Er du på udkig efter krydsfinerplader? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 9.146 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 krydsfinerplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
9.146 kr.Køb
10.057 kr.Køb
10.248 kr.Køb
12.853 kr.Køb
13.220 kr.Køb
13.261 kr.Køb
14.456 kr.Køb
19.671 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indendørs til tag til udendørs til tagpap til båd til vægge

Varianter: tykke tynde profilerede vandfaste

Størrelser: 15 mm16 mm 10 mm 30 mm 25 mm 28 mm 13 mm 22 mm 19 mm 5 mm 40 mm 12 mm 20 mm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed bør du vælge en webshop, som kan give hjælp til valg af krydsfinerplader.
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du med fordel køre produkterne personligt. Det er i høj grad et alternativ hos de kendte byggecentre.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg af varer, og andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden bare krydsfinerplader.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge forretningens betingelser.
Der kan være forskel på prisen på billige krydsfinerplader fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på de bedste priser, hvorimod øvrige vil have faglig rådgivning. Du skal reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget troværdighed når du skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra en lang række forskellige leverandører, og så kan du vælge fra et stort udvalg af krydsfinerplader online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og pga. det har man adgang til at købe online og hente varerne på eget initiativ. Dermed er der mulighed for at blive fri for fragten, samt ovenikøbet få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet er producenter af varerne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Hovedparten af niche webshops er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse hjælper du når du køber krydsfinerplader online hos dem.
De fleste webshops i små nicher er specialister i deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig forventes det at du får en høj grad af informativ assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis krydsfinerplader.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

krydsfinerplader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

krydsfinerplader bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

krydsfinerplader silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i de 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

krydsfinerplader jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at spørge om hjælp til projektet, navnlig hvis det er omfangsrige arbejdsopgaver. Omfattende ting behøver mere end en person. Endvidere vil det være mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
2Der kommer uden tvivl overraskende hovedpiner i forbindelse med avancerede opgaver, og på grund af det vurderes det meningsfuldt at man har afsat en del tid i planen, som bidrager til at man er ubekymret om at komme i mål.
3Nogle gange kan man søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det får man hvis byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
4Du bør aldrig forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på potentielle uheld. Det er uundværligt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
5Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have lavet et budget for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive behjælpeligt at dokumentere samtlige udgifter, og herefter dokumentere ens omkostning ved hver eneste af dem.
6Det vil vise sig meningsfuldt at have de nødvendige materialer tilgængelige før du kaster dig over håndværket. Du får god gavn af at forfatte en enkel oversigt indeholdende de materialer du har brug for, og efterfølgende granske oversigten, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
7Der kan findes ekstremt mange artikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med temmelig meget udbytterig oplysning, ikke mindst hvis man skriver søgeordene på engelsk.
8Man må på ingen måde mangle værktøj. Ofte vil det være meningsfuldt at have det klar til brug inden du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at medregne de her omkostninger i din økonomi.
9Før du starter dit byggeprojekt kan det blive ultra fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der være forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
10Planlægning bliver kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en strømlinet dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og derudover en prioriteret rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter tidsplanen.
11Du kan overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du må sikre dig hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at lede efter forslag fra diverse leverandører.
12For udendørs projekter kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således kan du med jævne mellemrum kigge på prognosen for vejret i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uden varsel begynder at piske ned i samme sekund som du er startet på det store byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er absolut imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

Masser af e-firmaer foreslår i dag mange forskellige billige leveringsmuligheder til krydsfinerplader. En af de mest anvendte er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Den er altså super overkommelig, samt ofte endda den mest betalelige leveringsudgave.

Du bør tillige vælge at få produkterne bragt til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Metoden bliver til tider lidt mere pebret, men til gengæld super smart ift. krydsfinerplader online. Den billigste mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter varerne, som jo er betinget af at du bor nærved netshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på krydsfinerplader er naturligvis vældig vital forudsat man absolut skal bruge varerne omgående, så derfor er det øjensynligt klogt at du checker tidshorisonten for levering ved krydsfinerplader. En del internet butikker – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre online, hvilket tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes forud for et givent tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få bestillingen klar inden lagerpersonalet får fri.

