Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
For nogle er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring lang nedstryger.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige lang nedstryger fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode tilbud, hvorimod øvrige giver kompetent rådgivning. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man læse byggemarkedets betingelser.
Flere byggecentre sælger et stort sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover blot lang nedstryger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggekæder udbyder varer fra flere producenter, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af lang nedstryger online.
De velkendte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og i kraft af det har mange adgang til at handle online og transportere varerne selv. Hermed kan du overveje at undvære fragtgebyret, samt sågar få produkterne nu og her.

Nichewebshop

En masse online nichebutikker har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig vil du få ekstra brugbar vejledning fra folk der er specialister i netop lang nedstryger.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
De fleste webshops i små nicher er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille lang nedstryger online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark
lang nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

lang nedstryger silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

lang nedstryger jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lang nedstryger bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Ofte vil det vise sig essentielt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på omkostningerne. Det vil være en god idé at beskrive samtlige udgiftsposter, og så nedskrive mulige tilbud på dem én efter én.
2Forberedelse viser sig som vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at liste en effektiv køreplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter din strategi.
3Du må ikke undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod potentielle skader. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
4Det kan vise sig afgørende at du har de presserende byggematerialer til rådighed før du begynder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammensætte en simpel indkøbsseddel som indeholder det der bliver brug for, og bagefter tjekke oversigten, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
5Man vil for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være en fordel at have udstyret klar til brug inden du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at inkludere disse udgifter i økonomien.
6For opgaver udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag bør du tit kigge på vejrprognosen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
7Der kommer næsten altid pludselige problematikker i tilfælde med svære byggeprojekter, og på grund af det viser det sig værdifuldt at der er afsat passende tid i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at komme i mål.
8Du finder utrolig mange vejledninger og videoer online som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube faciliterer en masse anvendelig info, i særlig grad såfremt man leder på engelsk.
9Inden du iværksætter arbejdet kan det vise sig ultra meningsfuldt at have styr på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10I visse tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at projektet påvirker klimaet.
11Du kan tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du bør investere i hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Forudsat at du får assistance fra en professionel er det normalt at få priser fra forskellige selskaber.
12Det bør overvejes at søge assistance til dele af projektet, specielt såfremt det er store byggeprocesser. Omfangsrige byggerier bør udføres af mere end en person. Dertil vil det blive mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
De bedst vurderede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ekstremt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ret så flot. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Størstedelen af internet webshops frembyder efterhånden flere billige fragtmetoder til lang nedstryger. En af de mest benyttede er efterhånden at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragttypen er jo usædvanlig ukompliceret, samt i mange tilfælde tillige den mest billige fragttype.

Du kan lige så vel prøve at bestille ordren til levering til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Metoden er godt nok en kende dyrere, men også virkelig let gængelig ved køb af lang nedstryger online. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, men dette stiller krav om at du opholder dig nær internet webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på lang nedstryger er naturligvis ret essentiel såfremt du absolut skal bruge varerne om kort tid, så med det formål er det øjensynligt centralt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på lang nedstryger. Masser af forretninger på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags fragt på en række varer online, hvilket dog afhænger af at ordren laves inden et givent tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varerne ordnet forud for at medarbejderne holder fyraften.

Visse internet forretninger byder på levering uden omkostninger på lang nedstryger online, men i reglen kun når der bestilles for en bestemt pris. Alternativt kan du snuppe den mest prisbevidste fragtform, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop.

Temmelig mange kæder giver afhentning hvor man handler billig lang nedstryger online men selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Stark. De foreslår eksempelvis click-and-collect på lang nedstryger i disse byer:

Brønshøj, Vejle, Herning, Højbjerg, Brabrand, Vallensbæk, Gentofte, Søborg, Stenløse, Slagelse, Fredericia, Virum, Hedehusene, Næstved, Nærum, Brønderslev, Albertslund, Tårnby, Gladsaxe, Glostrup, Ølstykke, Brøndby, Odense, Kokkedal, Helsingør, Nyborg, Nakskov, Holstebro, Roskilde, Korsør, Kalundborg, Farum, Jyllinge, Dragør, Frederiksværk, Haslev, Lillerød, Hvidovre, Hjørring, Silkeborg, Skive, Aalborg, Holbæk, Taastrup, Risskov, Hørsholm, Grenaa, Viborg, Vordingborg, Horsens, Ishøj, Skanderborg, Aabenraa, Vanløse, Middelfart, Svendborg, Odder, Herlev, Frederikssund, Lystrup, Ballerup, Varde, Frederiksberg, Aarhus, Esbjerg, Lyngby, Ikast, Solrød Strand, Værløse, Haderslev, Sønderborg, Greve, Rudersdal, Hobro, Thisted, Valby, Køge, Birkerød, Randers, Struer, Hedensted, Åbyhøj, Charlottenlund, Frederikshavn, København, Ringsted, Kolding, Allerød, Nørresundby, Nykøbing Falster, Rønne, Rødovre, Hillerød, og Tilst, .

