Er du på udkig efter lecablokke? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 1.000 stk for kun 9.327 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 stk lecablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.327 kr.Køb
9.817 kr.Køb
10.950 kr.Køb
12.975 kr.Køb
13.199 kr.Køb
14.825 kr.Køb
16.875 kr.Køb
20.799 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gulv til grill til drivhus til væg til kælder til fundament til hus til mur til sokkel

Størrelser: 19x19x49 23x19x49 33x19x49 10x19x49 15x19x49

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot lecablokke.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, hvor du får information omkring lecablokke.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du lede andre steder.
Du vil finde ulighed i priserne på billige lecablokke fra netbutik til netbutik. En del satser på lave priser, imens nogle giver kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed hos de store byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og derfor har de fleste mulighed for at købe online og køre produkterne selv. Som følge af det er der mulighed for at spare fragtomkostningen, samt tilmed hente varerne hurtigere.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du købe fra et bredt sortiment af lecablokke online.
De store byggekæder er udbredte og velkendte butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed når man stopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få en bedre pris.
Majoriteten af nichebutikker er mindre firmaer, som oftest er danske, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler lecablokke online hos dem.
Flertallet af nicheforretninger på nettet ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Således vil du få ekstremt kyndig hjælp fra nogle som er eksperter i lige præcis lecablokke.
De største byggekæder i Danmark
lecablokke bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

lecablokke harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

lecablokke jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

lecablokke silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kommer uden tvivl utidige problemstillinger når det gælder avancerede projekter, og herved vurderes det vigtigt at man har afsat en del plads i kalenderen, således at man kan være ubekymret om at nå det inden ens deadline.
2Planlægning vil altid være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret når du sammensætter køreplanen.
3Nogle gange kan man søge offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte beroer altså på at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
4Det er vigtigt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være fordelagtigt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan finde frem til udgiften ved dem alle sammen.
5Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig afgørende at du har det tilgængeligt før du indleder byggeriet. Derudover er det godt at påregne de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
6Forud for at du påbegynder arbejdet kan det være meget fundamentalt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du må, samt hvad du ikke må.
7Husk at tage til overvejelse om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal have assistance fra en fagperson til dele af byggeriet. Såfremt du søger hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at søge en pris fra diverse foretagender.
8Det kan vise sig at være godt at søge assistance til projektet, i særdeleshed såfremt det er væsentlige byggerier. Større byggerier stiller krav om mere end en person. Samtidig må det være mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
9Ved byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Derfor kan du løbende holde øje med udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til det komplekse projekt.
10Det er essentielt at have alle materialer klar til brug i god tid før du starter projektet. Du kan med fordel nedskrive en hurtig liste med alt du skal bruge, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
11Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk arbejdstøj som fx sikkerhedssko som skåner dig med henblik på eventuelle risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
12Der findes en hel række guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube yder assistance med betydelige mængder udbytterig oplysning, specielt når du benytter den engelske version.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er utrolig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er virkelig flot. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ultra godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig overlegent. Scoren er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål til lecablokke

 • Hvordan skærer man lecablokke?
 • Hvordan murer man lecablokke?
 • Hvordan pudser man lecablokke?
 • Hvad limer man lecablokke med?
 • Hvordan deler man lecablokke?
 • Hvordan sætter man lecablokke?
 • Hvad sætter man lecablokke i?
 • Hvad bruger man lecablokke til?
 • Hvordan limer man lecablokke sammen?
 • Hvad koster lecablokke?
 • Hvor mange lecablokke er der på en palle?
 • Hvor mange lecablokke pr. m2?
 • Hvilken leveringsversion er bedst?

  En masse internet forretninger tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige fragtmetoder til lecablokke. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo i høj grad praktisk, og tit desuden den billigste mulighed for fragt.

