Milwaukee Laserafstandsmåler LDM 45
855 kr.
Mere info
Laser afstandsmåler Diesella 0,05-60 M
994 kr.
Mere info
BD10 laser afstandsmåler
774 kr.
Mere info
Laserafstandsmåler - TC-LD 50
549 kr.
Mere info
Laserafstandsmåler - TC-LD 25
349 kr.
Mere info
Leica laserafstandsmåler Disto X4
2.869 kr.
Mere info
Leica laserafstandsmåler Disto X3
1.994 kr.
Mere info
Bosch Laserafstandsmåler Plr 50
1.000 kr.
Mere info
Bosch Laserafstandsmåler Plr 30
700 kr.
Mere info
Bosch Laserafstandsmålersæt Zamo Iii Premium
700 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment af produkter, imens andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare laserafstandsmåler.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragten, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Det er navnligt muligt hos de store byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor skal man kende webshoppens betingelser.
Der er ikke lighed i prisen på billige laserafstandsmåler fra netbutik til netbutik. Nogle fokuserer på gode tilbud, hvorimod nogle har et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring laserafstandsmåler.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af laserafstandsmåler online.
De gængse byggemarkeder findes nær dig, og derigennem har de fleste chancen for at købe online og transportere materialerne personligt. Dermed er det muligt at slippe for fragtomkostningen, og sågar have varerne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig formår de at yde ekstra begavet rådgivning fra personale der er specialister i lige præcis laserafstandsmåler.
En masse små butikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Flertallet af nicheforhandlere er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle laserafstandsmåler online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
laserafstandsmåler jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag omtrent 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

laserafstandsmåler silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

laserafstandsmåler bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

laserafstandsmåler harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor bør du hyppigt holde øje med vejrmeldingerne i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt går i gang med at regne netop som du er startet på det komplicerede byggeprojekt.
2Det kan vise sig nyttigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst når det kommer til omfangsrige byggeprojekter. Flere opgaver skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt må det være mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
3Glem ikke at du kan søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes såfremt renoveringen er positivt for miljøet. Af få støtte beroer altså på at byggeriet har positiv indfyldelse på planeten.
4Forberedelse viser sig som nøglen til succes med dit arbejde. Du bør forfatte en struktureret agenda, som viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en nummerorden. Vær realistisk når du udarbejder din plan.
5I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive økonomisk at tage noter til alle udgiftsposter, og bagefter finde frem til ens købspris for dem enkeltvis.
6Du må aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdssko der sikrer dig overfor potentielle risici. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, især hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
7I god tid inden at du indleder byggeriet kan det vise sig aldeles værdifuldt at have styr på, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
8Du finder en verden af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube tilbyder dig utrolig meget konstruktiv oplysning, i særlig grad ifald man søger på engelsk.
9Der præsenterer sig utvivlsomt utidige problemer når det handler om større byggeprojekter, og ergo vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Måske burde du overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere skal sikre dig professionel assistance til dele af projektet. Såfremt du ønsker hjælp fra en fagperson vil det normalt anbefales at tage imod forslag fra diverse håndværkere.
11Du skal på ingen måde fattes værktøj. Det er fundamentalt at have grejet klar til brug inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at inkludere disse udgifter i dit budget.
12Det kan blive af stor betydning at du har de nødvendige materialer parat inden du går til værks med din byggeproces. Du kunne med fordel udarbejde en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår det der er nødvendige, og som det næste granske oversigten, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er hamrende betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Flere outlets på nettet foreslår nu om dage mange forskellige billige leveringstyper til laserafstandsmåler. En af favoritterne er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye varer når der er mulighed for det. Metoden er altså ualmindeligt praktisk, samt typisk også den billigste løsning til levering.

