Er du på udkig efter lecasten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecasten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort produktsortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot lecasten.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge netbutikkens betingelser.
Såfremt du vil have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Der er variationer i priserne på billige lecasten fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have de bedste tilbud, og andre har service. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeri lig med talrige spørgsmål. Hermed bør du bestille ved et online byggemarked, som tilbyder hjælp til valg af lecasten.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler varer fra mange leverandører, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt udvalg af lecasten online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte virksomheder, som kan give øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har de fleste chancen for at handle online og hente byggematerialerne selv. Hermed kan du vælge at undvære fragten, samt tilmed have varerne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse støtter du ved at købe lecasten online på deres webshop.
Majoriteten af specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de ikke sælger andre varer. Ergo kan du opleve ekstra brugbar hjælp fra nogle der er specialister i lige præcis lecasten.
Hovedparten af niche netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du få lavere priser.
Danmarks største byggecentre
lecasten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lecasten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af over 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

lecasten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lecasten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Længe før du starter arbejdet kan det være ufatteligt centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
2For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Derfor bør du regelmæssigt kigge på udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du undgår at det uden varsel starter med at vælte ned når du netop er godt i gang med det komplicerede projekt.
3Glem ikke at du kan spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen influerer positivt på planeten.
4Det kan vise sig at være fundamentalt at udarbejde et regnskab for projektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive rationelt at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan finde frem til ens omkostning ved dem enkeltvis.
5Der kommer typisk ubelejlige problemer ved krævende byggeprojekter, og på grund af det er det essentielt at man har afsat god nok plads i agendaen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
6Det er oplagt at sikre sig assistance til dele af projektet, navnlig når det er vigtige byggerier. Omfattende byggeprojekter behøver mere end en person. Ydermere er det hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
7Det kan vurderes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde fremskaffe hjælp fra en fagperson til dele af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at notere forslag fra flere leverandører.
8Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de relevante materialer til disposition inden du tager fat på arbejdet. Du kan med fordel nedskrive en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og bagefter efterse oversigten, med øje for at du er tryg ved at alt er klar.
9Du bør aldrig nogensinde negligere din sikkerhed, så glem ikke påklædning herunder sikkerhedshjelm som beskytter dig imod potentielle risici. Det er klogt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
10Du finder et bredt udvalg af instruktioner og videoer via internettet som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube yder assistance med temmelig meget konstruktiv information, specielt ifald du bruger den engelske version.
11Planlægning er metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du må liste en effektiv plan, som dikterer hvilke gøremål der løses på hvilken dag, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver din arbejdsplan.
12Du må aldrig stå uden det nødvendige grej. Tit vil det vise sig uundværligt at du har grejet klar idet du iværksætter byggeriet. Det er desuden en fordel at tage højde for de her udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er absolut flot. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ret så flot. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype er smartest?

Masser af online butikker foreslår nu flere billige former for fragt til lecasten. En af favoritterne er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig temmelig let gængelig, og typisk tillige den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kunne ydermere vælge at vælge at få udbragt til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Metoden er sædvanligvis en sjat dyrere, men til gengæld rigtig bekvem for lecasten online. Den mest letkøbte leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til internet selskabets byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på lecasten kan være virkelig relevant når vi har brug for ordren fluks, og derfor er det ret passende at vi ser det anslåede leveringstidspunkt ved lecasten. Mange online shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre online, men vær opmærksom på at det betinges af at transaktionen gennemføres tidligere end et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen klargjort før de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle få online forretninger frembyder levering uden beregning på lecasten online, men i reglen kun ifald du aftager for en præcis sum. Derudover må du foretrække den prisbilligste leveringsform, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop.

Temmelig mange byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du køber billig lecasten hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene tildeler fx afhentning af lecasten i disse byer:

Værløse, Nørresundby, Holbæk, Herlev, Korsør, Farum, Haslev, Taastrup, Ølstykke, Lillerød, Næstved, Frederikshavn, Brøndby, Herning, Hillerød, Esbjerg, Brabrand, Middelfart, Hedensted, Kalundborg, Solrød Strand, Horsens, Hvidovre, Åbyhøj, Rudersdal, Højbjerg, Struer, Vallensbæk, Aabenraa, Odder, Hedehusene, Haderslev, Skanderborg, Virum, Glostrup, Valby, Slagelse, Charlottenlund, Jyllinge, Hørsholm, Sønderborg, Grenaa, Aarhus, Kokkedal, Nyborg, Nykøbing Falster, Varde, Stenløse, Allerød, Kolding, Holstebro, Frederiksberg, Frederiksværk, København, Nakskov, Helsingør, Hobro, Silkeborg, Thisted, Lystrup, Nærum, Søborg, Albertslund, Frederikssund, Randers, Birkerød, Roskilde, Vejle, Greve, Vanløse, Svendborg, Ikast, Viborg, Brønderslev, Dragør, Ballerup, Tårnby, Gentofte, Brønshøj, Hjørring, Lyngby, Risskov, Skive, Køge, Gladsaxe, Vordingborg, Ringsted, Rønne, Fredericia, Rødovre, Odense, Ishøj, Aalborg, og Tilst, .

Afhentning for lecasten er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Bornholm).

