Byghjem.dk

Langboremaskine

Holzmann Langboremaskine LBM290 230V
8.199 kr.
Mere info
Holzmann Langboremaskine LBM290K 230V
13.124 kr.
Mere info
Holzmann Langboremaskine LBM250C
16.748 kr.
Mere info
Holzmann Langboremaskine LBM250P
16.289 kr.
Mere info
Holzmann Langboremaskine LBM220 230V
7.799 kr.
Mere info
LBM 290 Langborsmaskine Holzmann
7.998 kr.
Mere info
LBM 290K Langborsmaskine Holzmann
12.998 kr.
Mere info
LBM 250C Langborsmaskine Holzmann
16.748 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige langboremaskine hos de forskellige online byggekæder. En del vil have de bedste tilbud, hvorimod øvrige tilbyder en høj grad af service. Du må overveje hvad du helst vil have.
Når du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel hente varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggekæder.
Nogle byggecentre sælger et stort varesortiment, imens andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare langboremaskine.
Det er selvfølgelig super afgørende at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge andetsteds.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos en webshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring langboremaskine.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man læse virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og af den grund har folk mulighed for at købe online og transportere varerne personligt. Derfor har du valget om at slippe for leveringsgebyret, samt sågar få fat i varerne med det samme.
De gængse byggekæder køber varer fra forskellige specialbutikker, så du kan vælge fra et stort sortiment af langboremaskine online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Mange niche webshops er specialister i deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor formår de at yde ekstremt indsigtsfuld rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop langboremaskine.
Diverse online nichebutikker producerer selv de varer som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller langboremaskine online hos dem.
Danmarks største byggekæder
langboremaskine silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

langboremaskine harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

langboremaskine bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

langboremaskine jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske kan det blive betydningsfuldt at have de påkrævede materialer til rådighed forinden du går i krig med arbejdet. Du bør forfatte en enkel huskeliste som samler de materialer som er nødvendige, og som det næste granske punkterne, således at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
2Husk at du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at renoveringen er positivt for miljøet. Af få støtte betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
3Du skal unden ingen omstændigheder forsømme din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis sikkerhedssko der hjælper dig overfor mulige ulykker. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en fagmand.
4Husk at regne på hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere bør få professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Ifald du indhenter hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at notere tilbud fra flere selskaber.
5Forud for at du starter byggeriet er det rimeligt meningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
6Det kan være nyttigt at spørge om assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om omfattende byggerier. Omfangsrige opgaver skal gerne udføres af flere personer. Dertil bør det være bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Du finder utrolig mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube kan hjælpe med overvældende meget udbytterig viden, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
8Typisk vil det vise sig fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være en god idé at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og så gennemgå den billigste pris på dem slavisk.
9For udendørs byggeprojekter har vejret en fundamental rolle. Af den grund kan du løbende tjekke vejrforudsigelserne når du nærmer dig starten på projektet, så du undgår at det uventet går i gang med at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til det avancerede projekt.
10Du vil aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det være afgørende at have udstyret disponibelt forinden du indleder byggeriet. Glem ikke at inkludere de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
11Der præsenterer sig typisk ubelejlige hovedpiner ved omfattende byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig meningsfuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, så man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
12Planlægning vedbliver at være nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du skal nedskrive en struktureret strategi, som fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær skarp idet du nedskriver strategien.
De bedst vurderede byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket jo er virkelig overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er ret så betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ret så betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En række internet virksomheder frembyder i dag en hel del forskellige billige leveringsmetoder til langboremaskine. En der er meget populær er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er nemlig virkelig bekvem, samt tit derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du burde ydermere overveje at få varerne bragt til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen bliver almindeligvis en kende mere omkostningsfuld, men derudover ret let gængelig med langboremaskine online. Den billigste leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som dog kræver at du er nær e-forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på langboremaskine kan være yderst afgørende når vi skal bruge din ordre lige om lidt, og derfor er det utvivlsomt på sin plads at vi studerer den anslåede leveringstid ved langboremaskine. De fleste e-forretninger – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på de fleste varenumre online, men som trods alt antager at handlen laves forinden et nøjagtigt tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få ordren afsendt før logistikpersonalet har fyraften.

En hel del internet forhandlere præsterer levering uden betaling på langboremaskine online, men i reglen kun når man shopper for et bestemt beløb. Derudover burde du vælge den mest betalelige form for levering, der gerne er at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

Masser af byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig langboremaskine hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan. De giver bl.a. afhentning af langboremaskine i disse områder:

Værløse, Skive, Ishøj, Vallensbæk, Herlev, Sønderborg, Vordingborg, Kalundborg, Tilst, Nørresundby, Helsingør, Virum, Lillerød, Højbjerg, Roskilde, Næstved, Allerød, Rønne, Farum, Ringsted, Horsens, Fredericia, Birkerød, Struer, Tårnby, Grenaa, Odder, Rudersdal, Vanløse, Rødovre, Frederikshavn, Solrød Strand, Nyborg, Middelfart, Gentofte, Brønshøj, Søborg, Albertslund, Aarhus, Glostrup, Esbjerg, Taastrup, Brøndby, Køge, Haslev, Frederiksværk, Jyllinge, Frederikssund, Brabrand, Brønderslev, Dragør, Varde, Hjørring, Ølstykke, Hillerød, Hvidovre, Åbyhøj, Valby, Holbæk, Kolding, Viborg, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Vejle, Slagelse, Aalborg, Ikast, Nærum, Holstebro, Randers, Hedehusene, Ballerup, Skanderborg, Lystrup, Kokkedal, København, Charlottenlund, Hørsholm, Greve, Thisted, Hedensted, Herning, Risskov, Silkeborg, Gladsaxe, Aabenraa, Nakskov, Svendborg, Hobro, Haderslev, Lyngby, Korsør, Stenløse, og Odense, .

