Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne selv. Dette er i høj grad muligt ved de kendte byggecentre.
For de fleste er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos et online byggemarked, hvor du får sparring omkring kvalitets sækkevogn.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare kvalitets sækkevogn.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige kvalitets sækkevogn hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder billige priser, og nogle vil have faglig sparring. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og af den grund har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Af den grund har man chancen for at spare leveringsomkostningen, samt sågar få produkterne nu og her.
De store byggekæder køber produkter fra talrige nichebutikker, og dermed kan du shoppe fra et bredt udvalg af kvalitets sækkevogn online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal købe online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at bestille kvalitets sækkevogn online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichebutikker på internettet er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du ekstra gode tilbud.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor bør du forvente ekstra informativ vejledning fra personale med ekspertviden i lige præcis kvalitets sækkevogn.
Danmarks største byggecentre

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

kvalitets sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kvalitets sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

kvalitets sækkevogn bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

kvalitets sækkevogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse er nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du bør lave en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilken dag, som også inkluderer en nummerorden. Det anbefales at være konkret idet du laver din dagsorden.
2Det kan vise sig nyttigt at søge hjælp til byggeprojektet, især hvis det er omfattende byggeprocesser. Krævende projekter stiller krav om flere folk. Endvidere er det mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
3Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt burde hente professionel assistance til dele af arbejdet. Når du køber assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at modtage prisoverslag fra flere håndværkere.
4Der kommer næsten altid utidige vanskeligheder ved krævende projekter, og ergo er det væsentligt at der afsættes god nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
5Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har de nødvendige materialer klar til brug inden du påbegynder arbejdet. Du har fordel af at sammensætte en enkel note indeholdende alle de ting du skal bruge, og så granske hvert enkelt punkt, hvormed du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
6Det er muligt at spørge om hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås såfremt renoveringen er godt for miljøet. Støtten er altså afhængig af at projektet har en positiv effekt på naturen.
7Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den grund kan du løbende tjekke vejrudsigten i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt begynder at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit komplicerede byggeprojekt.
8Du må ikke på noget tidspunkt glemme din sikkerhed, så glem ej beskyttelse herunder sikkerhedshjelm som hjælp imod mulige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
9Der findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig meget anvendelig info, især forudsat at man benytter den engelske version.
10Det er af stor betydning at have et udgiftsbudget for arbejdet, så du giver sig selv et overblik. Det vil være en god idé at nedskrive hver eneste udgift, og dernæst finde frem til ens udgift ved dem enkeltvis.
11Du skal ikke mangle grej. Typisk kan det være meningsfuldt at have det klar til brug når du starter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at medregne udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
12Længe før du går i gang med byggeriet kan det vise sig meget essentielt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
De mest populære byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er absolut betryggende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ultra overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er temmelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En hel del webbutikker i Danmark giver i dag diverse billige leveringsmidler til kvalitets sækkevogn. En af de populære er i vore dage levering til et afhentningssted, så du selv kan hente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig temmelig hensigtsmæssig, samt desuden tilmed den mest letkøbte leveringsform.

Du burde på samme måde overveje at bestille produkterne til levering til dit hus eller til hvor du arbejder. Muligheden bliver gerne en smule mindre billig, men på den anden side ret så ukompliceret med kvalitets sækkevogn online. Den mest billige leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter ordren, som jo beroer på at du opholder dig med kort afstand til online firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på kvalitets sækkevogn kan i nogle tilfælde være ret så udslagsgivende om vi mangler produkterne øjeblikkeligt, og af den grund er det i sandhed aktuelt at du checker den anslåede leveringsdato ved kvalitets sækkevogn. En stor portion online forhandlere – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, men vær påpasselig da det kræver at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få pakken pakket før lagerpersonalet holder fyraften.

Visse e-forretninger i Danmark byder på levering uden gebyr på kvalitets sækkevogn online, men i reglen er det forbeholdt når man indkøber for en bestemt sum. Alternativt må du vælge den mindst kostelige leveringsmodel, der mange gange er at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

De fleste byggemarkedskæder udlover klik-og-hent hvor du handler billig kvalitets sækkevogn derhjemme og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne tilbyder bl.a. click-and-collect på kvalitets sækkevogn i følgende områder:

Valby, Hobro, Varde, Dragør, Greve, Odense, Glostrup, Hillerød, Thisted, Frederiksberg, Hedehusene, Nørresundby, Vanløse, Hjørring, Kolding, Taastrup, Brønderslev, Korsør, Solrød Strand, Lystrup, Gladsaxe, Middelfart, Vordingborg, Allerød, Ringsted, Rødovre, Aalborg, Viborg, Brøndby, Højbjerg, Struer, Aabenraa, Hvidovre, Horsens, Nakskov, Værløse, Haslev, Brabrand, Ballerup, Kokkedal, Odder, Svendborg, København, Nykøbing Falster, Virum, Haderslev, Risskov, Vallensbæk, Frederikssund, Næstved, Ølstykke, Albertslund, Søborg, Vejle, Brønshøj, Rønne, Jyllinge, Ikast, Charlottenlund, Lillerød, Ishøj, Slagelse, Rudersdal, Helsingør, Herning, Roskilde, Fredericia, Aarhus, Stenløse, Holstebro, Skanderborg, Birkerød, Holbæk, Frederikshavn, Lyngby, Åbyhøj, Silkeborg, Kalundborg, Frederiksværk, Nyborg, Tårnby, Herlev, Grenaa, Hedensted, Sønderborg, Randers, Køge, Nærum, Farum, Esbjerg, Gentofte, Skive, Tilst, og Hørsholm, .

Klik-og-hent for kvalitets sækkevogn er muligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland).

