BATO Låseringstangsæt Kraft 90gr udv/indv. EVA 1/3.
974 kr.
Mere info
Wiha Låseringstangsæt lige. EVA 1/3.
487 kr.
Mere info
BATO Kabelskotangsæt. EVA 1/3.
861 kr.
Mere info
BATO Låseringstangsæt 90gr. EVA 1/3.
495 kr.
Mere info
Wiha Låseringstangsæt 90 gr. EVA 1/3.
487 kr.
Mere info
BATO Låseringstangsæt Kraft Spids Lige udv/indv. EVA 1/3.
975 kr.
Mere info
Låseringstang bøjet 140 mm Knipex 4421J11
189 kr.
Mere info
Låseringstang 140 mm Knipex 4411J1
166 kr.
Mere info
Låseringstang bøjet 180 mm Knipex 4421J21
199 kr.
Mere info
Låseringstang 180 mm Knipex 4411J2
175 kr.
Mere info
Låseringstang 180 Knipex 4621A21
218 kr.
Mere info
Låseringstang 140 mm Knipex 4621A11
199 kr.
Mere info
Låseringstang 180 Knipex 4611A2
200 kr.
Mere info
Låseringstang 140 Knipex 4611A1
180 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du kende byggemarkedets regler.
Du vil finde ulighed i prisen på billige låseringstang fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har gode tilbud, imens andre tilbyder service. Du må forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at vælge et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt information omkring låseringstang.
Flere byggemarkeder udbyder et stort vareudvalg, imens nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover bare låseringstang.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte materialerne selv. Det er særligt et alternativ i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggecentre finder du nær dig, og pga. det har man mulighed for at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Dermed har du valget om at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet have produkterne nu og her.
De gængse byggekæder samler produkter fra diverse specialbutikker, så du kan bestille fra et stort udvalg af låseringstang online.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få bedre priser.
En masse specialiserede webshops er eksperter i det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. På grund af det formår de at yde endnu mere brugbar rådgivning fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis låseringstang.
Majoriteten af nichebutikker er små firmaer, som typisk er danske, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at købe låseringstang online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark
låseringstang silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

låseringstang jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

låseringstang harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

låseringstang bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omkring 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bør overvejes at sikre sig assistance til byggeprojektet, ikke mindst når der er tale om store ombygninger. Enkelte projekter bør udføres af flere mennesker. Samtidig må det være hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
2Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den grund bør du jævnligt lægge mærke til vejrudsigten i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det mod forventning begynder at piske ned absolut lige når du vil påbegynde dit komplicerede projekt.
3Der kommer jævnligt uventede problemer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og altså vurderes det vigtigt at man har afsat nok tid i kalenderen, således at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
4Det bliver fundamentalt at have alle bygningsmaterialer disponible forud for at du kaster dig over projektet. Du bør nedskrive en enkel liste indeholdende det der bliver brug for, og efterfølgende granske hver enkelt ting, så du sikrer dig at alt er på sin plads.
5Typisk vil det være fundamentalt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det er fornuftigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og så notere ens omkostning ved dem hver især.
6Planlægning vedbliver at være metoden til succes med byggeriet. Du skal sammensætte en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din tidsplan.
7Forinden du påbegynder byggeriet kan det blive meget betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
8Der kan findes utrolig mange instruktioner og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til betydelige mængder brugbar viden, specielt forudsat at du bruger den engelske version.
9Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedssko som sikrer dig mod mulige skader. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke har professionel hjælp.
10I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt byggeriet er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
11Måske du burde tage til overvejelse om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan have assistance fra en fagmand til noget af projektet. Ifald du får professionel hjælp vil det ofte være fornuftigt at søge tilbud fra forskellige selskaber.
12Du må aldrig nogensinde undvære værktøj. Typisk kan det vise sig vigtigt at du har grejet til disposition forinden du igangsætter byggeriet. Det er desuden en fordel at tage højde for disse udgifter i økonomien.
De mest folkekære byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Masser af forhandlere på nettet tilbyder til alt held diverse billige leveringsmåder til låseringstang. En af de mest benyttede er for øjeblikket pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine produkter når du har lyst. Den er nemlig rigtig praktisk, og ofte ligeledes den mest letkøbte fragtløsning.

