Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse byggeshoppens regningslinjer.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne vælge en netbutik, hvor du kan få hjælp til valg af let sækkevogn.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel hente varerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Flere byggecentre tilbyder et enormt sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan overveje om det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare let sækkevogn.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige let sækkevogn hos de forskellige online byggecentre. Nogle har lave priser, og nogle vil have kompetent sparring. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
Det er absolut ekstremt vigtigt at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og kendte butikker, som bidrager til øget troværdighed til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggekæder samler varer fra mange forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af let sækkevogn online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og takket være dette har flertallet adgang til at handle online og fragte varerne på egen hånd. Takket være dette kan du slippe for fragtomkostningen, samt endda skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

De fleste nicheforretninger på nettet har en stor passion for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det vil du modtage ekstremt kompetent vejledning fra personale med specialistviden i lige præcis let sækkevogn.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er små firmaer, der oftest er danske, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at købe let sækkevogn online hos dem.
Forskellige nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online vil du få gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag flere end 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

let sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

let sækkevogn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

let sækkevogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

let sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Nogle gange kan man få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man ifald byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Bidraget er altså afhængig af at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
2Måske det ville være relevant at overveje om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig assistance fra en fagmand til delelementer af det. Forudsat at du fremskaffer professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at hente tilbud fra flere entreprenører.
3Det kan overvejes at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, især når der er tale om omfattende byggeopgaver. Store byggerier stiller krav om flere mennesker. I øvrigt må det være bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
4Planlægning viser sig som metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du bør sammensætte en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Vær konkret idet du laver tidsplanen.
5Det bliver aktuelt at du har de fornødne byggematerialer til rådighed i god tid før du indleder din byggeproces. Du får god gavn af at sammenfatte en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alt som er nødvendige, og bagefter gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
6Du kan finde alle mulige former for instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Særligt YouTube er kilde til rigelig konstruktiv info, særligt forudsat at man bruger engelske søgeord.
7Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund skal du jævnligt kigge på vejrvarslen når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel starter med at regne i samme sekund som du vil i gang med dit omfattende projekt.
8Det kan vise sig at være afgørende at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive fornuftigt at beskrive hver enkelt omkostning, og dernæst dokumentere ens udgift ved dem én efter én.
9Du bør nødig nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beskyttelse herunder sikkerhedssko som hjælper dig mod potentielle skader. Det er fundamentalt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke får assistance fra en professionel.
10Længe før du indleder byggeriet kan det vise sig vildt meningsfuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Der viser sig næsten altid uforudsete bump på vejen når det kommer til svære opgaver, og herved vil det være betydningsfuldt at der er afsat nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man er selvsikker på at man når det til siden.
12Man skal på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være yderst relevant at have det klar til brug før du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne disse udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
De højest bedømte byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Adskillige online varehuse yder i dag en lang række forskellige billige former for fragt til let sækkevogn. En af de populære er p.t. at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente produkterne lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså ultra nem, og typisk også den mindst kostelige leveringsløsning.

Du kunne omvendt afveje for og imod at vælge at få leveret til din privatbolig eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver en gang i mellem en sjat mere omkostningsfuld, men tillige temmelig enkel for let sækkevogn online. Den mest billige fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som desværre er betinget af at du befinder dig nærved e-shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på let sækkevogn er selvfølgelig ultra bestemmende i tilfælde af at du behøver din pakke om kort tid, så af den grund er det bestemt vigtigt at du besigtiger den anslåede leveringstid på let sækkevogn. En stor portion online virksomheder – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varer online, men vær obs på at det forudsætter at bestillingen placeres forinden et angivent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produkterne fikset inden de pakkeansatte har fyraften.

Nogle få online forhandlere lover portofri fragt på let sækkevogn online, men oftest gælder det kun hvis man køber for en bestemt sum. I øvrigt kan du vælge den mindst kostelige leveringstype, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

En masse kæder frembyder click-and-collect hvor du handler billig let sækkevogn online men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan og 10-4. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på let sækkevogn i disse områder:

Lystrup, Rudersdal, Fredericia, Kokkedal, Tårnby, Greve, Brønderslev, Odense, Viborg, Skive, Birkerød, Ølstykke, Åbyhøj, Frederikssund, Værløse, Svendborg, København, Brøndby, Hedehusene, Hedensted, Korsør, Risskov, Jyllinge, Gentofte, Lillerød, Kalundborg, Silkeborg, Søborg, Vejle, Sønderborg, Virum, Vordingborg, Charlottenlund, Hillerød, Nørresundby, Valby, Nakskov, Brabrand, Slagelse, Farum, Dragør, Tilst, Hørsholm, Albertslund, Roskilde, Haderslev, Ikast, Solrød Strand, Herning, Odder, Næstved, Skanderborg, Ringsted, Esbjerg, Frederikshavn, Taastrup, Vallensbæk, Frederiksberg, Horsens, Allerød, Herlev, Haslev, Nykøbing Falster, Aarhus, Brønshøj, Holbæk, Kolding, Hobro, Holstebro, Højbjerg, Helsingør, Varde, Grenaa, Rødovre, Randers, Nyborg, Gladsaxe, Ishøj, Middelfart, Aabenraa, Lyngby, Vanløse, Struer, Nærum, Ballerup, Aalborg, Frederiksværk, Hvidovre, Thisted, Stenløse, Rønne, Hjørring, Glostrup, og Køge, .

