Metabo Akku Stiksav STA 18 LTX 100 (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav CARVEX PSC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Makita Stiksav 10,8V
749 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-402C
4.075 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.550 kr.
Mere info
Festool stiksav CARVEX PS 420 EBQ-Plus
3.210 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18V-LIB (solo) + tilbehør
1.585 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 100 Quick
950 kr.
Mere info
Festool Stiksav TRION PS 300 EQ-Plus
2.869 kr.
Mere info
AEG Stiksav PST 500 X
995 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSC 420 EB Li Basic Airstream
2.849 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.325 kr.
Mere info
Festool Stiksav PSB 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav HD18 JSB-402C
4.535 kr.
Mere info
Makita Stiksav
1.380 kr.
Mere info
Makita Stiksav 450W
1.299 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 BJS-0
1.745 kr.
Mere info
Festool Akku stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Plus Bluetooth
4.230 kr.
Mere info
Metabo Stiksav STE 140 Plus
2.145 kr.
Mere info
Makita STIKSAV 18V
1.195 kr.
Mere info
Bosch Akku Stiksav GST 18 V-LI S Professional (solo) + tilbehør
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M12 JS-0
1.430 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18BLX(solo)
1.500 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.325 kr.
Mere info
Proxxon Super Stiksav STS/E
770 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FBJS-0X
1.795 kr.
Mere info
Makita STIKSAV
1.775 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav FSPE 110 X
2.125 kr.
Mere info
Milwaukee Stiksav M18 FJS-502X
4.105 kr.
Mere info
Makita Stiksav 18V
1.685 kr.
Mere info
AEG Stiksav ST 800 XE
1.445 kr.
Mere info
Metabo Stiksavklinge Sæt SP - 10 dele
90 kr.
Mere info
AEG Stiksav BST18X(solo)
1.295 kr.
Mere info
Festool Akku Stiksav Carvex PSBC 420 Li 5,2 EBI-Set Bluetooth
5.905 kr.
Mere info
Festool Stiksav PS 300 EQ-Plus
2.585 kr.
Mere info
Metabo Akku Stiksav STA 18 LT 4,0 Ah
4.375 kr.
Mere info
Akku Stiksav 18 Volt LI-ION SOLO
456 kr.
Mere info
Akku-stiksav 18 V Li-ion Solo - TE-JS 18 Li-Solo
499 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at shoppe hos en webshop, som kan give hjælp til valg af kulløs stiksav.
Nogle byggemarkeder har et stort sortiment af varer, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot kulløs stiksav.
Der vil være forskel på priserne på billige kulløs stiksav alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på billige priser, hvorimod andre tilbyder faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse firmaets regler.
Det er helt klart meget afgørende at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra en lang række forskellige nicheshops, og så kan du handle fra et stort sortiment af kulløs stiksav online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og dermed har man valget om at bestille online og transportere materialerne personligt. Derigennem er der mulighed for at slippe for fragten, samt ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som typisk er dansk ejede, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at købe kulløs stiksav online hos dem.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Således er det forventeligt at du får super kyndig service fra nogle med specialistviden i lige præcis kulløs stiksav.
Diverse nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du få en billig pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
kulløs stiksav harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

kulløs stiksav silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kulløs stiksav bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag omkring 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

kulløs stiksav jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse er vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør forfatte en klar agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder din handlingsplan.
2Der er alle mulige former for artikler og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube giver en masse nyttig info, specielt hvis du leder på engelsk.
3Du bør aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke påklædning som fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle uheld. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
4Længe før du går i gang med byggeprojektet er det ultra betydningsfuldt at have styr på, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
5Det er en god idé at spørge om hjælp til arbejdet, ikke mindst når det er store projekter. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Desuden vil det vise sig mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
6Nogle gange kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes ifald byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
7For projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Således må du tit tage et kig på vejrberetningerne i dagene op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
8Måske kan det blive at have noget at sige at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat på forhånd inden du kaster dig over byggeriet. Du kan sammensætte en enkel indkøbsseddel med alt det der skal bruges, og dernæst gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du føler dig tryg ved at du har styr på det.
9Du bør gennemtænke hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal skaffe assistance fra en fagperson til noget af projektet. Hvis du tager imod professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at få tilbud fra flere foretagender.
10Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige et budget for optimeringen, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan blive en fordel at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan notere billige priser på dem alle sammen.
11Du må nødig mangle udstyr. Ofte vil det være af stor betydning at du har grejet klar før du begynder på byggeriet. Glem ikke at medregne udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
12Der viser sig stort set altid uforudsete problematikker når det kommer til større opgaver, og følgelig viser det sig essentielt at man afsætter god plads i køreplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
De mest populære byggecentre
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så imponerende. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er temmelig imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En lang række internet handler yder i dag en hel del forskellige billige leveringsmetoder til kulløs stiksav. Det mest almindelige er p.t. udleveringssteder, og så afhenter du blot varerne lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo rigtig enkel, og ofte tillige den mest letkøbte leveringstype.

