Krydsbord SIEG 185x100mm
1.599 kr.
Mere info
KT 500 x 180 krydsbord
6.356 kr.
Mere info
KT 205 Koordinatbord
5.209 kr.
Mere info
Krydsbord SIEG 200x90mm
1.449 kr.
Mere info
KT 225 x 175 krydsbord
2.813 kr.
Mere info
Krydsbord Holzmann ZX7020
2.399 kr.
Mere info
KT 165 Krydsbord
2.820 kr.
Mere info
KT 140 Krydsbord
1.935 kr.
Mere info
KT 150 Krydsbord
2.498 kr.
Mere info
KT 90 Krydsbord
1.541 kr.
Mere info
KT 195 Krydsbord
3.410 kr.
Mere info
KT 330 x 220 krydsbord
3.353 kr.
Mere info
KT 185 x 100 krydsbord
2.110 kr.
Mere info
Krydsbord Rotwerk KTF 130
1.649 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et bredt vareudvalg, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, foruden blot krydsbord.
For en del er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du får gode råd til valg af krydsbord.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Du kan finde forskelle i priserne på billige krydsbord hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har lave priser, og øvrige giver et højt serviceniveau. Du må overveje hvad der er vigtigst for dig.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt i de gængse byggecentre.
Det er helt klart ekstremt afgørende at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra flere specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et stort sortiment af krydsbord online.
De gængse byggekæder findes i de større byer, og herigennem har kunderne adgang til at handle online og hente produkterne selv. I kraft af det har man valget om at undvære fragtomkostningen, samt tilmed hente produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Mange små butikker har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Herved kan du opleve ekstremt kyndig service fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis krydsbord.
Alverdens små butikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda lokalt nær dig. Disse understøtter du når du bestiller krydsbord online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

krydsbord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

krydsbord bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

krydsbord jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

krydsbord silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af over 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal nødig nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning som hjælp overfor eventuelle ulykker. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
2Du skal på ingen måde gå ned på udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at have det til disposition når du iværksætter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at medtage disse udgifter i budgettet for byggeriet.
3Måske kan det blive vigtigt at du har de fornødne byggematerialer til rådighed inden du begynder dit arbejde. Du kan med fordel lave en hurtig note som indeholder alt det der er nødvendige, og som det næste tjekke oversigten, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
4I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det er forstandigt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man kunne indsamle ens omkostning ved hver enkelt.
5Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at komme i mål med projektet. Du skal udarbejde en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du laver din handlingsplan.
6Du burde måske overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde sikre dig assistance fra en professionel til noget af projektet. Når du anskaffer hjælp fra en professionel vil det oftest være en god idé at søge tilbud fra en håndfuld selskaber.
7Du har mulighed for at indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen er miljøvenligt. Det forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv indvirkning på planeten.
8Ved opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. Af den grund må du jævnligt tjekke prognosen for vejret i tiden op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned nøjagtig som du er startet på det vigtige projekt.
9Der kommer som regel utidige problemer når det kommer til større byggeprojekter, og som følge heraf vil det være afgørende at man afsætter rigeligt med plads i handlingsplanen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
10Der ligger alverdens vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube tilbyder enorme mængder nyttig oplysning, i særlig grad når du bruger den engelske version.
11I god tid inden at du indleder byggeprocessen kan det være vildt værdifuldt at sikre sig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der gælde diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed såfremt det er store byggeprocesser. Omfattende opgaver bør udføres af mere end en person. Endvidere vil det blive hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er absolut beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

Adskillige e-shops tilbyder i dag diverse billige leveringsudgaver til krydsbord. Den mest populære er efterhånden pakkeshoppen, og så kan du blot hente dine produkter når der er mulighed for det. Metoden er nemlig særligt praktisk, og mange gange tillige den billigste fragttype.