  Du burde også beslutte dig for at bestille varerne til levering til din privatbolig eller til når du er på job. Den viser sig ofte en tak mere pebret, men samtidig rigtig fleksibel med lecablokke online. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, men det stiller krav om at du befinder dig nærved internet selskabets byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragtperioden på lecablokke kan være rigtig bestemmende forudsat du har brug for produkterne straks, og med det formål er det sandelig centralt at man checker tidshorisonten for levering ved lecablokke. Mange online varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags fragt på adskillige varer online, men husk at det afhænger af at transaktionen gennemføres før et bestemt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få produkterne hen til fragtfirmaet før de lageransatte får fri.

  Enkelte online shops yder gratis fragt på lecablokke online, men i de fleste tilfælde kun hvis der bestilles for et bestemt beløb. Alternativt kan du foretrække den billigste leveringstype, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop.

  Flere byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor du køber billig lecablokke derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus. De tilbyder eksempelvis afhentning af lecablokke i følgende byer:

  Hjørring, Kolding, Hvidovre, Charlottenlund, Greve, Glostrup, Herning, Vanløse, Vallensbæk, Viborg, Herlev, Svendborg, Taastrup, Birkerød, Ringsted, Stenløse, Brønderslev, Hedensted, Farum, Jyllinge, Lystrup, Rudersdal, Nørresundby, Helsingør, Fredericia, Tårnby, Korsør, Lyngby, Haderslev, Højbjerg, Rødovre, Silkeborg, Skive, Risskov, Gentofte, Aarhus, Gladsaxe, Hobro, Hillerød, Allerød, Rønne, Esbjerg, Aalborg, Tilst, Haslev, Ølstykke, Horsens, Sønderborg, Brabrand, Middelfart, Grenaa, København, Brøndby, Odense, Frederikshavn, Søborg, Nykøbing Falster, Varde, Nærum, Ikast, Køge, Ballerup, Kalundborg, Roskilde, Albertslund, Kokkedal, Thisted, Virum, Hørsholm, Dragør, Ishøj, Frederikssund, Frederiksværk, Holstebro, Vejle, Struer, Værløse, Odder, Slagelse, Nakskov, Lillerød, Aabenraa, Næstved, Vordingborg, Brønshøj, Skanderborg, Holbæk, Solrød Strand, Åbyhøj, Randers, Hedehusene, Valby, Nyborg, og Frederiksberg, .

  Afhentning for lecablokke er muligt i alle dele af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Lolland).

  Ses der på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. billig lecablokke og køb lecablokke. Foruden dette ser man ofte netshoppere lede efter eksempelvis lecablokke tilbud, lecablokke priser samt lecablokke online, foruden de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

  Find den bedste pris på lecablokke

  Det er jo efterhånden særdeles fremkommeligt for alle at finde frem til de bedste priser på billige lecablokke online fra forskellige internet virksomheder, og på grund af dette har en lang række e-forhandlere været nødt til at nedbringe salgspriserne på lecablokke markant, og ovenikøbet love billig fragt.

  Det kan til hver en tid være udbytterigt at efterse visse e-butikker efter udsalg og tilbud på lecablokke online før du handler, så man er garanteret at få den billigste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

  Du bør dog ikke glemme, at i tilfælde af at en e-handler frembyder billige lecablokke online for en tilbudspris der anses for ekstraordinært tiltalende, så bør det i nogle tilfælde være et kendetegn på en svindel webshop. Bestillinger med kort er heldigvis dækket ind under en regel, hvilket assisterer køber overfor snydagtige internet foretagender.

  Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du benytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at klare omkostningerne til lecablokke over flere uger. Det foreslåes ofte i specialiserede webshops, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark og XL-Byg.

  Ved indkig i data er det klart, at internetbrugere mange gange søger efter blandt andet lecablokke online og lecablokke priser. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere lede efter blandt andet lecablokke tilbud, køb lecablokke og billig lecablokke.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 stk kg lecablokke er 7815 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sokkel til gulv til grill til hus til mur til væg til kælder til fundament til drivhus

  Størrelser: 33x19x49 10x19x49 19x19x49 23x19x49 15x19x49

  Se nærmere på folks erfaringer

  Trustpilot fører til flere stabile løsninger til at gøre dig bekendt med forskellige forhenværende forbrugeres opfattelser og herved støtter vi, at du verificerer internet firmaets anmeldelser inden du placerer din ordre på billige lecablokke online.

