Er du på udkig efter lærketræ? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 meter for kun 2.839 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter lærketræ inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.839 kr.Køb
3.620 kr.Køb
3.890 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.101 kr.Køb
5.635 kr.Køb
6.006 kr.Køb
6.158 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sandkasse til terrasse til højbede

Varianter: stolper planker ubehandlet reglar

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra en webshop, hvor du kan modtage hjælp til valg af lærketræ.
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragten, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de store byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke webshoppens regler.
Det er absolut super afgørende at vide, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Der er forskel på salgspriserne på billige lærketræ fra webshop til webshop. Enkelte satser på de bedste priser, og øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder sælger et stort udvalg af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør afveje om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden blot lærketræ.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og kendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og som følge af det har de fleste chancen for at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Hermed har du chancen for at undvære leveringsgebyret, samt endda få produkterne på kortere tid.
De udbredte byggemarkeder samler varer fra flere leverandører, hvorfor du så kan handle fra et bredt udvalg af lærketræ online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. Således kan du opleve en høj grad af god vejledning fra personale som er specialister i lige præcis lærketræ.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online får du billigere priser.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der typisk drives i Danmark, muligvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe lærketræ online på deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lærketræ harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af cirka 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

lærketræ bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lærketræ silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af ca. 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

lærketræ jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Før du igangsætter arbejdet er det meget betydningsfuldt at sikre sig, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
2Man vil nødig fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være smart at have det parat inden du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden en fordel at inkludere omkostningerne hertil i byggeriets budget.
3Du må ikke på noget tidspunkt negligere dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som arbejdssko der skåner dig mod hændelige ulykker. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, især såfremt du ikke skaffer assistance fra en professionel.
4Husk at vurdere hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du tager imod professionel hjælp vil det ofte være en god idé at få en pris fra diverse selskaber.
5Det kan overvejes at spørge om hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om krævende byggeprocesser. Større opgaver kræver flere mennesker. Dertil må det blive bedre og mere interessant at være flere om det.
6Man kan indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man såfremt renoveringen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
7Det er vigtigt at du har de påkrævede byggematerialer handlet ind på forhånd inden du iværksætter byggeriet. Du kunne med fordel udarbejde en punktforms note indeholdende alt du får brug for, og dernæst granske hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Planlægning er nøglen til succes med projektet. Du må forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din dagsorden.
9Der præsenterer sig stort set altid uventede hovedpiner når det gælder avancerede projekter, og følgelig vil det vise sig væsentligt at man har afsat betragtelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man er tryg ved at have tid nok til det.
10Det er betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for optimeringen, så du har en økonomisk ramme. Det er forstandigt at dokumentere samtlige poster, hvorefter man kunne dokumentere mulige tilbud på dem enkeltvis.
11Der findes rigelige mængder af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube giver utrolig meget udbytterig information, navnligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
12Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Af den grund skal du jævnligt kigge på udsigten ift. vejret i perioden for arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med det omfattende projekt.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % giver maksimum point, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget imponerende. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Adskillige internet outlets tildeler nu om dage en række forskellige billige former for levering til lærketræ. En af dem der er mest anvendt er i dag at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo ret overkommelig, samt typisk endda den mest betalelige fragtform.

Du burde på samme måde planlægge at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver af og til en smule mindre billig, men omvendt særligt smertefri for lærketræ online. Den mest prisbevidste form for fragt kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den løsning beroer på at du lever med kort afstand til internet forretningens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på lærketræ er naturligvis ekstremt relevant forudsat man har behov for pakken inden for kort tid, så med det formål er det ret så passende at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på lærketræ. Temmelig mange online virksomheder – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig dag-til-dag levering på en lang række af deres produkter online, der dog er afhængig af at du når at bestille før et givent tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få pakken distribueret forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

Enkelte internet firmaer yder gebyrfri levering på lærketræ online, men typisk under forudsætning af at man shopper for en fastsat pris. Som alternativ burde du overveje den billigste fragtmetode, som mange gange er at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

En lang række webshops tilbyder afhentning hvor du køber billig lærketræ hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene foreslår for eksempel afhentning af lærketræ i disse områder:

Ringsted, Helsingør, Solrød Strand, Holbæk, Ballerup, Haslev, Farum, Aarhus, Ikast, Silkeborg, Hørsholm, Frederiksberg, Kolding, Sønderborg, Nyborg, Ølstykke, Søborg, Køge, Valby, Hobro, Rudersdal, Vejle, Brøndby, Jyllinge, Hvidovre, Odense, Lyngby, Brabrand, Middelfart, Hedensted, Aabenraa, Lillerød, Tårnby, Esbjerg, Tilst, Frederiksværk, Hedehusene, Roskilde, Hjørring, Højbjerg, Viborg, Glostrup, Slagelse, Virum, Varde, Greve, Nørresundby, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Haderslev, Holstebro, Grenaa, Gladsaxe, Rødovre, Kalundborg, Nakskov, Charlottenlund, Horsens, Kokkedal, Vordingborg, Taastrup, Skive, Skanderborg, Herlev, Rønne, Risskov, Albertslund, Værløse, Næstved, Brønshøj, København, Nærum, Lystrup, Randers, Dragør, Struer, Thisted, Brønderslev, Frederikssund, Aalborg, Gentofte, Svendborg, Fredericia, Korsør, Ishøj, Allerød, Odder, Vallensbæk, Herning, Hillerød, Birkerød, Stenløse, Åbyhøj, og Vanløse, .

Click-and-collect for lærketræ er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland).