Du burde tillige prøve at bestille produkterne til levering til din adresse eller til når du er på job. Leveringstypen er gennemsnitligt en sjat mere omkostningsfuld, men på den anden side ekstremt ukompliceret ved køb af krydsbord online. Den billigste leveringsmetode vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men den mulighed kræver at du opholder dig i nærheden af internet forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på krydsbord er ret relevant hvis man har behov for varen nu og her, så med det formål er det selvfølgelig essentielt at man tjekker den anslåede leveringstid på krydsbord. Størstedelen af online webshops – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer online, men vær obs på at det beroer på at bestillingen indsendes tidligere end et konkret tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen ordnet forud for at medarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte internet butikker garanterer fragt uden betaling på krydsbord online, men undertiden forudsætter det at man bestiller for et bestemt beløb. Derudover kan du tage den billigste leveringsudgave, der typisk vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

En del netbutikker yder klik-og-hent hvor man bestiller billig krydsbord på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af krydsbord i følgende områder:

Fredericia, Herning, Holbæk, Varde, Nærum, Vordingborg, Thisted, Virum, Sønderborg, Vallensbæk, Hedehusene, Søborg, Albertslund, Odense, Brønderslev, Hørsholm, Allerød, Charlottenlund, Aarhus, Køge, Valby, Nykøbing Falster, Struer, Risskov, Taastrup, Ringsted, Silkeborg, Hillerød, Kolding, Hobro, Viborg, Skanderborg, Frederiksværk, Haslev, Kokkedal, Helsingør, Haderslev, Ballerup, Tilst, Gladsaxe, Herlev, Ishøj, Lyngby, Birkerød, Ølstykke, Grenaa, Brabrand, Aalborg, Hvidovre, Frederikshavn, Vejle, Stenløse, Solrød Strand, Næstved, Odder, Frederikssund, Middelfart, Ikast, Greve, Hjørring, Nyborg, Højbjerg, Værløse, Lillerød, Åbyhøj, Nakskov, Rødovre, Aabenraa, Randers, Jyllinge, Lystrup, Glostrup, Svendborg, Tårnby, Rønne, Rudersdal, Korsør, Roskilde, København, Vanløse, Holstebro, Dragør, Skive, Brønshøj, Gentofte, Kalundborg, Hedensted, Farum, Frederiksberg, Brøndby, Slagelse, Horsens, Esbjerg, og Nørresundby, .

Afhentning for krydsbord er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland).

Ses der på tendenserne står det markant, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis krydsbord online og krydsbord priser. Vi ser desuden mange gange netshoppere lede efter fx billig krydsbord, køb krydsbord samt krydsbord tilbud, foruden de kendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Tilbud på krydsbord

Det er jo ultra nemt for internetbrugere at prissammenligne på billige krydsbord online i blandt forskellige internet selskaber, og til tak har massevis af e-butikker set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på krydsbord betragteligt, og ydermere garantere fragt uden gebyr.

Det kan imidlertid være gavnligt at tjekke enkelte internet forretninger efter billige priser på krydsbord online inden du bestiller, så du er på den sikre side med at modtage den bedste pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Du bør alligevel huske på, at ifald en e-forretning annoncerer billige krydsbord online på tilbud til en pris som virker uforståeligt tiltalende, så bør det for det meste være et tegn på en svindel internet handler. Betalinger med kort er på den anden side inkluderet i et regulativ, hvilket sikrer køberen imod falske e-shops.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du overveje en løsning som eksempelvis ViaBill, når du vil afbetale beløbet til krydsbord af flere omgange. Dette fås normalt hos nicheforhandlere, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere som regel søger efter blandt andet krydsbord priser og krydsbord online. Man ser derudover tit folk søge bl.a. krydsbord tilbud, billig krydsbord samt køb krydsbord.

Læs tidligere brugeres ratings

Trustpilot frembringer adskillige sikre chancer for at vurdere forskellige nuværende kunders erfaringer og derfor tilråder vi, at du sonderer webbutikkens ratings forud for at du shopper billige krydsbord online.

