Byghjem.dk

Lang Donkraft

Bernardo Donkraft HM 250
7.613 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 100
2.907 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH180ALU
2.170 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TB 200
4.163 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH125ALU
1.335 kr.
Mere info
Holzmann Donkraft RWH250ALU
2.505 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TG 30
2.129 kr.
Mere info
Bernardo Donkraft HM 50
2.354 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TB 100
2.204 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig donkraft TG 80
2.438 kr.
Mere info
Donkraft Holzmann 1800kg aluminium
2.399 kr.
Mere info
BATO Alu Værksteds Donkraft 1,25 Ton.
1.325 kr.
Mere info
BATO Alu Værksteds Donkraft 2,5 Ton.
2.495 kr.
Mere info
Garagedonkraft 1,5 ton Rawlink 56692
218 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 3 Ton
1.300 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 10,000kg Rawlink
210 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 12 tons HERO 3816-012
325 kr.
Mere info
Saksedonkraft 1500 kg Rawlink
166 kr.
Mere info
MC-lift 400 kg
2.495 kr.
Mere info
Garagedonkraft 3 tons HERO 3816-203
1.049 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 20 tons HERO 3816-020
440 kr.
Mere info
Bahco Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
2.000 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 6 tons HERO 3816-006
210 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 8 tons HERO 3816-008
269 kr.
Mere info
Opklodsningsbuk, 2 stk. 2000kg Rawlink
209 kr.
Mere info
Rawlink Værkstedsdonkraft 1,5 Ton
200 kr.
Mere info
Flaskedonkraft 2000kg Rawlink
106 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Det er især en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Flere byggecentre fremviser et stort udvalg, imens andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, udover blot lang donkraft.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige lang donkraft hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have gode tilbud, imens andre har fokus på service. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende butikkens regler.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos en webshop, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring lang donkraft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte firmaer, som bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Det kan du se fordele i.
De velkendte byggekæder findes i de større byer, og som følge af det har kunderne mulighed for at handle online og hente materialerne selv. Takket være dette har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og tilmed få produkterne straks.
De udbredte byggecentre samler produkter fra alle mulige producenter, så du kan handle fra et bredt udvalg af lang donkraft online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at handle lang donkraft online på deres hjemmeside.
Størsteparten af specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få en billigere pris.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig kan du opleve mere brugbar rådgivning fra nogle som er eksperter i netop lang donkraft.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
lang donkraft harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

lang donkraft jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

lang donkraft bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af over 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

lang donkraft silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Måske det viser sig essentielt at du har de fornødne byggematerialer indkøbt i god tid før du iværksætter projektet. Du har fordel af at sammensætte en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og derefter granske hvert enkelt punkt, med det formål at du er overbevist om at du har styr på det.
2Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet et udgiftsbudget for dit projekt, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være økonomisk at dokumentere alle udgifter, og efterfølgende søge sig frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
3Måske burde det overvejes om byggeriet kan klares alene, eller du må anskaffe hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Forudsat at du benytter professionel hjælp vil det normalt anbefales at få priser fra flere firmaer.
4Du må på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælp imod hændelige uheld. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, især ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
5Godt forarbejde bliver kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at forfatte en effektiv plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du laver strategien.
6Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet forudsat at ombygningen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at projektet forbedrer planeten.
7Der kommer jævnligt overraskende problematikker i forbindelse med svære projekter, og af den grund er det betydningsfuldt at man afsætter betragtelig tid i køreplanen, med det formål at man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
8Der kan findes endeløse artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Særligt YouTube tilbyder dig enormt meget gavnlig oplysning, ikke mindst såfremt man benytter den engelske version.
9Forud for at du starter byggeprocessen kan det være usandsynligt fundamentalt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der være en række retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Ved udendørs projekter har vejret en afgørende rolle. Af den grund må du ofte se vejrberetningerne i dagene op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at regne når du lige er midt i det komplicerede byggeprojekt.
11Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggearbejdet, specielt såfremt det er store arbejdsopgaver. Enkelte opgaver skal gerne udføres af flere personer. Desuden må det være mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
12Man vil ikke undvære grej. Det er klogt at have det til disposition når du begynder på dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at medtage de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
De mest folkekære byggecentre
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er ultra overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ret så flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som klart er temmelig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En masse forretninger på nettet udlover nu om stunder et hav af forskellige billige fragtmetoder til lang donkraft. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig yderst bekvem, og tit ligeledes den mindst kostelige form for fragt.

