Hultafors lægtehammer KP 800 g
349 kr.
Mere info
Milwaukee Lægtehammer
310 kr.
Mere info
Stanley lægtehammer 600 gr. STHTO-51311
295 kr.
Mere info
Lægtehammer 600 gram - ergonomisk
85 kr.
Mere info
Hultafors Lægtehammer, 750g KP 750
236 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Lægtehammer,hickory, forkromet 750g
1.243 kr.
Mere info
BATO Lægtehammer M/Sømholder & magnet.
124 kr.
Mere info
Hultafors Lægtehammer, 650g KP 650
224 kr.
Mere info
PEDDINGHAUS Lægtehammer, hickorysk.m.magnet 650g
329 kr.
Mere info
Probuilder Lægtehammer 600 Gram
122 kr.
Mere info
Lægtehammer 900 g HERO 3064-950
99 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for varerne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du med fordel hente varerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende webshoppens handelsbetingelser.
Flere byggecentre præsterer et enormt produktudvalg, og nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot lægtehammer.
Der er ikke lighed i prisen på billige lægtehammer fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver gode tilbud, og andre har et højt serviceniveau. Du bør gennemtænke hvad du helst vil have.
For en del er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du handle hos en webshop, hvor du får tips og tricks til valg af lægtehammer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler produkter fra talrige nicheshops, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af lægtehammer online.
De udbredte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og derfor har de fleste valget om at bestille online og køre materialerne personligt. Derved kan du blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig skaffe produkterne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal købe online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede webshops er små firmaer, der oftest drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller lægtehammer online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker på nettet er producenter af varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Flertallet af niche netbutikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså er det forventeligt at du får super erfaren service fra folk som er eksperter i lige præcis lægtehammer.
Danmarks største byggekæder

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

lægtehammer jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

lægtehammer silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

lægtehammer harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

lægtehammer bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af mere end 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Længe før du iværksætter dit byggeprojekt er det aldeles meningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
2Man vil aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være smart at have værktøjet tilgængeligt inden du iværksætter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at inkludere de tilhørende udgifter i dit budget.
3Du skal nødig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beklædning herunder sikkerhedshjelm som beskyttelse mod mulige uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
4Du bør tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal få assistance fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Når du anskaffer professionel hjælp kan du spare penge ved at at søge priser fra diverse foretagender.
5I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
6Det er vigtigt at du har de fornødne byggematerialer til disposition før du iværksætter din byggeproces. Du kan med fordel forfatte en punktforms indkøbsseddel som indeholder alt du får brug for, og efterfølgende gennemløbe punkterne, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
7Typisk vil det vise sig vigtigt at lave en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være en god idé at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man bør søge sig frem til ens købspris for dem enkeltvis.
8Der præsenterer sig stort set altid uventede problemer når det handler om omfangsrige projekter, og på grund af det viser det sig værdifuldt at der er afsat god tid i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
9Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er vigtige byggeprocesser. Omfangsrige ting bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere er det bedre og sjovere når man ikke er alene om det.
10For udendørs byggeprojekter kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du regelmæssigt undersøge vejrudsigten i dagene op til byggeprocessen, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at regne når du lige er midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Godt forarbejde er kilden til et godt forløb med din byggeproces. Du bør sammensætte en gennemarbejdet agenda, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, med en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af køreplanen.
12Du finder en hel del vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Især YouTube giver dig adgang til enormt meget udbytterig information, ikke mindst ifald du benytter den engelske version.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er enormt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt flot. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

De fleste online selskaber tildeler nu om dage en række forskellige billige leveringsformer til lægtehammer. En af de mest anvendte er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig ret simpel, samt ofte endvidere den prisbilligste fragttype.

Du kunne derudover planlægge at få ordren leveret til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Metoden er sædvanligvis et hak mindre billig, men derudover særligt fleksibel ved køb af lægtehammer online. Den mest billige leveringsudgave er unægtelig selv at hente produkterne, men den mulighed står og falder med at du opholder dig tæt på e-handlens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på lægtehammer er selvfølgelig super betydningsfuld ifald vi mangler varen fluks, og i det øjemed er det ret så væsentligt at man dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på lægtehammer. Flere online varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at handlen gemmenføres inden et fastslået tidspunkt, sådan at de kan nå at få de nye varer pakket forinden personalet har fyraften.

Nogle enkelte e-forretninger i Danmark præsterer portofri levering på lægtehammer online, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man aftager for en bestemt sum. Ellers kunne man vælge den mest billige løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted.

En hel del netbutikker foreslår afhentning hvor man bestiller billig lægtehammer hjemmefra men afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Davidsen. Byggecentrene yder for eksempel afhentning af lægtehammer i disse byer:

Aalborg, Hobro, Holbæk, Frederiksberg, Ikast, Næstved, Middelfart, Ringsted, Nyborg, Åbyhøj, Gladsaxe, Korsør, Lyngby, Herning, Fredericia, Brøndby, Herlev, Albertslund, Slagelse, Brønshøj, Odder, Helsingør, Virum, Hillerød, Grenaa, Ølstykke, Gentofte, Solrød Strand, Hvidovre, Risskov, Frederikshavn, Jyllinge, Charlottenlund, Højbjerg, Sønderborg, Stenløse, Farum, Aarhus, Værløse, København, Greve, Vejle, Struer, Silkeborg, Tårnby, Svendborg, Søborg, Rudersdal, Allerød, Hørsholm, Frederiksværk, Haslev, Hedehusene, Nykøbing Falster, Skive, Randers, Hedensted, Køge, Vanløse, Roskilde, Odense, Vordingborg, Ballerup, Rødovre, Ishøj, Haderslev, Glostrup, Lystrup, Valby, Viborg, Skanderborg, Esbjerg, Brønderslev, Taastrup, Nørresundby, Kolding, Kokkedal, Kalundborg, Hjørring, Nakskov, Horsens, Tilst, Brabrand, Holstebro, Vallensbæk, Lillerød, Nærum, Frederikssund, Thisted, Birkerød, Varde, Rønne, Dragør, og Aabenraa, .

