Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af varer, imens øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot Leister varmepistol.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige Leister varmepistol hos de forskellige online byggecentre. En del har de bedste tilbud, og andre satser på kompetent sparring. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne på egen hånd. Dette er især et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig meget relevant at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan du købe fra en online byggeshop, hvor du får tips og tricks til valg af Leister varmepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som kan give ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggecentre udbyder produkter fra diverse nichebutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt sortiment af Leister varmepistol online.
De udbredte byggemarkeder har butikker i de større byer, og i kraft af det har man chancen for at bestille online og fragte produkterne selv. Takket være dette kan du overveje at undgå fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få billigere priser.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Således får du formentlig mere konstruktiv rådgivning fra nogle der er specialister i lige præcis Leister varmepistol.
Alverdens webshops i små nicher er små firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at købe Leister varmepistol online på deres webshop.
Danmarks største byggecentre
Leister varmepistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Leister varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Leister varmepistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Leister varmepistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må aldrig nogensinde undvære grej. Tit kan det vise sig vigtigt at du har udstyret til disposition før du iværksætter arbejdet. Det er derudover afgørende at inkludere de her udgiftsposter i byggeriets budget.
2Måske du burde vurdere hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du skal fremskaffe eksperthjælp til noget af byggeriet. Når du får eksperthjælp kan det være optimalt at lede efter tilbud fra flere virksomheder.
3Det kan vise sig at være essentielt at have lavet et budget for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er en fordel at dokumentere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør nedfælde mulige tilbud på dem enkeltvis.
4Det er fundamentalt at have de relevante materialer indkøbt før du går til værks med arbejdet. Du har fordel af at sammenfatte en enkel huskeliste hvoraf der fremgår de materialer der skal bruges, og dernæst gennemgå hvert enkelt punkt, således at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
5Du har mulighed for at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes hvis byggeriet er godt for miljøet. Bidraget kræver altså at renoveringen har betydning for naturen.
6Det anbefales at få hjælp til arbejdet, ikke mindst når der er tale om omfattende byggeprojekter. Krævende projekter behøver flere personer. I øvrigt bliver det mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
7Der præsenterer sig stort set altid uventede bump på vejen ved krævende byggeprojekter, og ergo viser det sig essentielt at der afsættes rimelig plads i kalenderen, således at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
8Forberedelse er metoden til succes med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret køreplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du laver tidsplanen.
9Der ligger en overflod af instruktioner og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube yder assistance med ret så meget udbytterig information, ikke mindst når du kigger i hele verden.
10For projekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette skal du tit kigge på meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte projekt.
11Længe før du går i gang med dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der vise sig fastsatte regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
12Du bør for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som sikkerhedssko som sikring med henblik på eventuelle ulykker. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke har eksperthjælp.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som klart er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En stor portion internet firmaer yder efterhånden et hav af forskellige billige leveringstyper til Leister varmepistol. En der er meget almindelig er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig rigtig let, samt tit tilmed den mest letkøbte leveringstype.

Du kunne på samme måde prøve at få produkterne sendt hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Denne er mange gange en anelse mere pebret, men endvidere særligt let gængelig med Leister varmepistol online. Den billigste metode til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, men den mulighed kræver at du opholder dig nær webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på Leister varmepistol kan være ualmindeligt udslagsgivende når du har behov for din ordre om et øjeblik, og af den grund er det faktisk relevant at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på Leister varmepistol. Temmelig mange internet virksomheder – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på utallige varer online, men som trods alt er underforstået at ordren indsendes forinden et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer afsted før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle internet firmaer frembyder gratis levering på Leister varmepistol online, men ofte er det kun gældende hvis du handler for en præcis sum. Derudover bør du overveje den billigste løsning til levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

De fleste netshops tilbyder afhentning hvor man handler billig Leister varmepistol online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus og XL-Byg. De udlover bl.a. klik-og-hent på Leister varmepistol i følgende områder:

Frederiksværk, Varde, Glostrup, Herlev, Charlottenlund, Taastrup, Aarhus, Kokkedal, Hedehusene, Køge, Rønne, Tårnby, Tilst, Hjørring, Albertslund, Holstebro, Aabenraa, Grenaa, Nykøbing Falster, Ishøj, Haslev, Horsens, Risskov, Allerød, Farum, Kalundborg, Søborg, Brønderslev, Nærum, Virum, Gentofte, Slagelse, Middelfart, Brøndby, Frederikshavn, Odder, Esbjerg, Vejle, Nyborg, Ikast, Vallensbæk, Frederiksberg, Aalborg, Dragør, Struer, Silkeborg, Ølstykke, Kolding, Lyngby, Næstved, Hillerød, Højbjerg, Korsør, Lystrup, Solrød Strand, Rødovre, Hobro, Greve, Brønshøj, Vordingborg, Randers, Holbæk, Vanløse, Viborg, Haderslev, Valby, Lillerød, Birkerød, Helsingør, Værløse, Nakskov, Åbyhøj, Ballerup, Svendborg, Thisted, Stenløse, Nørresundby, Gladsaxe, Frederikssund, Odense, Rudersdal, Hedensted, Jyllinge, Skive, Brabrand, Skanderborg, Ringsted, Roskilde, Sønderborg, Herning, Hvidovre, København, Fredericia, og Hørsholm, .

Afhentning for Leister varmepistol er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Bornholm, Falster, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager).