Du kan alternativt prøve at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig som regel en lille smule mere pebret, men på den anden side ualmindeligt bekvem ift. kulløs stiksav online. Den mest letkøbte mulighed for fragt er dog at hente ordren selv, som desværre afhænger af at du har bopæl i nærheden af netshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på kulløs stiksav kan i nogle tilfælde være rigtig central ifald du behøver pakken om et øjeblik, så i det øjemed er det tydeligvis klogt at du kigger nærmere på den estimerede leveringstid for kulløs stiksav. En masse online butikker – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre online, men vær på vagt da det afhænger af at du bestiller inden et aftalt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få ordren betjent forinden pakkemedarbejderne får fri.

Visse internet firmaer yder levering uden beregning på kulløs stiksav online, men undertiden kun ifald du bestiller for en konkret sum. Desuden må du overveje den billigste form for levering, der gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

En masse netshops foreslår click-and-collect hvor man køber billig kulløs stiksav på nettet men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler bl.a. afhentning af kulløs stiksav i disse byer:

Frederikshavn, Birkerød, Haslev, Brønshøj, Middelfart, Gentofte, Lyngby, Vanløse, Hjørring, Dragør, Køge, Ballerup, Herning, Silkeborg, Ikast, Horsens, Aalborg, København, Hørsholm, Søborg, Viborg, Taastrup, Glostrup, Vordingborg, Kokkedal, Holstebro, Brøndby, Solrød Strand, Albertslund, Skanderborg, Brønderslev, Grenaa, Nørresundby, Lystrup, Ishøj, Randers, Charlottenlund, Lillerød, Rønne, Tårnby, Holbæk, Farum, Værløse, Vallensbæk, Jyllinge, Åbyhøj, Frederiksværk, Hvidovre, Korsør, Slagelse, Rødovre, Esbjerg, Varde, Hedehusene, Haderslev, Thisted, Nakskov, Ringsted, Valby, Gladsaxe, Aarhus, Helsingør, Kolding, Greve, Herlev, Stenløse, Skive, Svendborg, Tilst, Højbjerg, Ølstykke, Risskov, Allerød, Odder, Nykøbing Falster, Hillerød, Odense, Brabrand, Sønderborg, Næstved, Hobro, Virum, Fredericia, Nyborg, Roskilde, Frederiksberg, Rudersdal, Struer, Kalundborg, Nærum, Hedensted, Vejle, Aabenraa, og Frederikssund, .

Afhentning for kulløs stiksav er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland).

Når der ses på statistikkerne er det klart, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet kulløs stiksav tilbud og billig kulløs stiksav. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge blandt andet køb kulløs stiksav, kulløs stiksav priser samt kulløs stiksav online, plus de kendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Gode tilbud på kulløs stiksav

Det er jo ultra fremkommeligt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige kulløs stiksav online hos diverse internet shops, og altså har masser af forretninger på nettet været presset til at at sænke salgspriserne på kulløs stiksav eftertrykkeligt, og ovenikøbet garantere gebyrfri levering.

Derfor kan det immervæk være nyttigt at sammenholde nogle e-shops efter udsalg og tilbud på kulløs stiksav online forud for at du shopper, sådan at man er tryg ved at indhente den skarpeste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Du skal dog ikke overse, at såfremt en webbutik afhænder billige kulløs stiksav online på tilbud til en pris der er uendeligt billig, så kunne det ofte være et signal om en svindel online shop. Køb med kort er imidlertid en del af Indsigelsesordningen, som værner køberen imod svindlende netshops.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du overveje en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale beløbet til kulløs stiksav senere. Dette fås typisk i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Ses der på tendenserne er det tydeligt, at folk tit søger efter bl.a. kulløs stiksav tilbud og kulløs stiksav online. Vi ser derudover mange gange folk efterspørge for eksempel kulløs stiksav priser, køb kulløs stiksav samt billig kulløs stiksav.