Du burde ligeledes afveje for og imod at få pakken bragt til din bopæl eller til dit arbejde. Den er i regelen en tak dyrere, men ydermere ualmindeligt enkel ved køb af lang donkraft online. Den mest prisbevidste løsning vil dog altid være at hente varerne selv, men den mulighed betinges af at du bor i kort afstand af e-handlens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på lang donkraft kan være ekstremt bestemmende såfremt vi skal bruge dine nye varer nu og her, så herved er det øjensynligt essentielt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt på lang donkraft. De fleste shops på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig dag-til-dag fragt på deres primære produkter online, som alligevel er påkrævet at ordren aflægges før et besluttet klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt sendt afsted før medarbejderne tager hjem.

Enkelte internet webshops byder på fragt uden betaling på lang donkraft online, men ofte kræver det at du køber for en præcis sum. Ellers skulle du overveje den prisbilligste fragtmetode, som i de fleste tilfælde er at få kørt din pakke til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkedskæder yder afhentning hvor man handler billig lang donkraft online men afhenter i butikken. For eksempel Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bauhaus. De udlover eksempelvis afhentning af lang donkraft i disse områder:

Albertslund, Ringsted, Skive, Stenløse, Farum, Næstved, Haslev, Vordingborg, Haderslev, Frederikssund, Birkerød, Holstebro, Horsens, Rødovre, Dragør, Nyborg, Middelfart, Silkeborg, Holbæk, Taastrup, Kokkedal, Hvidovre, Solrød Strand, Jyllinge, Odense, Valby, Frederikshavn, Aabenraa, Roskilde, Frederiksværk, Ballerup, Aalborg, Køge, Søborg, Fredericia, Skanderborg, Virum, Viborg, Højbjerg, Gentofte, Nærum, Svendborg, Hjørring, Tårnby, Brønderslev, Nykøbing Falster, Korsør, Værløse, Brøndby, Åbyhøj, Tilst, Kolding, Nørresundby, København, Charlottenlund, Brabrand, Ølstykke, Frederiksberg, Thisted, Hobro, Sønderborg, Vallensbæk, Odder, Grenaa, Ikast, Greve, Hørsholm, Herlev, Slagelse, Brønshøj, Lyngby, Hedehusene, Hillerød, Allerød, Struer, Lillerød, Nakskov, Rudersdal, Esbjerg, Hedensted, Randers, Gladsaxe, Varde, Kalundborg, Vanløse, Lystrup, Ishøj, Helsingør, Rønne, Vejle, Aarhus, Risskov, Glostrup, og Herning, .

Klik-og-hent for lang donkraft er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ved indkig i data bliver det klart, at internet shoppere mange gange søger for eksempel lang donkraft tilbud og lang donkraft priser. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere lede efter eksempelvis billig lang donkraft, køb lang donkraft og lang donkraft online, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark og 10-4.

Den bedste pris på lang donkraft

Det er jo efterhånden særdeles ligetil for alle at prissammenligne på billige lang donkraft online i blandt diverse netshops, og så har massevis af internet varehuse set sig nødsaget til at stampe prisen på lang donkraft drastisk, og i øvrigt yde fragt uden betaling.

Det kan stadigvæk blive nyttigt at kigge forbi enkelte firmaer på nettet efter tilbud på lang donkraft online forud for at du handler, sådan at man er tryg ved at få fat i den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Man må ikke desto mindre ikke overse, at såfremt en shop på nettet afsætter billige lang donkraft online til salg for en pris der kan virke urealistisk beskeden, så kan det mange gange være et faresignal om en uægte e-forhandler. Kortbestillinger er dog indbefattet af et lovbud, hvilket beskytter dig som kunde imod uægte internet webshops.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du tilstræber at honorere regningen på lang donkraft over en længere periode. Det foreslåes typisk ved nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

Ses der på data står det klart, at mennesker jævnligt søger efter eksempelvis lang donkraft tilbud og køb lang donkraft. Man ser derudover som regel netshoppere søge fx lang donkraft online, lang donkraft priser og billig lang donkraft.

