Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget afgørende at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du lede andre steder.
Der vil være forskel på prisen på billige ledningsfri limpistol fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod øvrige vil have en høj grad af service. Du bør tænke over hvad der betyder mest for dig.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du læse butikkens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at transportere varerne selv. Det er navnligt muligt i de velkendte byggekæder.
For mange er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Hermed kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring omkring ledningsfri limpistol.
Flere byggecentre tilbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, udover blot ledningsfri limpistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og derved har flertallet chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Derved er der mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og sågar få produkterne med det samme.
De udbredte byggekæder samler varer fra mange nichebutikker, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af ledningsfri limpistol online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Mange små butikker er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få en billig pris.
En masse nichespecifikke webshops har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andet. Pga. dette formår de at yde endnu mere god sparring fra nogle som er eksperter i netop ledningsfri limpistol.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, der tit er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at bestille ledningsfri limpistol online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

ledningsfri limpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

ledningsfri limpistol jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

ledningsfri limpistol silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af cirka 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

ledningsfri limpistol bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko som beskyttelse med henblik på mulige uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
2Du bør overveje om du bør stå med det hele selv, eller du bør købe hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Når du ønsker assistance fra en professionel kan det være en god idé at modtage prisoverslag fra forskellige firmaer.
3I nogle tilfælde kan man hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det fås når byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
4Ofte vil det vise sig vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for dit projekt, så man har et overblik over økonomien. Det kan være fordelagtigt at kortlægge samtlige udgifter, og bagefter nedskrive ens købspris for dem alle sammen.
5Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige udfordringer når det handler om store projekter, og på grund af det kan det vise sig vigtigt at man har afsat nok tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
6Det kan overvejes at sikre sig hjælp til byggearbejdet, specielt når det er store byggeprojekter. Krævende opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover bliver det hurtigere og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
7Du skal aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig yderst relevant at du har grejet ved hånden idet du går løs med arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Det viser sig af stor betydning at have alle bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du begynder byggeprocessen. Du bør udfærdige en hurtig liste som indeholder hver eneste ting der er nødvendige, og dernæst gennemløbe materialerne, hvormed du bliver sikker på at alt er som det skal være.
9Du kan finde utallige guides og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube bringer dig en masse almennyttig viden, særligt når du benytter den engelske version.
10I god tid inden at du optager byggeriet må det være vildt vigtigt med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig mange regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
11Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du hyppigt se vejrprognosen lige før projektets begyndelse, så det ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger bedst som du er midt i det store byggeprojekt.
12Godt forarbejde er kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du må forfatte en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke opgaver du vil løse hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Forsøg at være skarp når du udarbejder strategien.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ultra overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er temmelig flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er bedst?

En hel del byggeforretninger udlover heldigvis et hav af forskellige billige leveringsudgaver til ledningsfri limpistol. En af dem der er mest anvendt er lige nu at afsende til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo ultra simpel, samt typisk endda den billigste fragtmulighed.

Du kan tillige forsøge at vælge at få sendt til hvor du bor eller til når du er på job. Muligheden er desværre en tak mere omkostningsfuld, men tillige temmelig fremkommelig med ledningsfri limpistol online. Den billigste fragtløsning vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men det forudsætter at du bor tæt på e-forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på ledningsfri limpistol kan i nogle tilfælde være ekstremt vigtig ifald man har behov for produkterne om få sekunder, og i det øjemed er det jo passende at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for ledningsfri limpistol. En række firmaer på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer online, som alligevel står og falder med at ordren placeres forinden et angivent tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken pakket forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Visse outlets på nettet sikrer portofri levering på ledningsfri limpistol online, men undertiden forudsætter det at man handler for en fastsat pris. I øvrigt skulle du overveje den billigste leveringsversion, hvilket typisk vil blive at få kørt din pakke til et afhentningssted.

Store webbutikker udlover klik-og-hent hvor du køber billig ledningsfri limpistol online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan og Bauhaus. De tildeler blandt andet click-and-collect på ledningsfri limpistol i disse områder:

Esbjerg, Risskov, Nyborg, Fredericia, Skanderborg, Greve, Brønshøj, Sønderborg, Ølstykke, Hvidovre, Taastrup, Holstebro, Holbæk, Haderslev, Næstved, Horsens, Frederikssund, Nakskov, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Gentofte, Rødovre, Ikast, Jyllinge, Hedehusene, Vallensbæk, Skive, Svendborg, Charlottenlund, Ballerup, Kalundborg, Glostrup, Lystrup, København, Vordingborg, Struer, Vanløse, Vejle, Hedensted, Hobro, Lillerød, Aarhus, Frederiksberg, Farum, Middelfart, Odder, Grenaa, Hjørring, Tilst, Haslev, Ishøj, Værløse, Hørsholm, Herning, Nørresundby, Gladsaxe, Valby, Åbyhøj, Rønne, Tårnby, Allerød, Virum, Søborg, Solrød Strand, Højbjerg, Stenløse, Aalborg, Viborg, Odense, Dragør, Lyngby, Køge, Thisted, Helsingør, Silkeborg, Roskilde, Ringsted, Brøndby, Brønderslev, Korsør, Kolding, Varde, Aabenraa, Herlev, Hillerød, Frederikshavn, Slagelse, Brabrand, Albertslund, Birkerød, Rudersdal, Randers, Nærum, og Kokkedal, .

Click-and-collect for ledningsfri limpistol er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland).

