Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Hermed kan du købe fra et online byggecenter, som tilbyder gode råd til valg af kraftig varmeblæser.
Der vil være forskel på priserne på billige kraftig varmeblæser fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have lave priser, og nogle tilbyder faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de kendte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund skal man tjekke byggeshoppens betingelser.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt vareudvalg, imens øvrige fokuserer på en bestemt type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot kraftig varmeblæser.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og takket være dette har man mulighed for at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Herigennem har man valget om at undgå fragtomkostningen, samt samtidig få varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra mange nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af kraftig varmeblæser online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at købe kraftig varmeblæser online på deres webshop.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er specialister i deres produkter, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo vil du modtage en høj grad af anvendelig rådgivning fra ansatte med ekspertviden i netop kraftig varmeblæser.
Størstedelen af nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online bør du få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

kraftig varmeblæser silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

kraftig varmeblæser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

kraftig varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kraftig varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor må du løbende holde øje med vejrforudsigelserne i perioden for dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde dit komplekse projekt.
2Der findes et stort udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Især YouTube kan hjælpe med ekstremt meget gavnlig viden, især såfremt du leder på engelsk.
3Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om store projekter. Flere ombygninger bør udføres af mere end en person. Endvidere må det være hurtigere og mere socialt at være flere om det.
4Du skal for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så husk arbejdstøj herunder arbejdssko som beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en ekspert.
5Der viser sig næsten altid utidige problemer når det kommer til krævende opgaver, og pga. dette vurderes det værdifuldt at der afsættes en god portion plads i tidsplanen, så man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
6Det kan give mening at tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere burde fremskaffe assistance fra en fagmand til områder af arbejdet. Når du benytter assistance fra en fagperson kan det være fornuftigt at notere uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
7Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at lave en klar strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du udarbejder agendaen.
8Måske kan det blive fundamentalt at have de påkrævede materialer klar på forhånd inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør udfærdige en overskuelig huskeliste som indeholder alt som er nødvendige, og så granske hvert eneste punkt, med øje for at du er sikker på at du har husket alt.
9Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være af stor betydning at du har grejet klar akkurat som du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage udgifterne hertil i byggeriets regnskab.
10Forinden du iværksætter byggeprocessen er det ubeskriveligt betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Typisk vil det vise sig essentielt at udfærdige en budgetoversigt for optimeringen, så man har styr på udgifterne. Det vil være økonomisk at dokumentere alle omkostninger, og dernæst nedfælde ens købspris for dem hver især.
12Husk at du kan søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte betinger at byggeriet har betydning for planeten.
Danskernes foretrukne byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er rigtig flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er utrolig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er temmelig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Adskillige internet forhandlere foreslår nu en hel del forskellige billige leveringsmodeller til kraftig varmeblæser. En af de mest populære er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo vældig bekvem, samt mange gange tilmed den billigste mulighed for levering.

Du burde ydermere prøve at bestille pakken til levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Løsningen er godt nok en tak mere bekostelig, men derudover super problemfri for kraftig varmeblæser online. Den billigste type af levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som jo beroer på at du har bopæl i kort afstand af internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på kraftig varmeblæser er selvfølgelig særligt vital forudsat du behøver produkterne inden for kort tid, og i det øjemed er det nemlig på sin plads at vi gransker den estimerede leveringsdato ved kraftig varmeblæser. Mange online forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre online, men vær obs på at det beroer på at transaktionen realiseres forud for et konkret tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få pakken fikset forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Visse e-firmaer garanterer levering uden beregning på kraftig varmeblæser online, men undertiden afkræver det at der bestilles for et præcist beløb. I øvrigt må man snuppe den billigste leveringsversion, der oftest er at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

En del webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig kraftig varmeblæser online men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark og Bauhaus. De frembyder eksempelvis click-and-collect på kraftig varmeblæser i disse områder:

Herlev, Viborg, Farum, Aabenraa, Søborg, Allerød, Sønderborg, Odense, Ballerup, Vejle, København, Frederikssund, Birkerød, Køge, Kolding, Jyllinge, Kalundborg, Frederiksberg, Middelfart, Dragør, Nykøbing Falster, Aarhus, Skanderborg, Ikast, Aalborg, Glostrup, Varde, Lillerød, Lyngby, Hjørring, Lystrup, Rønne, Holstebro, Tilst, Fredericia, Virum, Vallensbæk, Haslev, Vanløse, Esbjerg, Grenaa, Nørresundby, Brønshøj, Horsens, Frederiksværk, Silkeborg, Haderslev, Gladsaxe, Charlottenlund, Gentofte, Hørsholm, Rødovre, Nærum, Ringsted, Højbjerg, Risskov, Tårnby, Odder, Hobro, Randers, Ølstykke, Værløse, Brabrand, Brønderslev, Slagelse, Brøndby, Skive, Greve, Helsingør, Næstved, Korsør, Hillerød, Herning, Nakskov, Holbæk, Valby, Roskilde, Solrød Strand, Taastrup, Hedensted, Struer, Rudersdal, Kokkedal, Nyborg, Hvidovre, Vordingborg, Thisted, Svendborg, Ishøj, Frederikshavn, Hedehusene, Stenløse, Albertslund, og Åbyhøj, .

Click-and-collect ift. kraftig varmeblæser er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når der ses på tendenserne står det klart, at internetbrugere som regel søger bl.a. køb kraftig varmeblæser og billig kraftig varmeblæser. Vi ser desuden mange gange folk efterspørge eksempelvis kraftig varmeblæser tilbud, kraftig varmeblæser priser samt kraftig varmeblæser online, foruden de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Få rabat på kraftig varmeblæser

Det er efterhånden særligt smertefrit for købere at finde information om priser på billige kraftig varmeblæser online fra diverse internet forretninger, og herved har en hel del internet shops været nødt til at nedsætte salgspriserne på kraftig varmeblæser kolossalt, og ovenikøbet garantere gebyrfri levering.