Afhentning for lang nedstryger er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Lolland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tallene bliver det klart, at folk jævnligt kigger efter eksempelvis lang nedstryger online og køb lang nedstryger. Foruden dette oplever man ofte netshoppere efterspørge for eksempel billig lang nedstryger, lang nedstryger tilbud samt lang nedstryger priser, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Spar penge på lang nedstryger

Det er jo ret let gængeligt for forbrugerne at søge sig frem til priser på billige lang nedstryger online fra forskellige internet shops, og med det motiv har flertallet af outlets på nettet ikke kunne lade være med at formindske priserne på lang nedstryger drastisk, og ovenikøbet tilbyde fragt uden betaling.

Men det kan stadigvæk blive nyttigt at analysere nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på lang nedstryger online inden du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Du bør alligevel være obs på, at i tilfælde af at en e-forretning reklamerer billige lang nedstryger online på tilbud til en pris der virker utopisk billig, kunne det mange gange være et fingerpeg om en falsk shop. Kortkøb er trods alt omfavnet af en foranstaltning, der beskytter dig som kunde imod uoprigtige internet webshops.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at dække regningen på lang nedstryger af flere omgange. Det tilbydes som regel hos nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma og Davidsen.

Ses der på tendenserne er det markant, at folk jævnligt kigger efter fx køb lang nedstryger og lang nedstryger tilbud. Foruden dette oplever vi ofte mennesker søge for eksempel lang nedstryger online, billig lang nedstryger og lang nedstryger priser.

Udforsk tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot genererer ret så fornemme løsninger til at kigge nærmere på en lang række øvrige køberes opfattelser og derved er det en hjælp, at du analyserer e-forretningens anmeldelser inden du køber billige lang nedstryger online.

Facebook forærer dig tilsvarende temmelig tiltalende muligheder for at få et kig ind i internet forretningens kundetilfredshed. Herinde ser vi en række internet outlets som tilbyder kunderne at nedfælde en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde må drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige lang nedstryger online hos en internet butik behøver man i reglen læse shoppens handelsvilkår, det er dog i reglen et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et nemt alternativ kan være at tjekke om e-butikken er e-mærket, eftersom det skulle være en garanti for at online shoppen efterfølger de opstillede regler, tillige med at online forhandleren rutinemæssigt monitoreres af specialister som er indført i vilkårene.

Derudover giver det dig chance for en håndsrækning, hvis du forvoldes besvær med din bestilling af lang nedstryger. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at køber er sat ind i de mest aktuelle vilkår der kan have indvirkning på købet af lang nedstryger online, f.eks. den returneringsret butikken tilbyder.

I den relation er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens kvittering, så man i fremtiden vil kunne eftervise købet af lang nedstryger, uafhængig af om man har købt ved Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4 eller Bygma.

Mads gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Lone C gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Erik Sørensen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Peter D gav 4 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til din online shopping
1Inden folk shopper billige lang nedstryger på en internet forhandler bør man på en vis måde have øje for netbutikkens handelsbetingelser, det er dog oftest ikke super spændende. Tilsvarende er det smart at du er sat ind i de mest centrale retningslinjer der kan influere på handlen med billige lang nedstryger online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet selskabet kører med.
2Flere internet foretagender foreslår i vore dage diverse forskellige billige fragtformer til lang nedstryger. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig virkelig let, og i mange tilfælde endvidere den mest letkøbte leveringsversion.
3Vi går generelt ind for at efterse om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være en antydning af at e-firmaet opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, udover at internet webshoppen en gang i mellem vurderes af specialister som har indsigt i vilkårene på området. Inden folk handler billige lang nedstryger hos en forhandler på nettet kunne man de facto se på e-butikkens handelsaftale.
4Trustpilot præsterer ret så habile løsninger til at verificere en række andre konsumenters betragtninger og derved slår vi et slag for, at du bliver klogere på internet shoppens vurderinger inden du køber billige lang nedstryger online. Facebook yder derudover tilpas fordelagtige metoder til at få en idé om e-butikkens kundefokus.
5Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men det forudsætter at du lever i nærheden af netbutikkens tilholdssted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være meget bestemmende hvis vi absolut skal bruge lang nedstryger straks. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet butikker portofri fragt, men i mange tilfælde er det betinget af at man indkøber for et fastsat beløb.
6Leveringsdygtigheden er jo vældig aktuel ifald du mangler varen fluks, så derfor er det naturligvis væsentligt at du kontrollerer leveringstidspunktet for lang nedstryger. Flere internet forretninger tilbyder billig 1 dags levering på massevis af produkter, men husk at det afhænger af at ordren aflægges før et givent tidspunkt.
7Det er yderst fleksibelt for alle at analysere priser online på billige lang nedstryger hos diverse internet shops, og følgelig lover mange internet selskaber i Danmark gebyrfri levering. Trods dette kan det stadigvæk vise sig tiden værd at efterprøve et par forskellige online virksomheder efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris.
8Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en anordning, som forsvarer dig imod uærlige internet outlets. Som et alternativ kan du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale beløbet senere.
9En hel del internet outlets yder fragt uden beregning på lang nedstryger, men i mange tilfælde kræves det at der indkøbes for en fastsat pris. Som alternativ kunne du vælge den mest billige type af levering, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted. Muligheden er tit endda meget smertefri. Den billigste fragtmulighed er utvivlsomt at hente varerne selv.