Visse internet foretagender frembyder levering uden betaling på krydsfinerplader online, men undertiden kræves det at man køber for et præcist beløb. Derudover må man udvælge den mest prisbevidste fragttype, hvilket tit vil blive at få leveret din pakke til et udleveringssted.

Mange byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du køber billig krydsfinerplader hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder bl.a. click-and-collect på krydsfinerplader i disse byer:

Søborg, Valby, Nørresundby, Dragør, Greve, Taastrup, Helsingør, Jyllinge, Hjørring, Højbjerg, Rudersdal, Sønderborg, Kokkedal, Roskilde, Nyborg, Ishøj, Slagelse, København, Tilst, Randers, Virum, Rønne, Brøndby, Vejle, Nakskov, Charlottenlund, Middelfart, Hvidovre, Hillerød, Brønderslev, Lillerød, Frederiksberg, Gladsaxe, Vordingborg, Albertslund, Hørsholm, Glostrup, Haderslev, Farum, Odense, Aabenraa, Thisted, Frederikshavn, Værløse, Herning, Solrød Strand, Viborg, Allerød, Esbjerg, Hedensted, Risskov, Rødovre, Svendborg, Korsør, Nærum, Stenløse, Birkerød, Holbæk, Haslev, Lyngby, Kolding, Odder, Vallensbæk, Næstved, Hobro, Ballerup, Tårnby, Brabrand, Ølstykke, Ringsted, Hedehusene, Kalundborg, Frederiksværk, Aalborg, Silkeborg, Åbyhøj, Gentofte, Nykøbing Falster, Varde, Ikast, Lystrup, Brønshøj, Fredericia, Grenaa, Skive, Køge, Aarhus, Vanløse, Frederikssund, Herlev, Struer, Horsens, Skanderborg, og Holstebro, .

Click-and-collect ift. krydsfinerplader er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i data fremstår det klart, at mennesker som regel kigger efter for eksempel krydsfinerplader tilbud og krydsfinerplader online. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet krydsfinerplader priser, billig krydsfinerplader og køb krydsfinerplader, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Tilbud på krydsfinerplader

Det er jo ekstremt overkommeligt for forbrugerne at finde tilbud på billige krydsfinerplader online på diverse internet foretagender, og til tak har masser af internet butikker været tvunget til at presse salgspriserne på krydsfinerplader drastisk, og endda tilbyde levering uden gebyr.

Derfor kan det imidlertid være gunstigt at kontrollere et par forskellige internet handler efter tilbud og rabatter på krydsfinerplader online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Du må alligevel være klar over, at i tilfælde af at en online forretning afhænder billige krydsfinerplader online til salg for en pris der kan virke himmelråbende billig, bør det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en svindel online virksomhed. Kortbestillinger er på den anden side en del af en lov, der forsvarer os imod fup netbutikker.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere pengene til krydsfinerplader over tid. Dette fås som regel i specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og 10-4.

Ses der på tendenserne bliver det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis krydsfinerplader online og køb krydsfinerplader. Vi ser desuden jævnligt folk søge for eksempel krydsfinerplader tilbud, billig krydsfinerplader samt krydsfinerplader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg krydsfinerplader er 7786 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

God til prisen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til tag til udendørs til båd til tagpap til vægge til indendørs

Varianter: tykke tynde vandfaste profilerede

Størrelser: 15 mm16 mm 40 mm 25 mm 12 mm 30 mm 28 mm 19 mm 5 mm 10 mm 22 mm 13 mm 20 mm

Kig på nuværende kunders synspunkter

Trustpilot fremskaffer uden sammenligning passelige muligheder for at efterforske en stor gruppe eksisterende brugeres domme og derfor kan det anbefales, at du betragter e-firmaets anmeldelser før du handler billige krydsfinerplader online.

