Stiksav 800 Watt med laser PowerPlus POWX036
623 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Nogle byggecentre har et bredt sortiment, imens andre har fokus på en specifik type af vare. Du kan reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot laser stiksav.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Derfor skal man kende forretningens regningslinjer.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Dette er navnligt muligt ved de velkendte byggekæder.
Der er forskel på prisniveauet på billige laser stiksav hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har lave priser, og øvrige tilbyder kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
For en del er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra en netbutik, som tilbyder sparring omkring laser stiksav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige producenter, hvorfor du kan bestille fra et stort sortiment af laser stiksav online.
De velkendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og af den grund har flertallet valget om at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Herigennem har du mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, muligvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du idet du bestiller laser stiksav online på deres webshop.
En masse webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Derigennem kan du forvente endnu mere god rådgivning fra nogle som er specialister i lige præcis laser stiksav.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online bør du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
laser stiksav bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

laser stiksav silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

laser stiksav harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

laser stiksav jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af ca. 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når det er vigtige ombygninger. Store ombygninger behøver flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
2Du vil nødig mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at have værktøjet til rådighed før du påbegynder byggeprojektet. Desuden er det afgørende at tage højde for de her udgifter i budgettet.
3Der viser sig stort set altid uventede vanskeligheder når det gælder omfangsrige opgaver, og altså viser det sig essentielt at man har afsat rimelig plads i arbejdsplanen, således at man kan være ubekymret om at man når det til siden.
4Du skal aldrig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som eksempelvis hjelm og sko der beskytter dig imod mulige risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
5Det er essentielt at have en budgetoversigt for dit projekt, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive forstandigt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør gennemgå ens omkostning ved dem hver især.
6Godt forarbejde viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du skal sammensætte en velovervejet dagsorden, der viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du sammensætter din dagsorden.
7Der findes et stort udvalg af vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube er formidler af meget konstruktiv information, især såfremt du leder på engelsk.
8Du burde måske overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du må hente hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeriet. Når du indhenter hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra forskellige foretagender.
9I god tid inden at du igangsætter byggeprojektet er det ganske afgørende at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde gældende regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
10Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. På grund af dette må du med jævne mellemrum se prognosen for vejret i forbindelse med starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned nøjagtig som du er startet på dit vigtige byggeprojekt.
11Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at have alle bygningsmaterialer parat forinden du går i krig med eksekveringen. Du får god gavn af at udarbejde en enkel liste som indeholder det der bliver brug for, og dernæst granske hver eneste ting, hvormed du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
12Glem ikke at du kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes såfremt renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at projektet påvirker planeten.
De bedst anmeldte byggeshops
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket jo er ultra beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er bedst?

De fleste online selskaber tildeler efterhånden en række forskellige billige fragttyper til laser stiksav. En af de mest populære er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken når du har tid. Leveringstypen er jo meget smertefri, samt desuden ydermere den mindst kostelige form for fragt.

Du bør tillige afveje for og imod at få ordren leveret til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden bliver tit en anelse mindre billig, men endvidere særligt uproblematisk med laser stiksav online. Den prisbilligste leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente produkterne, som dog kræver at du bor nærved internet firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på laser stiksav er temmelig vigtig om vi står og skal bruge produktet fluks, så derfor er det sandelig meningsfuldt at man checker det forventede leveringstidspunkt ved laser stiksav. En stor portion internet foretagender – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer online, men som imidlertid er forudsat at bestillingen realiseres forinden et angivent klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få dit nye produkt klar forinden pakkepersonalet har fri.

Visse online outlets lover fri fragt på laser stiksav online, men typisk påkræves det at der aftages for en bestemt pris. Derudover skulle man overveje den mest letkøbte leveringsudgave, der typisk vil være at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop.

Mange webbutikker yder klik-og-hent hvor du bestiller billig laser stiksav hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus. De foreslår for eksempel click-and-collect på laser stiksav i følgende områder:

Kalundborg, Dragør, Svendborg, Gentofte, Ringsted, Herlev, Hjørring, Solrød Strand, Lillerød, Vallensbæk, Aabenraa, Tårnby, Hedensted, Fredericia, Middelfart, Gladsaxe, Hillerød, Brønshøj, Odense, Farum, Næstved, Horsens, Herning, Greve, Nørresundby, Struer, Vejle, Åbyhøj, Ølstykke, Rødovre, Hvidovre, Skanderborg, Nykøbing Falster, Aarhus, Varde, Tilst, Kokkedal, Rudersdal, Holbæk, Højbjerg, Køge, Brønderslev, Roskilde, Skive, Brabrand, København, Hedehusene, Slagelse, Frederikshavn, Aalborg, Nyborg, Sønderborg, Odder, Esbjerg, Valby, Stenløse, Korsør, Nakskov, Lystrup, Frederikssund, Virum, Allerød, Haderslev, Brøndby, Risskov, Albertslund, Værløse, Randers, Glostrup, Hobro, Hørsholm, Frederiksværk, Jyllinge, Charlottenlund, Silkeborg, Haslev, Taastrup, Rønne, Vordingborg, Ikast, Ballerup, Nærum, Søborg, Ishøj, Birkerød, Vanløse, Viborg, Grenaa, Helsingør, Lyngby, Holstebro, Thisted, Kolding, og Frederiksberg, .

Click-and-collect af laser stiksav er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Amager).