Det kan dog til hver en tid blive nyttigt at analysere nogle enkelte e-firmaer efter tilbud på kraftig varmeblæser online forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Du bør ikke desto mindre være opmærksom på, at såfremt en e-forretning frembyder billige kraftig varmeblæser online på tilbud til en tilbudspris som anses for ufattelig letkøbt, så kan det mange gange være et karakteristika der viser en bedragerisk webbutik. Betalinger med kort er imidlertid indbefattet af et regelsæt, der hjælper køberen imod svindlende webbutikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, hvis du hellere vil betale pengene til kraftig varmeblæser i flere bidder. Det foreslåes normalt ved niche netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Ses der på tendenserne bliver det tydeligt, at folk typisk leder efter eksempelvis kraftig varmeblæser tilbud og kraftig varmeblæser priser. Vi ser derudover som regel netshoppere søge efter for eksempel kraftig varmeblæser online, billig kraftig varmeblæser samt køb kraftig varmeblæser.

Analyser tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot genererer fuldkommen passende chancer for at vurdere en længere række aktuelle køberes betragtninger og af den grund er det klogt, at du analyserer online webshoppens anmeldelser før du placerer din ordre på billige kraftig varmeblæser online.

Facebook præsterer desuden adskillige troværdige løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed. Herinde ser vi faktisk shops på nettet som gør det muligt at give en vurdering af deres køb, som lige så vel må anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Før folk handler billige kraftig varmeblæser online hos en internet handler burde de i virkeligheden studere butikkens betingelser, men det er gerne ikke særlig interessant, især på de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Et andet alternativ kan derfor være at bemærke om e-forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det skulle være en erklæring om at webshoppen adlyder de officielle danske regler, og at internet virksomheden undertiden revideres af sagkyndige der har indsigt i de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du anledning til opbakning, ifald du oplever udfordringer som følge af din bestilling af kraftig varmeblæser. For øvrigt er det godt at køber er vidende om de vigtigste reglementer der kan influere på bestillingen af kraftig varmeblæser online, fx den returrettighed virksomheden lover.

I den sammenhæng er det på samme måde vigtigt, at man permanent bibeholder ens ordrekvittering, så man senere vil kunne vidne om bestillingen af kraftig varmeblæser, uanset om man har handlet hos Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark eller Bygma.

Morten S gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Jette E gav 4 stjerner

Rigtig god service

Lone S gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Poul gav 4 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til internetshopping
1Vi anbefaler generelt handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er en del af Indsigelsesordningen, der støtter kunden overfor svindlende internet varehuse. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afbetale pengene over en længere periode.
2Det har vist sig at være meget uproblematisk for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige kraftig varmeblæser på flere internet foretagender, og til tak yder en hel del internet outlets gratis fragt. Trods dette kan det immervæk vise sig smart at se nærmere på visse internet varehuse i Danmark efter billige priser forinden du handler, sådan at man er skudsikker på at få den billigste pris.
3Vi anbefaler generelt at undersøge om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være et kendetegn for at online firmaet overholder de danske love, foruden at e-handlen hyppigt revideres af sagkyndige som har indsigt i reglerne på området. Før folk bestiller billige kraftig varmeblæser på en butik bør de utvivlsomt granske e-butikkens vilkår.
4Trustpilot tilbyder forholdsvis udmærkede chancer for at besigtige forskellige andre køberes oplevelser og herved tilrådes det, at du evaluerer online shoppens bedømmelser inden du køber billige kraftig varmeblæser online. Facebook tilbyder dig ydermere sådan set udmærkede muligheder for at få et kig ind i online forhandlerens kundetilfredshed.
5Fragtperioden kan vise sig at være særligt essentiel om du mangler dine nye varer inden for få dage, og med det formål er det forholdsvis væsentligt at vi ser nærmere på leveringstiden ved kraftig varmeblæser. En lang række internet firmaer reklamerer med billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre, men som trods alt er regnet ud fra at du når at bestille forinden et angivent klokkeslæt.
6Indtil flere internet handler frembyder billig levering på kraftig varmeblæser, men i reglen gælder det kun hvis man handler for et konkret beløb. Ellers burde du udvælge den mest betalelige leveringsmetode, hvilket i mange tilfælde vil blive at få leveret dine varer til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver undertiden omvendt temmelig overkommelig. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid være selv at hente ordren.
7Adskillige internet selskaber tilbyder til alt held diverse forskellige billige leveringsmidler til kraftig varmeblæser. Førstevalget hos mange er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ekstremt let, og tit endda den billigste form for fragt.
8Den mest betalelige mulighed for levering er uden tvivl at hente ordren selv, som dog kræver at du opholder dig i nærheden af internet butikkens lager. Den mulighed for levering er selvfølgelig ultra væsentlig hvis du har brug for kraftig varmeblæser inden for få dage. Alternativt så yder nogle e-forhandlere fragt uden omkostninger, men undertiden stiller det krav om at du aftager for en konkret pris.
9Før nogen bestiller billige kraftig varmeblæser i en butik på nettet kunne man helt sikkert overveje webbutikkens handelsvilkår, men det er mange gange et tidskrævende arbejde. Tillige anbefales det at køber er hensynstagende til de mest basale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige kraftig varmeblæser online, eksempelvis den returret internet shoppen tilbyder.