Toby 1 Legehus 3,25 m²
3.478 kr.
Mere info
JABO Legehus Poppe 3,5 m² + altan 1 m²
8.213 kr.
Mere info
Rutchebane Til Nele/annika/toby
1.200 kr.
Mere info
Plus Legehus m/terrasse
3.495 kr.
Mere info
Nordic Play Legehus trykimprægneret - 805-651
1.649 kr.
Mere info
JABO Legehus Estelle 5,1 m² + terrasse 1,5 m²
9.420 kr.
Mere info
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Ubehandlet
5.644 kr.
Mere info
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Ubehandlet
5.644 kr.
Mere info
Legehus I Malet Træ. Blå Farve 143x126x142cm
4.999 kr.
Mere info
Toby Stolpe Pakke
1.612 kr.
Mere info
Legehus I Malet Træ Med Veranda. 130x140x150 Cm Rød/hvid
5.499 kr.
Mere info
Plus Legehus på ben - L 248 cm x B 155 cm x H 270 cm - Lærk
5.644 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et enormt udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare legehus.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regler.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil undvære fragten, så kan du overveje at køre produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ i de kendte byggekæder.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved et online byggemarked, som giver hjælp til valg af legehus.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige legehus hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på gode tilbud, og øvrige tilbyder en høj grad af service. Du skal overveje hvad du foretrækker.
Det er selvsagt meget relevant at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og pga. det har mange mulighed for at købe online og køre materialerne selv. Derved er det muligt at slippe for fragtgebyret, og tilmed få produkterne lige nu.
De store byggekæder er populære og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af legehus online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså vil du få endnu mere erfaren assistance fra medarbejdere med specialistviden i netop legehus.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at købe legehus online fra deres webshop.
Alverdens små butikker er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få skarpere priser.
De største byggekæder i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

legehus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

legehus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

legehus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

legehus harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kan finde utrolig mange hjælpeartikler og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube er kilde til enormt meget konstruktiv oplysning, især hvis man bruger den engelske version.
2Man skal ikke undvære udstyr. Tit kan det være smart at du har det til rådighed før du igangsætter dit byggeprojekt. Glem ikke at inkludere omkostningerne hertil i dit budget.
3Husk at du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes når renoveringen er energi- og miljøvenligt. Støtten forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
4Det kan være til god gavn at søge hjælp til byggeprojektet, specielt ift. krævende byggeprocesser. Krævende projekter skal gerne udføres af mere end en person. Ydermere vil det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
5Planlægning vil være nøglen til succes med dit arbejde. Du kunne overveje at sammensætte en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Vær konkret når du laver køreplanen.
6Ved projekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Derfor må du med jævne mellemrum lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at regne bedst som du arbejder hårdt på det komplicerede byggeprojekt.
7Længe før du indleder byggeprojektet kan det være ubeskriveligt vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være diverse regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
8Måske du burde vurdere om du selv vil klare det hele, eller du kan have fordel af at købe professionel assistance til dele af projektet. Forudsat at du fremskaffer eksperthjælp vil det normalt anbefales at hente tilbud fra flere håndværkere.
9Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for dit projekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være sundt at beskrive hver enkelt udgift, og dernæst finde frem til billige priser på hver eneste af dem.
10Der viser sig uden tvivl utidige udfordringer i tilfælde med større opgaver, og følgelig vil det være essentielt at man afsætter rigeligt med plads i tidsplanen, så man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
11Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have de fornødne materialer klar i god tid før du starter byggeriet. Du kan udfærdige en overskuelig indkøbsseddel indeholdende de materialer du har brug for, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du bliver sikker på at alt er klar.
12Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm som hjælp overfor mulige skader. Det er uundværligt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke investerer i professionel hjælp.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ekstremt imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

En masse internet forhandlere giver i vore dage mange forskellige billige leveringsformer til legehus. En af de populære er i vore dage afhentningssteder, som gør at du kan hente din ordre præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig usædvanlig enkel, og tit desuden den billigste leveringsform.

Du burde derudover vælge at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig sædvanligvis en smule mere omkostningsfuld, men derudover ultra overkommelig ved køb af legehus online. Den mest betalelige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, hvilket nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær online forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på legehus kan vise sig at være særdeles vigtig i tilfælde af at vi mangler produktet inden for få dage, og med det formål er det tydeligvis vigtigt at du undersøger den forventede leveringstid for legehus. En lang række online shops – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer online, men vær vagtsom da det antager at ordren laves forud for et fast tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varen ud af døren før lagerpersonalet drager hjemad.

Indtil flere outlets på nettet tilbyder levering uden omkostninger på legehus online, men i de fleste tilfælde påkræves det at du køber for en fastsat pris. I øvrigt kan du beslutte sig for den prisbilligste fragtform, der gerne er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En del netbutikker giver klik-og-hent hvor du bestiller billig legehus derhjemme og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus. De frembyder blandt andet click-and-collect på legehus i disse byer:

Silkeborg, Vallensbæk, Allerød, Herlev, Haderslev, Nakskov, Brønderslev, Vordingborg, Tilst, Vanløse, Albertslund, Kalundborg, Haslev, Nyborg, Sønderborg, Lystrup, Aarhus, Ringsted, Vejle, Fredericia, Valby, Hillerød, Holbæk, Taastrup, Greve, Nykøbing Falster, Roskilde, Randers, Risskov, Brøndby, Horsens, Hobro, Odder, Hedehusene, Gladsaxe, Værløse, Hedensted, København, Rudersdal, Virum, Hvidovre, Tårnby, Odense, Slagelse, Charlottenlund, Struer, Herning, Skive, Brabrand, Korsør, Rødovre, Kolding, Viborg, Kokkedal, Svendborg, Ølstykke, Glostrup, Nærum, Middelfart, Stenløse, Frederikssund, Rønne, Åbyhøj, Varde, Ikast, Holstebro, Aalborg, Næstved, Esbjerg, Aabenraa, Frederiksberg, Thisted, Køge, Ishøj, Farum, Nørresundby, Dragør, Brønshøj, Gentofte, Jyllinge, Ballerup, Helsingør, Grenaa, Frederikshavn, Hjørring, Lyngby, Hørsholm, Lillerød, Skanderborg, Birkerød, Højbjerg, Søborg, Frederiksværk, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent for legehus er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster).

