geoFENNEL Modtager FRG 45 t/grøn laser
1.935 kr.
Mere info
Hultafors lasermodtager REC
1.249 kr.
Mere info
GeoFennel lasermodtager til Easytrack
1.350 kr.
Mere info
SPECTRA Modtager HR320 m/beslag
1.873 kr.
Mere info
Leica Rod Eye 160 Digital modtager
2.744 kr.
Mere info
geoFENNEL Modtager FR 45 m/beslag
975 kr.
Mere info
geoFENNEL Modtager FR 30 DIST m/beslag
2.494 kr.
Mere info
SPECTRA Modtager HL750 m/beslag
3.498 kr.
Mere info
geoFENNEL Modtager FR 55-M t/streglaser
935 kr.
Mere info
SPECTRA Modtager HL700 m/beslag
2.998 kr.
Mere info
SPECTRA Modtager HR150 m/beslag rød/grøn
1.498 kr.
Mere info
geoFENNEL Modtager FR 75-MM t/linjelaser
2.298 kr.
Mere info
SPECTRA Modtager HL450 m/beslag
2.498 kr.
Mere info
geoFENNEL lasermodtager med mm visning FR77
2.369 kr.
Mere info
SPECTRA Modtager HL760
3.623 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt produktsortiment, og nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot lasermodtager.
Når du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare vil undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Der er forskel på salgspriserne på billige lasermodtager fra byggecenter til byggecenter. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du bør tænke på hvad du helst vil have.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund bør man tjekke forretningens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en online byggeshop, som kan give tips og tricks til valg af lasermodtager.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, som bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggemarkeder findes nær dig, og hermed har kunderne adgang til at handle online og køre varerne personligt. Dermed kan du blive fri for fragtgebyret, og sågar skaffe produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder køber produkter fra talrige nichebutikker, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af lasermodtager online.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops er mindre firmaer, som oftest er danske, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du handler lasermodtager online fra deres webshop.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo forventes det at du får en høj grad af god sparring fra nogle med specialistviden i lige præcis lasermodtager.
De 10 største byggemarkeder
lasermodtager bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

lasermodtager silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

lasermodtager jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

lasermodtager harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Forberedelse vil altid være metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en klar tidsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilken dag, som også inkluderer en rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter arbejdsplanen.
2Du bør vurdere hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du burde købe professionel assistance til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du indhenter assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at notere tilbud fra forskellige firmaer.
3Der kommer stort set altid uforudsete bump på vejen når det handler om svære opgaver, og følgelig kan det vise sig vigtigt at der afsættes en del plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
4Man bør ikke mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være fordelagtigt at have det til rådighed idet du begynder på arbejdet. Det er desuden vigtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
5Typisk vil det vise sig vigtigt at lave et regnskab for byggeprojektet, så du har et økonomisk overblik. Det kan være en fordel at notere alle udgifter, og herefter notere eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
6Der er rigelige mængder af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med ret så meget almennyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
7Forinden du starter byggeriet er det rimeligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
8Det er betydningsfuldt at have de relevante materialer tilgængelige inden du iværksætter dit arbejde. Du har fordel af at udarbejde en hurtig huskeliste med alt du har brug for, og efterfølgende gennemløbe punkterne, hvormed du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
9For udendørs byggeprojekter har vejret en stor rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum tage notits af femdøgnsprognosen i den tid der er op til projektets start, så du slipper for at det ud af det blå begynder at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det omfattende projekt.
10Det er oplagt at indhente assistance til byggeprocessen, i særdeleshed i tilfælde af omfangsrige ombygninger. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere personer. Derudover vil det vise sig bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
11Det er muligt at forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det gives i tilfælde af at renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
12Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk påklædning som fx arbejdshjelm der skåner dig imod mulige skader. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt når du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som jo er ultra betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Flere forretninger på nettet udlover i øjeblikket et hav af forskellige billige metoder til levering til lasermodtager. En favorit er p.t. at få sendt til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo særdeles enkel, og endda tilmed den billigste leveringsløsning.

