Er du på udkig efter lecakugler? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.659 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 liter lecakugler inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.659 kr.Køb
1.659 kr.Køb
3.596 kr.Køb
3.775 kr.Køb
3.799 kr.Køb
4.536 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du finde et andet.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få hjælp til valg af lecakugler.
Ifald du har brug for varerne med det samme eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ i de store byggecentre.
Du skal kende de regler der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man kende netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder har et enormt varesortiment, imens nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot lecakugler.
Du vil finde ulighed i prisen på billige lecakugler hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på gode tilbud, hvorimod nogle vil have faglig sparring. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og takket være dette har mange mulighed for at handle online og hente varerne selv. Derigennem har du chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt sågar have produkterne med det samme.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra mange forskellige nicheshops, og af den grund kan du købe fra et stort udvalg af lecakugler online.
De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, som kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops har en enorm viden om de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså bør du få mere nyttig assistance fra mennesker som er eksperter i lige præcis lecakugler.
Alverdens nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du bestiller lecakugler online fra deres webshop.
Mange specialiserede webshops producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lecakugler silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

lecakugler harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

lecakugler bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lecakugler jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af over 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det anbefales at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt såfremt det er krævende projekter. Nogle byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Dertil er det mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
2Der viser sig som regel uforudsete problematikker i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og af den grund vurderes det vigtigt at der afsættes tilstrækkelig tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
3Du vil nødig undvære værktøj. Typisk vil det være uundværligt at have udstyret parat når du begynder på byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at medregne de her omkostninger i din økonomi.
4Du bør tage til overvejelse om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal tilkøbe eksperthjælp til noget af det. Når du fremskaffer professionel assistance kan du spare penge ved at at søge tilbud fra en håndfuld foretagender.
5Inden du iværksætter byggeriet kan det være usandsynligt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
6Du bør ikke forsømme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm som sikring imod hændelige ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
7Det viser sig at have noget at sige at du har de presserende materialer parat på forhånd inden du starter dit arbejde. Du kan nedskrive en hurtig liste som samler de materialer der er nødvendige, og dernæst granske oversigten, så du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
8Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for dit projekt, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive rationelt at nedfærdige alle udgiftsposter, og så indsamle ens omkostning ved dem alle sammen.
9For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette bør du løbende se vejrforudsigelserne i tiden op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at regne i samme sekund som du er ved at færdiggøre det omfattende byggeprojekt.
10Forberedelse bliver kilden til succes med arbejdet. Du er nødt til at udarbejde en gennemarbejdet plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær skarp idet du sammensætter planen.
11I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald renoveringen hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
12Der kan findes endeløse guides og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder dig ret så meget almennyttig oplysning, i særlig grad når man skriver søgeordene på engelsk.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvsagt er ultra betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som altså er ultra flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Adskillige e-butikker frembyder i vore dage alverdens billige leveringsudgaver til lecakugler. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, hvor du selv afhenter dine varer når der er mulighed for det. Fragtformen er altså ualmindeligt nem, samt oftest også den billigste fragtmetode.

Du kan lige så vel vælge at vælge at få sendt hjem til dig eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden er beklageligvis en tand mere pebret, men ligeledes i høj grad uproblematisk ved køb af lecakugler online. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog altid være at hente produkterne selv, som desværre afhænger af at du opholder dig tæt på internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på lecakugler er jo temmelig aktuel hvis du står og skal bruge produktet øjeblikkeligt, og herved er det helt aktuelt at man finder den anslåede leveringsdato for lecakugler. En hel del byggemarkeder – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 hverdags levering på deres favorit produkter online, men som trods alt er forudsat at transaktionen gennemføres inden et angivent tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet klargjort forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

Enkelte firmaer på nettet lover portofri fragt på lecakugler online, men undertiden under forudsætning af at man handler for et fastsat beløb. Desuden bør du udvælge den mest betalelige mulighed for levering, der mange gange vil blive at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop.

Mange netshops udlover klik-og-hent hvor du køber billig lecakugler derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix. De udlover bl.a. klik-og-hent på lecakugler i følgende byer:

Fredericia, Korsør, Vejle, Viborg, Vordingborg, Slagelse, Kalundborg, Vanløse, Esbjerg, Farum, Odense, Nærum, Thisted, Nakskov, Varde, Birkerød, Sønderborg, Greve, Frederikssund, Skanderborg, Næstved, Stenløse, Tilst, Aabenraa, Silkeborg, København, Hvidovre, Skive, Brabrand, Dragør, Grenaa, Aalborg, Ikast, Rønne, Holbæk, Frederiksberg, Charlottenlund, Haslev, Jyllinge, Virum, Middelfart, Brøndby, Rudersdal, Rødovre, Gladsaxe, Allerød, Hedehusene, Risskov, Holstebro, Hjørring, Aarhus, Brønderslev, Kokkedal, Roskilde, Herning, Tårnby, Glostrup, Herlev, Højbjerg, Ballerup, Svendborg, Søborg, Hørsholm, Køge, Ishøj, Lillerød, Brønshøj, Hillerød, Nykøbing Falster, Nørresundby, Solrød Strand, Frederiksværk, Struer, Ringsted, Hobro, Ølstykke, Værløse, Lyngby, Haderslev, Odder, Åbyhøj, Hedensted, Frederikshavn, Albertslund, Kolding, Randers, Helsingør, Taastrup, Horsens, Lystrup, Valby, Nyborg, Gentofte, og Vallensbæk, .