Facebook yder ligeledes de facto pålidelige løsninger til at få et kig ind i online shoppens kundefokus. Herinde ses en række e-forretninger som gør det muligt at publicere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes bør tages i brug til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige krydsfinerplader online i en internet butik behøver man på en vis måde gennemløbe netbutikkens regler, dog er det mange gange ikke super interessant, især hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Stark.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at kigge om online forretningen er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et bevis på at internet selskabet forsvarer dansk lovgivning, samt at e-forretningen regelmæssigt besøges af eksperter der har den nødvendige knowhow om vilkårene.

Det giver dig anledning til at blive hjulpet, hvis du oplever dilemmaer med din shopping med krydsfinerplader. I øvrigt rekommanderer vi at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle betingelser der indvirker på bestillingen af krydsfinerplader online, for eksempel hvilken returpolitik internet virksomheden kører med.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man permanent bevarer ens ordremail, så man fremadrettet vil kunne bevidne sin bestilling af krydsfinerplader, ligegyldig om man handler ved Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark eller Jem og Fix.

Karen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Inger I gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Jørgen S gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Mette Pedersen gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 tips til online indkøb
1Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af et reglement, der skærmer dig som kunde imod bedrageriske online firmaer. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du agter at finansiere pengene senere.
2Trustpilot genererer adskillige fordelagtige løsninger til at undersøge en stor gruppe øvrige forbrugeres erfaringer og af den grund støtter vi, at du evaluerer e-shoppens bedømmelser inden du handler billige krydsfinerplader online. Facebook frembringer lige så vel en del fornemme chancer for at få kendskab til online butikkens troværdighed.
3Den mest prisbevidste mulighed for levering er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket nødvendiggør at du opholder dig tæt på internet shoppens tilholdssted. Den løsning til levering er super udslagsgivende i tilfælde af at man skal bruge krydsfinerplader fluks. Alternativt så lover nogle internet selskaber fragt uden betaling, men ofte er det forbeholdt når du handler for en konkret sum.
4Det er jo efterhånden særligt smart for folk at sammenholde priser online på billige krydsfinerplader på diverse e-forhandlere, og derfor lover flere firmaer på nettet portofri levering. Men det kan til hver en tid vise sig udbytterigt at efterse et par forskellige internet firmaer efter billige priser inden du bestiller, således at du er skråsikker på at få den mest betalelige pris.
5Vi tilråder at bemærke om online shoppen er e-mærke godkendt, som skulle være en indikator for at webshoppen tilslutter sig de danske retningslinjer, udover at internet forhandleren nu og da føres tilsyn med af eksperter som er meget fortrolige reglerne på området. Inden nogen shopper billige krydsfinerplader på en online butik kan de utvivlsomt gennemløbe e-shoppens betingelser.
6Nogle forretninger på nettet tilbyder gebyrfri levering på krydsfinerplader, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du køber for et bestemt beløb. Desuden skulle du beslutte sig for den billigste leveringsløsning, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig jævnligt lige så vel yderst hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsløsning vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
7En del shops på nettet yder efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsformer til krydsfinerplader. En af favoritterne er efterhånden afhentningssteder, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså ekstremt ligetil, og desuden tilmed den mest prisbevidste fragtmetode.
8Forinden folk køber billige krydsfinerplader i en online webshop burde de når alt kommer til alt læse butikkens vilkår, men det er bare ikke super interessant. Ligeså stiller vi forslag om at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle retningslinjer der kan influere på bestillingen af billige krydsfinerplader online, for eksempel den ombytningsrettighed online firmaet lover.
9Leveringshastigheden er jo yderst væsentlig såfremt man absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, og af den grund er det rigtig meningsfuldt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved krydsfinerplader. En del shops på nettet garanterer billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varenumre, men vær på vagt da det står og falder med at ordren aflægges forud for et aftalt tidspunkt.