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at folk ofte kigger efter blandt andet Leister varmepistol tilbud og køb Leister varmepistol. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere efterspørge for eksempel Leister varmepistol priser, billig Leister varmepistol og Leister varmepistol online, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Priser på Leister varmepistol

Det er efterhånden vældig let for folk at tjekke tilbud på billige Leister varmepistol online hos forskellige internet webshops, og derved har masser af internet selskaber i Danmark været tvunget til at presse prisen på Leister varmepistol markant, og endda love fragtfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig smart at efterprøve forskellige internet webshops efter rabatter og tilbud på Leister varmepistol online inden du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at modtage den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Du skal bare ikke undervurdere, at når en internet handler udbyder billige Leister varmepistol online til en pris der kan virke uendeligt billig, så bør det tit være et fingerpeg om en falsk webshop. Kortkøb er trods alt dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger dig som køber overfor svindlende internet virksomheder.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil finansiere prisen på Leister varmepistol i flere bidder. Det foreslåes som regel ved niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at netshoppere tit leder efter eksempelvis Leister varmepistol online og Leister varmepistol tilbud. Vi ser desuden typisk online shoppere søge eksempelvis køb Leister varmepistol, Leister varmepistol priser samt billig Leister varmepistol.

Udforsk tidligere kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder dig relativt fordelagtige genveje til at eksaminere ret mange forhenværende køberes opfattelser og herved er det smart, at du sonderer internet butikkens ratings forinden du placerer din ordre på billige Leister varmepistol online.

Facebook leverer for øvrigt evigt fantastiske chancer for at få indblik i online butikkens pålidelighed. Derudover møder vi nogle online varehuse i Danmark som gør det muligt at meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket desuden burde tages i brug til at vurdere kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige Leister varmepistol online på en e-forretning bør man ideelt set sætte sig ind i virksomhedens betingelser, men det er normalt et omfattende projekt, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 og XL-Byg.

En anden mulighed kunne derfor være at kigge om internet forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket er et signal om at online forretningen forstår de officielle danske regler, foruden at online shoppen nu og da undersøges af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende bestemmelser.

Dette er desuden en god genvej til en hjælpende hånd, ifald du skulle få vanskeligheder med dit køb af Leister varmepistol. Tilsvarende slår vi et slag for at køberen er hensynstagende til de mest betydningsfulde regler der kan have indflydelse på købet af Leister varmepistol online, fx den returret internet virksomheden tilsikrer.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man permanent sikrer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne bekræfte købet af Leister varmepistol, uafhængig af om man har købt ved Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller 10-4.

Mette Nielsen gav 5 stjerner

Nemt køb

Peter Jørgensen gav 4 stjerner

Bestilte online

Birthe K gav 5 stjerner

Rigtig god service

Kirsten T gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 tips til når du køber online
1Mange e-handler frembyder i vore dage en hel del forskellige billige løsninger til levering til Leister varmepistol. Den mest almindelige er for nærværende afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo i høj grad nem, samt ofte ligeledes den mindst kostelige leveringsmodel.
2Trustpilot leverer i højeste grad hæderlige muligheder for at eftergå en lang række forhenværende forbrugeres omtaler og herved stiller vi forslag om, at du kigger på online firmaets vurderinger forud for at du shopper billige Leister varmepistol online. Facebook forærer dig tillige nogenlunde gode chancer for at få et kig ind i online shoppens kundefokus.
3Før nogen bestiller billige Leister varmepistol i en e-shop kunne man egentlig gennemse netbutikkens forretningsvilkår, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde. For øvrigt er det smart at man er hensynstagende til de mest vedkommende vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige Leister varmepistol online, f.eks. hvilken returneringsret netshoppen benytter.
4Leveringshastigheden er jo ultra betydningsfuld når vi har behov for dine nye produkter omgående, og i det øjemed er det øjensynligt klogt at vi efterser det forventede leveringstidspunkt på Leister varmepistol. Masser af online selskaber giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på flere varer, men vær obs på at det nødvendiggør at ordren aflægges tidligere end et fastsat tidspunkt.
5Det er efterhånden ultra smart for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige Leister varmepistol hos flere netbutikker, og til gengæld lover masser af internet butikker portofri fragt. Dog kan det til hver en tid blive lønsomt at sammenligne diverse e-handler efter tilbud og udsalg inden du shopper, så du er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
6Flere outlets på nettet præsterer billig levering på Leister varmepistol, men for det meste er det forbeholdt når der aftages for et fastsat beløb. Desuden burde man foretrække den mest prisbevidste leveringsudgave, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig som oftest samtidig ultra smart. Den mest letkøbte form for fragt er dog at du selv henter pakken.
7Vi tilråder generelt at granske hvorvidt internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være en antydning af at e-shoppen føjer de gældende danske regler, tillige med at webbutikken jævnligt besigtiges af eksperter der kender vilkårene. Forinden nogen handler billige Leister varmepistol i en online butik behøver de utvivlsomt sætte sig ind i netbutikkens vilkår.
8Den mest letkøbte leveringsmetode vil altid være at du selv henter ordren, men den mulighed betinges af at du lever nær internet forretningens adresse. Den fragttype er ualmindeligt aktuel forudsat man har behov for Leister varmepistol om et øjeblik. Alternativt så frembyder visse webbutikker fri fragt, men typisk er det kun gældende hvis du indkøber for et bestemt beløb.
9Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af et reglement, som skærmer kunden imod bedrageriske netbutikker. Som en anden løsning burde du drage nytte af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at finansiere omkostningerne over flere uger.