Du bør derudover afveje for og imod at vælge at få sendt til dit hus eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen bliver somme tider en sjat dyrere, men på den anden side ualmindeligt fremkommelig ved køb af lasermodtager online. Den prisbilligste fragttype vil dog altid være selv at hente pakken, men det er betinget af at du har bopæl lige ved internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på lasermodtager er usædvanlig aktuel såfremt vi absolut skal bruge din ordre straks, og af den grund er det uden tvivl centralt at man studerer leveringstiden for lasermodtager. En stor portion internet virksomheder – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter online, men vær obs på at det påkræver at transaktionen realiseres før et bestemt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få ordren afsted inden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle online outlets yder portofri levering på lasermodtager online, men for det meste er det så nødvendigt at man handler for en præcis sum. Desuden burde man foretrække den billigste leveringsmåde, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

De største kæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig lasermodtager online og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg og Davidsen. De giver blandt andet klik-og-hent på lasermodtager i følgende byer:

Varde, Valby, Tårnby, Lillerød, Kolding, Rønne, Højbjerg, Odder, Brønderslev, Korsør, Helsingør, Herlev, Thisted, Virum, Charlottenlund, Nørresundby, Vanløse, Aarhus, Hillerød, Nærum, Vallensbæk, Nakskov, Hørsholm, Aabenraa, Silkeborg, Holbæk, Lystrup, Grenaa, Birkerød, Næstved, Værløse, Viborg, Farum, Solrød Strand, Hjørring, Allerød, Randers, Lyngby, Ølstykke, Horsens, Skive, Frederiksværk, Kokkedal, Brøndby, Gentofte, Frederikshavn, Vejle, Haderslev, København, Hedehusene, Vordingborg, Dragør, Ballerup, Glostrup, Holstebro, Skanderborg, Herning, Fredericia, Rudersdal, Tilst, Brabrand, Struer, Ikast, Greve, Åbyhøj, Hedensted, Roskilde, Taastrup, Slagelse, Søborg, Hvidovre, Odense, Brønshøj, Stenløse, Esbjerg, Risskov, Aalborg, Ishøj, Jyllinge, Svendborg, Sønderborg, Køge, Middelfart, Nyborg, Rødovre, Hobro, Frederikssund, Haslev, Kalundborg, Gladsaxe, Frederiksberg, Albertslund, Ringsted, og Nykøbing Falster, .

Click-and-collect ift. lasermodtager er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager).

Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at folk mange gange kigger efter fx lasermodtager priser og køb lasermodtager. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker kigge efter blandt andet billig lasermodtager, lasermodtager tilbud og lasermodtager online, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Spar penge på lasermodtager

Det er efterhånden ultra uproblematisk for os alle at søge sig frem til priser på billige lasermodtager online på flere internet forhandlere i Danmark, og altså har flertallet af internet butikker været nødt til at stampe salgspriserne på lasermodtager en hel del, og i øvrigt byde på levering uden omkostninger.

Men det kan trods alt blive lønsomt at efterse flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på lasermodtager online inden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Man bør alligevel være så påvagt, at når en e-shop forhandler billige lasermodtager online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som helt fantastisk beskeden, burde det mange gange være et bevis på en uoprigtig e-forretning. Handler med kort er trods alt inkluderet i Indsigelsesordningen, som sikrer køber imod snydagtige internet handler.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du ønsker at honorere omkostningerne til lasermodtager over en længere periode. Det tilbydes normalt hos niche webshops, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk typisk søger efter bl.a. lasermodtager tilbud og lasermodtager online. Man ser desuden tit mennesker lede efter for eksempel køb lasermodtager, billig lasermodtager samt lasermodtager priser.

