør krav på flere personer. Endvidere må det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
8I god tid inden at du starter dit byggeprojekt må det være meget meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du skal ikke negligere din sikkerhed, så husk beskyttelse såsom sko og hjelm som beskyttelse overfor potentielle skader. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke køber professionel assistance.
10Der kommer jævnligt overraskende bump på vejen i tilfælde med avancerede opgaver, og af den grund vurderes det af stor betydning at der afsættes rimelig plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
11Typisk vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for arbejdet, så du har styr på økonomien. Det kan blive økonomisk at kortlægge hver eneste udgift, og herefter tjekke ens købspris for dem én efter én.
12Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det får man i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt overlegent. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og kun 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig overlegent. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype er bedst?

Mange online webshops yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragtmetoder til letklinkerblokke. Den mest populære er i dag at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente produkterne når det passer dig bedst. Denne er jo i høj grad praktisk, samt i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste form for levering.

Du burde ligeledes beslutte dig for at vælge at få leveret hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig mange gange lidt mere omkostningsfuld, men endvidere ultra overkommelig ift. letklinkerblokke online. Den mest billige type af levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den løsning nødvendiggør at du bor lige ved netshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på letklinkerblokke kan vise sig at være super væsentlig forudsat man behøver produkterne straks, så i det øjemed er det ret centralt at man gransker den estimerede leveringstid ved letklinkerblokke. Størstedelen af online webshops – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre online, men vær opmærksom på at det står og falder med at ordren køres igennem inden et fastslået tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få bestillingen skippet afsted forinden personalet tager hjem.

Visse online shops præsterer levering uden beregning på letklinkerblokke online, men i de fleste tilfælde kræves det at man indkøber for en fastsat pris. Desuden skal du foretrække den billigste leveringstype, der gerne vil være at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

En stor portion webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du køber billig letklinkerblokke online og afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus og Bygma. Byggekæderne udlover fx click-and-collect på letklinkerblokke i følgende byer:

Hørsholm, Odense, Slagelse, Charlottenlund, Helsingør, Frederiksværk, Rødovre, Farum, Middelfart, Hobro, Svendborg, Brønshøj, Allerød, Greve, Holstebro, Tilst, Nørresundby, Odder, Holbæk, Åbyhøj, Dragør, Esbjerg, Aalborg, Valby, Struer, Nykøbing Falster, Ishøj, Rønne, Skanderborg, Lillerød, Glostrup, Nakskov, Nærum, Tårnby, Taastrup, Køge, Risskov, Vanløse, Vejle, Herlev, Hillerød, Kalundborg, Brabrand, Haslev, Korsør, Solrød Strand, Roskilde, Skive, Lyngby, Vordingborg, Herning, Fredericia, Varde, Grenaa, Sønderborg, Aarhus, Hedensted, Haderslev, Hjørring, Gladsaxe, Horsens, Aabenraa, Birkerød, Ølstykke, Højbjerg, Silkeborg, Værløse, Randers, Nyborg, Frederikssund, Thisted, Gentofte, Brøndby, Næstved, Ikast, Frederiksberg, København, Ballerup, Kolding, Søborg, Albertslund, Vallensbæk, Jyllinge, Ringsted, Virum, Hvidovre, Viborg, Stenløse, Kokkedal, Hedehusene, Rudersdal, Frederikshavn, Brønderslev, og Lystrup, .

Afhentning for letklinkerblokke er muligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland).

Når der ses på tallene bliver det markant, at netshoppere tit søger bl.a. letklinkerblokke online og letklinkerblokke tilbud. Derudover ser vi ofte netshoppere kigge efter bl.a. letklinkerblokke priser, køb letklinkerblokke og billig letklinkerblokke, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Find den bedste pris på letklinkerblokke

Det har vist sig at være ret smart for alle at vurdere prisniveauet på billige letklinkerblokke online hos diverse internet virksomheder, og følgelig har utallige webbutikker fundet det uundgåeligt at formindske prisniveauet på letklinkerblokke eftertrykkeligt, og derudover love gratis levering.

Derfor kan det immervæk vise sig profitabelt at undersøge nogle internet butikker efter tilbud og rabatter på letklinkerblokke online før du handler, så man er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris. Kig ikke kun på de store byggecentre som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Du bør lige meget hvad være årvågen med, at såfremt en butik annoncerer billige letklinkerblokke online på tilbud til en tilbudspris som er ekstraordinært billig, kan det for det meste være et symbol på en svindel netbutik. Kortbestillinger er på den anden side omfattet af en ordning, der skærmer køberen imod svindlende butikker på nettet.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du bruge en løsning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at dække prisen på letklinkerblokke over et længere tidsrum. Dette fås normalt ved nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark og Silvan.

