Byghjem.dk

Langhalssliber

Festool Langhalssliber LHS 225-IP/CTM36-Set DK PLANEX
17.585 kr.
Mere info
Festool Langhalssliber LHS-E 225/CTM36-Set DK PLANEX
14.385 kr.
Mere info
Festool Langhalssliber LHS 225-IP/CTM36-Set DK PLANEX
17.585 kr.
Mere info
METABO LANGHALSSLIBER LSV 5-225
5.998 kr.
Mere info
METABO LANGHALSSLIBER LSV5-225 COMFORT
7.298 kr.
Mere info
Festool Langhalssliber PLANEX LHS-E 225 EQ
6.495 kr.
Mere info
Festool Langhalssliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.195 kr.
Mere info
Festool Langhalssliber LHS 225 EQ-Plus/IP PLANEX
9.348 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge butikkens betingelser.
Det er absolut utrolig afgørende at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du finde et andet.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige langhalssliber hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have billige priser, hvorimod andre giver faglig sparring. Du skal tænke over hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment, og øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover blot langhalssliber.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning til valg af langhalssliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler varer fra talrige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af langhalssliber online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i de større byer, og dermed har folk valget om at købe online og transportere produkterne selv. Takket være dette har man valget om at undvære fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede webshops har en dyb forståelse for deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved kan du modtage en høj grad af informativ assistance fra mennesker som er specialister i netop langhalssliber.
Forskellige nicheforhandlere er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, måske endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle langhalssliber online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichefokuserede webshops er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

langhalssliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

langhalssliber jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

langhalssliber silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

langhalssliber harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kommer uden tvivl ubelejlige problematikker i tilfælde med omfangsrige opgaver, og følgelig vil det være betydningsfuldt at der afsættes en del plads i køreplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
2Planlægning vil være nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør have en velovervejet køreplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du udarbejder din dagsorden.
3Inden du går i gang med byggeprocessen kan det være rimeligt essentielt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
4Man kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives når byggeriet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet påvirker miljøet.
5Typisk vil det være essentielt at nedskrive et regnskab for projektet, så du har styr på økonomien. Det må være fordelagtigt at kortlægge alle omkostninger, og bagefter dokumentere beløbet for dem én og én.
6Du kan finde utallige hjælpeartikler og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er kilde til temmelig meget udbytterig oplysning, ikke mindst forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
7Du bør på ingen måde negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm der hjælper dig imod eventuelle ulykker. Det er afgørende at du husker din sikkerhed i byggeriet, navnlig ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
8Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til dele af projektet, navnlig såfremt det er store byggeprojekter. Nogle byggerier bør udføres af flere folk. Dertil bør det blive mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
9Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den årsag skal du løbende tjekke vejrvarslen i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte projekt.
10Det kan blive betydningsfuldt at have alle byggematerialer parat i god tid før du tager fat på din byggeproces. Du kunne sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel som indeholder alle de ting du skal bruge, og så granske hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
11Måske det burdes overvejes om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal hente professionel assistance til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du køber hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at indhente forslag fra forskellige foretagender.
12Man bør under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det være meningsfuldt at du har udstyret klar til brug når du går løs med byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at inkludere de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er usædvanligt flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Temmelig mange online selskaber giver i øjeblikket alverdens billige fragtløsninger til langhalssliber. En af de populære er for øjeblikket udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter ordren på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig ekstremt let, samt oftest ligeledes den billigste leveringsløsning.

Du bør ydermere planlægge at vælge at få sendt til din privatbolig eller til når du er på job. Leveringsmetoden er tit en tand mere omkostningsfuld, men endvidere usædvanlig praktisk for langhalssliber online. Den billigste leveringsmåde er dog at hente produkterne selv, men det stiller krav om at du bor med kort afstand til online webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på langhalssliber kan vise sig at være ret bestemmende forudsat vi mangler produkterne om kort tid, og med det formål er det forholdsvis aktuelt at du studerer tidshorisonten for levering på langhalssliber. En række internet handler – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig 1 hverdags levering på masser af varer online, hvilket dog betinges af at bestillingen gennemføres forinden et fastsat tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få pakken på posthuset før de pakkeansatte holder fyraften.

Enkelte online webshops sikrer portofri levering på langhalssliber online, men tit er det forbeholdt når du køber for et præcist beløb. Derudover kan man foretrække den prisbilligste leveringsmetode, som ofte er at få kørt din ordre til en pakkeshop.

De største webbutikker tilbyder afhentning hvor man køber billig langhalssliber online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne frembyder for eksempel klik-og-hent på langhalssliber i følgende byer:

Ringsted, Tårnby, Slagelse, København, Lillerød, Haderslev, Gentofte, Søborg, Randers, Nørresundby, Køge, Hedensted, Hedehusene, Svendborg, Odder, Korsør, Herlev, Rudersdal, Jyllinge, Kalundborg, Odense, Grenaa, Hørsholm, Rødovre, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Højbjerg, Frederiksberg, Tilst, Risskov, Stenløse, Esbjerg, Vordingborg, Rønne, Ølstykke, Charlottenlund, Skive, Herning, Taastrup, Hillerød, Allerød, Greve, Vanløse, Silkeborg, Kokkedal, Aalborg, Frederikssund, Vallensbæk, Brønderslev, Valby, Nærum, Nyborg, Lystrup, Holstebro, Thisted, Birkerød, Hvidovre, Aarhus, Varde, Sønderborg, Åbyhøj, Frederiksværk, Værløse, Brøndby, Haslev, Næstved, Roskilde, Fredericia, Middelfart, Vejle, Nakskov, Solrød Strand, Horsens, Lyngby, Holbæk, Struer, Glostrup, Hobro, Aabenraa, Ishøj, Helsingør, Virum, Ballerup, Farum, Frederikshavn, Dragør, Brabrand, Albertslund, Skanderborg, Hjørring, Kolding, Brønshøj, Viborg, og Ikast, .

