Byghjem.dk

Lænestol

House Nordic Zampi Lænestol - i brunt kunstlæder
1.540 kr.
Mere info
House Nordic Campo Lænestol - i lysegrå
2.122 kr.
Mere info
House Nordic Campo Lænestol - i mørkegrå
2.122 kr.
Mere info
House Nordic Monte Lænestol - i mørkegrå
1.891 kr.
Mere info
House Nordic Como Lænestol - i sort med sort stel
308 kr.
Mere info
House Nordic Monte Lænestol - i lysegrå
1.891 kr.
Mere info
House Nordic Como Lænestol - i grå med sort stel
308 kr.
Mere info
House Nordic Zampi Lænestol - i sort kunstlæder
1.540 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig relevant at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du kigge hos de andre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige lænestol fra byggekæde til byggekæde. Nogle har de bedste tilbud, og øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
For mange er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor er det en fordel at shoppe hos en webshop, som tilbyder sparring omkring lænestol.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man tjekke firmaets betingelser.
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne personligt. Dette er specielt muligt i de udbredte byggecentre.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare lænestol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra talrige producenter, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af lænestol online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og derigennem har du valget om at handle online og transportere varerne personligt. Derved har man chancen for at slippe for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker er små firmaer, der typisk har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at handle lænestol online på deres side.
Mange nichebutikker har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså forventes det at du får en høj grad af anvendelig service fra ansatte som er eksperter i lige præcis lænestol.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
lænestol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

lænestol harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

lænestol silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lænestol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af mere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør aldrig nogensinde fattes værktøj. Typisk vil det være yderst relevant at have udstyret disponibelt forinden du iværksætter byggeriet. Det er derudover afgørende at påregne de her omkostninger i dit udgiftsbudget.
2Du må på ingen måde nedprioritere dit velbefindende, så glem ej beskyttelse som arbejdssko som sikring overfor mulige skader. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i arbejdet, især såfremt du ikke får professionel assistance.
3Der er et bredt udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube er formidler af ret så meget gavnlig information, navnligt ifald man benytter den engelske version.
4Måske kan det blive vigtigt at have de nødvendige bygningsmaterialer til disposition inden du går i krig med din byggeproces. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig indkøbsseddel med alt der skal bruges, og dernæst eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har husket det hele.
5Det anbefales at søge hjælp til byggeprojektet, ikke mindst ved væsentlige byggerier. Krævende byggerier behøver flere mennesker. Endvidere bør det være mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
6Forinden du optager byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt vigtigt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Der kommer uden tvivl overraskende problematikker i forbindelse med krævende opgaver, og følgelig viser det sig vigtigt at der er afsat passende tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at nå i mål med projektet.
8Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du må udarbejde en velovervejet agenda, der viser hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter din arbejdsplan.
9Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være fordelagtigt at notere alle omkostninger, og herefter tjekke beløbet for dem enkeltvis.
10Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag kan du hyppigt undersøge prognosen for vejret i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned bedst som du er startet på det komplekse projekt.
11Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Når du køber eksperthjælp kan det være fornuftigt at notere forslag fra flere leverandører.
12Husk at du kan hente økonomisk støtte til renoveringer. Det gives såfremt projektet gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at byggeprojektet forbedrer planeten.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er temmelig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er meget betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Temmelig mange forhandlere på nettet udlover heldigvis mange forskellige billige leveringsmuligheder til lænestol. Et hit er i dag afhentningssteder, hvor du kan afhente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig super overkommelig, samt mange gange tillige den prisbilligste leveringsudgave.

Du bør lige så vel forsøge at bestille varerne til levering til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Denne bliver undertiden lidt dyrere, men på den anden side ualmindeligt smart ift. lænestol online. Den mest prisbevidste type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som jo står og falder med at du er i nærheden af internet forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på lænestol kan vise sig at være særligt udslagsgivende om vi mangler produkterne om et øjeblik, og med det formål er det i sandhed essentielt at man studerer den forventede leveringstid ved lænestol. De fleste online forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 dags fragt på en lang række varenumre online, men glem ikke at det antager at bestillingen anbringes inden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne får fri.

En hel del online butikker garanterer gratis fragt på lænestol online, men oftest er det kun gældende hvis man bestiller for et konkret beløb. Desuden bør man gribe den mest betalelige form for levering, der typisk vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted.

En lang række byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig lænestol derhjemme men afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4 og Stark. Byggekæderne yder blandt andet click-and-collect på lænestol i disse områder:

Valby, Brabrand, Ikast, Nyborg, Thisted, Ølstykke, Herning, Gentofte, Frederiksberg, Odense, Ringsted, Vallensbæk, Nærum, Sønderborg, Frederikshavn, Haslev, Slagelse, Helsingør, Rønne, Tårnby, Randers, Værløse, Korsør, Lillerød, Greve, Vanløse, Lyngby, Glostrup, Søborg, Charlottenlund, Albertslund, Holbæk, Taastrup, Hjørring, Jyllinge, Brøndby, Varde, Ishøj, Hedensted, Skive, Farum, Grenaa, Hobro, Kokkedal, Roskilde, Herlev, Birkerød, Odder, Køge, Hedehusene, Næstved, Dragør, Esbjerg, Brønderslev, Ballerup, Brønshøj, Risskov, Virum, Hillerød, Lystrup, Svendborg, Kalundborg, Haderslev, Viborg, Middelfart, Nørresundby, Nakskov, Vejle, Åbyhøj, Struer, Horsens, Aabenraa, København, Kolding, Holstebro, Tilst, Frederikssund, Vordingborg, Rudersdal, Fredericia, Aarhus, Gladsaxe, Aalborg, Allerød, Skanderborg, Nykøbing Falster, Hørsholm, Frederiksværk, Solrød Strand, Stenløse, Hvidovre, Højbjerg, Rødovre, og Silkeborg, .