Når man kigger i data står det klart, at mennesker jævnligt kigger efter fx laser stiksav tilbud og billig laser stiksav. Foruden dette ser man typisk online shoppere lede efter blandt andet køb laser stiksav, laser stiksav online samt laser stiksav priser, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Den bedste pris på laser stiksav

Det er jo efterhånden super nemt for os alle at finde de bedste priser på billige laser stiksav online hos diverse internet webshops, og af den grund har adskillige netbutikker været tvunget til at trykke priserne på laser stiksav helt i bund, og derudover præstere gratis levering.

Det kan stadigvæk være smart at sammenholde enkelte internet varehuse i Danmark efter billige priser på laser stiksav online før du shopper, så du er velinformeret til at få fat i den bedste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Du må alligevel ikke glemme, at i tilfælde af at en online webshop afhænder billige laser stiksav online til salg for en pris som anses for ufattelig billig, så er det undertiden være et kendetegn på en bedragerisk netbutik. Køb med betalingskort er dog inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger dig som kunde imod snydagtige e-forhandlere.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at honorere omkostningerne til laser stiksav over tid. Det foreslåes ofte hos online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Stark.

Ved kig i data står det markant, at mennesker tit efterspørger blandt andet billig laser stiksav og laser stiksav online. Man ser desuden tit mennesker lede efter eksempelvis laser stiksav tilbud, køb laser stiksav og laser stiksav priser.

Analyser nuværende kunders synspunkter

Trustpilot medfører fuldt ud uafhængige chancer for at beskue en stor gruppe eksisterende forbrugeres kritik og herved stiller vi forslag om, at du gennemgår internet forhandlerens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige laser stiksav online.

Facebook genererer på samme måde fuldstændig nyttige metoder til at få indblik i netshoppens troværdighed. Her ses mange firmaer på nettet hvor man kan give en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan tages i brug til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forud for at folk shopper billige laser stiksav online i en shop burde de når alt kommer til alt overveje netbutikkens betingelser, dog er det naturligvis et tidskrævende projekt, især hos de kendte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark og Bygma.

Et nemmere alternativ kan være at efterse om online butikken er e-mærket medlem, da det ofte er et signal om at webbutikken efterkommer de officielle danske regler, samt at e-handlen lejlighedsvis ses til af fagfolk der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

Dette er en god lejlighed til assistance, såfremt du forvoldes problemstillinger i processen med din ordre på laser stiksav. Derudover er det smart at du er obs på de mest vedkommende vilkår der er gældende for købet af laser stiksav online, eksempelvis den bytteret internet firmaet har.

I den relation er det tillige relevant, at man permanent gemmer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden kan vidne om sin bestilling af laser stiksav, hvad end man har handlet ved Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen eller 10-4.

Hanne Larsen gav 5 stjerner

Quick expedit

Mads B gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Niels gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Charlotte gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til online shopping
1Det er jo i høj grad overkommeligt for alle at finde frem til de bedste priser online på billige laser stiksav i blandt diverse internet selskaber, og til tak frembyder masser af e-butikker fragtfri levering. Derfor kan det trods alt vise sig smart at kigge forbi forskellige forhandlere på nettet efter billige priser forinden du shopper, så du er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris.
2Vi anbefaler at tjekke hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, da det er et sympol på at online webshoppen tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at internet butikken en gang i mellem føres tilsyn med af specialister som har indsigt i reglementet på området. Inden folk bestiller billige laser stiksav i en online butik kan de sådan set tage stilling til e-shoppens forretningsaftale.
3Fragtperioden er naturligvis meget central i tilfælde af at du mangler pakken med det samme, og derfor er det uden tvivl på sin plads at man studerer den forventede leveringstid ved laser stiksav. Flere butikker på nettet udlover billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer, hvilket dog er regnet ud fra at ordren aflægges før et angivent tidspunkt.
4Før nogen shopper billige laser stiksav hos en internet forhandler behøver de utvivlsomt sætte sig ind i netbutikkens handelsvilkår, men det er tit et tidskrævende projekt. Derudover støtter vi at køberen er vaks omkring de mest essentielle retningslinjer gældende for shopping af billige laser stiksav online, for eksempel hvilken bytteret internet forhandleren kører med.
5Nogle enkelte butikker på nettet lover fragt uden beregning på laser stiksav, men undertiden er det så nødvendigt at du handler for et præcist beløb. Ellers kan du udvælge den mest billige fragtmetode, hvilket gerne vil være at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen bliver uheldigvis ydermere ultra ukompliceret. Den mest betalelige metode til levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
6Trustpilot indebærer relativt værdifulde genveje til at fortolke en længere række tidligere køberes erfaringer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du gransker netbutikkens ratings forud for at du handler billige laser stiksav online. Facebook medfører ligeledes super ærlige metoder til at få indsigt i webshoppens kundefokus.
7En lang række online webshops yder på nuværende tidspunkt alverdens billige former for fragt til laser stiksav. En af de mest almindelige er nu til dags levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså særdeles praktisk, og desuden derudover den billigste leveringsversion.
8Den mest betalelige løsning til levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved online webshoppens tilholdssted. Den løsning kan i nogle tilfælde være særdeles udslagsgivende hvis vi absolut skal bruge laser stiksav om kort tid. Alternativt så yder nogle enkelte internet handler portofri levering, men undertiden påkræves det at man indkøber for en konkret sum.
9Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en bestemmelse, som garanterer kunden imod bedrageriske e-firmaer. Som en anden løsning burde du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, såfremt du gerne vil honorere prisen ude i fremtiden.