Er du på udkig efter letbeton? Vi har fundet 5 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 stk for kun 3.389 kr. Det er 27 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 stk letbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på priserne på billige letbeton fra webshop til webshop. Enkelte har lave priser, imens nogle satser på kompetent rådgivning. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggekæder sælger et bredt produktudvalg, og øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare letbeton.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af letbeton.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du kende webshoppens betingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du finde et andet.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne selv. Dette er i høj grad muligt hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og som følge af det har flertallet valget om at bestille online og transportere materialerne personligt. Derfor har man valget om at slippe for leveringsgebyret, og samtidig hente varerne med det samme.
De udbredte byggecentre køber varer fra en lang række forskellige nichebutikker, hvorfor du så kan købe fra et stort udvalg af letbeton online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops har en stor passion for deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Derigennem formår de at yde ekstremt anvendelig assistance fra mennesker som er specialister i netop letbeton.
Flertallet af webshops i små nicher er mindre virksomheder, der tit er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse støtter du ved at købe letbeton online på deres side.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få skarpere priser.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

letbeton harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

letbeton silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

letbeton bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

letbeton jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse herunder hjelm og sko som beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
2Det er meningsfuldt at lave et regnskab for byggeriet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive rationelt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man bør notere udgiften ved dem enkeltvis.
3Husk at du kan indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås forudsat at projektet er miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har betydning for naturen.
4Der findes mange forskellige instruktioner og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er formidler af store mængder gavnlig information, specielt hvis du kigger i hele verden.
5Husk at reflektere over hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde få professionel assistance til opstarten af byggeriet. Forudsat at du skal have hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld leverandører.
6Det vil vise sig meningsgivende at du har de påkrævede byggematerialer klar før du starter eksekveringen. Du får god gavn af at notere en simpel huskeliste som samler alt der skal bruges, og så efterse hvert eneste punkt, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
7Forud for at du indleder byggeprojektet er det rimeligt betydningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig gældende retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
8For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Af den grund skal du med jævne mellemrum tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit komplicerede projekt.
9Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en klar arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
10Du bør aldrig mangle værktøj. Typisk kan det være fundamentalt at du har det til rådighed akkurat som du iværksætter byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at påregne disse udgifter i byggeriets regnskab.
11Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når det kommer til væsentlige arbejdsopgaver. Krævende ombygninger bør udføres af flere folk. Samtidig vil det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
12Der viser sig som regel uforudsete udfordringer når det handler om omfangsrige opgaver, og pga. dette vil det være betydningsfuldt at man har afsat god plads i køreplanen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at komme i mål.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som klart er hamrende godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ultra flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

De fleste webbutikker i Danmark giver heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmidler til letbeton. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når det passer dig bedst. Denne er jo temmelig ligetil, samt oftest desuden den prisbilligste fragtmulighed.

Du kunne alternativt påtænke at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller til dit arbejde. Fragtmetoden er desværre en kende mere omkostningsfuld, men tillige ret problemfri for letbeton online. Den billigste leveringsversion vil dog altid være at hente pakken selv, som desværre afhænger af at du har bopæl i nærheden af netshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på letbeton kan være virkelig væsentlig hvis man har brug for dine nye produkter med det samme, så af den grund er det naturligvis aktuelt at man finder den forventede leveringsdato for letbeton. Masser af e-forhandlere – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig 1 dags levering på flere varer online, hvilket dog er afhængig af at bestillingen anbringes før et fastsat tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få produkterne distribueret forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Visse butikker på nettet frembyder levering uden gebyr på letbeton online, men for det meste er det under betingelse af at man aftager for et bestemt beløb. Ellers bør man udvælge den mest letkøbte leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde er at få kørt din ordre til et udleveringssted.

Temmelig mange kæder foreslår click-and-collect hvor du handler billig letbeton på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Stark. Byggekæderne tilbyder bl.a. click-and-collect på letbeton i disse byer:

Kolding, Middelfart, Frederikshavn, Kalundborg, Gladsaxe, Nærum, Hobro, Glostrup, Birkerød, Rønne, Brønderslev, Ølstykke, Aarhus, Aabenraa, Brabrand, Svendborg, Hedehusene, Frederiksberg, Skanderborg, Åbyhøj, Tilst, Lystrup, Stenløse, Skive, Varde, Taastrup, Vejle, Herlev, Sønderborg, Højbjerg, Nørresundby, Risskov, Rudersdal, Hvidovre, Roskilde, Brønshøj, Thisted, Holstebro, Nakskov, Farum, Holbæk, Charlottenlund, Helsingør, Hjørring, Nykøbing Falster, Nyborg, Struer, Frederiksværk, Ikast, Randers, Rødovre, Esbjerg, Aalborg, Haderslev, Brøndby, Herning, Odense, Kokkedal, Allerød, Hillerød, Viborg, Ishøj, Lillerød, Næstved, Grenaa, Køge, København, Ballerup, Dragør, Jyllinge, Vordingborg, Horsens, Gentofte, Ringsted, Korsør, Vallensbæk, Frederikssund, Vanløse, Fredericia, Værløse, Solrød Strand, Albertslund, Valby, Søborg, Silkeborg, Greve, Haslev, Tårnby, Virum, Lyngby, Hørsholm, Hedensted, Slagelse, og Odder, .