Click-and-collect af lægtehammer er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland).

Ved kig i data står det markant, at online shoppere ofte leder efter blandt andet lægtehammer priser og billig lægtehammer. Man ser desuden tit netshoppere søge blandt andet lægtehammer online, køb lægtehammer og lægtehammer tilbud, foruden de udbredte byggecentre som 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Gode tilbud på lægtehammer

Det har vist sig at være rigtig simpelt for alle at vurdere tilbud på billige lægtehammer online fra forskellige internet forretninger, og følgelig har flertallet af e-firmaer set sig tvunget til at formindske prisen på lægtehammer en hel del, og ovenikøbet sikre fragtfri levering.

Det kan stadigvæk være tiden værd at se nærmere på visse firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på lægtehammer online forinden du gennemfører din handel, således at man er sikret at få den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Man bør imidlertid huske på, at hvis en internet shop afhænder billige lægtehammer online til salg for en pris der anses for enormt attraktiv, så kan det for det meste være en varsel om en fup internet webshop. Køb med betalingskort er heldigvis omfavnet af et regelsæt, som begunstiger os overfor uægte online forretninger.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage prisen på lægtehammer senere. Dette foreslåes typisk ved nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at folk typisk søger efter eksempelvis lægtehammer online og billig lægtehammer. Man ser desuden typisk netshoppere lede efter fx lægtehammer tilbud, lægtehammer priser samt køb lægtehammer.

Undersøg folks betragtninger

Trustpilot resulterer i ret så solide muligheder for at granske flere øvrige kunders kritik og derved er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på online virksomhedens anmeldelser forinden du lægger din bestilling på billige lægtehammer online.

Facebook giver dig tilsvarende ganske gode løsninger til at få indsigt i e-shoppens pålidelighed. Her ser vi en del online varehuse i Danmark hvor du kan sammensætte en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige lægtehammer online hos en internet shop kunne de til hver en tid granske e-shoppens regler, men det er oftest ikke særlig interessant, især på de velkendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Et andet forslag kunne være at se nærmere på om webshoppen er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en tilkendegivelse af at internet butikken føjer dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen fra tid til anden revideres af jurister der har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Desuden giver det dig mulighed for support, såfremt du oplever besvær ved din shopping med lægtehammer. Ydermere stiller vi forslag om at køberen er hensynstagende til de primære retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af lægtehammer online, som eksempelvis den byttepolitik butikken tilsikrer.

Derfor er det tillige essesentielt, at man permanent gemmer sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne bevise sit køb af lægtehammer, uagtet om man har købt hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg eller Bauhaus.

Thomas D gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Helle gav 4 stjerner

Bestilte online

Jørgen T gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Birthe A gav 5 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til når du køber online
1En hel del forhandlere på nettet garanterer levering uden beregning på lægtehammer, men typisk er det betinget af at du aftager for et præcist beløb. Derudover må man tage den billigste fragtform, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtløsningen er almindeligvis desuden ret praktisk. Den mest billige fragtløsning kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
2Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt webbutikken er verificeret af e-mærket, eftersom det skulle være et sympol på at e-shoppen adlyder de danske regler, og at e-firmaet ofte ses til af jurister som forstår reglerne. Inden nogen bestiller billige lægtehammer i en internet butik bør man for at være sikker sætte sig ind i e-shoppens vilkår.
3Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en orden, der hjælper kunden overfor snydagtige online virksomheder. Som alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil honorere beløbet senere.
4Inden nogen shopper billige lægtehammer i en internet handler behøver man for at være sikker kigge på netbutikkens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Endvidere foreslår vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vitale bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af billige lægtehammer online, for eksempel den byttepolitik internet firmaet lover.
5Den mest betalelige løsning vil altid være at du selv henter ordren, men den løsning forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets adresse. Den form for levering kan vise sig at være rigtig afgørende såfremt man har behov for lægtehammer inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle få e-forretninger i Danmark billig levering, men tit kræver det at man shopper for et bestemt beløb.
6Trustpilot byder på ret så fortræffelige muligheder for at tolke en stor gruppe andre forbrugeres ratings og herved anbefales det, at du sonderer e-firmaets vurderinger før du bestiller billige lægtehammer online. Facebook genererer på samme måde en del stabile muligheder for at få et kig ind i online forretningens kundetilfredshed.
7Det er ekstremt enkelt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige lægtehammer fra flere firmaer på nettet, og med det motiv lover adskillige internet shops fragtfri levering. Derfor kan det trods alt blive udbytterigt at inspicere nogle enkelte online forhandlere efter billige priser inden du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den mest attraktive pris.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være super vigtig såfremt vi står og skal bruge produkterne straks, så i det øjemed er det nemlig passende at vi efterser den anslåede leveringsdato på lægtehammer. En lang række internet forretninger stiller garanti om billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter, som afhænger af at transaktionen realiseres før et givent klokkeslæt.
9Flere e-shops tildeler efterhånden flere billige leveringsformer til lægtehammer. Den mest anvendte er for øjeblikket afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig ret fremkommelig, samt oftest desuden den mest betalelige fragtmulighed.