Ses der på data bliver det tydeligt, at folk typisk leder efter blandt andet ledningsfri limpistol priser og ledningsfri limpistol online. Vi ser derudover jævnligt mennesker kigge efter fx billig ledningsfri limpistol, ledningsfri limpistol tilbud og køb ledningsfri limpistol, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Gode tilbud på ledningsfri limpistol

Det er i dag ualmindeligt gnidningsløst for enhver at finde frem til de bedste priser på billige ledningsfri limpistol online på flere internet firmaer i Danmark, og ergo har mange netbutikker været nødt til at reducere prisniveauet på ledningsfri limpistol enormt, og endda yde fragtfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at sammenligne flere webbutikker efter tilbud på ledningsfri limpistol online forinden du bestiller, således at du er tryg ved at antage den billigste pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Du må bare huske på, at når en netbutik reklamerer billige ledningsfri limpistol online til salg for en tilbudspris som kan virke uforståeligt tiltalende, kunne det undertiden være et bevis på en bedragerisk netshop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af et regulativ, hvilket beskytter folk overfor snydagtige internet handler.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at afdrage pengene til ledningsfri limpistol senere. Det fås typisk ved specialiserede webshops, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Ved indkig i statistikkerne er det klart, at folk jævnligt leder efter for eksempel ledningsfri limpistol online og køb ledningsfri limpistol. Man ser desuden tit online shoppere søge efter eksempelvis ledningsfri limpistol tilbud, billig ledningsfri limpistol samt ledningsfri limpistol priser.

Kig på tidligere kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder adskillige fine løsninger til at fortolke ganske mange andre kunders omtaler og af den grund kan det være til hjælp, at du sonderer online firmaets bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige ledningsfri limpistol online.

Facebook frembringer tilsvarende flere pålidelige chancer for at få indsigt i internet butikkens pålidelighed. Foruden det møder vi endda e-forretninger hvor du kan levere en vurdering af købsoplevelsen, som på samme måde må bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før nogen shopper billige ledningsfri limpistol online på en internet butik bør man i reglen læse shoppens forretningsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende arbejde, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været en påvisning af at internet firmaet tilslutter sig de officielle regler, udover at online shoppen lejlighedsvis vurderes af fagfolk som har megen viden om bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du anledning til at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for udfordringer ved dit køb af ledningsfri limpistol. Tilsvarende anbefaler vi at man er påpasselig med de mest relevante forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af ledningsfri limpistol online, som fx den returret online webshoppen lover.

Derfor er det ligeledes relevant, at man til enhver tid bibeholder sin e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne vidne om købet af ledningsfri limpistol, uagtet om man bestiller fra Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus eller Stark.

Jesper gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Kim T gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Christian V gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Inger gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 gode råd til internetshopping
1Inden folk handler billige ledningsfri limpistol i en butik kunne de i virkeligheden gennemgå deres handelsaftale, men det er naturligvis et omfattende arbejde. Dertil er det en hjælp at man er på vagt for de primære vedtægter der kan have indvirkning på shopping af billige ledningsfri limpistol online, fx hvilken returret online forretningen har.
2Leveringstidspunktet er jo virkelig central i tilfælde af at vi skal bruge ordren om et øjeblik, så derfor er det rigtig relevant at du studerer den estimerede leveringsdato på ledningsfri limpistol. Flere internet handler tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varer, men det forudsætter at ordren gennemføres forinden et konkret tidspunkt.
3Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er inkluderet i et regulativ, der forsvarer dig imod uoprigtige internet butikker. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afbetale prisen over et længere tidsrum.
4Generelt foreslår vi at se om online firmaet er e-mærket medlem, hvilket typisk er en indikator for at e-butikken respekterer de gældende danske regler, foruden at internet shoppen tit evalueres af fagmænd der er meget fortrolige retningslinjerne. Før folk handler billige ledningsfri limpistol hos en butik på nettet kunne de i reglen gennemse webbutikkens regler.
5Den mest letkøbte form for levering vil utvivlsomt være selv at hente ordren, men den mulighed nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af netshoppens adresse. Den leveringsversion er jo ret vigtig forudsat vi mangler ledningsfri limpistol omgående. Alternativt så yder en hel del netbutikker fragtfri levering, men i de fleste tilfælde afkræver det at der handles for en præcis sum.
6Trustpilot giver dig relativt pæne genveje til at efterse en lang række andre brugeres meninger og på grund af dette foreslåes det, at du eksaminerer internet virksomhedens vurderinger før du køber billige ledningsfri limpistol online. Facebook genererer tilsvarende ultra anstændige metoder til at få kendskab til internet webshoppens troværdighed.
7Nogle firmaer på nettet præsterer fragt uden betaling på ledningsfri limpistol, men for det meste gælder det kun hvis der aftages for et konkret beløb. Derudover kan man tage den mest betalelige fragtmulighed, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig tit ydermere usædvanlig gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
8Størstedelen af internet forhandlere foreslår i dag en hel del forskellige billige leveringsmetoder til ledningsfri limpistol. Den mest almindelige er i dag pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling når der er tid til det. Denne er altså usædvanlig smertefri, og typisk endda den mindst kostelige leveringsmetode.
9Det har vist sig at være ret så praktisk for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige ledningsfri limpistol hos forskellige internet forretninger, og for det præsterer en hel del online virksomheder portofri fragt. Det kan stadigvæk vise sig udbytterigt at efterprøve visse online forretninger efter tilbud inden du færdiggør din shopping, så man ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.