Du kunne ligeledes foretrække at bestille pakken til levering til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Leveringstypen bliver desværre en lille smule dyrere, men tillige ualmindeligt ligetil for låseringstang online. Den billigste fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter pakken, som desværre nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på online webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på låseringstang er jo rigtig bestemmende ifald man står og skal bruge pakken om få sekunder, så herved er det uden tvivl essentielt at du gransker den estimerede leveringsdato på låseringstang. En hel del e-forretninger – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre online, hvilket dog står og falder med at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få varerne ekspederet før logistikpersonalet har fri.

Nogle få internet outlets frembyder gebyrfri levering på låseringstang online, men tit påkræves det at der handles for et konkret beløb. Derudover kunne man gribe den billigste fragtmetode, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Adskillige netshops giver click-and-collect hvor du handler billig låseringstang online og afhenter i butikken. For eksempel 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne giver blandt andet klik-og-hent på låseringstang i disse områder:

Lystrup, Sønderborg, Hjørring, Svendborg, Vordingborg, Vanløse, Nakskov, Stenløse, Vallensbæk, Søborg, Kokkedal, Aarhus, Glostrup, Rudersdal, Nyborg, København, Risskov, Herlev, Taastrup, Dragør, Roskilde, Brøndby, Aabenraa, Horsens, Solrød Strand, Frederiksværk, Lyngby, Gentofte, Vejle, Viborg, Åbyhøj, Hillerød, Odder, Esbjerg, Silkeborg, Helsingør, Holstebro, Jyllinge, Middelfart, Struer, Allerød, Aalborg, Skive, Nørresundby, Lillerød, Hørsholm, Kolding, Værløse, Odense, Charlottenlund, Rødovre, Køge, Frederikshavn, Gladsaxe, Thisted, Hvidovre, Ringsted, Korsør, Brabrand, Ishøj, Frederiksberg, Albertslund, Randers, Hobro, Birkerød, Hedehusene, Grenaa, Varde, Nærum, Fredericia, Tilst, Næstved, Slagelse, Rønne, Kalundborg, Farum, Virum, Brønshøj, Hedensted, Frederikssund, Herning, Skanderborg, Tårnby, Valby, Ballerup, Ikast, Brønderslev, Holbæk, Nykøbing Falster, Haderslev, Højbjerg, Greve, Ølstykke, og Haslev, .

Afhentning af låseringstang er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel køb låseringstang og billig låseringstang. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker efterspørge fx låseringstang online, låseringstang priser og låseringstang tilbud, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark og XL-Byg.

Priser på låseringstang

Det er i dag temmelig simpelt for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige låseringstang online i blandt flere internet forretninger, og derved har adskillige e-forretninger været tvunget til at reducere salgspriserne på låseringstang drastisk, og i øvrigt byde på levering uden beregning.

Det kan til hver en tid være nyttigt at kigge forbi diverse internet foretagender efter tilbud og rabatter på låseringstang online inden du gennemfører din bestilling, således at du er velinformeret til at skaffe sig den mest billige pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Man skal blot ikke overse, at i tilfælde af at en butik på nettet udbyder billige låseringstang online til salg for en udsalgspris som er besynderligt fremragende, kunne det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig online forretning. Kortkøb er ikke desto mindre omfattet af en ordning, der passer på dig som kunde imod uoprigtige online outlets.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du udnytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du vil dække beløbet til låseringstang over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt i specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at internet shoppere tit søger efter eksempelvis køb låseringstang og låseringstang online. Vi ser desuden jævnligt netshoppere efterspørge blandt andet låseringstang tilbud, billig låseringstang samt låseringstang priser.

