Materielhuset lagerstige Proff
1.675 kr.
Mere info
Jumbo Lagerstige Pro Classic 5 trin 1,5m.
14.975 kr.
Mere info
Jumbo Lagerstige Pro Classic 8 trin 2,3m.
22.475 kr.
Mere info
Pro Classic lagerstege-2,9
3.075 kr.
Mere info
Jumbo Lagerstige Pro Classic 9 trin 2,6m.
24.975 kr.
Mere info
Pro Classic lagerstege-2,3
25.875 kr.
Mere info
Pro Classic lagerstege-1,8
203.125 kr.
Mere info
Jumbo Lagerstige Pro Classic 13 trin 3,7m.
34.975 kr.
Mere info
Pro Classic lagerstege-1,5
17.375 kr.
Mere info
Jumbo Lagerstige Pro Classic 7 trin 2,1m.
19.975 kr.
Mere info
Jumbo Lagerstige Pro Classic 6 trin 1,8m.
17.475 kr.
Mere info
Pro Classic lagerstege-2,1
231.875 kr.
Mere info
Pro Classic lagerstege-3,1
33.375 kr.
Mere info
Jumbo Lagerstige Pro Classic
14.975 kr.
Mere info
Pro Classic lagerstege-2,6
28.125 kr.
Mere info
Jumbo Lagerstige Pro Classic 11 trin 3,1m.
29.975 kr.
Mere info
Jumbo Lagerstige Proff
37.475 kr.
Mere info
Pro Classic lagerstege-3,7
385.625 kr.
Mere info
Pro Classic lagerstege-3,4
365.625 kr.
Mere info
Jumbo Lagerstige Pro Classic 12 trin 3,4m.
32.475 kr.
Mere info
JUMBO Lagerstige Proff 8 trin 2,18m.
2.623 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne selv. Dette er særligt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af varer, imens nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden blot lagerstige.
Det er absolut super relevant at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du kigge andetsteds.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed er det en fordel at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring lagerstige.
Du vil finde ulighed i prisen på billige lagerstige fra byggekæde til byggekæde. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad der for dig betyder mest.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør man kende firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder varer fra alverdens nicheshops, og dermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af lagerstige online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed når du shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggecentre finder du i hele landet, og som følge af det har de fleste tilbuddet om at handle online og hente materialerne på egen hånd. I kraft af det kan man blive fri for fragten, samt tilmed få varerne lige nu.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er små virksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse hjælper du når du køber lagerstige online på deres side.
Størsteparten af nichefokuserede webshops producerer selv varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online vil du få en lavere pris.
De fleste nicheforhandlere ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem vil du få endnu mere informativ sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis lagerstige.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
lagerstige bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

lagerstige jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

lagerstige silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af over 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

lagerstige harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske kan det blive aktuelt at have de relevante materialer klar forud for at du tager fat på eksekveringen. Du kunne med fordel sammenfatte en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og bagefter gennemløbe materialerne, med øje for at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
2Du bør regne på hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan have hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeriet. Når du ønsker professionel assistance kan det godt betale sig at indhente priser fra diverse foretagender.
3Det bør overvejes at få assistance til projektet, ikke mindst når det kommer til store projekter. Nogle projekter bør udføres af mere end en person. Samtidig bør det blive hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
4Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have lavet et budget for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det må være fornuftigt at nedfærdige samtlige poster, og herefter indsamle eventuelle tilbud på dem én og én.
5Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som fx fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor eventuelle risici. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især hvis du ikke sikrer dig professionel hjælp.
6Forberedelse vil være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du må have en gennemarbejdet handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du laver arbejdsplanen.
7For projekter udendørs har vind og vejr stor betydning. Derfor kan du tit se udsigten ift. vejret når du nærmer dig arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at piske ned absolut lige når du vil i gang med det omfattende projekt.
8Forud for at du indleder byggeprocessen kan det være rimeligt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
9Du har adgang til en hel række instruktioner og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er formidler af utrolig meget anvendelig information, særligt hvis man benytter den engelske version.
10Nogle gange kan man spørge om offentlig støtte til byggerier. Det ydes når byggeprojektet er klimavenligt. At få tilbud om støtte forudsætter altså at ombygningen har positiv betydning for naturen.
11Man bør aldrig nogensinde mangle udstyr. Ofte vil det være erstatteligt at du har grejet klar akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at påregne de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
12Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige problemstillinger når det handler om store opgaver, og altså er det afgørende at der er afsat betragtelig tid i planen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at nå i mål til tiden.
De bedst vurderede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt flot. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig betryggende. Scoren er baseret på 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode er smartest?

