Festool Kunststofbeholdere Box 60x120x71
110 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 100x350x68/2
110 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere og Rumdelere
155 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 98x98/3 SYS1 TL
75 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 150x300x68/2
85 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 50x50x68/10
95 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 50x100x68/10
100 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 180x120x71
120 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 49x98/6 SYS1 TL
90 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 150x150x68/6
80 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 100x150x68/6
100 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 98x147/2 SYS1 TL
100 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 49x245/2 SYS1 TL
100 kr.
Mere info
Festool Kunststofbeholdere Box 100x100x68/6
95 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et enormt sortiment af produkter, og øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, foruden blot kunststofbeholder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor tjekke netbutikkens regler.
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du vælge et andet.
Du vil finde variationer i prisen på billige kunststofbeholder fra byggekæde til byggekæde. En del satser på lave priser, imens nogle tilbyder kompetent sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Derfor er det en fordel at købe fra et online byggemarked, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring kunststofbeholder.
Når du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder forhandler varer fra adskillige producenter, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af kunststofbeholder online.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og derigennem har man chancen for at købe online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det er det muligt at undvære fragten, og sågar have produkterne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og landskendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre varer. Derigennem vil du opleve endnu mere begavet vejledning fra nogle som er eksperter i netop kunststofbeholder.
Alverdens små butikker står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online bør du få et ekstra godt tilbud.
En masse webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, som tit er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du bestiller kunststofbeholder online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

kunststofbeholder jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

kunststofbeholder silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

kunststofbeholder harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

kunststofbeholder bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig utvivlsomt utidige vanskeligheder i tilfælde med store projekter, og på grund af det viser det sig væsentligt at man har afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
2Det viser sig væsentligt at du har de påkrævede byggematerialer klar til brug i god tid før du tager fat på håndværket. Du kan forfatte en enkel huskeliste hvorpå der noteres det du får brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
3Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive et budget for projektet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være en god idé at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne nedfælde ens omkostning ved dem enkeltvis.
4Det bør overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde hente hjælp fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Hvis du søger professionel assistance er det fordelagtigt at få priser fra en håndfuld leverandører.
5Du må ikke på noget tidspunkt mangle udstyr. Tit vil det vise sig meningsfuldt at du har det ved hånden akkurat som du begynder på byggeriet. Husk også at indregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
6Forberedelse vil altid være metoden til et godt forløb med projektet. Du skal nedskrive en effektiv køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret når du nedskriver din køreplan.
7Inden du opstarter byggeriet kan det være aldeles værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der være mange regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det bør overvejes at sikre sig assistance til projektet, ikke mindst hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Store byggeprojekter bør udføres af flere folk. Samtidig viser det sig hurtigere og mere minderigt når man ikke er alene om det.
9Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den årsag må du jævnligt holde øje med femdøgnsprognosen i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte projekt.
10Der findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube yder assistance med vældig meget anvendelig information, navnligt såfremt du benytter engelske søgeord.
11Du skal ikke glemme dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv sikkerhedssko der sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er yderst relevant med fokus på dit eget helbred i arbejdet, især når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
12I visse tilfælde kan man indhente offentlig støtte til renoveringer. Det fås i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
De højest bedømte byggekæder
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er meget overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En stor portion e-firmaer udlover nu om stunder mange forskellige billige leveringsmetoder til kunststofbeholder. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte produkter når du har mulighed for det. Denne er altså meget praktisk, og i mange tilfælde ydermere den mest billige leveringsform.

Du burde på samme måde vælge at vælge at få leveret hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig gennemsnitligt et hak mindre billig, men ydermere i høj grad fremkommelig ved køb af kunststofbeholder online. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, som dog afhænger af at du har bopæl i nærheden af internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på kunststofbeholder er temmelig afgørende såfremt du står og skal bruge dine nye produkter straks, så med det formål er det relativt passende at vi besigtiger den estimerede leveringsdato for kunststofbeholder. Masser af e-handler – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens produkter online, men vær obs på at det er påkrævet at ordren lægges inden et fastsat klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer betjent inden lagerpersonalet tager hjem.

Flere internet handler lover portofri levering på kunststofbeholder online, men i reglen kun ifald man aftager for et fastslået beløb. Derudover bør man overveje den mest billige form for fragt, som gerne er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

En hel del webshops foreslår afhentning hvor man køber billig kunststofbeholder online men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår bl.a. klik-og-hent på kunststofbeholder i følgende områder:

Herlev, Kolding, Jyllinge, Frederikssund, Hørsholm, Næstved, Skive, Vordingborg, Brabrand, Hedensted, Gentofte, Randers, Hjørring, Åbyhøj, Nyborg, Hobro, Haslev, Grenaa, Søborg, Svendborg, Brøndby, Brønderslev, Glostrup, Struer, Kokkedal, Frederikshavn, Middelfart, Nærum, Dragør, Korsør, Rudersdal, Horsens, Charlottenlund, Sønderborg, Solrød Strand, Ballerup, Ikast, Kalundborg, Haderslev, Nørresundby, Aabenraa, Greve, Vejle, Skanderborg, Værløse, København, Varde, Lystrup, Stenløse, Risskov, Slagelse, Vallensbæk, Højbjerg, Allerød, Aarhus, Viborg, Nakskov, Herning, Farum, Rønne, Nykøbing Falster, Hillerød, Odense, Tårnby, Silkeborg, Albertslund, Fredericia, Vanløse, Holstebro, Valby, Frederiksberg, Thisted, Brønshøj, Køge, Birkerød, Ishøj, Rødovre, Lyngby, Frederiksværk, Ølstykke, Odder, Esbjerg, Aalborg, Virum, Lillerød, Roskilde, Hedehusene, Hvidovre, Tilst, Ringsted, Taastrup, Gladsaxe, Helsingør, og Holbæk, .

