Limit Krydslaser 360V2-R
2.095 kr.
Mere info
Limit krydslaser 1001 HV + stativ/laserstang
1.595 kr.
Mere info
Limit krydslaser 1003 HV
695 kr.
Mere info
Limit krydslaser og punktlaser 1002 HVP
3.799 kr.
Mere info
Limit krydslaser 1001 HV-G
1.995 kr.
Mere info
Krydslaser/punktlaser Limit 1002HVP
2.698 kr.
Mere info
Krydslaser 1080
3.750 kr.
Mere info
Krydslaser Hultafors XL 2
1.998 kr.
Mere info
Krydslaser Limit 1001-R
1.249 kr.
Mere info
HULTAFORS Krydslaser 360° Grøn diode H360G
3.995 kr.
Mere info
HULTAFORS Krydslaser 3x360° H3x360
4.495 kr.
Mere info
geoFENNEL krydslaser Geo6X KIT
3.244 kr.
Mere info
GeoFennel krydslaser FL 10-Cross selvnivellerende
850 kr.
Mere info
Bosch Krydslaser Quigo Iii
450 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du lede andre steder.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige krydslaser hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på lave priser, hvorimod øvrige giver en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad du helst vil have.
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå fragten, så kunne du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de gængse byggemarkeder.
Nogle byggekæder fremviser et stort sortiment af produkter, og andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare krydslaser.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor undersøge webshoppens regler.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage information omkring krydslaser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder udbyder varer fra diverse producenter, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af krydslaser online.
De kendte byggecentre finder du i det meste af landet, og hermed har flertallet chancen for at købe online og transportere varerne på eget initiativ. På grund af det kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt ovenikøbet hente produkterne hurtigere.
De store byggekæder er populære og kendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså bør du få en høj grad af god sparring fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis krydslaser.
Størsteparten af niche webshops er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, måske tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at handle krydslaser online på deres hjemmeside.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
krydslaser harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

krydslaser jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

krydslaser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

krydslaser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan vurderes om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal købe professionel hjælp til dele af byggeriet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at tage imod uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
2Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt såfremt det er vigtige byggeprocesser. Enkelte ombygninger kræver flere end en enkelt person. Derudover må det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
3Du finder utallige vejledninger og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder dig enorme mængder nyttig info, ikke mindst forudsat at man benytter engelske søgeord.
4I god tid inden at du optager byggeriet er det ubeskriveligt afgørende at sikre sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
5Der viser sig altid uforudsigelige udfordringer ved avancerede projekter, og altså kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes god plads i planen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
6Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør forfatte en struktureret køreplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder handlingsplanen.
7For projekter udendørs har vind og vejr stor betydning. Derfor må du jævnligt undersøge vejrmeldingerne i de dage der er op til arbejdets start, så du slipper for at det mod forventning begynder at vælte ned når du lige er startet på det krævende byggeprojekt.
8Du bør aldrig gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at du har det parat før du begynder på byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indregne de her udgifter i budgettet for byggeriet.
9Ofte vil det være essentielt at have lavet et regnskab for renoveringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive fordelagtigt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man kunne indsamle omkostningen ved hver enkelt.
10Du skal nødig forsømme sikkerheden, så husk arbejdstøj som fx hjelm og sko som hjælper dig imod mulige ulykker. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
11Det er muligt at spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte kræver dermed at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
12Det er fundamentalt at have de fornødne materialer disponible forinden du tager fat på din byggeproces. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel liste hvoraf der fremgår alt der bliver brug for, og dernæst gennemløbe punkterne, så du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er virkelig imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig overlegent. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype er bedst?

De fleste e-butikker udlover nu flere billige fragttyper til krydslaser. Det mest almindelige er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er nemlig usædvanlig uproblematisk, samt oftest tillige den billigste leveringsmodel.

Du bør tillige beslutte dig for at få ordren leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden er til tider en anelse mere pebret, men endda vældig ukompliceret ved køb af krydslaser online. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men dette afhænger af at du bor i kort afstand af e-handlens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på krydslaser er naturligvis særdeles vigtig når du absolut skal bruge pakken straks, og i det øjemed er det relativt fornuftigt at du finder den anslåede leveringstid for krydslaser. En hel del internet foretagender – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig 1 dags fragt på mange af butikkens varenumre online, men som imidlertid står og falder med at bestillingen placeres inden et besluttet klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produktet betjent før de pakkeansatte får fri.

Nogle få internet foretagender garanterer gebyrfri levering på krydslaser online, men i reglen kun ifald man køber for et fastsat beløb. Derudover skal du overveje den prisbilligste leveringsmanér, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

Masser af kæder udlover click-and-collect hvor du køber billig krydslaser på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark og Silvan. Byggemarkederne giver fx klik-og-hent på krydslaser i disse områder:

Lillerød, Farum, Hedensted, Herning, Virum, Brønderslev, Hedehusene, Dragør, Vallensbæk, Stenløse, Allerød, Randers, Lyngby, Svendborg, Hillerød, Køge, Thisted, Tilst, Glostrup, Ballerup, Højbjerg, Tårnby, Esbjerg, Kokkedal, Hobro, Silkeborg, Helsingør, Ringsted, Haslev, Lystrup, Hørsholm, Solrød Strand, Åbyhøj, Nørresundby, Slagelse, Gladsaxe, Brøndby, Birkerød, Hjørring, Vejle, Skive, Ølstykke, Aabenraa, Herlev, Rønne, Frederikssund, Odder, Fredericia, Vanløse, Varde, Charlottenlund, Skanderborg, Haderslev, Aalborg, Holstebro, Vordingborg, Valby, Ishøj, Brønshøj, Næstved, Roskilde, Kolding, Viborg, Ikast, Rudersdal, Risskov, Albertslund, Holbæk, Grenaa, Brabrand, Odense, Aarhus, Hvidovre, Middelfart, Værløse, Korsør, Greve, Nyborg, Gentofte, Søborg, Taastrup, Horsens, Frederikshavn, Nakskov, København, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Nærum, Rødovre, Struer, Kalundborg, Sønderborg, Frederiksværk, og Jyllinge, .