Når man kigger i tallene er det klart, at internet shoppere som regel søger eksempelvis billig legehus og legehus online. Derudover oplever man ofte folk kigge efter bl.a. legehus priser, køb legehus og legehus tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark og 10-4.

Rabat på legehus

Det er rigtig fleksibelt for alle at finde tilbud på billige legehus online hos flere internet butikker i Danmark, og følgelig har masser af internet webshops fundet det uundgåeligt at reducere udsalgspriserne på legehus eftertrykkeligt, og i øvrigt yde gratis fragt.

Til gengæld kan det imidlertid blive smart at se nærmere på et par forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på legehus online inden du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Man bør bare være obs på, at når en e-butik forhandler billige legehus online på tilbud til en tilbudspris der er urealistisk favorabel, så er det mange gange være et tegn på en falsk internet forhandler. Kortbestillinger er imidlertid en del af en forordning, der hjælper dig som kunde imod snydagtige e-shops.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at honorere prisen på legehus over tid. Dette fås normalt ved specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere som regel efterspørger bl.a. legehus online og legehus tilbud. Foruden dette ser vi ofte netshoppere efterspørge eksempelvis legehus priser, billig legehus og køb legehus.

Gennemsøg andre menneskers meninger

Trustpilot bringer dig ret så uafhængige løsninger til at efterse ganske mange nuværende brugeres vurderinger og af den grund er det en hjælp, at du undersøger e-handlens kritik forinden du handler billige legehus online.

Facebook tilbyder dig ligeledes fuldt ud pålidelige løsninger til at få indtryk af online shoppens popularitet. Tilmed møder vi nogle online virksomheder hvor du kan frembringe en bedømmelse af købsoplevelsen, som tillige må benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige legehus online på en netbutik kan man i og for sig gennemløbe webbutikkens regler, det er dog i reglen ikke videre spændende, særligt på de kendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Stark.

En anden løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærket, da det kan være en påvisning af at netbutikken opretholder dansk lovgivning, foruden at internet selskabet af og til vurderes af specialister som er meget fortrolige de gældende love.

Desuden får du chance for at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for problemer ved dit indkøb af legehus. Derudover tilrådes det at køberen er klar over de mest vedkommende vilkår gældende for bestillingen af legehus online, fx hvilken bytteret webbutikken kører med.

Her er det også afgørende, at man altid bevarer sin kvitteringsmail, således man en anden gang kan bevise købet af legehus, uafhængig af om man bestiller ved Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix eller XL-Byg.

Morten gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Helle Thomsen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Jørgen gav 5 stjerner

Udmærket

Søren gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til når du køber online
1Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en lov, der værner kunden overfor uægte internet butikker. Som alternativ burde du bruge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre pengene over et længere tidsrum.
2En hel del online virksomheder tilbyder til alt held en hel del forskellige billige leveringsløsninger til legehus. En af dem der er mest anvendt er nu til dags levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Metoden er nemlig rigtig let, og endda ligeledes den billigste leveringsmåde.
3Det er efterhånden særligt let for forbrugerne at søge sig frem til priser online på billige legehus fra flere netbutikker, og så frembyder masser af internet outlets billig fragt. Til gengæld kan det stadigvæk være gunstigt at prøve flere online forretninger efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den bedste pris.
4Forud for at folk handler billige legehus i en online butik kunne de altid bese dens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke super interessant. I øvrigt er det klogt at kunden er obs på de mest centrale retningslinjer der har betydning for købet af billige legehus online, eksempelvis den byttepolitik webbutikken tilsikrer.
5Nogle enkelte forretninger på nettet lover fragt uden omkostninger på legehus, men for det meste er det under betingelse af at der bestilles for en fastsat sum. Ellers kan du snuppe den billigste type af levering, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig en gang i mellem desuden vældig problemfri. Den prisbilligste løsning er uden tvivl at du selv henter varerne.
6Trustpilot præsterer evigt pæne muligheder for at analysere mange andre kunders kritik og derfor kan det være til hjælp, at du sonderer e-handlens bedømmelser forinden du handler billige legehus online. Facebook præsterer også absolut hensigtsmæssige genveje til at få indsigt i webshoppens kundefokus.
7Den billigste slags levering er uden tvivl at hente ordren selv, men den løsning afhænger af at du lever nærved e-forretningens arbejdslager. Den metode til levering er jo ualmindeligt udslagsgivende forudsat du har behov for legehus med det samme. Alternativt så præsterer flere online shops fragt uden betaling, men i mange tilfælde under forudsætning af at man handler for en bestemt pris.
8Generelt foreslår vi at tjekke om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som burde være en antydning af at netshoppen opretholder de officielle regler, tillige med at internet butikken rutinemæssigt føres tilsyn med af sagkyndige som forstår reglerne. Inden folk handler billige legehus hos en webshop behøver de i reglen få overblik over netshoppens forretningsvilkår.
9Leveringstiden er naturligvis super aktuel når man mangler din pakke omgående, så med det formål er det i sandhed meningsfuldt at du studerer det anslåede leveringstidspunkt på legehus. En masse internet outlets annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter, som påkræver at bestillingen indsendes før et aftalt tidspunkt.