Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et stort varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, udover bare kvalitets limpistol.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige kvalitets limpistol fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og andre satser på et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor læse byggemarkedets regler.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor bør du overveje at bestille ved en webshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring kvalitets limpistol.
Ifald du skal have produkterne hurtigt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggekæder.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggecentre tilbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og derigennem kan du vælge fra et bredt udvalg af kvalitets limpistol online.
De store byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og derfor har kunderne valget om at handle online og køre varerne på eget initiativ. Derigennem er det muligt at undgå fragten, og ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, der oftest er danske, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du støtte når du handler kvalitets limpistol online på deres webshop.
De fleste nicheforhandlere er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du få mere god assistance fra nogle der er specialister i netop kvalitets limpistol.
Flertallet af specialiserede webshops producerer selv de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
kvalitets limpistol silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

kvalitets limpistol jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kvalitets limpistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

kvalitets limpistol harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved udendørs opgaver har vejret en væsentlig rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum kigge på vejrvarslen i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at stå ned i stænger når du lige er midt i dit store byggeprojekt.
2Måske kan det blive væsentligt at have de fornødne materialer klar til brug inden du påbegynder håndværket. Du kunne med fordel udfærdige en simpel oversigt hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og dernæst efterse oversigten, så du sikrer dig at der ikke mangler noget.
3Du må på ingen måde glemme dit eget helbred, så glem ej påklædning som fx hoved- og fodbeklædning som sikrer dig mod mulige ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig professionel hjælp.
4Forberedelse vedbliver at være kilden til at komme i mål med projektet. Du er nødt til at forfatte en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, samt derudover en numerisk orden. Husk at være skarp idet du nedskriver din agenda.
5Du skal aldrig fattes værktøj. Typisk vil det være fornuftigt at du har det klar til brug når du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at indregne de her udgiftsposter i økonomien.
6Forud for at du igangsætter arbejdet kan det være rimeligt afgørende at være sikker på, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være fastsatte regler for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
7Du burde måske overveje om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde investere i eksperthjælp til opstarten af arbejdet. Hvis du tager imod hjælp fra en professionel kan det være optimalt at indhente priser fra flere entreprenører.
8Der er utallige hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube yder assistance med vældig meget udbytterig info, ikke mindst ifald du benytter den engelske version.
9Ofte vil det vise sig fornuftigt at have lavet et budget for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive en god idé at dokumentere hver eneste udgift, hvorefter man bør kortlægge prisen på dem én og én.
10Der viser sig stort set altid uforudsigelige bump på vejen når det gælder store projekter, og af den grund kan det være betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
11Det anbefales at få assistance til dele af projektet, ikke mindst i tilfælde af store byggeprojekter. Enkelte ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig er det bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
12Du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt ombygningen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at projektet har en positiv betydning for klimaet.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er yderst godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er usædvanligt betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken slags levering er bedst?

En stor portion online varehuse giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til kvalitets limpistol. En sikker vinder er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig usædvanlig gnidningsløs, samt ofte desuden den prisbilligste fragtmetode.

Du bør derudover foretrække at bestille ordren til levering hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden er somme tider en kende mere omkostningsfuld, men endvidere ekstremt gnidningsløs for kvalitets limpistol online. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som jo beroer på at du bor lige ved online forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på kvalitets limpistol er usædvanlig vital såfremt man har behov for dine nye produkter øjeblikkeligt, så af den grund er det bestemt relevant at man ser den estimerede leveringstid på kvalitets limpistol. De fleste netshops i Danmark – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – garanterer billig 1 dags levering på deres bedst sælgende produkter online, men vær vagtsom da det er forudsat at bestillingen gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få bestillingen distribueret før lagerpersonalet drager hjemad.

Nogle få firmaer på nettet garanterer fragt uden omkostninger på kvalitets limpistol online, men undertiden kun hvis man aftager for en konkret sum. I øvrigt kan man udvælge den billigste fragtmetode, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

En række kæder yder klik-og-hent hvor du køber billig kvalitets limpistol på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Silvan. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af kvalitets limpistol i følgende områder:

Højbjerg, Randers, Silkeborg, Risskov, Glostrup, Farum, Lyngby, Kokkedal, Aalborg, Frederikshavn, Tårnby, Hørsholm, Kolding, Esbjerg, Rønne, Slagelse, Hvidovre, Rødovre, Brabrand, København, Sønderborg, Dragør, Birkerød, Helsingør, Odense, Næstved, Skanderborg, Struer, Værløse, Aarhus, Hobro, Haslev, Vallensbæk, Virum, Valby, Herning, Korsør, Svendborg, Frederiksberg, Ishøj, Hedensted, Ølstykke, Nyborg, Aabenraa, Fredericia, Allerød, Køge, Vejle, Albertslund, Holstebro, Gentofte, Solrød Strand, Lillerød, Odder, Gladsaxe, Åbyhøj, Skive, Hedehusene, Hjørring, Nakskov, Holbæk, Lystrup, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Nørresundby, Ikast, Ballerup, Viborg, Rudersdal, Horsens, Middelfart, Tilst, Hillerød, Jyllinge, Vanløse, Brønderslev, Ringsted, Brøndby, Frederikssund, Haderslev, Kalundborg, Grenaa, Nærum, Roskilde, Brønshøj, Thisted, Vordingborg, Stenløse, Charlottenlund, Varde, Søborg, Greve, Herlev, og Taastrup, .

Afhentning ift. kvalitets limpistol er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland).