Når man kigger i tallene er det markant, at folk ofte søger efter fx billig lærketræ og køb lærketræ. Derudover oplever man tit folk lede efter blandt andet lærketræ online, lærketræ tilbud og lærketræ priser, plus de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Gode priser på lærketræ

Det er efterhånden i høj grad nemt for folk at søge sig frem til priser på billige lærketræ online i blandt diverse webbutikker, og altså har flere e-firmaer set sig nødsaget til at presse prisniveauet på lærketræ helt i bund, og derudover tilbyde billig fragt.

Det kan ikke desto mindre være udbytterigt at efterse forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud på lærketræ online forinden du gennemfører dit køb, så man er skråsikker på at få fat i den mest billige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Du må dog ikke overse, at når en webbutik afsætter billige lærketræ online på tilbud til en pris som kan ses som utopisk god, så bør det mange gange være et bevis på en bedragerisk online webshop. Køb med kort er dog inkluderet i en retningslinje, der sikrer dig som køber imod falske e-butikker.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at honorere prisen på lærketræ senere. Dette foreslåes normalt hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Ved kig i søgedata er det klart, at online shoppere jævnligt søger efter eksempelvis køb lærketræ og lærketræ online. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge efter bl.a. lærketræ tilbud, billig lærketræ samt lærketræ priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg lærketræ er 2839 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Intet at klage over” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til terrasse til højbede til sandkasse

Varianter: planker stolper reglar ubehandlet

Gennemsøg nuværende kunders synspunkter

Trustpilot giver dig faktisk nyttige genveje til at eksaminere en stor gruppe eksisterende forbrugeres betragtninger og herved kan det anbefales, at du betragter e-butikkens anmeldelser forinden du placerer din ordre på billige lærketræ online.

Facebook tilbyder ligeledes adskillige gode metoder til at få indblik i e-forretningens popularitet. Her er der en del e-handler som tilbyder folk at forfatte en evaluering af deres købsoplevelse, som desuden må udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige lærketræ online hos en internet virksomhed burde man i og for sig tyde deres handelsaftale, dog er det oftest et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

En anden mulighed kan være at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er en indikator for at internet shoppen efterlever de danske retningslinjer, tillige med at online firmaet løbende tilses af sagkyndige som har nøje kendskab til reglementet på området.

Det giver dig genvej til en hjælpende hånd, når du møder udfordringer i processen med din ordre på lærketræ. Herudover foreslår vi at køberen er klar over de mest relevante reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af lærketræ online, eksempelvis den byttepolitik netshoppen garanterer.

Her er det ligeledes relevant, at man stadig beholder ens ordremail, så man senere vil kunne bevidne bestillingen af lærketræ, uanset om man har købt hos Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen eller Jem og Fix.

Kim F gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Lone S gav 4 stjerner

God webshop

Else Kristensen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Per J gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til når du køber online
1Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket beroer på at du lever nær online firmaets hjemsted. Den leveringstype er ekstremt relevant forudsat man står og skal bruge lærketræ om kort tid. Alternativt så sikrer flere internet foretagender fri fragt, men i reglen gælder det kun hvis du shopper for et fastslået beløb.
2Trustpilot indebærer de facto udmærkede chancer for at evaluere forskellige tidligere kunders tanker og derfor anbefales det, at du tjekker netbutikkens anmeldelser forinden du køber billige lærketræ online. Facebook resulterer i desuden aldeles tiltalende chancer for at få indblik i webbutikkens troværdighed.
3Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en foranstaltning, hvilket assisterer køberen overfor uoprigtige internet firmaer. Som et alternativ burde du drage fordel af et tilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at godtgøre beløbet i flere bidder.
4Det er jo ret så ligetil for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige lærketræ hos forskellige internet varehuse, og af den grund yder flere internet selskaber i Danmark gratis levering. Dog kan det alligevel blive lønsomt at inspicere nogle e-handler efter tilbud og rabat inden du shopper, sådan at man er tryg ved at få den skarpeste pris.
5Flere online outlets giver i øjeblikket en lang række forskellige billige fragtmetoder til lærketræ. Den mest moderne er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså særdeles ukompliceret, samt desuden desuden den prisbilligste form for levering.
6Nogle få webshops frembyder gratis fragt på lærketræ, men tit er det påkrævet at man shopper for et fastslået beløb. Ellers må man vælge den prisbilligste metode til levering, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til en pakkeshop. Metoden er almindeligvis på den anden side ualmindeligt ukompliceret. Den billigste type af levering er utvivlsomt at hente varerne selv.
7Før folk handler billige lærketræ på en online butik burde man for at være sikker kigge på e-shoppens handelsvilkår, men det er gerne ikke videre spændende. I øvrigt går vi ind for at du er opmærksom på de vigtigste regler der er gældende for handlen med billige lærketræ online, som for eksempel den returpolitik shoppen garanterer.
8Generelt anbefaler vi at efterse om webbutikken er e-mærket medlem, fordi det er en sikkerhed for at e-shoppen lever op til dansk lovgivning, tillige med at webshoppen undertiden besøges af jurister der er meget bekendte med reglerne. Inden nogen bestiller billige lærketræ på en forretning på nettet kunne man principielt sætte sig ind i forhandlerens forretningsaftale.
9Antal dages levering er selvfølgelig usædvanlig betydningsfuld om du behøver dine nye produkter omgående, så derfor er det helt væsentligt at man undersøger leveringstidspunktet for lærketræ. De fleste internet varehuse annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, men som imidlertid kræver at der bestilles tidligere end et aftalt tidspunkt.