Klik-og-hent for lecakugler er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i data står det markant, at internetbrugere typisk kigger efter for eksempel billig lecakugler og køb lecakugler. Vi ser desuden jævnligt netshoppere lede efter for eksempel lecakugler online, lecakugler tilbud og lecakugler priser, foruden de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Bedste tilbud på lecakugler

Det er i dag rigtig let gængeligt for alle og enhver at analysere tilbud på billige lecakugler online på flere internet selskaber, og så har en hel del online forhandlere været nødt til at tvinge udsalgspriserne på lecakugler en hel del, og ovenikøbet yde portofri fragt.

Det kan stadigvæk være lønsomt at granske forskellige webshops efter rabatter og tilbud på lecakugler online inden du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at antage den billigste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Du bør trods alt være opmærksom på, at såfremt en e-forretning afsætter billige lecakugler online på tilbud til en pris der kan ses som helt ekstremt overkommelig, så bør det ofte være en indikation på en svindel internet forhandler. Shopping med kort er ikke desto mindre inkluderet i en orden, der forsvarer kunden imod falske internet varehuse.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at klare beløbet til lecakugler over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at mennesker tit kigger efter fx lecakugler tilbud og lecakugler online. Derudover ser vi som regel folk efterspørge bl.a. billig lecakugler, køb lecakugler samt lecakugler priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 liter kg lecakugler er 1659 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Undersøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig ultra tiltalende chancer for at analysere en hel del andre konsumenters erfaringer og af den grund kan det anbefales, at du iagttager online webshoppens ratings forinden du shopper billige lecakugler online.

Facebook frembringer lige så vel de facto gode muligheder for at få et kig ind i netshoppens pålidelighed. Derudover ser vi endda internet handler som tilbyder kunderne at sammensætte en vurdering af deres køb, hvilket lige så vel bør bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige lecakugler online hos en shop burde man de facto have øje for netshoppens regler, dog er det normalt ikke videre interessant, især på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at kigge om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er en indikator for at e-forretningen lever op til gældende dansk lovgivning, foruden at online virksomheden nu og da kigges til af jurister der forstår de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god genvej til assistance, når du udsættes for dilemmaer ved dit køb af lecakugler. Tilsvarende går vi ind for at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest centrale retningslinjer gældende for købet af lecakugler online, fx den bytteret hjemmesiden lover.

Her er det ligeledes essesentielt, at man permanent beholder sin faktura e-mail, så man altid kan dokumentere sit køb af lecakugler, hvad end man køber hos Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen eller Stark.

Martin Jørgensen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Bente T gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Anders D gav 5 stjerner

Udmærket

Peter C gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til online indkøb
1En masse forretninger på nettet tilbyder i dag flere billige fragtmuligheder til lecakugler. En af de mest anvendte er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente bestillingen når der er tid til det. Leveringstypen er jo virkelig problemfri, og i mange tilfælde endda den mest betalelige leveringsmodel.
2Vi foreslår generelt at se nærmere på om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det generelt er en garanti for at netshoppen imødekommer de officielle danske regler, samt at internet shoppen en gang i mellem monitoreres af sagkyndige som forstår lovene på området. Forinden nogen køber billige lecakugler på en e-handler behøver de faktisk tage stilling til deres handelsvilkår.
3Leveringsdygtigheden er rigtig betydningsfuld i tilfælde af at man mangler dine nye produkter omgående, så med det formål er det helt på sin plads at vi finder det estimerede leveringstidspunkt ved lecakugler. En masse internet selskaber præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række produkter, som betinges af at ordren køres igennem før et givent tidspunkt.
4Trustpilot indebærer relativt gode chancer for at kontrollere ret mange nuværende brugeres reflektioner og derved anbefaler vi, at du eftergår internet selskabets ratings forud for at du køber billige lecakugler online. Facebook leverer tillige ret så fortræffelige muligheder for at få en idé om online butikkens popularitet.
5Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en vedtægt, som passer på dig overfor uægte netbutikker. Som alternativ kunne du anvende et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at betale beløbet ude i fremtiden.
6Den billigste leveringsform kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som desværre er betinget af at du opholder dig nær netbutikkens lager. Den leveringsmanér kan være rigtig aktuel ifald vi står og skal bruge lecakugler lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle få internet butikker levering uden omkostninger, men for det meste er det betinget af at du aftager for et præcist beløb.
7Nogle online firmaer sikrer billig levering på lecakugler, men oftest stiller det krav om at der indkøbes for en konkret sum. I øvrigt skal du snuppe den mest billige slags levering, hvilket typisk vil være at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted. Metoden er i regelen også ret ukompliceret. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
8Det er jo efterhånden virkelig uproblematisk for købere at søge sig frem til priser online på billige lecakugler i blandt diverse e-forhandlere, og på grund af dette yder flertallet af outlets på nettet levering uden beregning. Det kan dog stadigvæk blive smart at sammenligne et par netshops efter billige priser forud for at du placerer ordren, så man er tryg ved at antage den billigste pris.
9Forud for at nogen køber billige lecakugler i en e-handler kunne de uden tvivl have øje for forhandlerens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke super spændende. Ligeså er det fornuftigt at kunden er påpasselig med de mest betydningsfulde betingelser der indvirker på shopping af billige lecakugler online, fx hvilken returrettighed netshoppen tilbyder.