Gennemsøg tidligere brugeres ratings

Trustpilot bringer dig forholdsvis stabile løsninger til at se nærmere på en stor portion forhenværende forbrugeres anmeldelser og derved foreslåes det, at du sonderer internet butikkens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige låseringstang online.

Facebook præsterer tilsvarende en lang række værdifulde genveje til at få indsigt i webshoppens popularitet. Foruden det er der faktisk internet virksomheder som tilbyder folk at sammensætte en kritik af ordreforløbet, hvilket tillige må drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden folk handler billige låseringstang online i en webshop bør de utvivlsomt tyde forhandlerens forretningsaftale, det er dog typisk en tidskrævende opgave, især ved de velkendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Stark.

En nemmere løsning er at bemærke hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være en indikator for at internet virksomheden respekterer de opstillede regler, tillige med at e-forretningen regelmæssigt kontrolleres af sagkyndige der forstår bestemmelserne på området.

Dette er desuden din lejlighed til assistance, hvis du skulle få udfordringer med dit indkøb af låseringstang. Derudover rekommanderer vi at køberen er vidende om de vigtigste regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af låseringstang online, eksempelvis hvilken returpolitik online forhandleren har.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man permanent sikrer ens ordremail, så man altid vil kunne dokumentere købet af låseringstang, ligegyldig om man køber fra Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma eller Bauhaus.

Anna Nielsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Martin gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

Lene P gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Jesper gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Det er jo efterhånden rigtig uproblematisk for alle at sammenholde priser online på billige låseringstang hos forskellige internet foretagender, og med det motiv præsterer langt de fleste e-forretninger fragt uden beregning. Trods dette kan det stadigvæk vise sig gavnligt at sammenholde enkelte online webshops efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er garanteret at få den billigste pris.
2Den prisbilligste fragtmetode er utvivlsomt at hente ordren selv, men den løsning betinges af at du er i nærheden af online forretningens hjemsted. Den leveringsmulighed er selvfølgelig ret så essentiel ifald vi behøver låseringstang om kort tid. Alternativt så sikrer en hel del forhandlere på nettet billig levering, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man bestiller for et konkret beløb.
3Leveringsdygtigheden er jo særligt udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og derfor er det forholdsvis centralt at man dobbelttjekker leveringstiden ved låseringstang. En lang række online varehuse yder billig dag-til-dag fragt på massevis af varer, som trods alt kræver at ordren aflægges inden et bestemt tidspunkt.
4Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af en orden, hvilket beskytter dig overfor uærlige netbutikker. Som alternativ kan du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil dække omkostningerne over en periode.
5Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, grundet at det generelt er en tilkendegivelse af at online shoppen efterfølger dansk lovgivning, udover at netbutikken nu og da revideres af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Forinden nogen bestiller billige låseringstang på en internet handler kunne de de facto kigge på virksomhedens handelsaftale.
6Flere online outlets tilbyder i øjeblikket mange forskellige billige fragtløsninger til låseringstang. En af de mest benyttede er nu til dags levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente varerne når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig særligt uproblematisk, og tit tillige den mest prisbevidste mulighed for fragt.
7Nogle online webshops tilbyder levering uden omkostninger på låseringstang, men i de fleste tilfælde kun hvis man bestiller for en bestemt sum. Ellers kan du udse dig den mest betalelige fragtform, der oftest vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig mange gange samtidig ret overkommelig. Den mest betalelige leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter varerne.
8Trustpilot giver dig flere troværdige muligheder for at sondere ret mange andre forbrugeres reflektioner og herved rekommanderer vi, at du iagttager online butikkens anmeldelser forud for at du shopper billige låseringstang online. Facebook frembringer ligeledes relativt passende metoder til at få indblik i internet virksomhedens kundefokus.
9Forinden nogen bestiller billige låseringstang i en online forretning kan de for at være sikker gennemlæse e-shoppens vilkår, det er dog oftest ikke super interessant. Tillige er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale betingelser der kan influere på shopping af billige låseringstang online, til eksempel den returneringsret internet webshoppen bruger.