Plus Bergen Læhegn 180x180cm - Tryk Impr.
549 kr.
Mere info
Plus Nostalgi læhegn - 17604-13 Hvid
1.399 kr.
Mere info
Plus Newline læhegn m/espalier 90x180 cm - Tryk Impr.
469 kr.
Mere info
Plus Newline læhegn m/espalier 90x180/110 cm - Tryk Impr.
469 kr.
Mere info
Plus Decora læhegn - 17624-13 Hvid
1.399 kr.
Mere info
Plus Newline læhegn m/espalier 180x180 cm - Tryk Impr.
669 kr.
Mere info
Plus Newline læhegn m/espalier 180x110 cm - Tryk Impr.
569 kr.
Mere info
Plus Decora læhegn - 17628-13 Hvid
999 kr.
Mere info
Plus Nostalgi læhegn - 17608-13 Hvid
999 kr.
Mere info
Plus Bergen Læhegn 90x180cm - 2908-1 - Tryk Impr.
449 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er absolut utrolig afgørende at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Ifald du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af læhegn.
Flere byggecentre har et enormt produktsortiment, imens nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot læhegn.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige læhegn hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på gode tilbud, og andre giver kompetent sparring. Du må reflektere over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og i kraft af det har folk adgang til at handle online og fragte produkterne personligt. Takket være dette har man valget om at undgå leveringsgebyret, og samtidig få fat i varerne nu og her.
De gængse byggekæder udbyder produkter fra diverse producenter, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt udvalg af læhegn online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en bedre pris.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du handler læhegn online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichebutikker på internettet har en stor passion for deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem vil du opleve endnu mere begavet service fra nogle med specialistviden i lige præcis læhegn.
Danmarks største byggekæder
læhegn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

læhegn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

læhegn silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

læhegn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Det er fornuftigt at du har grejet til disposition før du igangsætter arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
2Du kan finde en hel del artikler og videoer online som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube er anvendeligt med overvældende meget anvendelig viden, navnligt ifald du leder på engelsk.
3Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdssko som beskytter dig overfor mulige uheld. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, især hvis du ikke sikrer dig professionel assistance.
4Der kommer jævnligt overraskende problemer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og følgelig er det meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være afslappet omkring at have tid nok til det.
5Det er muligt at få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås ifald renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på planeten.
6Du kunne overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere burde købe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Når du fremskaffer hjælp fra en fagmand kan det godt betale sig at indhente priser fra forskellige leverandører.
7Det er aktuelt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du tager fat på eksekveringen. Du kunne med fordel udarbejde en hurtig oversigt hvoraf der fremgår det du får brug for, og som det næste efterse hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
8Længe før du indleder arbejdet kan det blive usandsynligt afgørende at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
9I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udarbejde et udgiftsbudget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være sundt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kunne tjekke udgiften ved dem én og én.
10Planlægning vedbliver at være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at udarbejde en gennemarbejdet agenda, der fortæller hvilke gøremål der laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af agendaen.
11Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til byggeprocessen, navnlig ift. større byggeprojekter. Krævende ombygninger behøver mere end en person. Desuden må det være bedre og sjovere når man er flere om opgaven.
12For projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du tit tage et kig på vejrberetningerne i de dage der er op til starten på projektet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned når du netop står midt i dit vigtige byggeprojekt.
De mest populære byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ultra betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken form for levering er smartest?

Adskillige internet varehuse yder efterhånden diverse billige leveringsmetoder til læhegn. En favorit iblandt mange er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor du så nemt kan hente din ordre når du har tid. Fragtmetoden er altså særligt enkel, og ofte også den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du kan ligeledes forsøge at få produkterne leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver en gang i mellem en smule dyrere, men endvidere yderst smertefri ved køb af læhegn online. Den mindst kostelige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den mulighed er betinget af at du er med kort afstand til internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på læhegn er selvfølgelig temmelig væsentlig ifald du skal bruge din pakke inden for få dage, og med det formål er det selvfølgelig på sin plads at du besigtiger den anslåede leveringstid for læhegn. En hel del e-butikker i Danmark – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter online, men vær obs på at det er forudsat at ordren køres igennem forud for et givent tidspunkt, sådan at de kan nå at få varen på posthuset forud for at de logistikansatte har fri.

Nogle enkelte netshops præsterer fragt uden beregning på læhegn online, men i reglen er det så nødvendigt at der købes for en bestemt pris. Desuden kunne man udse dig den prisbilligste metode til levering, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

En del byggecentre foreslår click-and-collect hvor man køber billig læhegn online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder eksempelvis click-and-collect på læhegn i følgende områder:

Frederikssund, Odense, Risskov, Gladsaxe, Charlottenlund, Greve, Skanderborg, Ishøj, Lystrup, Helsingør, Albertslund, Søborg, Stenløse, Esbjerg, Nyborg, Aarhus, Frederikshavn, Nørresundby, Frederiksberg, Højbjerg, Slagelse, Vordingborg, Ølstykke, Hvidovre, Ikast, Korsør, Nakskov, Struer, Svendborg, Herlev, Aalborg, Hedensted, Frederiksværk, Hjørring, Birkerød, Ballerup, Vallensbæk, Randers, Fredericia, Grenaa, Hørsholm, Gentofte, Rudersdal, Rønne, Allerød, Haderslev, Middelfart, Varde, Ringsted, Farum, Skive, Jyllinge, Thisted, Holstebro, Kolding, Holbæk, Brønderslev, Hillerød, Virum, Hedehusene, Roskilde, Køge, Næstved, Sønderborg, Viborg, Glostrup, Herning, Tilst, Odder, Taastrup, København, Hobro, Værløse, Brønshøj, Kalundborg, Solrød Strand, Nærum, Åbyhøj, Aabenraa, Brabrand, Kokkedal, Brøndby, Dragør, Tårnby, Lyngby, Vanløse, Silkeborg, Rødovre, Lillerød, Nykøbing Falster, Horsens, Valby, Haslev, og Vejle, .