Klik-og-hent af langboremaskine er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at mennesker typisk leder efter fx langboremaskine tilbud og langboremaskine priser. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge for eksempel billig langboremaskine, langboremaskine online samt køb langboremaskine, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Gode tilbud på langboremaskine

Det er jo efterhånden ultra gnidningsløst for alle at prissammenligne på billige langboremaskine online fra forskellige firmaer på nettet, og på grund af dette har flertallet af internet shops fundet det nødvendigt at trykke udsalgspriserne på langboremaskine eftertrykkeligt, og i øvrigt love billig fragt.

Til gengæld kan det alligevel blive nyttigt at granske nogle forskellige e-firmaer efter billige priser på langboremaskine online forud for at du bestiller, så du er tryg ved at antage den laveste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Man må blot ikke overse, at såfremt en internet handler afsætter billige langboremaskine online for en pris som kan virke kolossalt billig, burde det ofte være et symbol på en falsk internet shop. Betalinger med kort er heldigvis en del af Indsigelsesordningen, som redder dig overfor uærlige internet outlets.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du anvende et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du foretrækker at betale betalingen af langboremaskine over en længere periode. Det tilbydes normalt ved niche netbutikker, men ikke de store byggecentre som fx Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere tit leder efter blandt andet langboremaskine online og billig langboremaskine. Derudover oplever vi ofte mennesker søge efter fx langboremaskine priser, køb langboremaskine og langboremaskine tilbud.

Analyser eksisterende kunders meninger

Trustpilot tilbyder dig faktisk værdifulde muligheder for at se nærmere på adskillige eksisterende brugeres domme og af den grund kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på webbutikkens ratings forinden du køber billige langboremaskine online.

Facebook tilbyder på samme måde en række uafhængige genveje til at få et kig ind i e-shoppens kundefokus. Derudover er der endda internet forretninger som gør det muligt at udfærdige en evaluering af købsoplevelsen, som lige så vel bør benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige langboremaskine online hos en internet webshop kan man i reglen løbe igennem webbutikkens betingelser, det er dog typisk en omfattende opgave, især med de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne derfor være at kigge om online shoppen er medlem af e-mærket, siden det kan være et tegn på at online forhandleren opretholder de danske regler, og at internet forhandleren jævnligt besigtiges af sagkyndige som er meget bekendte med reglementet på området.

Dette er desuden din anledning til hjælpende service, hvis du udsættes for besvær i processen med dit køb af langboremaskine. Desuden er det prisværdigt at kunden er hensynstagende til de mest aktuelle retningslinjer gældende for købet af langboremaskine online, som for eksempel den returret internet webshoppen benytter.

I den relation er det samtidig essesentielt, at man når som helst gemmer ens ordrekvittering, så man i fremtiden kan bekræfte sin bestilling af langboremaskine, hvad end man har handlet hos XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4 eller Silvan.

Birthe gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Niels A gav 4 stjerner

SUPER

Michael gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Per Madsen gav 5 stjerner

Udmærket

9 tips til online shopping
1Flere forretninger på nettet foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragttyper til langboremaskine. Det mest almindelige er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså særdeles praktisk, og endda tilmed den mindst kostelige leveringsversion.
2Trustpilot fører til uden sammenligning værdifulde muligheder for at vurdere en hel del tidligere køberes reflektioner og derfor slår vi et slag for, at du evaluerer online shoppens anmeldelser før du handler billige langboremaskine online. Facebook frembyder ydermere regulære fordelagtige genveje til at få en idé om webbutikkens pålidelighed.
3Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket dog nødvendiggør at du er med kort afstand til internet firmaets arbejdslager. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være rigtig bestemmende ifald du behøver langboremaskine øjeblikkeligt. Alternativt så yder en række e-butikker levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man handler for et bestemt beløb.
4Fragttiden er naturligvis ekstremt afgørende såfremt man behøver produkterne inden for kort tid, og i det øjemed er det rigtig vigtigt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato på langboremaskine. En hel del forhandlere på nettet giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, men husk at det betinges af at ordren gennemføres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
5Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i en orden, hvilket bistår dig imod falske online varehuse. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare regningen ude i fremtiden.
6Inden nogen køber billige langboremaskine på en internet forhandler kunne man sådan set overveje dens betingelser, dog er det undertiden ikke særlig sjovt. Endvidere kan det anbefales at køber er omhyggelig omkring de primære vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige langboremaskine online, f.eks. den ombytningspolitik virksomheden anvender.
7Nogle netbutikker lover gratis levering på langboremaskine, men undertiden kun når man handler for et fastslået beløb. Ellers kan man gribe den prisbilligste mulighed for levering, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til en pakkeshop. Leveringstypen bliver godt nok omvendt virkelig nem. Den billigste løsning til levering vil dog altid være at du selv henter varerne.
8Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det typisk er en garanti for at internet webshoppen adlyder de officielle danske regler, tillige med at internet selskabet hyppigt kontrolleres af specialister der mestrer lovene på området. Forinden nogen shopper billige langboremaskine på en shop kunne de utvivlsomt kigge på e-shoppens handelsbetingelser.
9Det er efterhånden i høj grad smart for folk at vurdere tilbud online på billige langboremaskine hos flere outlets på nettet, og derved præsterer masser af internet selskaber i Danmark levering uden gebyr. Det kan dog til hver en tid vise sig nyttigt at undersøge enkelte forretninger på nettet efter udsalg og tilbud inden du bestiller, så du er sikret at modtage den mest betalelige pris.