Kig på tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot giver dig uden sammenligning fremragende løsninger til at se nærmere på adskillige eksisterende køberes iagttagelser og herved anbefaler vi, at du evaluerer internet firmaets vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige lasermodtager online.

Facebook medfører tillige immervæk gode løsninger til at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed. Tilmed møder vi nogle internet varehuse som tilbyder kunderne at notere en evaluering af købsoplevelsen, som på samme måde bør drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige lasermodtager online i en webshop kunne de på en vis måde studere e-shoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke videre interessant, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Et nemt alternativ er at bemærke hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, eftersom det typisk er et signal om at internet firmaet respekterer de gældende danske regler, tillige med at online butikken nu og da revideres af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til en hjælpende hånd, ifald du bliver udsat for problemer med dit køb af lasermodtager. Foruden dette tilrådes det at man er vidende om de grundlæggende vedtægter der har indflydelse på købet af lasermodtager online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed butikken tilsikrer.

Derfor er det virkelig afgørende, at man til enhver tid sikrer ens kvittering, således man når som helst vil kunne bekræfte bestillingen af lasermodtager, ligegyldig om man køber hos Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan eller Harald Nyborg.

Søren V gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Henrik N gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Niels N gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Lars M gav 4 stjerner

Nemt køb

9 tips til indkøb via nettet
1Det er efterhånden særligt overkommeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige lasermodtager på diverse online outlets, og af den grund garanterer flere butikker på nettet gebyrfri levering. Men det kan trods alt vise sig gavnligt at tjekke nogle få online butikker efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at få den skarpeste pris.
2Trustpilot giver dig egentlig gode muligheder for at eksaminere ret mange tidligere forbrugeres bedømmelser og af den grund støtter vi, at du tjekker internet selskabets omtaler inden du shopper billige lasermodtager online. Facebook frembringer derudover ultra fine muligheder for at få indsigt i online butikkens popularitet.
3Den mindst kostelige løsning er uden tvivl at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du er i kort afstand af webshoppens hjemsted. Den mulighed for levering er jo meget relevant om man har behov for lasermodtager omgående. Alternativt så lover enkelte online forretninger levering uden betaling, men oftest kun hvis der købes for en bestemt sum.
4Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, grundet at det er en indikation om at online butikken opfylder de danske regler, foruden at online webshoppen ofte overværes af sagkyndige som har indsigt i reglementet på området. Forud for at folk køber billige lasermodtager hos en forhandler på nettet kan man i virkeligheden gennemgå butikkens forretningsaftale.
5Nogle outlets på nettet præsterer gratis levering på lasermodtager, men for det meste under forudsætning af at man køber for en fastsat sum. I øvrigt bør du tage den mest billige leveringsversion, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig gerne ligeledes rigtig let gængelig. Den prisbilligste leveringsløsning er unægtelig selv at hente varerne.
6Forinden folk køber billige lasermodtager i en forhandler på nettet burde de på en vis måde gennemgå netshoppens handelsaftale, dog er det oftest ikke super spændende. Tillige tilrådes det at man er klar over de grundlæggende reglementer der kan influere på shopping af billige lasermodtager online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet butikken bruger.
7Mange online forretninger udlover i øjeblikket diverse billige leveringsmidler til lasermodtager. Det mest almindelige er nu om dage pakkeshops, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Metoden er jo meget praktisk, samt endda ligeledes den mest prisbevidste leveringsmåde.
8Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en anordning, som støtter kunden imod bedrageriske e-forhandlere. Som en anden løsning kan du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at afbetale omkostningerne over en længere periode.
9Leveringstidspunktet er selvfølgelig temmelig udslagsgivende ifald man har behov for din pakke øjeblikkeligt, så med det formål er det relativt på sin plads at vi besigtiger leveringstiden for lasermodtager. En del internet varehuse giver billig dag-til-dag levering på deres favorit varenumre, men som trods alt nødvendiggør at du bestiller tidligere end et bestemt klokkeslæt.