Tjek tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot frembringer egentlig værdifulde chancer for at efterse forskellige aktuelle køberes observationer og på grund af dette foreslår vi, at du undersøger netshoppens omtaler før du placerer din ordre på billige lang donkraft online.

Facebook bringer dig også flere gode genveje til at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det er der mange forretninger på nettet som tilbyder folk at registrere en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden burde anvendes til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden nogen køber billige lang donkraft online i en shop behøver de ideelt set kigge på forhandlerens regler, dog er det ofte ikke videre spændende, især på de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

En anden valgmulighed kunne måske være at finde ud af hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, som er en påvisning af at e-firmaet respekterer de officielle danske regler, og at internet butikken løbende overvåges af fagmænd der er inde i de gældende regler.

Dette er desuden en god genvej til support, når du udsættes for vanskeligheder i processen med dit køb af lang donkraft. Foruden dette er det at foretrække at du er sat ind i de mest essentielle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af lang donkraft online, som for eksempel hvilken returret internet butikken kører med.

I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man når som helst sikrer sin faktura, således man når som helst kan vidne om sin bestilling af lang donkraft, uafhængig af om man bestiller fra Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan eller 10-4.

Kim U gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Marianne Christensen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Susanne Madsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Camilla U gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Det er i dag usædvanlig fleksibelt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige lang donkraft fra diverse online forretninger, og så yder flere shops på nettet gebyrfri levering. Det kan dog ikke desto mindre vise sig lønsomt at kontrollere forskellige internet webshops efter tilbud og udsalg før du handler, så du er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris.
2Inden nogen bestiller billige lang donkraft på en online forretning kan man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke særlig morsomt. Derudover går vi ind for at du er vidende om de grundlæggende regler der har betydning for købet af billige lang donkraft online, f.eks. den ombytningsret internet shoppen lover.
3Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af en orden, der begunstiger dig som køber imod fup online forretninger. Som en anden løsning burde du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre beløbet over tid.
4Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket længe har været en antydning af at internet virksomheden adlyder den officielle danske lovgivning, udover at forretningen løbende gennemses af jurister der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forinden nogen shopper billige lang donkraft på en forhandler på nettet burde man i princippet tage stilling til e-shoppens forretningsaftale.
5Leveringshastigheden er super betydningsfuld forudsat du står og skal bruge ordren straks, så herved er det i sandhed væsentligt at du checker den forventede leveringsdato på lang donkraft. Flere shops på nettet annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varer, som kræver at ordren gennemføres før et bestemt klokkeslæt.
6En lang række forhandlere på nettet tilbyder nu om dage en række forskellige billige fragtmetoder til lang donkraft. En der er meget almindelig er for nærværende pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig ret så fremkommelig, samt i mange tilfælde ligeledes den billigste type af levering.
7Trustpilot fremskaffer en række gode chancer for at udforske en hel del forhenværende kunders reflektioner og derfor anbefaler vi, at du verificerer e-firmaets kritik inden du bestiller billige lang donkraft online. Facebook præsterer tillige nogle fremragende muligheder for at få indsigt i online butikkens pålidelighed.
8Nogle enkelte e-butikker lover fragt uden beregning på lang donkraft, men i mange tilfælde kun såfremt der erhverves for et bestemt beløb. Derudover må du gribe den mindst kostelige fragtløsning, som gerne vil blive at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Denne bliver uheldigvis omvendt ualmindeligt bekvem. Den mest billige fragtløsning kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
9Den billigste fragtløsning vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som jo kræver at du lever nærved e-firmaets adresse. Den form for fragt kan være rigtig bestemmende hvis vi behøver lang donkraft inden for få dage. Alternativt så yder enkelte forretninger på nettet fragt uden betaling, men undertiden forudsætter det at du shopper for et fastsat beløb.