Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Mere info
Makita Vertikalskærer 36 cm
1.515 kr.
Mere info
Makita VERTIKALSKÆRER 32CM
935 kr.
Mere info
Vertikalskærer 31 cm 1.200 W - GC-ES 1231/1
699 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Vertikalskærer Evc 1000 - 04068-20
1.629 kr.
Mere info
Bosch AVR 1100 Vertikalskærer - 060088A100
1.406 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460TG
3.749 kr.
Mere info
Texas Vertikalskærer Pro Cut 460B
4.199 kr.
Mere info
Elektrisk vertikalskærer AL-KO 32.5 VE Basic Care Classic
899 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Når du skal have varerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de kendte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du tjekke butikkens regningslinjer.
For nogle er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra en webshop, som giver sparring og vejledning omkring kraftig vertikalskærer.
Der er ikke lighed i prisen på billige kraftig vertikalskærer hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på de bedste tilbud, og øvrige satser på service. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre udbyder et bredt sortiment af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare kraftig vertikalskærer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger varer fra adskillige producenter, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort udvalg af kraftig vertikalskærer online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede nær dig, og derved har flertallet tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne selv. Som følge af det har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt sågar hente varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at købe kraftig vertikalskærer online fra deres webshop.
Mange nicheforhandlere er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du forvente ekstremt informativ rådgivning fra ansatte der er eksperter i lige præcis kraftig vertikalskærer.
De største byggekæder i Danmark
kraftig vertikalskærer bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

kraftig vertikalskærer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

kraftig vertikalskærer jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

kraftig vertikalskærer silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du har adgang til alverdens instruktioner og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube tilbyder en masse nyttig oplysning, specielt når du leder på engelsk.
2Der viser sig altid uforudsigelige problematikker når det kommer til omfangsrige opgaver, og pga. dette er det afgørende at der afsættes en del tid i køreplanen, som gør at man er tryg ved at komme i mål.
3Forinden du påbegynder arbejdet kan det være ekstremt essentielt at man sikrer sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
4Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed hvis det er væsentlige byggerier. Store ting gør krav på mere end en person. Desuden bør det være bedre og sjovere at være flere om det.
5For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tage notits af udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned når du lige arbejder hårdt på dit store projekt.
6Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige et regnskab for byggeriet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være rationelt at notere samtlige udgiftsposter, og efterfølgende kortlægge ens købspris for dem enkeltvis.
7Du har mulighed for at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet forudsat at projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at projektet forbedrer miljøet.
8Du kunne overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du skal have hjælp fra en fagmand til dele af byggeriet. Når du indhenter assistance fra en fagperson er der penge at spare ved at lede efter priser fra diverse entreprenører.
9Man skal aldrig mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være klogt at du har værktøjet til disposition når du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne disse udgiftsposter i din økonomi.
10Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt forud for at du kaster dig over arbejdet. Du kan med fordel sammenfatte en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og dernæst gennemløbe hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
11Du skal på ingen måde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod hændelige risici. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer eksperthjælp.
12Forberedelse viser sig som nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal nedskrive en effektiv agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver din plan.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ret så imponerende. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er virkelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Størstedelen af online firmaer tilbyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmåder til kraftig vertikalskærer. Den mest almindelige er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså vældig gnidningsløs, og ofte tilmed den mest letkøbte leveringsmåde.

Du burde lige så vel beslutte dig for at få produkterne leveret hjem til dig eller til hvor du arbejder. Fragttypen viser sig til tider lidt mere omkostningsfuld, men til gengæld særdeles ligetil med kraftig vertikalskærer online. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket er betinget af at du bor med kort afstand til internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på kraftig vertikalskærer er jo super afgørende hvis du mangler ordren om et øjeblik, så af den grund er det selvsagt essentielt at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved kraftig vertikalskærer. Mange online forhandlere – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varenumre online, men som imidlertid afhænger af at du når at bestille forud for et konkret tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen pakket forinden personalet har fyraften.

Flere forretninger på nettet frembyder gratis fragt på kraftig vertikalskærer online, men ofte er det forbeholdt når der handles for en konkret pris. Desuden kunne man snuppe den mest prisbevidste form for levering, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

Størstedelen af byggecentre frembyder klik-og-hent hvor man bestiller billig kraftig vertikalskærer online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og 10-4. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af kraftig vertikalskærer i disse områder:

Viborg, Værløse, Roskilde, Brønderslev, Ringsted, Hedehusene, Lillerød, Gladsaxe, Herning, Jyllinge, Svendborg, Ølstykke, Aalborg, Allerød, Skanderborg, Hvidovre, Risskov, Rønne, Nørresundby, Struer, Valby, København, Hørsholm, Sønderborg, Brønshøj, Fredericia, Esbjerg, Randers, Birkerød, Nykøbing Falster, Virum, Taastrup, Frederiksværk, Skive, Vordingborg, Vanløse, Lystrup, Lyngby, Odense, Kolding, Dragør, Hedensted, Thisted, Albertslund, Charlottenlund, Køge, Helsingør, Glostrup, Nakskov, Varde, Slagelse, Ikast, Stenløse, Silkeborg, Farum, Brøndby, Grenaa, Kokkedal, Vallensbæk, Solrød Strand, Holbæk, Ballerup, Tilst, Højbjerg, Nyborg, Herlev, Vejle, Aabenraa, Greve, Rødovre, Haslev, Korsør, Kalundborg, Gentofte, Åbyhøj, Frederiksberg, Aarhus, Middelfart, Haderslev, Odder, Brabrand, Søborg, Nærum, Frederikssund, Rudersdal, Horsens, Næstved, Hjørring, Tårnby, Ishøj, Frederikshavn, Holstebro, Hillerød, og Hobro, .