Du kan ligeledes vælge at vælge afsending hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen er desværre et hak mere bekostelig, men samtidig super praktisk ift. laserafstandsmåler online. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men dette er betinget af at du bor nær webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på laserafstandsmåler kan være super relevant forudsat man har brug for produktet om et øjeblik, så i det øjemed er det helt meningsfuldt at vi efterser den forventede leveringstid på laserafstandsmåler. Størstedelen af internet shops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig 1 dags fragt på en lang række varer online, men vær på vagt da det står og falder med at ordren lægges forud for et aftalt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ekspederet forud for at personalet har fri.

Nogle enkelte internet forretninger lover fragtfri levering på laserafstandsmåler online, men i reglen er det under betingelse af at der erhverves for en fastsat pris. Derudover må du snuppe den billigste type af levering, der typisk vil være at få kørt varerne til et udleveringssted.

En række webshops tilbyder afhentning hvor man handler billig laserafstandsmåler online men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af laserafstandsmåler i følgende områder:

Gladsaxe, Greve, Kalundborg, Ringsted, Ishøj, Vordingborg, Skive, Haslev, Hjørring, Hørsholm, Odense, Rønne, Thisted, Åbyhøj, Ballerup, Kokkedal, Sønderborg, Holstebro, Værløse, Svendborg, Kolding, Nørresundby, Dragør, København, Nærum, Brønshøj, Varde, Næstved, Nyborg, Allerød, Solrød Strand, Hillerød, Vanløse, Albertslund, Vallensbæk, Herning, Silkeborg, Aalborg, Glostrup, Struer, Aarhus, Middelfart, Helsingør, Esbjerg, Haderslev, Tårnby, Holbæk, Charlottenlund, Rudersdal, Nykøbing Falster, Højbjerg, Fredericia, Hvidovre, Farum, Risskov, Herlev, Frederiksberg, Stenløse, Korsør, Brøndby, Birkerød, Roskilde, Frederiksværk, Lillerød, Hedehusene, Aabenraa, Ølstykke, Skanderborg, Viborg, Nakskov, Horsens, Brønderslev, Søborg, Grenaa, Vejle, Hedensted, Ikast, Virum, Køge, Randers, Tilst, Gentofte, Frederikshavn, Rødovre, Taastrup, Slagelse, Frederikssund, Brabrand, Jyllinge, Hobro, Lyngby, Lystrup, Odder, og Valby, .

Click-and-collect af laserafstandsmåler er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Falster, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland).

Når man kigger i data fremstår det klart, at mennesker typisk søger efter fx køb laserafstandsmåler og laserafstandsmåler priser. Derudover oplever man typisk folk lede efter for eksempel laserafstandsmåler tilbud, laserafstandsmåler online samt billig laserafstandsmåler, plus de kendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Få rabat på laserafstandsmåler

Det er i dag meget ukompliceret for forbrugerne at finde de bedste priser på billige laserafstandsmåler online på flere internet forhandlere i Danmark, og derved har langt de fleste netshops set sig tvunget til at sænke priserne på laserafstandsmåler voldsomt, og derudover yde fri fragt.

Til gengæld kan det trods alt vise sig nyttigt at tjekke nogle forretninger på nettet efter billige priser på laserafstandsmåler online før du gennemfører dit køb, sådan at man er velinformeret til at få den mest billige pris. Se ikke kun hos de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Man skal dog være omhyggelig med, at hvis en butik på nettet afhænder billige laserafstandsmåler online til salg for en udsalgspris som kan virke urealistisk tiltalende, bør det tit være et kendetegn på en uægte webshop. Kortbetalinger er heldigvis omsluttet af Indsigelsesordningen, der garanterer os overfor falske online forhandlere.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at honorere betalingen af laserafstandsmåler over en periode. Dette foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Stark.

Når man ser på tendenserne er det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter blandt andet laserafstandsmåler priser og billig laserafstandsmåler. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere lede efter bl.a. laserafstandsmåler tilbud, køb laserafstandsmåler samt laserafstandsmåler online.

Se nærmere på folks synspunkter

Trustpilot medfører stort set gunstige muligheder for at evaluere diverse øvrige forbrugeres vurderinger og derfor er det at foretrække, at du udforsker online forretningens anmeldelser forinden du bestiller billige laserafstandsmåler online.