Når vi ser på søgedata står det markant, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis letklinkerblokke priser og letklinkerblokke tilbud. Derudover ser vi som regel netshoppere søge blandt andet letklinkerblokke online, billig letklinkerblokke samt køb letklinkerblokke.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg letklinkerblokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot frembyder flere ønskværdige muligheder for at tolke en stor portion nuværende konsumenters anmeldelser og derfor tilråder vi, at du efterforsker internet shoppens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige letklinkerblokke online.

Facebook fører til ligeledes fuldt ud fine genveje til at få en idé om e-forhandlerens pålidelighed. I øvrigt ses nogle forhandlere på nettet hvor det er muligt at nedfælde en bedømmelse af købsoplevelsen, som ydermere burde anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige letklinkerblokke online hos en internet forhandler kan man de facto sætte sig ind i e-shoppens regler, men det er uden tvivl ikke videre interessant, i særdeleshed med de gængse byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et andet forslag kunne være at finde ud af om internet firmaet er verificeret af e-mærket, fordi det skulle være en sikkerhed for at internet selskabet retter sig efter gældende dansk lovgivning, foruden at e-forretningen hyppigt overværes af eksperter som er meget bekendte med reglerne på området.

Dette er desuden en god chance for at blive assisteret, når du udsættes for problemstillinger som følge af dit indkøb af letklinkerblokke. Tillige er det fornuftigt at kunden er sat ind i de væsentligste vedtægter der er gældende for bestillingen af letklinkerblokke online, som eksempelvis hvilken returret internet shoppen tilbyder.

I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man stadig sikrer sin ordremail, så man fremadrettet kan eftervise sin bestilling af letklinkerblokke, uanset om man bestiller ved Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark eller Jem og Fix.

Anna E gav 5 stjerner

Hurtig

Inger Sørensen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Niels C gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Jette gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til internetshopping
1Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, eftersom det skulle være en tryghed om at e-shoppen adlyder de danske love, udover at hjemmesiden tit monitoreres af specialister som har ekspertise inden for de gældende vilkår. Før folk shopper billige letklinkerblokke på en webshop behøver de i princippet studere virksomhedens forretningsaftale.
2Nogle firmaer på nettet frembyder fragt uden omkostninger på letklinkerblokke, men typisk kræves det at man bestiller for en fastsat pris. Ellers kan du vælge den mindst kostelige leveringsversion, hvilket ofte er at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver jævnligt lige så vel yderst praktisk. Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
3Trustpilot leverer en del tiltalende genveje til at iagttage flere nuværende brugeres evalueringer og derfor er det smart, at du betragter internet butikkens vurderinger inden du shopper billige letklinkerblokke online. Facebook leverer for øvrigt temmelig ærlige chancer for at få indtryk af internet shoppens popularitet.
4Leveringsdygtigheden er særligt vital forudsat man har brug for produkterne omgående, og med det formål er det i sandhed aktuelt at du kigger nærmere på den forventede leveringstid for letklinkerblokke. Temmelig mange internet virksomheder frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, men som trods alt kræver at ordren gennemføres før et fastsat klokkeslæt.
5Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af en bestemmelse, der garanterer køberen overfor bedrageriske online selskaber. Alternativt bør du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du hellere vil dække pengene over tid.
6Den mest betalelige leveringsversion er dog at du selv henter pakken, men den mulighed afhænger af at du lever med kort afstand til online forhandlerens tilholdssted. Den metode til levering kan være virkelig essentiel ifald man mangler letklinkerblokke om kort tid. Alternativt så yder enkelte internet forhandlere fragt uden omkostninger, men oftest afkræver det at du aftager for en bestemt pris.
7Størstedelen af internet firmaer foreslår i vore dage en hel del forskellige billige fragtløsninger til letklinkerblokke. Den mest moderne er i øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo ultra bekvem, og desuden tillige den billigste leveringsmodel.
8Det er jo efterhånden ekstremt let for folk at finde frem til de bedste priser online på billige letklinkerblokke i blandt forskellige butikker på nettet, og for det frembyder en hel del internet forhandlere gratis levering. Derfor kan det ikke desto mindre være lukrativt at studere et par forskellige outlets på nettet efter billige priser før du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at få den mindst kostelige pris.
9Før folk køber billige letklinkerblokke i en online shop burde man sådan set gennemlæse dens forretningsaftale, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende projekt. Dertil anbefaler vi at man er sat ind i de mest essentielle bestemmelser der influerer på handlen med billige letklinkerblokke online, fx den ombytningsret internet webshoppen lover.