Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige kvalitets loddekolbe hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver de bedste priser, hvorimod øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal overveje hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor kende netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare kvalitets loddekolbe.
Når du vil have produkterne nu og her eller blot vil undgå fragten, så kan du tænke over at køre materialerne selv. Det er hovedsageligt muligt ved de store byggekæder.
For nogle er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde hjælp til valg af kvalitets loddekolbe.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og som følge af det har kunderne chancen for at handle online og køre produkterne på egen hånd. I kraft af det kan du overveje at spare leveringsgebyret, samt samtidig få varerne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af kvalitets loddekolbe online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche er små familiefirmaer, der typisk er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte ved at bestille kvalitets loddekolbe online fra deres webshop.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online bør du få lavere priser.
De fleste nicheforhandlere har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund bør du modtage ekstra kyndig rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop kvalitets loddekolbe.
Danmarks største byggecentre
kvalitets loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af cirka 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

kvalitets loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

kvalitets loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kvalitets loddekolbe silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du må ikke undvære arbejdsredskaber. Tit kan det være en fordel at have det til disposition før du starter byggeprojektet. Glem ikke at medtage de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
2Ved opgaver udendørs har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den grund må du ofte tage notits af vejrberetningerne lige før starten på projektet, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at vælte ned når du netop er gået i gang med det ellers velplanlagte projekt.
3Du bør vurdere om du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal fremskaffe professionel assistance til områder af arbejdet. Når du indhenter hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra en håndfuld foretagender.
4Du bør nødig se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko som hjælp overfor eventuelle ulykker. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, især såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
5Forinden du indleder byggeriet kan det blive ufatteligt fundamentalt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
6Du har adgang til endeløse guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube er anvendeligt med overvældende meget brugbar viden, navnligt når man benytter den engelske version.
7Der kommer næsten altid uventede hovedpiner når det handler om omfattende byggeprojekter, og altså vil det være af stor betydning at man afsætter betragtelig tid i planen, med det formål at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
8Det er oplagt at få hjælp til byggeprojektet, specielt hvis det er større byggeopgaver. Nogle projekter gør krav på flere personer. Samtidig må det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
9I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte kræver dermed at byggeriet influerer positivt på naturen.
10Det kan vise sig at være betydningsfuldt at lave et regnskab for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive forstandigt at notere samtlige udgifter, og så nedskrive billige priser på dem enkeltvis.
11Planlægning vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør forfatte en gennemarbejdet tidsplan, som viser hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder din strategi.
12Det kan blive aktuelt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible forud for at du går i krig med byggeprocessen. Du bør udarbejde en hurtig oversigt hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og derefter granske hvert enkelt punkt, med det formål at du er tryg ved at alt er klar.
De højest bedømte byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er enormt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ret så imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En række internet webshops yder heldigvis diverse forskellige billige leveringsmuligheder til kvalitets loddekolbe. En af favoritterne er nu til dags pakkeshoppen, og så kan du blot hente produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er jo usædvanlig uproblematisk, samt oftest derudover den mindst kostelige leveringsversion.

Du kan ligeledes foretrække at vælge udbringning til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er som regel en smule mere pebret, men til gengæld vældig bekvem for kvalitets loddekolbe online. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men dette stiller krav om at du er lige ved online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på kvalitets loddekolbe kan være ret bestemmende når du har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, og af den grund er det ret aktuelt at vi studerer den anslåede leveringstid på kvalitets loddekolbe. Flere internet foretagender – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en hel del varer online, hvilket dog er forudsat at ordren aflægges før et fastslået tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få produktet ekspederet forud for at logistikpersonalet får fri.

En række online varehuse tilbyder portofri fragt på kvalitets loddekolbe online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der købes for en bestemt pris. Alternativt skal du udvælge den mest betalelige leveringsversion, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

De største byggemarkeder yder afhentning hvor man bestiller billig kvalitets loddekolbe online men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af kvalitets loddekolbe i følgende områder:

Esbjerg, Randers, Svendborg, Herlev, Charlottenlund, Ringsted, Kolding, Lyngby, Aarhus, Nykøbing Falster, Tilst, Albertslund, Nørresundby, Gladsaxe, Frederikssund, Kalundborg, København, Taastrup, Nakskov, Hørsholm, Brabrand, Lillerød, Rudersdal, Ølstykke, Hjørring, Ballerup, Holstebro, Rødovre, Grenaa, Nyborg, Haderslev, Frederikshavn, Ikast, Odense, Skive, Herning, Brønderslev, Vejle, Risskov, Slagelse, Aabenraa, Kokkedal, Struer, Jyllinge, Hvidovre, Greve, Virum, Middelfart, Køge, Odder, Hedehusene, Hillerød, Valby, Allerød, Horsens, Glostrup, Vallensbæk, Silkeborg, Dragør, Hedensted, Thisted, Næstved, Vordingborg, Viborg, Frederiksværk, Farum, Nærum, Haslev, Birkerød, Fredericia, Frederiksberg, Skanderborg, Hobro, Brøndby, Varde, Åbyhøj, Værløse, Stenløse, Højbjerg, Helsingør, Rønne, Ishøj, Aalborg, Sønderborg, Brønshøj, Korsør, Lystrup, Solrød Strand, Vanløse, Søborg, Tårnby, Holbæk, Gentofte, og Roskilde, .

Click-and-collect af kvalitets loddekolbe er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Amager, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland).

Når man ser på søgedata står det markant, at mennesker ofte kigger efter eksempelvis kvalitets loddekolbe priser og billig kvalitets loddekolbe. Foruden dette ser vi tit mennesker søge blandt andet køb kvalitets loddekolbe, kvalitets loddekolbe tilbud samt kvalitets loddekolbe online, plus de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg og XL-Byg.

