Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
For mange er byggeprojekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund bør du vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring lange stemmejern.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse firmaets handelsbetingelser.
Ifald du skal have varerne hurtigt eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Dette er særligt en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment af produkter, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare lange stemmejern.
Der er ikke lighed i prisen på billige lange stemmejern fra webshop til webshop. Nogle tilbyder lave priser, og nogle har kompetent rådgivning. Du må overveje hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og herigennem har man adgang til at bestille online og hente produkterne personligt. Hermed har man mulighed for at undgå fragten, og samtidig skaffe produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af lange stemmejern online.
De store byggecentre er udbredte og landskendte forretninger, som bidrager til øget troværdighed når man handler online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig bør du modtage ekstremt brugbar vejledning fra personale med specialistviden i netop lange stemmejern.
De fleste niche webshops står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få en lavere pris.
Diverse specialiserede netshops er små familiefirmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at købe lange stemmejern online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
lange stemmejern bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lange stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

lange stemmejern silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

lange stemmejern jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du har adgang til en hel del guides og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube er formidler af utrolig meget brugbar viden, navnligt hvis du kigger i hele verden.
2Der viser sig som regel utidige hovedpiner i forbindelse med avancerede opgaver, og på grund af det vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes passende tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
3Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således bør du ofte undersøge vejrberetningerne i perioden for projektets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
4Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig når det er store arbejdsopgaver. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Ydermere må det være hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
5Du må ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Typisk kan det vise sig uundværligt at have det til rådighed inden du begynder på arbejdet. Det er desuden vigtigt at indregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeriet.
6Det er vigtigt at have lavet et budget for byggeriet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive forstandigt at gennemgå hver eneste udgift, hvorefter man kan gennemgå prisen på dem slavisk.
7Det bliver værdifuldt at du har de relevante bygningsmaterialer handlet ind forinden du tager fat på din byggeproces. Du kunne forfatte en enkel oversigt med det der skal bruges, og dernæst gennemgå listen, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
8Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm som hjælp overfor potentielle risici. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
9Nogle gange kan man forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
10Du bør regne på om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at investere i professionel assistance til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at notere tilbud fra diverse håndværkere.
11Forberedelse vil altid være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du må udarbejde en effektiv plan, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, og en tilhørende nummerorden. Vær realistisk når du nedskriver din køreplan.
12Inden du opstarter byggeprojektet må det være vanvittigt essentielt med et tilsagn om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En stor portion firmaer på nettet giver heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmåder til lange stemmejern. En af de populære er i dag levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig særdeles let gængelig, og typisk ydermere den prisbilligste leveringsmetode.

Du kan alternativt udse dig at få leveret til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er jævnligt en sjat dyrere, men endda meget uproblematisk ved køb af lange stemmejern online. Den billigste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som desværre betinges af at du bor i kort afstand af online forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på lange stemmejern er særdeles væsentlig i tilfælde af at du skal bruge varerne inden for kort tid, så derfor er det fuldt ud væsentligt at man kontrollerer leveringstiden for lange stemmejern. En hel del internet firmaer – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre online, som trods alt er betinget af at bestillingen anbringes før et aftalt tidspunkt, sådan at de kan nå at få bestillingen fikset forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle få netshops frembyder fri fragt på lange stemmejern online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der indkøbes for en fastsat pris. Derudover kan man snuppe den mest letkøbte fragttype, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

De fleste byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig lange stemmejern hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma og Silvan. Byggemarkederne foreslår eksempelvis click-and-collect på lange stemmejern i følgende områder:

Nakskov, Grenaa, Vejle, Hillerød, Struer, Middelfart, Varde, Frederiksberg, Brønshøj, Skive, Glostrup, Frederikssund, Aalborg, Frederiksværk, Jyllinge, Allerød, Brøndby, Odder, Horsens, Ikast, Vallensbæk, Hørsholm, Farum, Køge, Lillerød, Brabrand, Tårnby, Virum, Lystrup, Nørresundby, Haderslev, Brønderslev, Gentofte, Ringsted, Nykøbing Falster, Slagelse, København, Lyngby, Ølstykke, Ballerup, Herlev, Nærum, Fredericia, Risskov, Svendborg, Holstebro, Hedehusene, Hobro, Gladsaxe, Viborg, Åbyhøj, Værløse, Hedensted, Kalundborg, Rudersdal, Hvidovre, Søborg, Nyborg, Sønderborg, Rønne, Valby, Greve, Kokkedal, Birkerød, Ishøj, Charlottenlund, Solrød Strand, Stenløse, Dragør, Næstved, Helsingør, Hjørring, Tilst, Skanderborg, Vanløse, Aabenraa, Højbjerg, Aarhus, Korsør, Thisted, Odense, Kolding, Frederikshavn, Holbæk, Esbjerg, Roskilde, Albertslund, Rødovre, Taastrup, Herning, Randers, Silkeborg, Vordingborg, og Haslev, .

Klik-og-hent af lange stemmejern er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Falster, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter for eksempel lange stemmejern tilbud og køb lange stemmejern. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis lange stemmejern priser, billig lange stemmejern samt lange stemmejern online, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Tilbud på lange stemmejern

Det er i dag ret uproblematisk for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige lange stemmejern online på diverse e-handler, og altså har de fleste internet varehuse været presset til at at nedsætte udsalgspriserne på lange stemmejern en hel del, og ovenikøbet sikre fragt uden betaling.

