Byghjem.dk

Lang Kloakrenser

Kloakrenser Ø90 mm, 1,5 m 2-delt skål
882 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,0 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,5 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø90 mm, 2,0 m 2-delt skål
1.045 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø200 mm, 1,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info
Kloakrenser, 150 cm
585 kr.
Mere info
Kloakrenser Ø130 mm, 2,5 m 2-delt skål
962 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare lang kloakrenser.
Du vil finde variationer i priserne på billige lang kloakrenser fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har de bedste tilbud, og øvrige giver et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ i de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt meget afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
For nogle er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Dermed er det en fordel at shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde tips og tricks til valg af lang kloakrenser.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De udbredte byggekæder findes i de større byer, og derved har du tilbuddet om at købe online og transportere materialerne selv. Takket være dette kan du overveje at spare fragtgebyret, samt sågar få fat i produkterne hurtigere.
De udbredte byggecentre køber varer fra talrige leverandører, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af lang kloakrenser online.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo får du formentlig ekstremt begavet hjælp fra mennesker som er specialister i netop lang kloakrenser.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte når du handler lang kloakrenser online på deres webshop.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
lang kloakrenser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

lang kloakrenser silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

lang kloakrenser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lang kloakrenser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag flere end 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en stor rolle. På grund af dette kan du hyppigt undersøge meldingerne om vejret i tiden op til projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning starter med at vælte ned når du lige er gået i gang med dit svære byggeprojekt.
2Der viser sig altid uforudsigelige problematikker når det kommer til krævende opgaver, og af den grund er det afgørende at man afsætter god tid i handlingsplanen, så man føler sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
3Det vil vise sig af stor betydning at du har de nødvendige byggematerialer til rådighed i god tid før du igangsætter byggeriet. Du har fordel af at notere en simpel indkøbsseddel med de materialer der skal bruges, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
4Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er store byggeprojekter. Omfattende ting stiller krav om flere folk. Desuden vil det være mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
5Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det er sundt at gennemgå alle poster, og bagefter kortlægge mulige tilbud på dem slavisk.
6Du har mulighed for at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det kan man få når projektet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag betinger at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
7Forud for at du igangsætter byggeprojektet må det være højst vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der være begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Der er ekstremt mange guides og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube tilbyder dig temmelig meget anvendelig information, i særlig grad forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
9Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning såsom arbejdssko som sikrer dig mod hændelige uheld. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke køber professionel assistance.
10Husk at reflektere over om du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Ifald du får hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at notere priser fra forskellige virksomheder.
11Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal udarbejde en strømlinet strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, inklusiv en nummerorden. Husk at være konkret idet du laver oversigten.
12Man må på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være betydningsfuldt at have værktøjet klar når du tager fat på byggeriet. Det er desuden afgørende at indregne de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

Flere e-forretninger udlover til alt held et hav af forskellige billige former for levering til lang kloakrenser. Det mest populære er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når der er mulighed for det. Muligheden er jo ret hensigtsmæssig, og tit tillige den mindst kostelige leveringsmodel.

Du kan også prøve at få produkterne bragt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Den bliver jævnligt en tand mere pebret, men på den anden side yderst nem ved køb af lang kloakrenser online. Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som jo betinges af at du har bopæl lige ved internet forretningens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på lang kloakrenser er jo super væsentlig såfremt vi har brug for produktet med det samme, så derfor er det nemlig aktuelt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt på lang kloakrenser. Mange e-firmaer i Danmark – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer online, som afhænger af at ordren placeres forud for et fast klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt fikset før lagermedarbejderne har fyraften.

Enkelte netbutikker sikrer portofri fragt på lang kloakrenser online, men typisk er det så præmissen at man aftager for et bestemt beløb. Ellers burde man snuppe den mindst kostelige leveringsmanér, som typisk er at få bragt varerne til en pakkeshop.

De store byggecentre yder afhentning hvor du bestiller billig lang kloakrenser online men selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne tildeler bl.a. klik-og-hent på lang kloakrenser i følgende byer:

Hørsholm, Skanderborg, Varde, Køge, Næstved, Lyngby, Jyllinge, Stenløse, Tårnby, Ringsted, Rudersdal, Tilst, Hjørring, Åbyhøj, Korsør, Nærum, Slagelse, Sønderborg, Nørresundby, Frederikssund, Roskilde, Lystrup, Allerød, Haslev, Hedensted, Rødovre, Virum, Nykøbing Falster, København, Greve, Dragør, Haderslev, Ishøj, Solrød Strand, Aarhus, Risskov, Albertslund, Aalborg, Brønshøj, Odense, Brøndby, Aabenraa, Brønderslev, Frederiksværk, Vordingborg, Struer, Farum, Svendborg, Vejle, Nakskov, Ballerup, Skive, Ølstykke, Horsens, Kokkedal, Kolding, Hillerød, Holstebro, Herlev, Frederikshavn, Herning, Frederiksberg, Hobro, Brabrand, Gentofte, Helsingør, Rønne, Odder, Holbæk, Vanløse, Birkerød, Værløse, Kalundborg, Glostrup, Hedehusene, Middelfart, Charlottenlund, Taastrup, Hvidovre, Thisted, Viborg, Esbjerg, Ikast, Vallensbæk, Valby, Søborg, Nyborg, Lillerød, Randers, Gladsaxe, Fredericia, Grenaa, Silkeborg, og Højbjerg, .

