Er du på udkig efter lecanødder? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 liter lecanødder inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare lecanødder.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Det er særligt muligt i de udbredte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige lecanødder fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på gode tilbud, og øvrige tilbyder kompetent sparring. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeri lig med en masse spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring lecanødder.
Det er helt klart super relevant at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Man bør derfor undersøge forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggekæder forhandler produkter fra en lang række forskellige nicheshops, så du kan vælge fra et bredt udvalg af lecanødder online.
De kendte byggecentre findes i hele landet, og af den grund har kunderne valget om at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derfor er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, og sågar få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

En masse niche webshops er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få en billig pris.
Hovedparten af online nichebutikker har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således formår de at yde endnu mere begavet hjælp fra nogle der er specialister i netop lecanødder.
Størsteparten af webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at handle lecanødder online på deres side.
De største byggecentre i Danmark
lecanødder silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lecanødder bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

lecanødder jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

lecanødder harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Før du går i gang med byggeprojektet kan det blive vanvittigt essentielt at man sikrer sig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
2Der præsenterer sig ofte overraskende udfordringer når det handler om avancerede byggeprojekter, og på grund af det vil det være betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
3Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et budget for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det er økonomisk at kortlægge alle omkostninger, og dernæst undersøge online tilbud på dem en ad gangen.
4Muligvis kan det blive værdifuldt at have de fornødne bygningsmaterialer indkøbt på forhånd inden du går til værks med eksekveringen. Du har fordel af at udarbejde en enkel huskeliste indeholdende alle de ting der bliver brug for, og bagefter granske listen, med det formål at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Man bør ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det være uundværligt at du har det til disposition når du indleder byggeprocessen. Glem ikke at tage højde for disse udgifter i din økonomiske plan.
6Der kan findes et bredt udvalg af artikler og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube er anvendeligt med utrolig meget gavnlig information, ikke mindst når du benytter engelske søgeord.
7Det kan være til god gavn at spørge om assistance til projektet, hovedsageligt i tilfælde af store projekter. Krævende projekter stiller krav om mere end en person. Ydermere er det mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
8Ved byggeprojekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Derfor må du tit se prognosen for vejret i dagene op til byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at piske ned absolut lige når du er gået i gang med det omfattende byggeprojekt.
9Man kan spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt ombygningen er godt for miljøet. Det betinger at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
10Husk at kalkulere om du selv kan lave helt projektet, eller du i stedet for bør hente assistance fra en professionel til dele af projektet. Hvis du tager imod professionel hjælp er der penge at spare ved at hente forslag fra forskellige virksomheder.
11Forberedelse viser sig som kilden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du må udarbejde en effektiv handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af tidsplanen.
12Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som fx arbejdssko der sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke investerer i assistance fra en professionel.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ultra betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Evalueringen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

En del online forretninger giver efterhånden diverse forskellige billige leveringsløsninger til lecanødder. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er altså temmelig ligetil, og tit derudover den mest prisbevidste fragtmetode.

Du kunne endvidere påtænke at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen er gennemsnitligt en tak mere omkostningsfuld, men til gengæld ret hensigtsmæssig ift. lecanødder online. Den billigste fragtform vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket stiller krav om at du er lige ved e-shoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på lecanødder er selvfølgelig usædvanlig relevant i tilfælde af at vi absolut skal bruge din ordre straks, så i det øjemed er det skam relevant at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid ved lecanødder. En række online outlets – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – udlover billig 1 dags fragt på mange produkter online, men vær påpasselig da det stiller krav om at bestillingen gennemføres før et fast tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produkterne hen til fragtfirmaet inden personalet har fyraften.

Flere online varehuse præsterer levering uden betaling på lecanødder online, men typisk afkræver det at der købes for en bestemt pris. Desuden skal du foretrække den mest letkøbte fragtmetode, der typisk er at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted.

En masse byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man køber billig lecanødder på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler eksempelvis klik-og-hent på lecanødder i disse områder:

Skive, Solrød Strand, Aabenraa, Ringsted, Tårnby, Tilst, Herlev, Grenaa, Nakskov, Søborg, Værløse, Højbjerg, Viborg, Ikast, Hjørring, Skanderborg, Taastrup, Horsens, Farum, Lystrup, Albertslund, Hvidovre, Lillerød, Odder, Randers, Nørresundby, Kolding, Haderslev, Rønne, København, Holbæk, Vanløse, Frederikssund, Hedehusene, Dragør, Valby, Brabrand, Gentofte, Helsingør, Brønshøj, Sønderborg, Nykøbing Falster, Odense, Herning, Hillerød, Vejle, Struer, Glostrup, Middelfart, Varde, Hobro, Fredericia, Risskov, Aarhus, Thisted, Vordingborg, Åbyhøj, Ballerup, Charlottenlund, Silkeborg, Greve, Korsør, Virum, Næstved, Nyborg, Birkerød, Slagelse, Hedensted, Esbjerg, Jyllinge, Gladsaxe, Haslev, Aalborg, Stenløse, Holstebro, Allerød, Hørsholm, Lyngby, Svendborg, Ølstykke, Kokkedal, Frederikshavn, Nærum, Kalundborg, Brøndby, Brønderslev, Vallensbæk, Frederiksberg, Roskilde, Køge, Rødovre, Ishøj, Rudersdal, og Frederiksværk, .

