Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne personligt. Det er særligt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Du vil finde variationer i prisen på billige ledningsfri loddekolbe hos de forskellige online byggecentre. En del satser på gode tilbud, og nogle har fokus på faglig rådgivning. Du må vurdere hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge hos de andre.
Du bør kende de regler butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du kende netbutikkens regningslinjer.
Nogle byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du kan overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i mellem, foruden bare ledningsfri loddekolbe.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos en webshop, hvor du kan få sparring og vejledning omkring ledningsfri loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og så kan du købe fra et bredt udvalg af ledningsfri loddekolbe online.
De velkendte byggekæder har butikker i hele landet, og derved har du mulighed for at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Takket være dette kan du vælge at undgå fragtgebyret, og ovenikøbet få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforhandlere er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler ledningsfri loddekolbe online på deres side.
Majoriteten af webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Altså bør du få endnu mere konstruktiv hjælp fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis ledningsfri loddekolbe.
Forskellige nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du få gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
ledningsfri loddekolbe jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

ledningsfri loddekolbe silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

ledningsfri loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

ledningsfri loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du er nødt til at nedskrive en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret når du sammensætter din agenda.
2I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt kan det være yderst vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3I visse tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få forudsat at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte beroer altså på at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
4Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Det er fundamentalt at du har grejet tilgængeligt når du begynder på byggeriet. Desuden er det afgørende at tage højde for de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
5Der viser sig som regel ubelejlige hovedpiner når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og derfor kan det vise sig vigtigt at der er afsat en god portion tid i kalenderen, således at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
6Du har adgang til stribevis af vejledninger og videoer via internettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube tilbyder betydelige mængder konstruktiv oplysning, specielt såfremt man leder på engelsk.
7Ved byggeprojekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Således bør du hyppigt undersøge vejrberetningerne i de dage der er op til arbejdets start, så det ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er startet på det svære projekt.
8Du bør regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du skal hente assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Såfremt du søger hjælp fra en professionel kan det være en god idé at indhente priser fra forskellige firmaer.
9Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har de presserende byggematerialer indkøbt før du går i gang med håndværket. Du har fordel af at nedskrive en simpel liste hvor der bør fremgå alt det du har brug for, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
10Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til projektet, især når der er tale om krævende ombygninger. Enkelte ting kræver flere end en enkelt person. Dertil må det være mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
11Ofte vil det vise sig fornuftigt at have et regnskab for dit byggeri, så du har styr på udgifterne. Det kan være fordelagtigt at nedfærdige samtlige poster, og dernæst notere mulige tilbud på dem én efter én.
12Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ikke påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som hjælp mod hændelige risici. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
Danskernes favorit byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Masser af internet foretagender tilbyder i vore dage et stort udvalg af billige løsninger til levering til ledningsfri loddekolbe. En yndling er p.t. pakkeshoppen, hvor du selv kan hente dine nye varer når du har mulighed for det. Den er altså i høj grad smertefri, og mange gange tillige den billigste leveringsmåde.

Du bør derudover udse dig at vælge levering til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden bliver af og til en tak mere pebret, men derudover ultra problemfri ift. ledningsfri loddekolbe online. Den prisbilligste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog afhænger af at du opholder dig lige ved e-firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på ledningsfri loddekolbe er selvfølgelig virkelig væsentlig om du har behov for dine nye varer nu og her, og herved er det i sandhed væsentligt at vi studerer den anslåede leveringstid for ledningsfri loddekolbe. Mange e-shops – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter online, men som trods alt er betinget af at du bestiller inden et fastslået tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få varerne sendt afsted forinden lagermedarbejderne tager hjem.

En hel del online firmaer tilbyder fragt uden beregning på ledningsfri loddekolbe online, men i mange tilfælde afkræver det at man aftager for et præcist beløb. Som alternativ kan du snuppe den mest letkøbte leveringstype, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

De store kæder udlover afhentning hvor du handler billig ledningsfri loddekolbe på nettet men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på ledningsfri loddekolbe i disse områder:

Hedensted, Ølstykke, Rudersdal, Aalborg, Risskov, Viborg, Hedehusene, Skive, Gladsaxe, Tårnby, Jyllinge, Nakskov, Korsør, Aarhus, Haderslev, Allerød, Lystrup, Vejle, Helsingør, Kolding, Struer, København, Rønne, Værløse, Brøndby, Silkeborg, Skanderborg, Svendborg, Rødovre, Kalundborg, Odense, Brønshøj, Horsens, Thisted, Brønderslev, Frederiksberg, Ringsted, Vanløse, Gentofte, Odder, Esbjerg, Lyngby, Slagelse, Herlev, Vallensbæk, Køge, Nyborg, Nærum, Vordingborg, Randers, Albertslund, Fredericia, Hobro, Glostrup, Charlottenlund, Frederikshavn, Hvidovre, Sønderborg, Ballerup, Virum, Solrød Strand, Næstved, Nykøbing Falster, Valby, Grenaa, Ishøj, Nørresundby, Kokkedal, Birkerød, Højbjerg, Herning, Åbyhøj, Brabrand, Roskilde, Stenløse, Hjørring, Tilst, Dragør, Taastrup, Frederikssund, Farum, Hillerød, Middelfart, Lillerød, Hørsholm, Holstebro, Haslev, Holbæk, Greve, Søborg, Aabenraa, Varde, Frederiksværk, og Ikast, .