Klik-og-hent af letbeton er tilgængeligt i alle områder af landet: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved kig i data fremstår det markant, at folk ofte kigger efter fx letbeton online og billig letbeton. Man ser derudover ofte folk efterspørge bl.a. letbeton tilbud, letbeton priser samt køb letbeton, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Stark.

Få rabat på letbeton

Det har vist sig at være ualmindeligt smart for folk at tjekke tilbud på billige letbeton online i blandt flere internet webshops, og så har flere forretninger på nettet fundet det nødvendigt at stampe prisen på letbeton enormt, og derudover love levering uden omkostninger.

Dog kan det alligevel være fordelagtigt at eftergå visse e-shops efter tilbud og udsalg på letbeton online før du køber, således at du er sikret at indhente den skarpeste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Man bør dog huske på, at såfremt en online shop forhandler billige letbeton online på tilbud til en salgspris der kan virke urealistisk fordelagtig, kan det undertiden være et kendetegn på en fup internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omsluttet af en lovbestemmelse, der assisterer dig som kunde imod bedrageriske e-forretninger.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du vil klare regningen på letbeton over en periode. Det fås normalt i online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Når vi kigger i statistikkerne står det markant, at internetbrugere typisk søger eksempelvis køb letbeton og letbeton online. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge for eksempel letbeton priser, letbeton tilbud samt billig letbeton.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg letbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Tjek tidligere køberes oplevelser

Trustpilot medfører nogenlunde gunstige chancer for at bese mange tidligere forbrugeres iagttagelser og derfor kan det være til hjælp, at du eksaminerer online forhandlerens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige letbeton online.

Facebook leverer lige så vel ultra hensigtsmæssige metoder til at få indblik i e-handlens pålidelighed. Her møder vi en række outlets på nettet hvor folk kan offentliggøre en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige letbeton online på en netshop burde de når alt kommer til alt se på e-butikkens regler, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde, særligt ved de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Et alternativt forslag kan være at kontrollere om internet firmaet er e-mærket, siden det er et kendetegn for at e-forhandleren lever op til de danske love, samt at e-forhandleren undertiden revurderes af sagkyndige der har megen viden om de gældende regulativer.

Dette er desuden en god anledning til bistand, såfremt du skulle få problemstillinger i forbindelse med dit køb af letbeton. For øvrigt er det smart at køberen er påpasselig med de mest centrale betingelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af letbeton online, som fx den ombytningsrettighed internet butikken tilbyder.

I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, så man til enhver tid vil kunne vidne om købet af letbeton, uagtet om man har bestilt fra XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus eller Davidsen.

Marianne Sørensen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Poul gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Jørgen Møller gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Kim K gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til køb på nettet
1Før folk shopper billige letbeton i en internet handler burde man i reglen granske butikkens forretningsbetingelser, det er dog bare et tidskrævende arbejde. Udover dette er det smart at køber er hensynstagende til de elementære forhold der har betydning for handlen med billige letbeton online, eksempelvis den byttepolitik virksomheden bruger.
2En lang række forretninger på nettet giver nu et hav af forskellige billige fragtløsninger til letbeton. En yndling er nu til dags pakkeshops, fordi du på den måde nemt kan hente pakken når det passer ind i din hverdag. Leveringstypen er jo super hensigtsmæssig, samt typisk også den billigste mulighed for fragt.
3Generelt anbefaler vi at se hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, eftersom det almindeligvis er et bevis på at online forretningen retter sig efter de officielle danske regler, foruden at e-forhandleren hyppigt undersøges af fagmænd som er meget fortrolige vilkårene på området. Før folk handler billige letbeton i en online virksomhed burde man for at være sikker læse e-butikkens regler.
4Indtil flere webbutikker frembyder levering uden gebyr på letbeton, men oftest stiller det krav om at der aftages for en fastsat pris. Derudover bør du udse dig den mest billige type af levering, der oftest vil blive at få leveret ordren til en pakkeshop. Den bliver i mange tilfælde omvendt virkelig ligetil. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
5Trustpilot resulterer i rigtig fortræffelige genveje til at efterse en stor portion forhenværende kunders ratings og derved går vi ind for, at du verificerer internet butikkens bedømmelser forinden du køber billige letbeton online. Facebook indebærer lignende immervæk stabile muligheder for at få en idé om internet forhandlerens troværdighed.
6Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er inkluderet i en foranstaltning, der dækker folk imod fup internet varehuse. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage regningen ude i fremtiden.
7Leveringstiden kan være ret så væsentlig om man står og skal bruge produkterne nu og her, og af den grund er det selvsagt passende at du kigger nærmere på den estimerede leveringstid på letbeton. Temmelig mange online forretninger tilbyder billig 1 dags levering på adskillige produkter, men vær obs på at det er forudsat at ordren lægges før et nøjagtigt klokkeslæt.
8Den billigste leveringsløsning er uden tvivl selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du er nær internet forhandlerens hjemsted. Den type af levering er selvfølgelig usædvanlig relevant forudsat vi har behov for letbeton omgående. Alternativt så sikrer enkelte online outlets fragt uden gebyr, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der handles for en fastsat pris.
9Det er jo efterhånden rigtig fleksibelt for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige letbeton på forskellige online outlets, og af den grund frembyder flere online selskaber levering uden gebyr. Derfor kan det imidlertid være gunstigt at studere nogle få online firmaer efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, således at du er sikret at antage den skarpeste pris.