Facebook medfører derudover evigt relevante muligheder for at få et kig ind i netshoppens kundefokus. Foruden det møder vi en række internet firmaer hvor man kan skrive en vurdering af købsoplevelsen, som tillige kan udnyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige krydsbord online på en shop behøver man egentlig have øje for virksomhedens regler, det er dog normalt ikke videre interessant, specielt på de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

En anden mulighed er at granske hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, som skulle være en tilkendegivelse af at online forretningen efterfølger de danske retningslinjer, og at internet firmaet jævnligt kigges til af fagmænd der behersker bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig genvej til støtte, når du forvoldes besvær i processen med dit køb af krydsbord. I øvrigt foreslår vi at man er påpasselig med de mest vitale reglementer i forbindelse med købet af krydsbord online, som fx den returpolitik hjemmesiden tilsikrer.

I den relation er det desuden relevant, at man stadigvæk sikrer sin faktura, så man fremadrettet kan vidne om bestillingen af krydsbord, ligegyldig om man har købt hos Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma eller Jem og Fix.

Jesper Nielsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Rasmus Jensen gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Camilla gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Karen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til online indkøb
1Generelt anbefaler vi at bemærke om online shoppen er støttet af e-mærket, fordi det typisk er et kendetegn for at internet virksomheden efterkommer den officielle danske lovgivning, foruden at den jævnligt efterses af fagfolk som forstår lovene på området. Inden folk handler billige krydsbord på en internet shop burde de principielt gennemløbe butikkens forretningsaftale.
2Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af en regel, der redder dig som kunde imod bedrageriske internet foretagender. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at honorere beløbet over et længere tidsrum.
3Trustpilot frembringer rigtig fine genveje til at undersøge en længere række nuværende kunders ratings og på grund af dette kan det anbefales, at du sonderer e-handlens anmeldelser før du bestiller billige krydsbord online. Facebook byder på endvidere immervæk værdifulde genveje til at få kendskab til internet firmaets popularitet.
4Den mest letkøbte slags levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men dette forudsætter at du har bopæl nærved internet selskabets lager. Den leveringsmåde er super central såfremt vi har brug for krydsbord inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle få online forretninger fragt uden omkostninger, men i reglen er det kun gældende hvis man køber for en fastsat sum.
5En stor portion webbutikker i Danmark tildeler heldigvis et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til krydsbord. En der er meget anvendt er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente varerne når der er mulighed for det. Leveringstypen er jo temmelig ukompliceret, og endda også den mest prisbevidste slags levering.
6Fragtperioden er jo særdeles betydningsfuld i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og herved er det aldeles passende at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt for krydsbord. En række internet firmaer reklamerer med billig 1 hverdags levering på flere produkter, der dog kræver at orden realiseres forinden et fast tidspunkt.
7Det har vist sig at være ret ligetil for folk at finde de laveste priser online på billige krydsbord på tværs af firmaer på nettet, og til tak tilbyder de fleste netbutikker levering uden beregning. Trods dette kan det immervæk blive smart at udforske nogle enkelte online selskaber efter billige priser forinden du shopper, således at man er garanteret at opnå den mest attraktive pris.
8Før nogen shopper billige krydsbord hos en e-shop kunne de når alt kommer til alt sætte sig ind i webbutikkens regler, det er dog typisk et omfattende projekt. Ligeså støtter vi at man er obs på de mest betydningsfulde vedtægter der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige krydsbord online, til eksempel hvilken returrettighed webshoppen garanterer.
9Flere e-butikker yder levering uden gebyr på krydsbord, men i reglen under forudsætning af at man køber for en præcis sum. Ellers skulle du udse dig den mest prisbevidste metode til levering, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted. Fragtformen bliver af og til til gengæld i høj grad uproblematisk. Den billigste leveringsmodel er uden tvivl at hente ordren selv.