Når der ses på tallene bliver det markant, at mennesker jævnligt søger efter blandt andet lecasten online og lecasten priser. Derudover ser vi mange gange internet shoppere lede efter bl.a. billig lecasten, køb lecasten samt lecasten tilbud, plus de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Bedste tilbud på lecasten

Det er jo temmelig problemfrit for enhver at kigge efter tilbud på billige lecasten online på tværs af e-shops, og så har adskillige online selskaber fundet det nødvendigt at formindske prisen på lecasten drastisk, og i øvrigt garantere portofri fragt.

Dog kan det immervæk vise sig lønnende at undersøge nogle enkelte e-shops efter tilbud på lecasten online før du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at antage den bedste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man må dog huske på, at når en online forretning forhandler billige lecasten online for en pris som kan virke helt ekstremt billig, kan det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uoprigtig butik. Køb med kort er imidlertid omfavnet af en foranstaltning, som værner køber overfor uoprigtige e-handler.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at betale omkostningerne til lecasten over en længere periode. Dette fås ofte i niche webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Når man ser på statistikkerne er det klart, at internet shoppere som regel leder efter fx lecasten priser og lecasten tilbud. Derudover oplever vi som regel internet shoppere søge bl.a. køb lecasten, billig lecasten samt lecasten online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecasten er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 15 brugeranmeldelser.

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg nuværende kunders betragtninger

Trustpilot præsterer i højeste grad troværdige genveje til at undersøge en række nuværende kunders reflektioner og herved er det en hjælp, at du evaluerer online shoppens kritik før du lægger din bestilling på billige lecasten online.

Facebook yder også faktisk fantastiske muligheder for at få indsigt i internet shoppens kundefokus. Derudover møder vi en række webbutikker som tilbyder kunderne at ytre en kritik af deres købsoplevelse, som ligeledes bør drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen bestiller billige lecasten online i en netshop bør man uden tvivl overveje shoppens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig spændende, specielt ved de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Alternativet kan derfor være at finde ud af om internet selskabet er e-mærket, som ofte er et billede på at online shoppen lever op til de officielle danske regler, og at internet butikken nu og da kigges til af specialister som mestrer de gældende love.

Det er en rigtig god chance for støtte, såfremt du får dilemmaer som følge af din bestilling af lecasten. Tilsvarende tilråder vi at køberen er omhyggelig omkring de mest relevante forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af lecasten online, som for eksempel hvilken byttepolitik virksomheden tilsikrer.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, så man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af lecasten, hvad end man handler ved XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma eller Bauhaus.

Jesper Sørensen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Niels K gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Bente Andersen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Thomas gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot indebærer egentlig belejlige muligheder for at gennemsøge adskillige tidligere køberes omtaler og derfor stiller vi forslag om, at du tager et kig på netshoppens ratings forinden du køber billige lecasten online. Facebook resulterer i ydermere immervæk ønskværdige chancer for at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed.
2Før nogen handler billige lecasten i en online webshop burde de reelt have øje for e-shoppens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis ikke videre spændende. Udover dette stiller vi forslag om at man er klar over de elementære betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige lecasten online, for eksempel hvilken ombytningspolitik online firmaet benytter.
3Generelt anbefaler vi at se om e-firmaet er støttet af e-mærket, fordi det længe har været en sikring om at netbutikken adlyder gældende dansk lovgivning, samt at butikken lejlighedsvis revurderes af sagkyndige der forstår retningslinjerne. Før nogen bestiller billige lecasten på en online butik behøver man for at være på den sikre side tage stilling til netshoppens betingelser.
4Vi tilråder generelt kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i et regulativ, der forsvarer køber overfor uoprigtige internet virksomheder. Som et alternativ burde du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at afdrage prisen ude i fremtiden.
5Flere webbutikker i Danmark yder til alt held alverdens billige leveringstyper til lecasten. En af de populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså ret så overkommelig, og ofte endvidere den mindst kostelige leveringsmodel.
6Det er jo vældig hensigtsmæssigt for folk at finde de bedste tilbud online på billige lecasten fra flere internet shops, og herved præsterer de fleste online outlets gratis levering. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at kontrollere et par forskellige online shops efter tilbud forud for at du bestiller, således at man er sikker på at få den laveste pris.
7Nogle netshops byder på fragtfri levering på lecasten, men tit er det forudsat at man køber for en konkret pris. Ellers skal man beslutte sig for den mest prisbevidste fragtform, hvilket tit vil være at få leveret pakken til et afhentningssted. Muligheden viser sig godt nok lige så vel ultra enkel. Den billigste leveringsudgave vil dog altid være selv at hente pakken.
8Leveringsdygtigheden er ret så aktuel hvis vi står og skal bruge ordren lige om lidt, og i det øjemed er det ret så aktuelt at man checker leveringstidspunktet for lecasten. Størstedelen af shops på nettet tilsiger billig dag-til-dag fragt på flere varenumre, som nødvendiggør at orden realiseres før et fastslået klokkeslæt.
9Den billigste type af levering er utvivlsomt selv at hente varerne, men den mulighed beroer på at du lever nærved online shoppens tilholdssted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende i tilfælde af at du behøver lecasten inden for kort tid. Alternativt så frembyder nogle online outlets fri fragt, men for det meste er det så præmissen at der erhverves for et præcist beløb.