Klik-og-hent ift. langhalssliber er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland).

Når man ser på tallene fremstår det markant, at online shoppere som regel kigger efter bl.a. langhalssliber online og køb langhalssliber. Foruden dette oplever vi som regel mennesker kigge efter blandt andet langhalssliber priser, billig langhalssliber og langhalssliber tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Find den bedste pris på langhalssliber

Det er efterhånden ualmindeligt enkelt for folk at finde de laveste priser på billige langhalssliber online fra flere internet selskaber, og ergo har en hel del netbutikker ikke kunne slippe for at tvinge prisniveauet på langhalssliber eftertrykkeligt, og ovenikøbet garantere fragt uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid blive indbringende at efterprøve nogle internet forretninger efter tilbud og udsalg på langhalssliber online forud for at du shopper, således at du er skudsikker på at indhente den laveste pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Man bør imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en shop på nettet udlover billige langhalssliber online for en tilbudspris som kan virke enormt lav, kunne det for det meste være en indikation på en falsk e-butik. Køb med betalingskort er dog inkluderet i et regulativ, hvilket bistår dig overfor snydagtige online outlets.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at afbetale regningen på langhalssliber over tid. Dette tilbydes typisk hos nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Ved kig i statistikkerne er det klart, at online shoppere mange gange kigger efter for eksempel langhalssliber online og langhalssliber priser. Foruden dette ser man som regel online shoppere kigge efter fx langhalssliber tilbud, køb langhalssliber og billig langhalssliber.

Tjek tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot tilbyder fuldt ud gode chancer for at betragte en hel del forhenværende kunders erfaringer og herved stiller vi forslag om, at du gransker netbutikkens ratings forud for at du bestiller billige langhalssliber online.

Facebook præsterer for øvrigt evigt gavnlige løsninger til at få et kig ind i netshoppens kundetilfredshed. Desuden ser vi nogle internet selskaber som giver kunderne mulighed for at nedfælde en evaluering af deres køb, som ydermere bør anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige langhalssliber online i en e-shop kan man egentlig læse webshoppens handelsvilkår, men det er for det meste et tidskrævende arbejde, specielt med de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

En nemmere løsning kunne være at finde ud af om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, da det kan være en angivelse af at webbutikken respekterer den officielle danske lovgivning, samt at butikken jævnligt evalueres af sagkyndige der forstår de gældende love.

Desuden giver det dig mulighed for at få bistand, for så vidt du skulle få problemer med din bestilling af langhalssliber. Foruden dette tilråder vi at køberen er vaks omkring de fundamentale reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af langhalssliber online, for eksempel den ombytningsret internet forhandleren bruger.

I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man når som helst bibeholder ens ordremail, således man til enhver tid kan påvise sit køb af langhalssliber, hvad end man har bestilt fra Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Henrik Knudsen gav 5 stjerner

Nemt køb

Niels Christensen gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Søren V gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jette S gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til din online shopping
1Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en forordning, der beskytter os overfor falske internet forretninger. Alternativt kunne du bruge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage omkostningerne over tid.
2Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det er en garanti for at internet webshoppen følger de danske retningslinjer, foruden at internet firmaet fra tid til anden føres tilsyn med af jurister der har indsigt i vilkårene. Forud for at nogen shopper billige langhalssliber i en webbutik burde de i reglen tyde netbutikkens forretningsvilkår.
3Enkelte online varehuse byder på gebyrfri levering på langhalssliber, men i reglen er det betinget af at der aftages for en præcis sum. I øvrigt må du beslutte sig for den mest letkøbte løsning til levering, der ofte er at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Denne er jævnligt også super enkel. Den mest letkøbte løsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
4Det er jo efterhånden yderst let for forbrugerne at prissammenligne online på billige langhalssliber hos diverse online firmaer, og derved yder utallige internet butikker fragtfri levering. Trods dette kan det imidlertid blive rentabelt at prøve enkelte e-handler efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
5Den mindst kostelige leveringsversion kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som dog kræver at du bor i kort afstand af online firmaets lager. Den slags levering kan være vældig udslagsgivende hvis du har brug for langhalssliber med det samme. Alternativt så frembyder indtil flere e-forhandlere levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du aftager for en konkret pris.
6Inden folk bestiller billige langhalssliber i en webbutik burde man uden tvivl få overblik over virksomhedens handelsaftale, men det er normalt et omfattende arbejde. Udover dette er det en hjælp at kunden er vidende om de vigtigste retningslinjer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige langhalssliber online, fx den byttepolitik internet shoppen benytter.
7Temmelig mange e-butikker foreslår i øjeblikket en hel del forskellige billige muligheder for fragt til langhalssliber. Den mest moderne er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er jo usædvanlig fremkommelig, samt tit endvidere den mest letkøbte leveringsmodel.
8Trustpilot fremskaffer nogenlunde anstændige chancer for at undersøge flere tidligere kunders opfattelser og herved rekommanderer vi, at du betragter internet butikkens ratings forinden du køber billige langhalssliber online. Facebook yder tilsvarende en lang række gode muligheder for at få et kig ind i webshoppens kundetilfredshed.
9Fragttiden er jo særligt relevant forudsat vi har brug for pakken straks, så herved er det sandelig vigtigt at vi studerer den anslåede leveringsdato for langhalssliber. De fleste online webshops frembyder billig dag-til-dag levering på utallige produkter, som dog står og falder med at ordren indsendes forinden et givent klokkeslæt.