Analyser tidligere køberes oplevelser

Trustpilot medfører visse fornemme muligheder for at kigge nærmere på en hel del forhenværende kunders vurderinger og på grund af dette er det en hjælp, at du gennemgår internet webshoppens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige kulløs stiksav online.

Facebook frembringer ydermere temmelig hæderlige chancer for at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed. Derudover er der en række internet varehuse som gør det muligt at meddele en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde bør bruges til at vurdere kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige kulløs stiksav online hos en netshop kunne man i princippet gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig spændende, især med de kendte byggecentre som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Et nemt alternativ kan være at bemærke om webbutikken er e-mærket medlem, hvilket burde være et signal om at e-forhandleren efterkommer de officielle regler, foruden at hjemmesiden lejlighedsvis efterses af jurister der kender reglerne på området.

Desuden giver det dig genvej til at få hjælp, når du forvoldes dilemmaer ved din ordre på kulløs stiksav. I øvrigt slår vi et slag for at man er hensynstagende til de væsentligste vedtægter der indvirker på bestillingen af kulløs stiksav online, eksempelvis hvilken returpolitik internet butikken tilsikrer.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man stadig gemmer ens ordrekvittering, så man fremadrettet kan bevidne købet af kulløs stiksav, hvad end man har købt fra Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller Stark.

Charlotte gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Bente gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Else Sørensen gav 5 stjerner

SUPER

Camilla gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til online shopping
1Vi foreslår generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er inkluderet i en ordning, der skærmer køberen overfor uoprigtige online shops. Som en anden løsning kunne du overveje en løsning fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere regningen ude i fremtiden.
2Trustpilot frembringer absolut fantastiske genveje til at tolke ret mange nuværende køberes reflektioner og af den grund støtter vi, at du kigger nærmere på e-forhandlerens vurderinger forud for at du bestiller billige kulløs stiksav online. Facebook præsterer tillige stort set fine chancer for at få et kig ind i internet shoppens pålidelighed.
3Størstedelen af netbutikker i Danmark tildeler i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsudgaver til kulløs stiksav. Den mest populære er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er altså ekstremt gnidningsløs, samt tit ydermere den mindst kostelige slags levering.
4Forinden folk handler billige kulløs stiksav hos en online forretning kan man når alt kommer til alt læse netbutikkens betingelser, dog er det bare ikke særlig morsomt. Ydermere er det at foretrække at kunden er vidende om de primære retningslinjer der gælder for handlen med billige kulløs stiksav online, som eksempelvis hvilken byttepolitik virksomheden lover.
5Fragttiden kan vise sig at være vældig udslagsgivende om man har brug for produktet med det samme, så med det formål er det faktisk aktuelt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på kulløs stiksav. Flere internet handler stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, men vær påpasselig da det nødvendiggør at handlen laves inden et bestemt tidspunkt.
6En hel del outlets på nettet præsterer levering uden gebyr på kulløs stiksav, men tit påkræves det at man bestiller for en bestemt pris. I øvrigt må man udvælge den mest betalelige mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted. Fragttypen bliver beklageligvis endvidere ret så praktisk. Den mest letkøbte leveringsmanér er dog at du selv henter varerne.
7Det er jo efterhånden usædvanlig praktisk for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige kulløs stiksav på forskellige butikker på nettet, og altså yder masser af e-shops fragt uden betaling. Derfor kan det til hver en tid være udbytterigt at checke nogle enkelte internet webshops efter billige priser før du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den laveste pris.
8Vi anbefaler at kontrollere om webshoppen er e-mærket, fordi det burde være et tegn på at online forhandleren overholder de danske regler, foruden at internet shoppen jævnligt gennemses af jurister der har meget erfaring med de gældende vilkår. Inden nogen bestiller billige kulløs stiksav på en online webshop bør de principielt tage stilling til webshoppens vilkår.
9Den mest prisbevidste fragtmulighed vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du lever nær online forhandlerens tilholdssted. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være særdeles aktuel såfremt man mangler kulløs stiksav inden for få dage. Alternativt så lover indtil flere internet forretninger fragt uden omkostninger, men tit afkræver det at du indkøber for et konkret beløb.