Afhentning af krydslaser er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis krydslaser priser og billig krydslaser. Man ser desuden ofte folk lede efter for eksempel krydslaser tilbud, køb krydslaser samt krydslaser online, foruden de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Rabat på krydslaser

Det er jo usædvanlig let gængeligt for almindelige mennesker at finde information om priser på billige krydslaser online på flere e-handler, og til gengæld har en hel del e-shops været tvunget til at presse prisen på krydslaser kolossalt, og ydermere præstere fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være nyttigt at besigtige et par forskellige internet handler efter udsalg og tilbud på krydslaser online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er skråsikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Man må ikke desto mindre være så påpasselig, at ifald en netshop frembyder billige krydslaser online til salg for en pris der anses for utrolig attraktiv, kan det tit være et kendetegn på en falsk webbutik. Køb med kort er i hvert fald indbefattet af et regulativ, som støtter køber overfor svindlende firmaer på nettet.

Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du gerne vil finansiere regningen på krydslaser ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt hos nicheforhandlere, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Ved kig i data er det klart, at internet shoppere ofte søger for eksempel billig krydslaser og krydslaser priser. Derudover oplever vi som regel netshoppere søge bl.a. køb krydslaser, krydslaser online samt krydslaser tilbud.

Udforsk tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot yder ganske uafhængige løsninger til at vurdere flere tidligere køberes evalueringer og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du studerer e-shoppens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige krydslaser online.

Facebook fremskaffer endvidere sådan set gode metoder til at få indsigt i webshoppens troværdighed. Herinde ser vi nogle internet firmaer som gør det muligt at afgive en kritik af ordreforløbet, som tilmed må udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige krydslaser online hos en e-butik kan de utvivlsomt gennemlæse netshoppens handelsvilkår, men det er i reglen et omfattende projekt, især på de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

En anden mulighed kunne måske være at granske om internet forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det kan være en indikation om at webshoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, foruden at netbutikken nu og da kontrolleres af fagfolk som forstår lovene på området.

Dette er desuden din chance for at få bistand, for så vidt du forvoldes problemer i forbindelse med din handel med krydslaser. Desuden er det klogt at køberen er påpasselig med de mest vitale regler der kan have betydning for købet af krydslaser online, for eksempel den ombytningspolitik netbutikken har.

Her er det samtidig vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne dokumentere købet af krydslaser, hvad end man har bestilt hos 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark eller Bygma.

Peter gav 5 stjerner

God til prisen

Hans I gav 4 stjerner

Helt i orden.

Søren Sørensen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Søren O gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 tips til din online shopping
1Trustpilot medfører uden sammenligning gunstige chancer for at eftersøge diverse andre køberes bedømmelser og af den grund anbefaler vi, at du efterforsker netshoppens vurderinger forud for at du handler billige krydslaser online. Facebook yder lige så vel faktisk fortræffelige metoder til at få et kig ind i webbutikkens popularitet.
2Forud for at nogen handler billige krydslaser hos en internet forhandler behøver de for at være på den sikre side have øje for e-butikkens forretningsvilkår, det er dog oftest en tidskrævende opgave. Herudover er det godt at man er obs på de mest centrale vilkår der gælder for købet af billige krydslaser online, som for eksempel den returrettighed e-forretningen tilsikrer.
3Vi foreslår generelt at granske hvorvidt webbutikken er e-mærket medlem, fordi det burde være et billede på at internet firmaet føjer gældende dansk lovgivning, samt at online forretningen fra tid til anden revideres af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Forud for at nogen køber billige krydslaser hos en butik på nettet bør man for at være på den sikre side få overblik over webshoppens handelsvilkår.
4Flere online varehuse foreslår i øjeblikket flere billige muligheder for levering til krydslaser. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de købte produkter når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er jo usædvanlig enkel, og endda tilmed den mest letkøbte leveringsmåde.
5Den mest prisbevidste type af levering vil utvivlsomt være selv at hente varerne, som desværre afhænger af at du er lige ved online webshoppens hjemsted. Den form for levering kan være super essentiel om vi mangler krydslaser fluks. Alternativt så præsterer flere firmaer på nettet fragtfri levering, men undertiden under forudsætning af at du køber for et fastsat beløb.
6Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af en regel, hvilket assisterer dig imod snydagtige internet firmaer. Som alternativ bør du bruge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at godtgøre pengene over et længere tidsrum.
7Leveringsdygtigheden kan være yderst væsentlig ifald man skal bruge din pakke fluks, og af den grund er det utvivlsomt på sin plads at man ser den forventede leveringstid for krydslaser. Størstedelen af internet outlets præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste produkter, som alligevel kræver at bestillingen anbringes før et nøjagtigt klokkeslæt.
8Nogle få online shops frembyder fragtfri levering på krydslaser, men for det meste er det så nødvendigt at du handler for en bestemt pris. Derudover kunne man tage den mest billige leveringsmulighed, der ofte vil være at få bragt pakken til en pakkeshop. Fragtformen viser sig til tider også ultra simpel. Den mindst kostelige type af levering er unægtelig at hente pakken selv.
9Det er jo ret så praktisk for os alle at kigge efter tilbud online på billige krydslaser i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og derved præsterer massevis af online butikker portofri fragt. Men det kan alligevel vise sig rentabelt at granske nogle få internet forretninger efter udsalg og tilbud før du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris.