Er du på udkig efter lecaterm? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecaterm inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige lecaterm hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har billige priser, og øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggemarkeder præsterer et stort sortiment af varer, imens øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot lecaterm.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man læse butikkens handelsbetingelser.
Når du har brug for varerne med det samme eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt hos de store byggecentre.
For en del er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Derved kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du får gode råd til valg af lecaterm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.
De velkendte byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af lecaterm online.
De gængse byggemarkeder har butikker nær dig, og som følge af det har folk tilbuddet om at købe online og hente materialerne selv. Hermed har man valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få lavere priser.
Mange nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du når du køber lecaterm online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig bør du få super anvendelig assistance fra ansatte der er eksperter i lige præcis lecaterm.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

lecaterm bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

lecaterm silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

lecaterm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

lecaterm harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For opgaver udenfor har vejret en stor rolle. Af den årsag bør du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at regne når du lige står midt i dit svære byggeprojekt.
2Du bør for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ikke påklædning som sko og hjelm som sikrer dig overfor hændelige skader. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
3Ofte vil det vise sig afgørende at udfærdige et budget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive fornuftigt at beskrive hver eneste udgift, og efterfølgende indsamle udgiften ved dem alle sammen.
4Der kan findes en hel del instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube giver enorme mængder konstruktiv information, i særlig grad ifald du benytter den engelske version.
5Forberedelse vil altid være vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du anbefales at lave en gennemarbejdet plan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af tidsplanen.
6Forinden du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig ret værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
7Du skal aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Ofte vil det være essentielt at have grejet ved hånden idet du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at medtage de her udgiftsposter i økonomien.
8Det kan give mening at tænke over hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du i stedet for skal sikre dig assistance fra en fagperson til områder af det. Såfremt du fremskaffer assistance fra en professionel er det fordelagtigt at modtage tilbud fra forskellige entreprenører.
9Måske kan det blive aktuelt at have de presserende byggematerialer disponible før du går i krig med dit byggeprojekt. Du bør sammensætte en punktforms note som samler det du har brug for, og derefter eftergå hver enkelt ting, så du sikrer dig at du har det hele.
10Der kommer utvivlsomt uforudsete problemer i forbindelse med større projekter, og derfor vil det være meningsfuldt at der afsættes god tid i tidsplanen, med det formål at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
11Man kan forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det fås såfremt projektet er godt for miljøet. Det beroer altså på at renoveringen har positiv betydning for miljøet.
12Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til dele af projektet, hovedsageligt hvis det er store projekter. Større opgaver kræver flere mennesker. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
De højest bedømte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er temmelig overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er absolut flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Temmelig mange netshops giver heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmetoder til lecaterm. En af de mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er jo super smertefri, samt endda desuden den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du burde derudover tænke over at få det leveret til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver mange gange en lille smule mere omkostningsfuld, men til gengæld særdeles problemfri med lecaterm online. Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men dette kræver at du opholder dig nær netshoppens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på lecaterm er super væsentlig når vi skal bruge pakken øjeblikkeligt, så herved er det rigtig væsentligt at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering på lecaterm. Adskillige outlets på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre online, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at ordren laves før et besluttet klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produkterne skippet afsted inden pakkepersonalet tager hjem.

Enkelte online shops yder gratis fragt på lecaterm online, men typisk er det kun gældende hvis man shopper for et fastsat beløb. Desuden skal du udvælge den mest billige form for fragt, som mange gange er at få bragt varerne til et udleveringssted.

De største byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig lecaterm online og afhenter i butikken. Fx 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma. Byggemarkederne udlover blandt andet click-and-collect på lecaterm i følgende områder:

Frederikshavn, Skive, Skanderborg, Nærum, Fredericia, Vordingborg, Vanløse, Stenløse, Horsens, Næstved, Nakskov, Thisted, Brønderslev, Helsingør, Struer, Aabenraa, Frederiksværk, Odder, Haslev, Svendborg, Gladsaxe, Ikast, Tårnby, Herlev, Grenaa, Vejle, Hillerød, Holstebro, Lyngby, Albertslund, Silkeborg, Frederikssund, Haderslev, Lillerød, Glostrup, Dragør, Ølstykke, Brøndby, Frederiksberg, Korsør, Brabrand, Vallensbæk, Jyllinge, Højbjerg, Varde, Nykøbing Falster, Allerød, Risskov, Hørsholm, Solrød Strand, Gentofte, Tilst, Hedensted, Nørresundby, Kalundborg, Åbyhøj, Køge, Greve, Brønshøj, Ringsted, Viborg, Rønne, Valby, Holbæk, Virum, Aalborg, Aarhus, Hobro, Kokkedal, Roskilde, Odense, Kolding, Rudersdal, Søborg, Hedehusene, Ballerup, Værløse, Hvidovre, Birkerød, Farum, Esbjerg, Sønderborg, Herning, Lystrup, Rødovre, Taastrup, Randers, Hjørring, Ishøj, København, Middelfart, Nyborg, Charlottenlund, og Slagelse, .

Afhentning ift. lecaterm er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Amager, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når man kigger i tendenserne står det tydeligt, at folk ofte kigger efter fx køb lecaterm og lecaterm online. Derudover oplever vi ofte mennesker kigge efter for eksempel billig lecaterm, lecaterm tilbud samt lecaterm priser, plus de store byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Rabat på lecaterm

Det er i dag ret så overkommeligt for enhver at finde de laveste priser på billige lecaterm online i blandt diverse forhandlere på nettet, og derfor har en hel del firmaer på nettet været presset til at at sænke salgspriserne på lecaterm betydeligt, og i øvrigt sikre levering uden betaling.

Det kan dog stadigvæk vise sig fordelagtigt at studere enkelte shops på nettet efter rabatter og tilbud på lecaterm online forinden du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at få den mest billige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma og Jem og Fix.

Du må blot være årvågen med, at såfremt en shop frembyder billige lecaterm online til salg for en pris der er helt fantastisk attraktiv, så kan det ofte være en indikator for en bedragerisk internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er trods alt inkluderet i en ordning, som skærmer dig imod fup e-shops.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ kunne du benytte en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du har til hensigt at afbetale betalingen af lecaterm ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved niche webshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4 og Bygma.

Ved kig i data står det tydeligt, at internet shoppere ofte søger bl.a. lecaterm tilbud og køb lecaterm. Foruden dette oplever man typisk mennesker søge for eksempel lecaterm online, billig lecaterm samt lecaterm priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecaterm er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 18 brugeranmeldelser.

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Analyser eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot byder på ganske tiltalende løsninger til at beskue en stor gruppe eksisterende forbrugeres oplevelser og derfor er det prisværdigt, at du verificerer netbutikkens omtaler før du shopper billige lecaterm online.

Facebook yder også nogle værdifulde chancer for at få indsigt i internet virksomhedens kundefokus. Herinde ser vi en del firmaer på nettet som tilbyder kunderne at forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, som tilmed bør anvendes til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige lecaterm online på en webshop kunne man altid få overblik over deres vilkår, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde, specielt på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Alternativet er at tjekke hvorvidt e-handlen er e-mærket, hvilket skulle være et fingerpeg om at internet butikken anerkender de danske retningslinjer, samt at online butikken regelmæssigt revurderes af jurister som mestrer reglerne på området.

Det er en rigtig god anledning til en hjælpende hånd, såfremt du forvoldes vanskeligheder som følge af din ordre på lecaterm. Tilsvarende er det klogt at man er klar over de fundamentale betingelser der indvirker på købet af lecaterm online, som eksempelvis den bytteret e-shoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man stadigvæk sikrer sin faktura e-mail, så man når som helst vil kunne vidne om sin bestilling af lecaterm, uagtet om man bestiller hos Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Inger S gav 5 stjerner

god service

Ole gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Morten H gav 5 stjerner

god service

Hans P gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til køb på nettet
1Inden nogen køber billige lecaterm på en forhandler på nettet behøver de sådan set tage stilling til e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog gerne et tidskrævende arbejde. Udover dette tilråder vi at køber er vaks omkring de mest relevante vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige lecaterm online, f.eks. den ombytningspolitik e-butikken bruger.
2Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af et lovbud, som skærmer dig som køber imod uærlige online shops. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare pengene over tid.
3En række e-forretninger giver i dag et bredt udvalg af billige fragtformer til lecaterm. En af de mest moderne er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter ordren når det passer dig. Den er nemlig ret så nem, samt desuden derudover den mest prisbevidste leveringsmulighed.
4Leveringsdygtigheden er naturligvis særdeles essentiel forudsat du har behov for produktet øjeblikkeligt, så herved er det uden tvivl væsentligt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for lecaterm. Størstedelen af internet butikker stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer, hvilket kræver at handlen gemmenføres inden et aftalt tidspunkt.
5Visse firmaer på nettet frembyder fragtfri levering på lecaterm, men oftest forudsætter det at man indkøber for et konkret beløb. Desuden skulle du foretrække den mest letkøbte leveringstype, som mange gange vil blive at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Leveringsformen er beklageligvis lige så vel særligt smertefri. Den mest betalelige leveringsversion er unægtelig selv at hente produkterne.
6Den billigste form for fragt kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men dette betinges af at du bor nær netshoppens tilholdssted. Den mulighed for fragt er naturligvis ret så essentiel hvis vi mangler lecaterm om et øjeblik. Alternativt så sikrer indtil flere e-butikker fragt uden omkostninger, men for det meste er det så nødvendigt at man bestiller for et fastslået beløb.
7Generelt foreslår vi at se om online forretningen er e-mærke tilsluttet, da det burde være et sympol på at internet selskabet anerkender de opstillede regler, tillige med at internet virksomheden regelmæssigt ses til af jurister som har nøje kendskab til de gældende regler. Forinden folk bestiller billige lecaterm hos en e-butik kunne de når alt kommer til alt gennemlæse butikkens handelsvilkår.
8Det er jo efterhånden usædvanlig ukompliceret for forbrugerne at sammenligne tilbud online på billige lecaterm på diverse butikker på nettet, og så garanterer de fleste online forretninger billig levering. Derfor kan det stadigvæk være lønnende at sammenligne nogle få butikker på nettet efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at opnå den mest attraktive pris.
9Trustpilot fører til tilpas pålidelige løsninger til at undersøge en stor portion eksisterende køberes omtaler og af den grund er det smart, at du beser e-forhandlerens vurderinger forinden du bestiller billige lecaterm online. Facebook tilbyder endvidere egentlig ærlige metoder til at få en idé om internet webshoppens kundefokus.