Klik-og-hent ift. læhegn er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Lolland, Amager, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere ofte kigger efter for eksempel køb læhegn og læhegn tilbud. Derudover ser vi som regel netshoppere søge for eksempel læhegn priser, billig læhegn og læhegn online, plus de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Bedste tilbud på læhegn

Det er vældig smertefrit for folk at finde frem til tilbud på billige læhegn online hos flere e-firmaer, og følgelig har en hel del internet forhandlere set sig tvunget til at sænke salgspriserne på læhegn voldsomt, og i øvrigt præstere portofri fragt.

Men det kan til hver en tid være tiden værd at besigtige nogle få internet virksomheder i Danmark efter tilbud på læhegn online før du shopper, således at du er sikret at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark og 10-4.

Du skal ikke desto mindre ikke overse, at i tilfælde af at en e-forhandler forhandler billige læhegn online på tilbud til en salgspris der kan ses som usædvanlig god, så bør det for det meste være et signal om en svindel internet handler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en regel, hvilket hjælper dig som kunde overfor falske internet webshops.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du bruge et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du higer efter at finansiere betalingen af læhegn i flere bidder. Dette fås typisk ved niche webshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som fx Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Ses der på data står det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter eksempelvis læhegn online og læhegn priser. Foruden dette oplever man tit netshoppere efterspørge for eksempel billig læhegn, læhegn tilbud og køb læhegn.

Kig på tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot genererer immervæk udmærkede muligheder for at læse en hel del nuværende kunders oplevelser og derved er det fornuftigt, at du verificerer e-shoppens anmeldelser forinden du køber billige læhegn online.

Facebook tilbyder tilsvarende aldeles pålidelige genveje til at få indblik i internet butikkens kundefokus. Foruden det ser vi en række e-handler som gør det muligt at afgive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde anvendes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige læhegn online på en e-handler bør de helt sikkert gennemse webshoppens regler, dog er det almindeligvis ikke videre interessant, især med de velkendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Et nemmere alternativ er at bemærke hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, siden det skulle være et tegn på at e-handlen tilslutter sig de danske regler, samt at online shoppen fra tid til anden overværes af fagfolk der har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Dette er en god mulighed for en hjælpende hånd, for så vidt du møder besvær i forbindelse med din handel med læhegn. Tilsvarende er det klogt at køber er omhyggelig omkring de væsentligste reglementer der er gældende for købet af læhegn online, for eksempel den ombytningsret internet webshoppen bruger.

I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man når som helst gemmer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden kan bevise sit køb af læhegn, hvad end man køber ved 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen eller Bauhaus.

Lone A gav 5 stjerner

Udmærket

Helle R gav 4 stjerner

Fremragende!

Kirsten Poulsen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Maria B gav 5 stjerner

Hurtig

9 gode råd til din online shopping
1Den mest letkøbte fragtmulighed vil altid være at du selv henter ordren, men dette forudsætter at du bor nær internet forretningens arbejdslager. Den løsning til levering kan være ualmindeligt betydningsfuld ifald du har brug for læhegn inden for få dage. Alternativt så garanterer indtil flere internet virksomheder portofri fragt, men i reglen kun hvis der aftages for et præcist beløb.
2Det har vist sig at være vældig smertefrit for købere at analysere priser online på billige læhegn hos diverse shops på nettet, og så lover langt de fleste webshops levering uden beregning. Dog kan det immervæk være smart at analysere et par netshops efter tilbud og udsalg før du handler, så man er på den sikre side med at opnå den mindst kostelige pris.
3Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærket, fordi det burde være et sympol på at online butikken lever op til de opstillede regler, samt at virksomheden rutinemæssigt revideres af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Før nogen bestiller billige læhegn hos en internet butik burde man egentlig betragte butikkens handelsvilkår.
4Antal dages levering er ret bestemmende forudsat man har brug for dine nye produkter inden for kort tid, så af den grund er det bestemt relevant at man gransker den estimerede leveringsdato ved læhegn. Flere online selskaber frembyder billig dag-til-dag levering på en masse varer, men det påkræver at bestillingen køres igennem forinden et aftalt klokkeslæt.
5Trustpilot fremskaffer adskillige gode genveje til at dechifrere mange aktuelle kunders reflektioner og derfor anbefaler vi, at du kigger nærmere på online forhandlerens anmeldelser inden du handler billige læhegn online. Facebook indebærer desuden super værdifulde chancer for at få indsigt i online forhandlerens troværdighed.
6Forud for at nogen handler billige læhegn hos en e-handler behøver de utvivlsomt betragte webshoppens forretningsaftale, det er dog oftest ikke super interessant. Udover dette er det at foretrække at køberen er omhyggelig omkring de fundamentale vilkår der er gældende for købet af billige læhegn online, til eksempel hvilken bytteret internet selskabet kører med.
7Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et regulativ, som redder os overfor uægte online forhandlere. Som et alternativ burde du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du ønsker at afdrage prisen ude i fremtiden.
8En del internet forretninger giver efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til læhegn. En favorit iblandt mange er p.t. at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din pakke når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig ekstremt fleksibel, samt i mange tilfælde endvidere den prisbilligste slags levering.
9Enkelte online virksomheder byder på gratis fragt på læhegn, men tit er det kun gældende hvis der bestilles for en konkret sum. Desuden skulle du overveje den mest prisbevidste leveringsmetode, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver uheldigvis omvendt ret så gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.