Trods dette kan det alligevel være profitabelt at tjekke forskellige e-forretninger efter rabatter og tilbud på lange stemmejern online inden du bestiller, sådan at man er skråsikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg og Bygma.

Du må ikke desto mindre være så påvagt, at ifald en e-shop afhænder billige lange stemmejern online til salg for en salgspris som kan virke urealistisk attraktiv, så er det ofte være et kendetegn på en uægte webshop. Handler med kort er trods alt omfavnet af en bestemmelse, hvilket beskytter køber overfor uægte e-firmaer.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at honorere pengene til lange stemmejern over flere uger. Det fås som regel ved nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggekæder som fx Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på søgedata er det markant, at internetbrugere mange gange leder efter blandt andet lange stemmejern online og billig lange stemmejern. Derudover ser vi ofte netshoppere søge bl.a. lange stemmejern tilbud, lange stemmejern priser og køb lange stemmejern.

Analyser folks vurderinger

Trustpilot tilbyder dig ret belejlige chancer for at studere en stor gruppe aktuelle køberes synspunkter og af den grund kan det anbefales, at du efterforsker internet shoppens ratings forinden du shopper billige lange stemmejern online.

Facebook leverer på samme måde fuldstændig fine metoder til at få kendskab til internet shoppens kundetilfredshed. Foruden det ses nogle shops på nettet som giver kunderne mulighed for at publicere en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel må drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige lange stemmejern online hos en internet shop kunne man helt sikkert få overblik over dens handelsvilkår, men det er undertiden en tidskrævende opgave, specielt hos de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

En anden løsning kunne være at finde ud af om netbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket er en indikator for at e-firmaet efterkommer de danske love, udover at internet forhandleren jævnligt ses til af specialister som har ekspertise inden for de gældende regulativer.

Derudover giver det dig mulighed for assistance, for så vidt du møder besvær ved dit køb af lange stemmejern. Foruden dette anbefales det at du er sat ind i de fundamentale vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af lange stemmejern online, som for eksempel den byttepolitik hjemmesiden tilbyder.

På grund af dette er det desuden essesentielt, at man stadigvæk beholder ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sit køb af lange stemmejern, hvad end man har bestilt hos Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 eller Stark.

Martin Johansen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Lene Sørensen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Pia C gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Tina gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til internetshopping
1Forud for at nogen shopper billige lange stemmejern i en online forretning behøver man principielt bese webbutikkens forretningsaftale, men det er i reglen ikke videre spændende. Foruden dette er det at foretrække at kunden er opmærksom på de mest vedkommende reglementer der har indvirkning på handlen med billige lange stemmejern online, fx hvilken byttepolitik internet webshoppen lover.
2Leveringsdygtigheden kan vise sig at være rigtig afgørende hvis man absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så herved er det fuldt ud på sin plads at du ser den forventede leveringstid for lange stemmejern. En stor portion e-forretninger annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, som trods alt nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
3Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en orden, som passer på dig som kunde imod bedrageriske online selskaber. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale omkostningerne ude i fremtiden.
4Det er jo efterhånden usædvanlig let gængeligt for forbrugerne at prissammenligne online på billige lange stemmejern på diverse forhandlere på nettet, og altså præsterer adskillige online shops fragt uden omkostninger. Trods dette kan det immervæk blive nyttigt at kontrollere nogle forskellige forretninger på nettet efter rabat og tilbud før du placerer ordren, så man er sikker på at få den bedste pris.
5Enkelte e-butikker byder på gebyrfri levering på lange stemmejern, men i reglen er det under betingelse af at der aftages for et konkret beløb. I øvrigt burde man udvælge den billigste leveringstype, som gerne er at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted. Løsningen bliver uheldigvis til gengæld temmelig let. Den mest prisbevidste slags levering er uden tvivl at hente ordren selv.
6Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været et signal om at internet webshoppen efterfølger de officielle danske regler, foruden at internet forretningen nu og da kontrolleres af jurister der er meget bekendte med vilkårene på området. Forud for at nogen bestiller billige lange stemmejern hos en forhandler på nettet burde de i reglen læse dens regler.
7Den billigste fragtmulighed vil til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket er betinget af at du har bopæl lige ved e-butikkens hjemsted. Den løsning kan vise sig at være temmelig central hvis du absolut skal bruge lange stemmejern straks. Alternativt så garanterer en hel del internet shops fragt uden gebyr, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man shopper for en konkret sum.
8Størstedelen af netshops frembyder nu om dage diverse forskellige billige løsninger til levering til lange stemmejern. Det mest populære er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsmetoden er altså super let gængelig, og mange gange tilmed den billigste mulighed for fragt.
9Trustpilot genererer absolut solide genveje til at gennemsøge en stor gruppe eksisterende kunders betragtninger og derved anbefaler vi, at du vurderer internet shoppens kritik forinden du handler billige lange stemmejern online. Facebook giver dig lige så vel temmelig stabile genveje til at få kendskab til online forretningens kundefokus.