Afhentning for lang kloakrenser er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland).

Ved indkig i tendenserne står det markant, at folk mange gange efterspørger for eksempel køb lang kloakrenser og lang kloakrenser online. Man ser derudover mange gange folk søge efter for eksempel lang kloakrenser priser, billig lang kloakrenser samt lang kloakrenser tilbud, foruden de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Få rabat på lang kloakrenser

Det er jo efterhånden temmelig ligetil for alle at søge sig frem til priser på billige lang kloakrenser online fra diverse firmaer på nettet, og altså har flere outlets på nettet ikke kunne lade være med at sænke prisen på lang kloakrenser betydeligt, og ovenikøbet frembyde fragt uden betaling.

Det kan dog alligevel være smart at studere indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på lang kloakrenser online forinden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at få den laveste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Man må alligevel ikke undervurdere, at i tilfælde af at en webbutik sælger billige lang kloakrenser online til en pris der virker utopisk fremragende, så burde det ofte være en varsel om en uægte netshop. Kortkøb er heldigvis omfattet af en bestemmelse, hvilket garanterer os overfor bedrageriske online selskaber.

Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage fordel af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at betale prisen på lang kloakrenser ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Ved indkig i tendenserne er det markant, at internetbrugere tit kigger efter fx lang kloakrenser online og lang kloakrenser tilbud. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere efterspørge blandt andet lang kloakrenser priser, køb lang kloakrenser samt billig lang kloakrenser.

Undersøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot forærer dig en del anstændige muligheder for at studere en hel del aktuelle køberes ratings og på grund af dette anbefaler vi, at du kigger nærmere på webbutikkens kritik forinden du shopper billige lang kloakrenser online.

Facebook byder på ligeledes fuldkommen gavnlige chancer for at få et kig ind i netshoppens popularitet. Tilmed ses mange outlets på nettet hvor det er muligt at aflevere en omtale af virksomhedens service, hvilket ligeledes må benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige lang kloakrenser online i en shop burde de utvivlsomt overveje netshoppens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Et alternativt forslag er at finde ud af hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er et billede på at internet virksomheden overholder de danske regler, tillige med at virksomheden en gang i mellem kontrolleres af sagkyndige som er inde i de gældende love.

Desuden får du genvej til at blive hjulpet, såfremt du oplever problemer som følge af din bestilling af lang kloakrenser. I øvrigt er det en hjælp at du er vaks omkring de mest relevante vedtægter der har indvirkning på bestillingen af lang kloakrenser online, for eksempel hvilken bytteret webshoppen tilsikrer.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering, således man i fremtiden vil kunne bekræfte købet af lang kloakrenser, uagtet om man handler hos XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark eller Jem og Fix.

Helle gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Martin A gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Anders O gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Karen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til køb på nettet
1Inden nogen shopper billige lang kloakrenser i en shop på nettet kan man reelt bese webshoppens handelsvilkår, men det er ofte en omfattende opgave. Tilmed foreslår vi at køber er vaks omkring de væsentligste bestemmelser der har indvirkning på handlen med billige lang kloakrenser online, som for eksempel den ombytningspolitik online webshoppen bruger.
2Det har vist sig at være ret så overkommeligt for os alle at lave prissammenligning online på billige lang kloakrenser fra forskellige e-forhandlere, og altså lover en lang række internet shops gebyrfri levering. Dog kan det alligevel blive udbytterigt at tjekke nogle forskellige e-forretninger efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at indhente den bedste pris.
3Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet butikkens bopæl. Den leveringsmetode er naturligvis ret afgørende hvis du absolut skal bruge lang kloakrenser straks. Alternativt så sikrer flere netshops portofri levering, men tit er det så nødvendigt at du køber for en fastsat pris.
4Indtil flere e-handler i Danmark tilbyder portofri levering på lang kloakrenser, men i de fleste tilfælde kun såfremt du bestiller for en fastsat sum. Desuden må man snuppe den prisbilligste fragtmulighed, som i de fleste tilfælde er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted. Den bliver for det meste derudover meget hensigtsmæssig. Den prisbilligste løsning kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
5Trustpilot genererer ganske passelige løsninger til at tyde en længere række tidligere forbrugeres domme og på grund af dette er det klogt, at du eftergår internet firmaets kritik før du bestiller billige lang kloakrenser online. Facebook byder på desuden nogle passelige chancer for at få indtryk af e-firmaets popularitet.
6Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, som burde være en indikation om at webbutikken understøtter de gældende danske regler, samt at virksomheden jævnligt gennemses af fagmænd som mestrer reglerne på området. Før folk handler billige lang kloakrenser på en e-handler kan de reelt betragte butikkens forretningsaftale.
7Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af en bestemmelse, som værner dig som køber imod falske online selskaber. Som et alternativ burde du drage nytte af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre pengene over en længere periode.
8Leveringsdygtigheden er selvfølgelig rigtig afgørende i tilfælde af at vi behøver pakken om få sekunder, så af den grund er det øjensynligt passende at vi efterser leveringstidspunktet ved lang kloakrenser. Flere e-shops tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer, der dog er forudsat at bestillingen indsendes forud for et bestemt klokkeslæt.
9En række internet outlets tilbyder i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsformer til lang kloakrenser. Den mest populære er lige nu pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo virkelig praktisk, og typisk tillige den mindst kostelige leveringsmanér.