Click-and-collect for lænestol er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt efterspørger eksempelvis køb lænestol og lænestol priser. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge blandt andet lænestol tilbud, lænestol online og billig lænestol, plus de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Den bedste pris på lænestol

Det er jo ualmindeligt nemt for alle og enhver at analysere tilbud på billige lænestol online på flere e-shops, og til tak har langt de fleste e-forhandlere været presset til at at trykke salgspriserne på lænestol betydeligt, og ovenikøbet byde på fragtfri levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig nyttigt at sammenligne nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på lænestol online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er tryg ved at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Man bør alligevel ikke undervurdere, at ifald en internet butik udbyder billige lænestol online på tilbud til en tilbudspris der kan virke umådelig billig, burde det tit være et tegn på en uoprigtig online shop. Handler med kort er imidlertid omfavnet af en forordning, som begunstiger os overfor uoprigtige forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage betalingen af lænestol over en periode. Det tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel kigger efter fx lænestol online og lænestol priser. Derudover oplever vi ofte netshoppere efterspørge for eksempel lænestol tilbud, køb lænestol og billig lænestol.

Se nærmere på tidligere kunders oplevelser

Trustpilot genererer de facto fremragende chancer for at tolke mange forhenværende kunders observationer og derfor tilråder vi, at du studerer internet butikkens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige lænestol online.

Facebook præsterer endvidere absolut troværdige muligheder for at få en idé om webshoppens popularitet. Herinde ses mange online outlets hvor kunder kan formulere en vurdering af virksomhedens service, hvilket ydermere kan anvendes til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden folk shopper billige lænestol online hos en netbutik kunne de helt sikkert betragte webshoppens handelsvilkår, dog er det oftest et tidskrævende arbejde, specielt hos de velkendte byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et andet alternativ er at granske hvorvidt internet forhandleren er e-mærket, siden det typisk er en tryghed om at e-forretningen overholder de danske regler, foruden at shoppen regelmæssigt overvåges af specialister som mestrer de gældende regulativer.

Dette er desuden din chance for hjælpende service, såfremt du forvoldes besvær med din handel med lænestol. Dertil er det godt at køberen er påpasselig med de mest basale bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af lænestol online, som for eksempel hvilken returret shoppen anvender.

Derfor er det tillige essesentielt, at man stadigvæk beholder sin købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne bevidne købet af lænestol, hvad end man køber fra Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark eller Silvan.

Anders Pedersen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Mette E gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Jens gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Thomas gav 4 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringstiden er selvfølgelig rigtig afgørende i tilfælde af at man skal bruge varerne med det samme, så derfor er det altså afgørende at man kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved lænestol. En hel del netbutikker lover billig dag-til-dag fragt på adskillige varer, som alligevel er forudsat at du bestiller tidligere end et aftalt klokkeslæt.
2Den billigste fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du befinder dig lige ved webshoppens bopæl. Den løsning til levering er naturligvis ret afgørende når man mangler lænestol nu og her. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet selskaber fragtfri levering, men tit under forudsætning af at man handler for et præcist beløb.
3Forud for at nogen køber billige lænestol i en forhandler på nettet behøver de i princippet kigge på forhandlerens handelsaftale, dog er det mange gange ikke super interessant. Ydermere er det smart at du er sat ind i de mest betydningsfulde vedtægter der har indflydelse på bestillingen af billige lænestol online, for eksempel den ombytningsrettighed webbutikken kører med.
4En række online firmaer præsterer levering uden omkostninger på lænestol, men i reglen gælder det kun hvis du handler for en præcis sum. Ellers bør du vælge den billigste leveringsløsning, der gerne vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig en gang i mellem også rigtig hensigtsmæssig. Den mest billige leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
5Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af en ordning, som redder folk imod uærlige internet foretagender. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at finansiere betalingen i flere bidder.
6Det er jo efterhånden ret så ukompliceret for folk at analysere priser online på billige lænestol fra diverse internet selskaber, og følgelig præsterer langt de fleste webshops fragtfri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig indbringende at prøve nogle enkelte online selskaber efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at skaffe sig den billigste pris.
7Generelt anbefaler vi at bemærke om e-handlen er tilsluttet e-mærket, da det burde være en garanti for at online forretningen tilslutter sig de officielle regler, foruden at e-butikken fra tid til anden besigtiges af fagfolk der mestrer de gældende vilkår. Før folk shopper billige lænestol hos en forretning på nettet kunne man for at være sikker skimme webbutikkens handelsvilkår.
8Trustpilot genererer visse belejlige genveje til at læse mange eksisterende forbrugeres tanker og af den grund rekommanderer vi, at du iagttager online webshoppens ratings forinden du køber billige lænestol online. Facebook medfører desuden forholdsvis relevante løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens troværdighed.
9En hel del online forretninger tildeler nu om stunder diverse billige metoder til levering til lænestol. Den mest benyttede er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente produkterne lige når det passer dig. Metoden er altså ekstremt let gængelig, og mange gange ydermere den billigste fragtmetode.