Klik-og-hent af kraftig vertikalskærer er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden).

Ved indkig i tallene er det markant, at internet shoppere typisk søger blandt andet køb kraftig vertikalskærer og billig kraftig vertikalskærer. Derudover ser vi mange gange online shoppere lede efter for eksempel kraftig vertikalskærer online, kraftig vertikalskærer tilbud samt kraftig vertikalskærer priser, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Gode tilbud på kraftig vertikalskærer

Det er ret fleksibelt for enhver at kigge efter tilbud på billige kraftig vertikalskærer online på diverse webbutikker, og til tak har en lang række online butikker ikke kunne lade være med at reducere prisniveauet på kraftig vertikalskærer betragteligt, og ovenikøbet yde fragt uden beregning.

Det kan dog ikke desto mindre være profitabelt at sammenholde indtil flere internet firmaer efter tilbud og rabatter på kraftig vertikalskærer online forinden du færdiggør din shopping, således at du er sikret at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Man skal lige meget hvad ikke overse, at såfremt en e-handler afhænder billige kraftig vertikalskærer online for en pris der kan ses som ufattelig overkommelig, så bør det mange gange være et signal om en uærlig online webshop. Kortkøb er på den anden side en del af en anordning, som skærmer os overfor uærlige internet webshops.

Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale regningen på kraftig vertikalskærer over en periode. Dette tilbydes som regel i niche webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter bl.a. kraftig vertikalskærer priser og kraftig vertikalskærer tilbud. Man ser derudover tit netshoppere søge bl.a. kraftig vertikalskærer online, køb kraftig vertikalskærer samt billig kraftig vertikalskærer.

Se nærmere på tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig relativt ønskværdige muligheder for at beskue en række forhenværende kunders opfattelser og herved foreslår vi, at du eftersøger netshoppens anmeldelser før du handler billige kraftig vertikalskærer online.

Facebook præsterer for øvrigt fuldstændig fortræffelige metoder til at få indsigt i e-firmaets pålidelighed. Tilmed ser vi nogle online shops i Danmark hvor du kan registrere en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes burde udnyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige kraftig vertikalskærer online i en e-forhandler burde de egentlig studere e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det ofte ikke særlig sjovt, særligt på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være en tryghed om at internet butikken adlyder de opstillede regler, og at e-firmaet lejlighedsvis besøges af specialister som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området.

Desuden giver det dig mulighed for at få bistand, såfremt du skulle få vanskeligheder som følge af dit indkøb af kraftig vertikalskærer. Foruden dette slår vi et slag for at du er opmærksom på de vigtigste retningslinjer der influerer på købet af kraftig vertikalskærer online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-firmaet garanterer.

Derfor er det samtidig afgørende, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering på e-mail, så man altid kan vidne om sin bestilling af kraftig vertikalskærer, ligegyldig om man shopper hos Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4 eller Jem og Fix.

Lars gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Jens Nielsen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Hans Larsen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Helle Petersen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til online shopping
1Mange netshops foreslår efterhånden en række forskellige billige fragtløsninger til kraftig vertikalskærer. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente din bestilling den dag der passer dig. Leveringsformen er jo ret så fremkommelig, samt desuden endvidere den prisbilligste leveringsmulighed.
2Vi tilråder generelt at se om netshoppen er e-mærke godkendt, grundet at det generelt er en erklæring om at online forretningen imødekommer gældende dansk lovgivning, foruden at netbutikken undertiden kontrolleres af fagmænd der forstår vilkårene på området. Forinden folk shopper billige kraftig vertikalskærer i en shop på nettet burde de for at være på den sikre side sætte sig ind i deres betingelser.
3En række e-shops i Danmark lover levering uden gebyr på kraftig vertikalskærer, men undertiden kun ifald der shoppes for en præcis sum. Som alternativ burde du gribe den billigste leveringsløsning, hvilket gerne er at få leveret dine varer til et udleveringssted. Fragttypen viser sig gerne ligeledes særdeles nem. Den prisbilligste mulighed for fragt er uden tvivl selv at hente varerne.
4Inden folk bestiller billige kraftig vertikalskærer hos en netbutik burde de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens vilkår, det er dog naturligvis ikke specielt ophidsende. Tilsvarende støtter vi at man er påpasselig med de mest essentielle bestemmelser gældende for handlen med billige kraftig vertikalskærer online, som fx hvilken returret internet butikken anvender.
5Det er yderst let for alle at finde de laveste priser online på billige kraftig vertikalskærer på flere forretninger på nettet, og til gengæld garanterer utallige webbutikker fragtfri levering. Trods dette kan det til hver en tid være nyttigt at besigtige flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, sådan at man er sikker på at få fat i den bedste pris.
6Antal dages levering er virkelig betydningsfuld om vi absolut skal bruge varen lige om lidt, så i det øjemed er det selvfølgelig meningsfuldt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved kraftig vertikalskærer. De fleste internet foretagender tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, men vær obs på at det kræver at bestillingen køres igennem tidligere end et fast klokkeslæt.
7Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en lov, som bistår folk overfor fup e-forretninger. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at godtgøre pengene over et længere tidsrum.
8Den mest letkøbte løsning vil utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket dog står og falder med at du lever lige ved e-forretningens lager. Den fragttype er selvfølgelig temmelig relevant forudsat man behøver kraftig vertikalskærer om kort tid. Alternativt så yder visse webshops levering uden beregning, men for det meste er det forudsat at du aftager for en bestemt pris.
9Trustpilot forærer dig temmelig strålende løsninger til at gennemgå flere tidligere kunders domme og derfor støtter vi, at du eksaminerer webbutikkens bedømmelser inden du køber billige kraftig vertikalskærer online. Facebook giver dig på samme måde ganske uafhængige chancer for at få et kig ind i e-forretningens troværdighed.