Når vi ser på tallene er det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter bl.a. billig kvalitets sækkevogn og kvalitets sækkevogn tilbud. Foruden dette ser man jævnligt mennesker søge efter bl.a. kvalitets sækkevogn online, kvalitets sækkevogn priser samt køb kvalitets sækkevogn, plus de udbredte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark og 10-4.

Tilbud på kvalitets sækkevogn

Det er jo ret simpelt for enhver at søge sig frem til priser på billige kvalitets sækkevogn online fra diverse internet firmaer i Danmark, og herved har flere online virksomheder ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på kvalitets sækkevogn enormt, og derudover sikre fragt uden beregning.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at inspicere visse internet selskaber efter rabatter og tilbud på kvalitets sækkevogn online inden du gennemfører din handel, således at du er skudsikker på at få den laveste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan og 10-4.

Man må blot være så påvagt, at hvis en netshop afhænder billige kvalitets sækkevogn online for en salgspris der kan virke enormt fordelagtig, kunne det mange gange være en indikator for en snydagtig webshop. Handler med kort er på den anden side inkluderet i en ordning, der støtter køber imod bedrageriske online virksomheder.

Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt kunne du vælge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du foretrækker at betale betalingen af kvalitets sækkevogn over tid. Dette fås som regel hos specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne står det klart, at folk jævnligt efterspørger fx kvalitets sækkevogn online og kvalitets sækkevogn priser. Foruden dette oplever man som regel internet shoppere søge efter blandt andet kvalitets sækkevogn tilbud, billig kvalitets sækkevogn og køb kvalitets sækkevogn.

Udforsk tidligere kunders synspunkter

Trustpilot frembyder flere pæne muligheder for at blive klogere på adskillige forhenværende kunders synspunkter og på grund af dette foreslåes det, at du efterforsker e-butikkens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige kvalitets sækkevogn online.

Facebook frembyder tillige stort set fine løsninger til at få indtryk af webshoppens troværdighed. Derudover møder vi en del internet butikker som tilbyder kunderne at frembringe en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel bør anvendes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden folk shopper billige kvalitets sækkevogn online på en e-forhandler kan de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig sjovt, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Et nemt alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, som typisk er et billede på at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, udover at online butikken regelmæssigt overværes af jurister som forstår bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig anledning til at få bistand, for så vidt du skulle få udfordringer som følge af dit køb af kvalitets sækkevogn. Ligeledes kan det være til hjælp at køberen er vidende om de mest essentielle forhold der kan influere på bestillingen af kvalitets sækkevogn online, f.eks. den returneringsret netbutikken har.

Derfor er det ydermere relevant, at man stadigvæk sikrer ens faktura e-mail, så man senere kan dokumentere bestillingen af kvalitets sækkevogn, uagtet om man shopper fra Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Davidsen.

Mette Hansen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Thomas F gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Niels F gav 5 stjerner

Nemt køb

Jørgen Poulsen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo vældig ligetil for enhver at finde de bedste priser online på billige kvalitets sækkevogn på diverse online shops, og så frembyder langt de fleste e-firmaer fragt uden gebyr. Men det kan til hver en tid blive lønnende at prøve nogle få e-butikker efter rabat og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at indhente den billigste pris.
2Generelt går vi ind for at kigge hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, siden det typisk er en angivelse af at online webshoppen opfylder de danske retningslinjer, samt at hjemmesiden løbende kontrolleres af jurister som er indført i de gældende bestemmelser. Før folk shopper billige kvalitets sækkevogn i en webshop kan man altid skimme shoppens handelsvilkår.
3Størstedelen af online forretninger yder nu om dage et stort udvalg af billige leveringsformer til kvalitets sækkevogn. En af de mest anvendte er for nærværende at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er nemlig virkelig praktisk, samt mange gange tillige den prisbilligste leveringsløsning.
4Den mest betalelige type af levering vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket dog beroer på at du er i nærheden af online webshoppens arbejdslager. Den leveringsmåde er jo ret vigtig ifald man absolut skal bruge kvalitets sækkevogn med det samme. Alternativt så frembyder flere internet virksomheder portofri fragt, men i mange tilfælde er det betinget af at man køber for en fastsat pris.
5Flere butikker på nettet præsterer fragt uden beregning på kvalitets sækkevogn, men undertiden er det så præmissen at du indkøber for et bestemt beløb. Ellers må man overveje den mest billige leveringsmetode, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig til tider ligeledes usædvanlig gnidningsløs. Den prisbilligste fragtform er dog selv at hente ordren.
6Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af et regulativ, som værner dig overfor snydagtige netbutikker. Som et alternativ kan du anvende en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at betale beløbet ude i fremtiden.
7Inden nogen køber billige kvalitets sækkevogn i en e-shop kan man for at være sikker have øje for shoppens forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig spændende. Derudover foreslåes det at kunden er klar over de primære betingelser der gælder for handlen med billige kvalitets sækkevogn online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online firmaet har.
8Trustpilot frembyder evigt gavnlige genveje til at fortolke en hel del andre kunders evalueringer og af den grund foreslåes det, at du kigger nærmere på internet selskabets vurderinger forinden du bestiller billige kvalitets sækkevogn online. Facebook forærer dig for øvrigt aldeles udmærkede metoder til at få en idé om e-handlens kundefokus.
9Fragtperioden kan vise sig at være yderst vital om du har brug for varen inden for få dage, og herved er det relativt afgørende at vi besigtiger den forventede leveringsdato på kvalitets sækkevogn. En stor portion webbutikker stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre, men glem ikke at det betinges af at du bestiller tidligere end et bestemt klokkeslæt.