Når vi ser på statistikkerne står det klart, at internetbrugere tit søger efter for eksempel kvalitets limpistol tilbud og kvalitets limpistol online. Foruden dette oplever man mange gange folk kigge efter blandt andet køb kvalitets limpistol, kvalitets limpistol priser og billig kvalitets limpistol, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på kvalitets limpistol

Det er jo efterhånden yderst ukompliceret for enhver at finde information om priser på billige kvalitets limpistol online hos flere internet foretagender, og derfor har flere online shops været presset til at at nedsætte prisniveauet på kvalitets limpistol kolossalt, og i øvrigt tilbyde gratis fragt.

Dog kan det stadigvæk blive tiden værd at udforske nogle enkelte forhandlere på nettet efter tilbud på kvalitets limpistol online forud for at du færdiggør din shopping, så du er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Man må lige meget hvad være så påpasselig, at i tilfælde af at en e-butik udlover billige kvalitets limpistol online til en pris der kan ses som ubegribelig tiltalende, så er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en falsk netshop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfavnet af en lov, som bistår kunden overfor uægte internet webshops.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som fx ViaBill, forudsat du vil dække prisen på kvalitets limpistol over en længere periode. Det fås normalt ved niche webshops, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at folk typisk leder efter blandt andet kvalitets limpistol online og billig kvalitets limpistol. Vi ser desuden som regel folk kigge efter for eksempel kvalitets limpistol tilbud, kvalitets limpistol priser og køb kvalitets limpistol.

Tjek folks anmeldelser

Trustpilot medfører tilpas fremragende chancer for at betragte ret mange aktuelle brugeres reflektioner og derfor rekommanderer vi, at du betragter online forhandlerens omtaler forud for at du shopper billige kvalitets limpistol online.

Facebook tilbyder dig endvidere ret så passelige muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet. Her møder vi en del forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en omtale af virksomhedens service, som desuden burde tages i brug til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden folk bestiller billige kvalitets limpistol online på en internet butik kunne de altid tage stilling til webbutikkens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

En anden mulighed er at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, fordi det generelt er en tryghed om at online webshoppen anerkender dansk lovgivning, foruden at e-shoppen løbende kigges til af specialister som mestrer de gældende bestemmelser.

Dette er en god anledning til en hjælpende hånd, for så vidt du forvoldes problemstillinger ved din bestilling af kvalitets limpistol. I øvrigt rekommanderer vi at man er påpasselig med de mest centrale vedtægter der er gældende for bestillingen af kvalitets limpistol online, f.eks. hvilken bytteret e-butikken kører med.

Derfor er det tilmed afgørende, at man altid gemmer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af kvalitets limpistol, ligegyldig om man handler fra Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Bygma.

Kim J gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Helle Jørgensen gav 4 stjerner

Som altid

Rasmus M gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Søren Møller gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

9 gode råd til din online shopping
1Forud for at folk bestiller billige kvalitets limpistol hos en e-shop kunne man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af deres forretningsbetingelser, men det er almindeligvis en omfattende opgave. Ydermere er det at foretrække at kunden er påpasselig med de væsentligste vilkår der har betydning for handlen med billige kvalitets limpistol online, som eksempelvis den returrettighed e-forhandleren har.
2Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det er en sikring om at online forretningen følger gældende dansk lovgivning, og at shoppen tit overvåges af jurister som forstår reglerne på området. Inden nogen køber billige kvalitets limpistol i en shop på nettet burde de helt sikkert gennemlæse forhandlerens handelsbetingelser.
3Enkelte internet forhandlere garanterer fragt uden beregning på kvalitets limpistol, men typisk er det betinget af at man shopper for en fastsat pris. Ellers kunne man vælge den billigste form for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et udleveringssted. Denne viser sig jævnligt ydermere særdeles hensigtsmæssig. Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at hente ordren selv.
4En hel del online forretninger yder i dag en række forskellige billige leveringsmodeller til kvalitets limpistol. En af de mest anvendte er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo meget ukompliceret, og endda endda den mest betalelige leveringstype.
5Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af et regulativ, som forsvarer folk imod svindlende online forretninger. Som et alternativ burde du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, når du ønsker at betale pengene over et længere tidsrum.
6Trustpilot tilbyder dig altid hensigtsmæssige chancer for at beskue en hel del nuværende brugeres ratings og af den grund er det klogt, at du kigger på webshoppens ratings inden du køber billige kvalitets limpistol online. Facebook frembyder endvidere absolut habile metoder til at få indblik i e-forhandlerens troværdighed.
7Fragttiden er naturligvis ret så bestemmende hvis man har behov for din ordre straks, og i det øjemed er det aldeles aktuelt at man checker den forventede leveringsdato for kvalitets limpistol. Masser af online forhandlere byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, men vær obs på at det stiller krav om at bestillingen indsendes forud for et fast klokkeslæt.
8Det er i dag ret så gnidningsløst for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige kvalitets limpistol på flere online selskaber, og så garanterer langt de fleste e-shops fragtfri levering. Til gengæld kan det imidlertid vise sig rentabelt at efterse enkelte internet outlets efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så du ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.
9Den mest letkøbte leveringstype vil altid være at hente produkterne selv, hvilket står og falder med at du er i kort afstand af internet forretningens adresse. Den fragttype kan vise sig at være rigtig afgørende såfremt vi absolut skal bruge kvalitets limpistol om et øjeblik. Alternativt så sikrer flere e-handler i Danmark gebyrfri levering, men typisk er det så nødvendigt at der handles for et fastslået beløb.