Rabat på kvalitets loddekolbe

Det er virkelig simpelt for forbrugerne at sammenligne priser på billige kvalitets loddekolbe online på flere forhandlere på nettet, og til tak har de fleste online outlets ikke kunne lade være med at nedsætte udsalgspriserne på kvalitets loddekolbe drastisk, og endda love fri fragt.

Det kan alligevel være smart at se nærmere på nogle forskellige firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på kvalitets loddekolbe online forinden du gennemfører din handel, sådan at man er garanteret at modtage den mest billige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Man må bare være så påpasselig, at når en e-butik frembyder billige kvalitets loddekolbe online for en pris som kan ses som ufattelig letkøbt, er det tit være en varsel om en uærlig webbutik. Køb med betalingskort er trods alt omsluttet af en ordning, som passer på dig som køber overfor fup internet firmaer.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale omkostningerne til kvalitets loddekolbe senere. Det tilbydes normalt ved online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Silvan.

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker jævnligt søger blandt andet kvalitets loddekolbe priser og billig kvalitets loddekolbe. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere søge fx køb kvalitets loddekolbe, kvalitets loddekolbe online og kvalitets loddekolbe tilbud.

Tjek nuværende kunders ratings

Trustpilot byder på absolut fortræffelige chancer for at fortolke en stor portion øvrige konsumenters iagttagelser og af den grund er det at foretrække, at du betragter online firmaets vurderinger før du bestiller billige kvalitets loddekolbe online.

Facebook genererer for øvrigt immervæk ønskværdige løsninger til at få et kig ind i webbutikkens troværdighed. Tilmed ses mange online webshops som tilbyder kunderne at frembringe en vurdering af købsoplevelsen, som desuden burde tages i brug til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk handler billige kvalitets loddekolbe online i en webshop bør de i princippet studere deres forretningsaftale, dog er det almindeligvis et omfattende projekt, særligt med de store byggekæder som XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bygma.

Et nemmere alternativ er at tjekke hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, siden det kan være en angivelse af at webshoppen respekterer de danske retningslinjer, samt at e-forretningen jævnligt besøges af sagkyndige som behersker reglerne.

Derudover tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, ifald du skulle få vanskeligheder i processen med dit indkøb af kvalitets loddekolbe. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køber er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde regler gældende for bestillingen af kvalitets loddekolbe online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet firmaet bruger.

Derfor er det på samme måde afgørende, at man når som helst bibeholder sin købsbekræftelse, så man senere kan bevidne bestillingen af kvalitets loddekolbe, uafhængig af om man handler ved Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg eller Bygma.

Charlotte Johansen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Helle Larsen gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Lene gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Inger I gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Det er jo efterhånden særligt let gængeligt for alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige kvalitets loddekolbe hos flere e-handler, og derved tilbyder utallige internet forhandlere fragt uden omkostninger. Derfor kan det til hver en tid vise sig lønnende at kigge forbi visse internet selskaber efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at du er garanteret at modtage den laveste pris.
2De fleste internet handler foreslår til alt held en hel del forskellige billige leveringsmetoder til kvalitets loddekolbe. En af de mest almindelige er p.t. pakkeshoppen, hvor du selv henter de bestilte produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså særligt fremkommelig, samt oftest også den billigste form for fragt.
3Den mest prisbevidste fragttype kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som dog beroer på at du bor nær online forretningens arbejdslager. Den fragtløsning er jo usædvanlig vigtig ifald du har behov for kvalitets loddekolbe omgående. Alternativt så garanterer en række e-firmaer fragt uden omkostninger, men ofte er det under forudsætning af at du bestiller for et fastsat beløb.
4Generelt slår vi et slag for at se om online virksomheden er medlem af e-mærket, fordi det ofte er en antydning af at internet forretningen følger de officielle regler, udover at e-forhandleren af og til besigtiges af eksperter der er indført i de gældende vilkår. Inden nogen køber billige kvalitets loddekolbe i en e-handler kunne de i virkeligheden bese webshoppens regler.
5En række online forretninger præsterer fragt uden omkostninger på kvalitets loddekolbe, men tit er det så præmissen at man bestiller for en bestemt sum. Derudover skal du vælge den billigste fragtløsning, som oftest vil blive at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Den viser sig som regel til gengæld rigtig fremkommelig. Den mest billige fragtløsning er uden tvivl at hente pakken selv.
6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ret vital når du skal bruge ordren om et øjeblik, så i det øjemed er det altså aktuelt at du kontrollerer den anslåede leveringstid ved kvalitets loddekolbe. En række e-shops stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en række af deres varer, som trods alt afhænger af at bestillingen gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt.
7Forud for at nogen handler billige kvalitets loddekolbe hos en online forretning behøver man for at være på den sikre side betragte butikkens betingelser, det er dog for det meste ikke super interessant. Yderligere anbefaler vi at kunden er på vagt for de grundlæggende vedtægter der influerer på bestillingen af billige kvalitets loddekolbe online, for eksempel den returrettighed webbutikken benytter.
8Trustpilot medfører evigt tiltalende muligheder for at undersøge ganske mange forhenværende forbrugeres evalueringer og på grund af dette slår vi et slag for, at du eftersøger online shoppens omtaler forud for at du bestiller billige kvalitets loddekolbe online. Facebook frembyder på samme måde i højeste grad hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af netshoppens popularitet.
9Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en forordning, som skærmer dig som køber overfor fup butikker på nettet. Alternativt kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale beløbet over en periode.