En stor portion internet shops frembyder heldigvis en række forskellige billige fragtløsninger til lagerstige. En af de mest almindelige er i dag afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Muligheden er nemlig ekstremt ukompliceret, samt oftest også den mest betalelige fragtmetode.

Du kunne på samme måde påtænke at vælge afsending hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen viser sig som oftest et hak dyrere, men til gengæld usædvanlig hensigtsmæssig ved køb af lagerstige online. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på lagerstige kan vise sig at være ret bestemmende i tilfælde af at man skal bruge ordren med det samme, så af den grund er det skam passende at man kontrollerer den anslåede leveringsdato på lagerstige. En række forretninger på nettet – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – yder billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række produkter online, som er underforstået at bestillingen realiseres før et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer sendt afsted forinden lagerpersonalet får fri.

En hel del shops på nettet garanterer levering uden gebyr på lagerstige online, men i de fleste tilfælde kun såfremt du shopper for en fastsat sum. I øvrigt må du tage den mindst kostelige fragtmetode, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

En hel del webshops giver klik-og-hent hvor man bestiller billig lagerstige online og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene tilbyder blandt andet klik-og-hent på lagerstige i følgende områder:

Holstebro, Solrød Strand, Helsingør, Gladsaxe, Skive, Herlev, Fredericia, Åbyhøj, Hjørring, Lillerød, Thisted, Greve, Haderslev, Odense, Kokkedal, Nærum, Jyllinge, Køge, Roskilde, Aarhus, Aalborg, Hørsholm, Silkeborg, Ishøj, Frederikssund, Nyborg, Dragør, Tårnby, Hvidovre, Holbæk, Rudersdal, København, Birkerød, Brønderslev, Søborg, Ikast, Herning, Aabenraa, Virum, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Kalundborg, Korsør, Frederiksværk, Grenaa, Vejle, Varde, Odder, Brabrand, Sønderborg, Randers, Næstved, Skanderborg, Haslev, Ballerup, Hedensted, Struer, Nakskov, Svendborg, Rødovre, Frederikshavn, Viborg, Valby, Tilst, Gentofte, Kolding, Højbjerg, Vanløse, Horsens, Vordingborg, Allerød, Hedehusene, Taastrup, Middelfart, Hobro, Vallensbæk, Rønne, Farum, Hillerød, Nørresundby, Ringsted, Albertslund, Glostrup, Stenløse, Frederiksberg, Brøndby, Lystrup, Esbjerg, Brønshøj, Lyngby, Ølstykke, Værløse, Risskov, og Slagelse, .

Afhentning ift. lagerstige er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland).

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker tit søger for eksempel lagerstige priser og lagerstige online. Derudover oplever vi mange gange folk lede efter fx køb lagerstige, lagerstige tilbud og billig lagerstige, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Få den bedste pris på lagerstige

Det er ualmindeligt let gængeligt for alle at sammenligne tilbud på billige lagerstige online på diverse internet webshops, og derfor har de fleste shops på nettet fundet det nødvendigt at nedbringe priserne på lagerstige betragteligt, og ovenikøbet frembyde levering uden betaling.

Dog kan det alligevel være lønsomt at inspicere en række internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på lagerstige online inden du gennemfører dit køb, sådan at man er garanteret at få den laveste pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Du bør imidlertid ikke glemme, at i tilfælde af at en internet virksomhed frembyder billige lagerstige online til en udsalgspris der er enormt billig, er det ofte være et bevis på en snydagtig e-shop. Bestillinger med kort er heldigvis inkluderet i en ordning, der garanterer køberen overfor bedrageriske e-forhandlere.

Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at finansiere pengene til lagerstige i flere bidder. Dette fås typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Når man ser på tallene fremstår det markant, at mennesker ofte søger blandt andet lagerstige priser og billig lagerstige. Man ser derudover mange gange folk lede efter bl.a. lagerstige tilbud, lagerstige online samt køb lagerstige.

Gennemsøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot leverer nogenlunde passelige løsninger til at bese diverse tidligere brugeres iagttagelser og på grund af dette støtter vi, at du vurderer online firmaets omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige lagerstige online.

Facebook resulterer i lige så vel faktisk fremragende løsninger til at få en idé om internet selskabets troværdighed. Derudover ser vi en række e-shops hvor kunder kan registrere en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden bør udnyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk bestiller billige lagerstige online hos en e-butik burde de når alt kommer til alt bese netbutikkens handelsvilkår, men det er almindeligvis et omfattende arbejde, især på de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og Bauhaus.

Et alternativ kunne måske være at se om internet butikken er godkendt af e-mærket, som kan være et sympol på at online shoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, udover at virksomheden af og til tilses af jurister der forstår bestemmelserne på området.

Dette er desuden din chance for at få bistand, ifald du bliver udsat for problemstillinger som følge af din bestilling af lagerstige. Ligeledes foreslår vi at køber er hensynstagende til de mest vitale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af lagerstige online, eksempelvis hvilken returpolitik internet forretningen tilbyder.

Her er det tillige afgørende, at man til enhver tid gemmer sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne bevidne bestillingen af lagerstige, uanset om man har handlet ved Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 eller XL-Byg.

Søren gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Bente Christiansen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Søren P gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Thomas N gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 tips til når du køber online
1En masse internet firmaer udlover nu en hel del forskellige billige muligheder for fragt til lagerstige. Den mest moderne er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din pakke når det passer dig bedst. Leveringstypen er altså ualmindeligt enkel, og tit ligeledes den billigste form for levering.
2Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af et reglement, hvilket støtter dig som køber imod falske internet forhandlere. Som alternativ bør du udnytte en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil finansiere betalingen over en periode.
3Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, som generelt er et signal om at internet forretningen retter sig efter de gældende danske regler, og at e-handlen lejlighedsvis monitoreres af sagkyndige der er indført i lovene på området. Inden nogen køber billige lagerstige på en online shop kunne man i reglen bese e-shoppens handelsaftale.
4Nogle internet webshops byder på levering uden betaling på lagerstige, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der aftages for et præcist beløb. Derudover kan du udse dig den mindst kostelige fragtmulighed, der tit vil være at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Løsningen er typisk til gengæld temmelig let. Den mest billige leveringsmulighed vil dog altid være at du selv henter pakken.
5Det er yderst smertefrit for alle at tjekke tilbud online på billige lagerstige hos diverse internet firmaer i Danmark, og på grund af dette yder massevis af internet foretagender fragt uden omkostninger. Det kan til hver en tid blive fordelagtigt at efterse nogle forskellige webbutikker efter tilbud inden du placerer ordren, således at du er sikret at få den skarpeste pris.
6Leveringstiden er jo rigtig afgørende såfremt vi absolut skal bruge varerne om et øjeblik, så i det øjemed er det øjensynligt essentielt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på lagerstige. Mange forhandlere på nettet præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, men som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen placeres inden et givent klokkeslæt.
7Den billigste fragttype vil altid være selv at hente ordren, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig nærved e-firmaets hjemsted. Den fragtløsning er jo særligt udslagsgivende når man skal bruge lagerstige nu og her. Alternativt så tilbyder en hel del online outlets portofri fragt, men ofte er det forudsat at der indkøbes for en konkret pris.
8Trustpilot genererer egentlig habile løsninger til at eftergå en række nuværende køberes bedømmelser og derfor er det smart, at du eksaminerer internet shoppens ratings før du køber billige lagerstige online. Facebook bringer dig på samme måde stort set sikre muligheder for at få indsigt i webshoppens kundefokus.
9Før folk bestiller billige lagerstige hos en internet forhandler kunne de de facto sætte sig ind i webbutikkens handelsaftale, men det er i reglen et tidskrævende arbejde. Derudover kan det anbefales at køber er obs på de mest basale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige lagerstige online, som fx den ombytningsrettighed online virksomheden anvender.