Everdure Cube HBCUBEGSCAN Kulgrill Graphite
799 kr.
Mere info
Everdure Cube HBCUBEOSCAN Kulgrill Orange
799 kr.
Mere info
Cook-it Kulgrill m/El-blæser - incl. bæretaske
499 kr.
Mere info
Everdure Cube HBCUBESSCAN Kulgrill Stone
799 kr.
Mere info
Everdure Kul Grill 4k Orange By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Mere info
Everdure Cube HBCUBEKSCAN Kulgrill Khaki
799 kr.
Mere info
Everdure Kul Grill 4k Mint By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Mere info
Yoder Smokers 24x48 Kul Grill
25.899 kr.
Mere info
Yoder Smokers 24x48 Kul Grill Competition Cart
32.999 kr.
Mere info
Everdure Kul Grill 4k Graphite By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Mere info
Everdure Kul Grill 4k Stone By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Mere info
Eva Solo Kulgrill inkl. fladt låg, lille - Ø49 cm
4.495 kr.
Mere info
Yoder Smokers 24x36 Kul Grill
22.499 kr.
Mere info
Everdure Kul Grill 4k Red By Heston Blumenthal
15.000 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige kulgrill fra byggemarked til byggemarked. Nogle har de bedste priser, imens øvrige giver faglig sparring. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Nogle byggecentre fremviser et enormt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover bare kulgrill.
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de udbredte byggecentre.
For mange er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Hermed kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring kulgrill.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derved har flertallet chancen for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Derigennem har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig have produkterne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når man stopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder samler varer fra alle mulige nichebutikker, og så kan du bestille fra et stort udvalg af kulgrill online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du køber kulgrill online på deres webshop.
Størsteparten af webshops i små nicher er eksperter i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således formår de at yde ekstra kompetent service fra folk som er specialister i netop kulgrill.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online bør du få gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
kulgrill bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

kulgrill jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

kulgrill harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

kulgrill silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være meningsfuldt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at tage noter til alle udgifter, og dernæst søge sig frem til omkostningen ved hver eneste af dem.
2Det kan være til god gavn at søge assistance til dele af projektet, navnlig i tilfælde af omfattende projekter. Krævende ting stiller krav om flere personer. Samtidig vil det være mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
3Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme sikkerheden, så husk beskyttelse herunder hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod mulige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig hvis du ikke køber hjælp fra en fagperson.
4Der findes ekstremt mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig temmelig meget udbytterig info, specielt ifald du søger på engelsk.
5Du kan søge økonomisk støtte til ombygninger. Det tilbydes hvis renoveringen er CO2-besparende. Det kræver altså at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Det kan give mening at tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du med fordel kan hente hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Såfremt du køber hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente tilbud fra flere entreprenører.
7Ved opgaver udendørs kan vejret få stor betydning. Af den årsag må du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret lige før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned nøjagtig som du er midt i dit omfattende byggeprojekt.
8Måske det viser sig vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar forinden du går i krig med byggeprocessen. Du har fordel af at lave en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
9Der kommer utvivlsomt overraskende hovedpiner ved svære opgaver, og som følge heraf vil det være afgørende at man afsætter rimelig plads i agendaen, så man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
10Man bør nødig fattes værktøj. Tit vil det vise sig af stor betydning at du har værktøjet klar før du starter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
11Godt forarbejde vil være kilden til succes med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en gennemarbejdet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, samt derudover en rækkefølge. Husk at være konkret idet du nedskriver planen.
12Forud for at du opstarter byggeriet må det være ultra fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er fantastisk betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt flot. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Adskillige internet butikker yder nu til dags alverdens billige former for levering til kulgrill. En af de mest benyttede er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig ekstremt smart, og oftest tilmed den prisbilligste leveringsudgave.

Du bør endvidere tænke over at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver gerne en tand mere omkostningsfuld, men desuden ultra smertefri ift. kulgrill online. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som desværre afhænger af at du befinder dig tæt på online firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på kulgrill kan i nogle tilfælde være særdeles betydningsfuld hvis man står og skal bruge din ordre med det samme, og med det formål er det selvsagt fornuftigt at du efterser den anslåede leveringstid for kulgrill. En del byggeforretninger – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter online, men som ikke desto mindre regnes ud fra at orden realiseres tidligere end et givent tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet ud af døren før pakkepersonalet har fri.

Visse online outlets lover gratis levering på kulgrill online, men tit kun ifald du aftager for en fastsat pris. I øvrigt burde man tage den mest letkøbte fragttype, som gerne er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre udlover klik-og-hent hvor man køber billig kulgrill online men afhenter i butikken. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark og Davidsen. Byggemarkederne frembyder eksempelvis klik-og-hent på kulgrill i følgende områder:

Åbyhøj, Vanløse, Hørsholm, Grenaa, Lyngby, Svendborg, Aarhus, Nyborg, Hvidovre, Hedehusene, Kokkedal, Fredericia, Ballerup, Charlottenlund, Brøndby, Korsør, Hillerød, Nærum, Gladsaxe, Hjørring, Haslev, Valby, Frederikssund, Nakskov, Slagelse, Holbæk, Birkerød, Esbjerg, Ringsted, Køge, Virum, Skanderborg, Thisted, Brønderslev, Vordingborg, Nørresundby, Holstebro, Greve, Risskov, Jyllinge, Aalborg, Horsens, Roskilde, Brabrand, Frederiksværk, Aabenraa, Vallensbæk, Allerød, Dragør, Struer, Solrød Strand, Ishøj, Odder, Farum, Viborg, Helsingør, Stenløse, Lystrup, Sønderborg, Ikast, Brønshøj, Tårnby, Søborg, Haderslev, Hobro, Næstved, Herlev, Odense, Hedensted, Silkeborg, Taastrup, København, Ølstykke, Kalundborg, Lillerød, Værløse, Højbjerg, Vejle, Frederiksberg, Glostrup, Frederikshavn, Tilst, Gentofte, Skive, Rødovre, Nykøbing Falster, Varde, Kolding, Middelfart, Herning, Randers, Rønne, Rudersdal, og Albertslund, .