Klik-og-hent ift. ledningsfri loddekolbe er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på tendenserne er det markant, at online shoppere tit søger blandt andet ledningsfri loddekolbe online og køb ledningsfri loddekolbe. Derudover ser vi ofte online shoppere søge efter fx ledningsfri loddekolbe priser, ledningsfri loddekolbe tilbud og billig ledningsfri loddekolbe, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Spar penge på ledningsfri loddekolbe

Det er jo efterhånden virkelig uproblematisk for os alle at finde tilbud på billige ledningsfri loddekolbe online fra diverse e-shops, og på grund af dette har flertallet af e-forretninger været presset til at at presse prisniveauet på ledningsfri loddekolbe helt i bund, og ydermere garantere billig fragt.

Dog kan det imidlertid være profitabelt at granske nogle få e-forretninger efter tilbud på ledningsfri loddekolbe online inden du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de gængse byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma og Bauhaus.

Man må lige meget hvad være årvågen med, at hvis en online webshop markedsfører billige ledningsfri loddekolbe online for en pris som kan ses som grænseløst favorabel, så kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en fup butik. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en lovbestemmelse, som forsvarer kunden overfor bedrageriske internet forhandlere.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække beløbet til ledningsfri loddekolbe over flere uger. Det fås typisk hos nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Silvan.

Ses der på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere som regel leder efter blandt andet billig ledningsfri loddekolbe og ledningsfri loddekolbe priser. Derudover ser vi typisk folk lede efter eksempelvis ledningsfri loddekolbe online, køb ledningsfri loddekolbe samt ledningsfri loddekolbe tilbud.

Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder dig fuldstændig fine løsninger til at tolke en stor gruppe øvrige konsumenters domme og derved tilrådes det, at du gransker webshoppens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige ledningsfri loddekolbe online.

Facebook præsterer lige så vel egentlig pæne muligheder for at få kendskab til webshoppens popularitet. Herinde er der endda online outlets som gør det muligt at publicere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde må drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige ledningsfri loddekolbe online i en internet forhandler burde de i princippet gennemgå webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det i reglen et omfattende projekt, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Stark.

En anden valgmulighed kan derfor være at se om online webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det ofte er et sympol på at e-handlen adlyder de danske regler, foruden at internet selskabet fra tid til anden revurderes af fagmænd som har megen viden om retningslinjerne.

Desuden får du lejlighed til assistance, for så vidt du udsættes for udfordringer ved dit indkøb af ledningsfri loddekolbe. Tilsvarende kan det være til hjælp at man er påpasselig med de mest aktuelle retningslinjer der har betydning for købet af ledningsfri loddekolbe online, eksempelvis den ombytningsrettighed online forhandleren lover.

I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man når som helst sikrer ens faktura e-mail, således man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af ledningsfri loddekolbe, ligegyldig om man handler ved Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma eller Silvan.

Karen Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Peter F gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Mette V gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Per gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til online shopping
1Indtil flere internet virksomheder garanterer gratis fragt på ledningsfri loddekolbe, men for det meste kun ifald du shopper for et konkret beløb. Desuden kunne man foretrække den mest betalelige leveringsudgave, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted. Denne viser sig uheldigvis endda ualmindeligt hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog altid være at hente produkterne selv.
2Den mest letkøbte metode til levering er dog at du selv henter produkterne, hvilket står og falder med at du befinder dig nær e-forretningens tilholdssted. Den slags levering er jo ret så afgørende såfremt man behøver ledningsfri loddekolbe fluks. Alternativt så sikrer nogle enkelte online selskaber gratis fragt, men ofte forudsætter det at du handler for et bestemt beløb.
3En masse e-forretninger frembyder efterhånden et hav af forskellige billige muligheder for levering til ledningsfri loddekolbe. En der er meget almindelig er p.t. udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Leveringsformen er altså særdeles gnidningsløs, og desuden desuden den mest letkøbte type af levering.
4Forud for at nogen handler billige ledningsfri loddekolbe hos en webshop kan man på en vis måde have øje for deres forretningsaftale, dog er det i reglen et tidskrævende arbejde. Udover dette er det godt at kunden er på vagt for de mest aktuelle retningslinjer der har indflydelse på handlen med billige ledningsfri loddekolbe online, fx hvilken byttepolitik e-butikken har.
5Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i et regelsæt, hvilket skærmer dig som kunde imod fup forretninger på nettet. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare pengene over flere uger.
6Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret central om vi skal bruge pakken om kort tid, og af den grund er det tydeligvis afgørende at vi besigtiger tidshorisonten for levering for ledningsfri loddekolbe. Mange internet forretninger giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre, men vær påpasselig da det regnes ud fra at bestillingen realiseres inden et fastslået klokkeslæt.
7Trustpilot frembringer faktisk udmærkede chancer for at studere diverse eksisterende køberes evalueringer og af den grund støtter vi, at du iagttager online forretningens kritik forinden du shopper billige ledningsfri loddekolbe online. Facebook fremskaffer lignende altid tiltalende muligheder for at få indblik i online forhandlerens pålidelighed.
8Det er efterhånden yderst gnidningsløst for enhver at vurdere prisniveauet online på billige ledningsfri loddekolbe fra forskellige online webshops, og af den grund tilbyder en lang række online webshops levering uden beregning. Dog kan det stadigvæk vise sig nyttigt at se nærmere på et par online selskaber efter tilbud og rabat forud for at du handler, så du er skråsikker på at få den billigste pris.
9Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det bør være et signal om at online webshoppen følger dansk lovgivning, udover at virksomheden undertiden besigtiges af specialister der behersker bestemmelserne på området. Inden folk handler billige ledningsfri loddekolbe hos en netshop kunne man for at være på den sikre side gennemse forhandlerens forretningsbetingelser.