Click-and-collect af let sækkevogn er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi ser på tallene står det markant, at online shoppere tit efterspørger fx let sækkevogn tilbud og let sækkevogn priser. Vi ser desuden mange gange internet shoppere kigge efter for eksempel køb let sækkevogn, let sækkevogn online samt billig let sækkevogn, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Den bedste pris på let sækkevogn

Det er jo super nemt for købere at finde tilbud på billige let sækkevogn online i blandt flere outlets på nettet, og med det motiv har mange netshops set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på let sækkevogn helt i bund, og ydermere love levering uden betaling.

Derfor kan det alligevel være rentabelt at efterse nogle få webshops efter tilbud og udsalg på let sækkevogn online inden du færdiggør din shopping, sådan at man er tryg ved at få den mest billige pris. Se ikke kun hos de store byggecentre som Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

Man bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at såfremt en internet shop afhænder billige let sækkevogn online på tilbud til en salgspris som virker grænseløst billig, så burde det for det meste være et kendetegn på en uægte online butik. Kortbestillinger er dog en del af en regel, der dækker en imod uægte firmaer på nettet.

Vi anbefaler shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at honorere beløbet til let sækkevogn i flere bidder. Det fås normalt hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Når man ser på data fremstår det tydeligt, at folk mange gange leder efter bl.a. køb let sækkevogn og let sækkevogn online. Man ser derudover tit mennesker kigge efter blandt andet let sækkevogn tilbud, billig let sækkevogn og let sækkevogn priser.

Se nærmere på andre menneskers betragtninger

Trustpilot tilbyder dig stort set passende muligheder for at eftergå diverse øvrige kunders anmeldelser og derved er det klogt, at du bliver klogere på internet shoppens anmeldelser inden du køber billige let sækkevogn online.

Facebook forærer dig endvidere fuldstændig stabile genveje til at få en idé om e-butikkens pålidelighed. Herinde ses faktisk webshops som gør det muligt at nedfælde en vurdering af virksomhedens service, som på samme måde burde udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige let sækkevogn online i en butik kunne man altid tyde shoppens vilkår, det er dog bare ikke videre spændende, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma og 10-4.

En anden mulighed kunne være at finde ud af om internet webshoppen er e-mærket, fordi det kan være en forsikring om at online shoppen anerkender de danske love, tillige med at e-handlen nu og da kigges til af jurister der kender til vilkårene.

Desuden tilbydes du chance for en håndsrækning, ifald du får vanskeligheder ved dit indkøb af let sækkevogn. Herudover er det fornuftigt at køberen er obs på de grundlæggende betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af let sækkevogn online, fx hvilken returrettighed online virksomheden kører med.

Derfor er det virkelig vigtigt, at man når som helst bibeholder ens faktura e-mail, således man til enhver tid vil kunne bevise bestillingen af let sækkevogn, hvad end man køber fra Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix eller Bygma.

Thomas C gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Kirsten Rasmussen gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Lars Thomsen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Susanne D gav 4 stjerner

Intet at klage over

9 tips til når du køber online
1Det er jo rigtig problemfrit for købere at finde de bedste priser online på billige let sækkevogn i blandt diverse forhandlere på nettet, og med det motiv frembyder en lang række internet butikker fri fragt. Til gengæld kan det imidlertid blive profitabelt at kigge forbi enkelte internet handler efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, således at du er sikret at opnå den laveste pris.
2Antal dages levering kan være særligt aktuel i tilfælde af at vi skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og i det øjemed er det selvfølgelig passende at man ser nærmere på den forventede leveringstid for let sækkevogn. Masser af firmaer på nettet præsterer billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre, men husk at det er påkrævet at ordren lægges forinden et konkret klokkeslæt.
3Vi tilråder generelt handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en anordning, hvilket assisterer køberen overfor uoprigtige netshops. Som alternativ kan du udnytte en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at afdrage betalingen i flere bidder.
4Vi går generelt ind for at se hvorvidt online firmaet er e-mærket, hvilket kan være et billede på at netbutikken tilslutter sig de danske regler, tillige med at netbutikken rutinemæssigt føres tilsyn med af specialister som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Før nogen bestiller billige let sækkevogn hos en internet virksomhed behøver man for at være på den sikre side løbe igennem forhandlerens forretningsaftale.
5Forud for at folk bestiller billige let sækkevogn i en butik kan de i princippet tyde netshoppens forretningsbetingelser, det er dog for det meste en omfattende opgave. Tilsvarende går vi ind for at du er vidende om de mest centrale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige let sækkevogn online, som fx hvilken bytteret e-forhandleren benytter.
6Mange online shops yder nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmodeller til let sækkevogn. Et hit er i dag at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er jo temmelig smart, og desuden ligeledes den billigste form for levering.
7Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt at hente varerne selv, men dette betinges af at du opholder dig lige ved e-forretningens hjemsted. Den type af levering er naturligvis yderst vital ifald du mangler let sækkevogn inden for kort tid. Alternativt så tilbyder visse internet foretagender portofri levering, men typisk under forudsætning af at der købes for en fastsat sum.
8Trustpilot frembyder adskillige gavnlige muligheder for at kontrollere en række aktuelle konsumenters kritik og af den grund tilrådes det, at du tolker internet virksomhedens omtaler forinden du shopper billige let sækkevogn online. Facebook genererer derudover en lang række passende løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens kundetilfredshed.
9Enkelte internet virksomheder byder på fragtfri levering på let sækkevogn, men oftest er det under betingelse af at der aftages for en fastsat sum. Som alternativ skal man beslutte sig for den prisbilligste leveringsversion, hvilket i mange tilfælde er at få bragt varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen er desværre endda usædvanlig nem. Den prisbilligste type af levering vil dog altid være at du selv henter ordren.