Afhentning ift. kunststofbeholder er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Sydsjælland, Østsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland).

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at folk som regel leder efter fx kunststofbeholder priser og kunststofbeholder tilbud. Vi ser desuden jævnligt folk kigge efter for eksempel billig kunststofbeholder, kunststofbeholder online samt køb kunststofbeholder, plus de store byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Spar penge på kunststofbeholder

Det er temmelig let for forbrugerne at analysere priser på billige kunststofbeholder online hos forskellige netbutikker, og til tak har adskillige online firmaer fundet det uundgåeligt at nedsætte prisniveauet på kunststofbeholder eftertrykkeligt, og i øvrigt yde gratis fragt.

Det kan stadigvæk vise sig gavnligt at kontrollere nogle forskellige internet forhandlere efter tilbud og rabatter på kunststofbeholder online forud for at du køber, sådan at du er velinformeret til at få den skarpeste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Man skal lige meget hvad være årvågen med, at når en internet butik reklamerer billige kunststofbeholder online til salg for en udsalgspris som virker uforståeligt lav, så burde det undertiden være en indikator for en falsk e-shop. Kortbetalinger er dog omfavnet af en foranstaltning, som garanterer os imod fup online firmaer.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at godtgøre betalingen af kunststofbeholder over flere uger. Det tilbydes typisk hos nicheforhandlere, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Ses der på statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere tit søger efter for eksempel køb kunststofbeholder og kunststofbeholder priser. Foruden dette ser man jævnligt online shoppere lede efter bl.a. kunststofbeholder online, billig kunststofbeholder samt kunststofbeholder tilbud.

Analyser tidligere køberes meninger

Trustpilot tilbyder dig adskillige fantastiske genveje til at dechifrere ganske mange øvrige forbrugeres betragtninger og af den grund er det prisværdigt, at du besigtiger online forretningens vurderinger forinden du bestiller billige kunststofbeholder online.

Facebook frembyder på samme måde fuldkommen gode muligheder for at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed. Desuden møder vi en del shops på nettet hvor kunder kan afgive en kritik af ordreforløbet, hvilket ydermere kan drages fordel af til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige kunststofbeholder online på en netshop kan de faktisk have øje for deres forretningsaftale, det er dog tit ikke særlig interessant, særligt hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er en indikation om at online virksomheden efterlever de danske love, samt at netshoppen nu og da besøges af eksperter som kender de gældende vilkår.

Dette er desuden en god genvej til en håndsrækning, hvis du får problemer som følge af din ordre på kunststofbeholder. For øvrigt er det en hjælp at kunden er hensynstagende til de mest essentielle bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af kunststofbeholder online, som fx hvilken returneringsret internet butikken anvender.

På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, så man senere vil kunne vidne om købet af kunststofbeholder, hvad end man bestiller fra Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Inger gav 5 stjerner

SUPER

Charlotte H gav 4 stjerner

Det var godt !

Jørgen Pedersen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Mads Pedersen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til online indkøb
1Leveringsdygtigheden er naturligvis virkelig bestemmende forudsat vi har behov for produktet øjeblikkeligt, så af den grund er det utvivlsomt passende at du checker den forventede leveringsdato for kunststofbeholder. En lang række online forhandlere reklamerer med billig 1 dags fragt på en række varenumre, men vær vagtsom da det kræver at bestillingen placeres inden et nøjagtigt tidspunkt.
2Den mindst kostelige fragtmulighed er dog at hente ordren selv, hvilket dog er betinget af at du fysisk befinder dig lige ved e-shoppens adresse. Den leveringsversion er selvfølgelig ultra udslagsgivende såfremt du mangler kunststofbeholder nu og her. Alternativt så garanterer visse e-butikker levering uden betaling, men typisk er det så nødvendigt at du bestiller for en bestemt pris.
3En hel del online webshops lover gratis levering på kunststofbeholder, men tit er det så præmissen at man aftager for en fastsat sum. Ellers bør du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmetode, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted. Metoden viser sig somme tider omvendt super overkommelig. Den mest letkøbte type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
4Det har vist sig at være vældig fremkommeligt for alle at finde information om priser online på billige kunststofbeholder fra forskellige netbutikker, og af den grund tilbyder utallige e-forretninger billig fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre blive gunstigt at kigge forbi nogle forskellige internet forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du shopper, så man ikke er i tvivl om at antage den billigste pris.
5Forud for at folk handler billige kunststofbeholder på en butik på nettet kunne de i princippet bese virksomhedens vilkår, det er dog for det meste ikke videre interessant. Herudover går vi ind for at køberen er på vagt for de fundamentale vilkår der kan have betydning for købet af billige kunststofbeholder online, f.eks. hvilken bytteret internet shoppen tilbyder.
6Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er en tilkendegivelse af at e-butikken forsvarer dansk lovgivning, tillige med at e-shoppen fra tid til anden overvåges af jurister som kender de gældende love. Før nogen køber billige kunststofbeholder på en online butik burde de faktisk granske e-butikkens regler.
7Trustpilot frembringer adskillige hæderlige chancer for at studere adskillige tidligere køberes bedømmelser og af den grund tilrådes det, at du beser internet forretningens anmeldelser forinden du bestiller billige kunststofbeholder online. Facebook giver dig ydermere fuldkommen udmærkede chancer for at få kendskab til online shoppens pålidelighed.
8En stor portion online webshops yder til alt held et hav af forskellige billige muligheder for levering til kunststofbeholder. En af de populære er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså ret så uproblematisk, og tit endda den billigste form for fragt.
9Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af en lov, som værner folk overfor snydagtige webbutikker. Som en anden løsning kan du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du agter at afdrage beløbet over tid.