Facebook forærer dig tillige ganske tiltalende løsninger til at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed. Tilmed møder vi faktisk e-forretninger som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en kritik af købsoplevelsen, som på samme måde må drages fordel af til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen bestiller billige laserafstandsmåler online i en netbutik bør man reelt gennemgå deres forretningsbetingelser, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant, i særdeleshed hos de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Et nemt alternativ kunne måske være at tjekke om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være en sikkerhed for at internet butikken imødekommer de gældende danske regler, foruden at e-forhandleren regelmæssigt gennemses af specialister som har meget erfaring med de gældende regulativer.

Dette er desuden din lejlighed til at blive assisteret, hvis du møder udfordringer som følge af din handel med laserafstandsmåler. Tillige foreslåes det at man er obs på de mest basale vilkår der har indvirkning på købet af laserafstandsmåler online, som fx den returret internet selskabet har.

I den relation er det tillige afgørende, at man når som helst bevarer sin kvittering, således man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af laserafstandsmåler, hvad end man har bestilt ved Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan eller Davidsen.

Karen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Ole gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Maria Olsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Christian Poulsen gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 tips til din online shopping
1Størstedelen af online butikker frembyder på nuværende tidspunkt flere billige leveringsformer til laserafstandsmåler. En favorit er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig meget fleksibel, samt oftest desuden den billigste slags levering.
2Nogle internet foretagender sikrer levering uden gebyr på laserafstandsmåler, men oftest er det så præmissen at der indkøbes for en fastsat pris. I øvrigt skal du beslutte sig for den mest letkøbte leveringstype, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver desværre lige så vel super fleksibel. Den mest billige fragttype vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
3Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en foranstaltning, hvilket sikrer køber imod svindlende butikker på nettet. Som en anden løsning kunne du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage beløbet over en periode.
4Inden folk bestiller billige laserafstandsmåler i en forretning på nettet behøver de i reglen overveje webshoppens handelsbetingelser, det er dog oftest et tidskrævende arbejde. Ligeså stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de mest betydningsfulde bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige laserafstandsmåler online, som for eksempel den ombytningspolitik online firmaet har.
5Vi tilråder at tjekke om online butikken er e-mærket, eftersom det er en påvisning af at online forhandleren følger gældende dansk lovgivning, udover at netshoppen af og til føres tilsyn med af jurister som er inde i de gældende regler. Forud for at nogen bestiller billige laserafstandsmåler i en netbutik kunne man for at være sikker tage stilling til webbutikkens forretningsbetingelser.
6Det er jo efterhånden ret så let for forbrugerne at sammenligne priser online på billige laserafstandsmåler fra flere internet foretagender, og herved lover massevis af internet forhandlere gratis fragt. Derfor kan det ikke desto mindre være indbringende at kigge forbi nogle forskellige webbutikker efter tilbud inden du gennemfører din handel, så du er sikret at opnå den skarpeste pris.
7Trustpilot tilbyder dig flere pæne genveje til at beskue forskellige forhenværende køberes anmeldelser og derfor støtter vi, at du vurderer internet forretningens kritik før du shopper billige laserafstandsmåler online. Facebook bringer dig desuden en lang række belejlige genveje til at få indsigt i internet forretningens popularitet.
8Den mindst kostelige løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket stiller krav om at du lever tæt på online shoppens arbejdslager. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være ret så vital ifald man skal bruge laserafstandsmåler om et øjeblik. Alternativt så præsterer visse online webshops portofri fragt, men undertiden kun såfremt man bestiller for et fastslået beløb.
9Fragtperioden kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende såfremt man behøver din ordre om et øjeblik, så derfor er det faktisk afgørende at man gransker den forventede leveringstid ved laserafstandsmåler. En del online shops frembyder billig 1 hverdags levering på deres primære varenumre, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen indsendes inden et nøjagtigt tidspunkt.