  Facebook yder derudover adskillige fine chancer for at få indtryk af internet firmaets pålidelighed. Foruden det møder vi nogle e-forhandlere som tilbyder kunderne at skrive en vurdering af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde benyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk køber billige lecablokke online i en e-shop behøver de i princippet betragte netshoppens handelsaftale, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende, især med de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og 10-4.

  Et nemmere alternativ kan være at se nærmere på hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en forsikring om at e-butikken tilslutter sig gældende dansk lovgivning, og at internet webshoppen undertiden kigges til af fagmænd der har nøje kendskab til reglementet på området.

  Det giver dig lejlighed til at få assistance, såfremt du får problemstillinger i processen med din shopping med lecablokke. Foruden dette rekommanderer vi at kunden er sat ind i de mest vitale bestemmelser der kan have indflydelse på købet af lecablokke online, eksempelvis den byttepolitik internet butikken har.

  I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid gemmer ens faktura, således man til enhver tid vil kunne bevidne købet af lecablokke, uafhængig af om man har bestilt fra Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

  Else gav 5 stjerner

  Er meget tilfreds med handlen

  Christian gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  Lone D gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Erik Møller gav 4 stjerner

  Alt som det skulle være.

  9 gode råd til internetshopping
  1Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af en foranstaltning, der bistår dig som kunde overfor uoprigtige e-forretninger. Som alternativ kan du bruge en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at klare prisen over en periode.
  2En række forretninger på nettet giver i øjeblikket en lang række forskellige billige former for levering til lecablokke. En af de mest benyttede er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså særligt smertefri, og desuden også den mest prisbevidste løsning til levering.
  3Vi tilråder at granske om e-handlen er støttet af e-mærket, hvilket længe har været en indikator for at online shoppen imødekommer de gældende danske regler, samt at netshoppen undertiden undersøges af sagkyndige der behersker de gældende bestemmelser. Forinden folk handler billige lecablokke hos en internet virksomhed kunne de i reglen overveje virksomhedens forretningsaftale.
  4Flere online firmaer tilbyder fri fragt på lecablokke, men ofte er det forbeholdt når du aftager for en konkret pris. Alternativt skal du beslutte sig for den mest betalelige form for fragt, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop. Muligheden viser sig som regel til gengæld vældig uproblematisk. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
  5Leveringstiden er yderst essentiel om vi mangler varerne lige om lidt, så herved er det øjensynligt væsentligt at man kontrollerer den anslåede leveringstid for lecablokke. De fleste online outlets udlover billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, der dog er betinget af at handlen gemmenføres før et aftalt klokkeslæt.
  6Den billigste type af levering vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, hvilket står og falder med at du opholder dig nær internet shoppens tilholdssted. Den fragtløsning er ultra relevant når du har behov for lecablokke øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle enkelte netshops levering uden gebyr, men ofte er det kun gældende hvis du indkøber for en præcis sum.
  7Det er usædvanlig let for alle og enhver at finde tilbud online på billige lecablokke fra forskellige online forhandlere, og så garanterer en hel del online forretninger fragt uden beregning. Det kan dog imidlertid være nyttigt at tjekke nogle internet webshops efter rabat og tilbud før du gennemfører din bestilling, så man er skråsikker på at antage den mest betalelige pris.
  8Inden folk bestiller billige lecablokke hos en online shop behøver de på en vis måde bese shoppens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig spændende. For øvrigt går vi ind for at man er påpasselig med de mest essentielle betingelser der gælder for shopping af billige lecablokke online, eksempelvis den byttepolitik webshoppen kører med.
  9Trustpilot frembringer adskillige troværdige løsninger til at undersøge en lang række forhenværende konsumenters oplevelser og derfor er det fornuftigt, at du studerer internet shoppens omtaler forinden du shopper billige lecablokke online. Facebook yder ligeledes flere pålidelige løsninger til at få kendskab til e-butikkens troværdighed.