Click-and-collect ift. kulgrill er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Bornholm, Vestsjælland).

Når man kigger i tallene står det markant, at mennesker typisk søger efter eksempelvis billig kulgrill og kulgrill tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange folk efterspørge fx kulgrill online, køb kulgrill samt kulgrill priser, foruden de gængse byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Bedste tilbud på kulgrill

Det er særligt ukompliceret for internetbrugere at prissammenligne på billige kulgrill online fra flere online outlets, og herved har mange online forhandlere ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på kulgrill markant, og i øvrigt garantere portofri levering.

Men det kan alligevel vise sig gavnligt at undersøge et par forskellige internet forretninger efter tilbud på kulgrill online forud for at du handler, sådan at man er tryg ved at modtage den prisbilligste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du bør blot være omhyggelig med, at ifald en webshop sælger billige kulgrill online for en tilbudspris som kan ses som usædvanlig fordelagtig, er det tit være en indikator for en snydagtig shop. Kortbestillinger er i hvert fald indbefattet af et regelsæt, der passer på folk overfor falske internet forhandlere.

Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale regningen på kulgrill af flere omgange. Dette foreslåes ofte ved niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at mennesker mange gange kigger efter blandt andet kulgrill online og kulgrill tilbud. Vi ser derudover som regel internet shoppere søge efter for eksempel kulgrill priser, billig kulgrill og køb kulgrill.

Gennemsøg eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder fuldt ud udmærkede muligheder for at udforske en række eksisterende brugeres synspunkter og derfor foreslåes det, at du studerer internet butikkens ratings før du handler billige kulgrill online.

Facebook frembringer desuden ret så uafhængige metoder til at få indsigt i internet forretningens popularitet. Foruden det ser vi faktisk internet forhandlere hvor man kan tilkendegive en evaluering af deres køb, som desuden bør bruges til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige kulgrill online på en internet virksomhed kan man principielt studere butikkens regler, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende, særligt hos de velkendte byggecentre som Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

En nemmere løsning er at kontrollere om internet shoppen er medlem af e-mærket, da det burde være et tegn på at e-forhandleren lever op til gældende dansk lovgivning, samt at online shoppen jævnligt besøges af eksperter der mestrer de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du chance for at blive assisteret, ifald du bliver udsat for besvær som følge af dit køb af kulgrill. Desuden tilrådes det at man er vaks omkring de væsentligste retningslinjer der gælder for købet af kulgrill online, til eksempel den ombytningsret internet virksomheden benytter.

Her er det også vigtigt, at man permanent gemmer sin kvittering, så man når som helst vil kunne påvise sit køb af kulgrill, uafhængig af om man bestiller hos Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen eller Jem og Fix.

Morten Pedersen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Else gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Erik O gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Pia K gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til internetshopping
1Forinden nogen shopper billige kulgrill hos en webbutik behøver man utvivlsomt løbe igennem virksomhedens vilkår, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. I øvrigt kan det anbefales at køberen er påpasselig med de mest vitale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige kulgrill online, som for eksempel hvilken ombytningsret internet selskabet benytter.
2Størstedelen af internet outlets tilbyder nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsmetoder til kulgrill. En der er meget almindelig er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo super overkommelig, samt desuden derudover den mest prisbevidste leveringsform.
3Trustpilot tilbyder dig stort set hensigtsmæssige genveje til at sondere en stor portion eksisterende køberes oplevelser og derfor er det fornuftigt, at du tolker e-handlens ratings forinden du handler billige kulgrill online. Facebook bringer dig for øvrigt i højeste grad passelige muligheder for at få en idé om e-shoppens troværdighed.
4En hel del shops på nettet lover portofri levering på kulgrill, men i reglen er det så præmissen at man aftager for et konkret beløb. Derudover bør du tage den mindst kostelige leveringsmodel, der tit vil blive at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted. Leveringstypen er beklageligvis omvendt særligt praktisk. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
5Leveringshastigheden er naturligvis ekstremt central hvis man står og skal bruge pakken fluks, så med det formål er det bestemt centralt at vi finder leveringstidspunktet på kulgrill. Temmelig mange e-forretninger giver billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, som trods alt nødvendiggør at orden realiseres forud for et bestemt tidspunkt.
6Den prisbilligste leveringsmetode vil altid være at hente ordren selv, men det beroer på at du er i kort afstand af internet forretningens bopæl. Den mulighed for levering kan vise sig at være vældig afgørende når vi har behov for kulgrill fluks. Alternativt så sikrer nogle enkelte online forhandlere billig fragt, men tit kun når der erhverves for en præcis sum.
7Vi anbefaler at kigge hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket burde være en tilkendegivelse af at internet butikken opfylder de danske love, foruden at hjemmesiden ofte evalueres af fagfolk som kender til lovene på området. Før folk handler billige kulgrill i en internet virksomhed burde man på en vis måde tage stilling til dens forretningsaftale.
8Det er i dag i høj grad let gængeligt for forbrugerne at finde tilbud online på billige kulgrill fra diverse online shops, og med det motiv garanterer flertallet af shops på nettet levering uden omkostninger. Trods dette kan det trods alt være nyttigt at studere diverse internet handler efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, så man er sikret at modtage den mest betalelige pris.
9Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af et reglement, der begunstiger køberen imod uærlige internet foretagender. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre beløbet senere.