Click-and-collect ift. lecanødder er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Bornholm), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man ser på tendenserne står det markant, at internetbrugere tit søger bl.a. lecanødder priser og lecanødder online. Man ser desuden tit folk kigge efter for eksempel billig lecanødder, køb lecanødder og lecanødder tilbud, plus de store byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Tilbud på lecanødder

Det er jo vældig enkelt for forbrugerne at finde de laveste priser på billige lecanødder online fra forskellige e-butikker, og så har en hel del shops på nettet været presset til at at nedsætte udsalgspriserne på lecanødder markant, og ydermere love fragt uden beregning.

Det kan trods alt blive fordelagtigt at eftergå indtil flere internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på lecanødder online forinden du køber, sådan at du er på den sikre side med at opnå den bedste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Man må bare huske på, at i tilfælde af at en e-butik forhandler billige lecanødder online på tilbud til en pris som virker uhørt god, så burde det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en fup internet handler. Kortbetalinger er trods alt omfavnet af en foranstaltning, hvilket dækker kunden imod fup internet webshops.

Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at afdrage omkostningerne til lecanødder ude i fremtiden. Det foreslåes normalt i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. lecanødder tilbud og billig lecanødder. Man ser derudover tit internet shoppere kigge efter eksempelvis lecanødder priser, lecanødder online samt køb lecanødder.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecanødder er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Rigtig god service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot tilbyder ret tiltalende løsninger til at betragte en stor gruppe andre forbrugeres erfaringer og derved tilrådes det, at du bliver klogere på internet selskabets ratings før du færdiggør din shopping med billige lecanødder online.

Facebook frembyder ydermere flere habile løsninger til at få indblik i webshoppens troværdighed. Foruden det møder vi en del internet foretagender som giver kunderne mulighed for at sammensætte en vurdering af købsoplevelsen, som tilmed bør anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Inden nogen køber billige lecanødder online hos en e-forretning burde de i virkeligheden se på netshoppens forretningsaftale, men det er ofte ikke særlig spændende, i særdeleshed på de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Alternativet kunne være at kigge om e-forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er en forsikring om at webbutikken forstår de danske regler, foruden at internet forretningen undertiden undersøges af specialister som forstår reglerne på området.

Derudover giver det dig mulighed for support, såfremt du får udfordringer som følge af dit køb af lecanødder. Herudover er det prisværdigt at man er obs på de mest essentielle betingelser gældende for bestillingen af lecanødder online, fx den returrettighed internet webshoppen garanterer.

Her er det ligeledes relevant, at man stadigvæk bevarer sin faktura e-mail, således man senere kan bevidne købet af lecanødder, ligegyldig om man har bestilt ved Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

Jens Poulsen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Pia R gav 4 stjerner

God webshop

Hans gav 5 stjerner

God til prisen

Louise Andersen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til online shopping
1Nogle få forhandlere på nettet byder på fragt uden betaling på lecanødder, men ofte under forudsætning af at du aftager for en præcis sum. Ellers burde man vælge den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Den bliver i mange tilfælde også ret fremkommelig. Den mest billige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
2Det er særdeles simpelt for forbrugerne at tjekke tilbud online på billige lecanødder hos forskellige netbutikker, og med det motiv tilbyder adskillige butikker på nettet billig levering. Derfor kan det trods alt blive profitabelt at analysere nogle e-shops efter udsalg og tilbud før du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at modtage den mest attraktive pris.
3Forinden folk køber billige lecanødder hos en online virksomhed burde man altid gennemgå dens vilkår, dog er det tit ikke super spændende. Tillige er det prisværdigt at køber er omhyggelig omkring de væsentligste reglementer der kan have betydning for bestillingen af billige lecanødder online, f.eks. den ombytningsrettighed e-forhandleren kører med.
4Generelt slår vi et slag for at efterse om netbutikken er tilsluttet e-mærket, fordi det almindeligvis er en sikring om at online butikken anerkender dansk lovgivning, samt at online forretningen hyppigt revurderes af eksperter som har meget erfaring med reglementet på området. Forud for at nogen handler billige lecanødder hos en e-butik bør de til hver en tid bese virksomhedens regler.
5Leveringsdygtigheden kan være virkelig relevant såfremt vi står og skal bruge pakken nu og her, og af den grund er det temmelig på sin plads at man efterser det estimerede leveringstidspunkt for lecanødder. En masse internet foretagender reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter, men vær opmærksom på at det er afhængig af at transaktionen realiseres inden et aftalt tidspunkt.
6Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er dækket ind under et lovbud, hvilket begunstiger dig overfor svindlende webshops. Som alternativ burde du drage nytte af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre omkostningerne over flere uger.
7Den mest letkøbte type af levering vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men det kræver at du bor i nærheden af internet firmaets tilholdssted. Den løsning til levering er naturligvis ualmindeligt væsentlig hvis du behøver lecanødder nu og her. Alternativt så sikrer en hel del internet foretagender fragtfri levering, men tit er det kun gældende hvis du handler for en fastsat pris.
8Mange e-handler tilbyder nu om stunder et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til lecanødder. En yndling er p.t. udleveringssteder, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragttypen er altså yderst ukompliceret, og i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte leveringsform.
9Trustpilot byder på fuldt ud gode genveje til at evaluere mange andre køberes meninger og derfor anbefales det, at du kigger på internet forhandlerens kritik inden du bestiller billige lecanødder online. Facebook genererer ydermere fuldt ud fortræffelige løsninger til at få kendskab til e-butikkens popularitet.