Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super afgørende at vide, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige kraftig sækkevogn fra byggekæde til byggekæde. Nogle giver de bedste priser, hvorimod andre har kompetent sparring. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Derfor skal man undersøge firmaets regler.
For nogle er byggeri lig med diverse spørgsmål. Dermed kan du købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af kraftig sækkevogn.
Flere byggecentre præsterer et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover blot kraftig sækkevogn.
Ifald du har brug for produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Det er først og fremmest muligt ved de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte firmaer, hvilket bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra alverdens specialbutikker, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af kraftig sækkevogn online.
De kendte byggemarkeder finder du i hele landet, og som følge af det har de fleste adgang til at handle online og transportere produkterne personligt. Derved har man chancen for at blive fri for fragten, samt endda skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
De fleste nichefokuserede netbutikker er specialister i deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Derigennem kan du opleve en høj grad af gavnlig rådgivning fra mennesker der er eksperter i lige præcis kraftig sækkevogn.
Diverse nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til når du bestiller kraftig sækkevogn online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omkring 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

kraftig sækkevogn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

kraftig sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

kraftig sækkevogn jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af over 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

kraftig sækkevogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For opgaver udenfor har vejret stor betydning. På grund af dette kan du tit lægge mærke til vejrudsigten i dagene op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er midt i det komplicerede byggeprojekt.
2Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm som skåner dig imod potentielle uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
3Planlægning viser sig som kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at have en velovervejet dagsorden, der dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, og derudover en rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver din køreplan.
4Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det bliver givet når byggeprojektet er miljøvenligt. Støtten kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
5Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave en budgetoversigt for dit projekt, så man har styr på omkostningerne. Det bør være behjælpeligt at nedskrive samtlige udgifter, og bagefter kortlægge online tilbud på hver eneste af dem.
6Du skal aldrig nogensinde gå ned på grej. Tit vil det vise sig smart at du har udstyret klar før du indleder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
7Det bliver meningsgivende at have de fornødne byggematerialer til disposition forud for at du iværksætter dit byggeprojekt. Du har fordel af at forfatte en punktforms huskeliste med alt der er nødvendige, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
8Du finder alverdens vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube supporterer dig med overvældende meget almennyttig information, særligt når man benytter den engelske version.
9Husk at reflektere over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde købe assistance fra en professionel til delelementer af byggeriet. Såfremt du ønsker hjælp fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at søge prisoverslag fra diverse håndværkere.
10Der kommer uden tvivl uforudsete bump på vejen når det kommer til omfattende opgaver, og følgelig kan det vise sig værdifuldt at man afsætter god tid i tidsplanen, så man føler sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
11Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til projektet, især når der er tale om store ombygninger. Store ombygninger stiller krav om mere end en person. Dertil må det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
12Før du går i gang med arbejdet kan det vise sig ubeskriveligt fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der være fastsatte regler for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er usædvanligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Flere online selskaber tildeler i øjeblikket et bredt udvalg af billige former for fragt til kraftig sækkevogn. En sikker vinder er nu om stunder pakkeshops, fordi du så nemt kan hente din pakke når du har tid. Den er jo vældig smart, og i mange tilfælde ydermere den mest betalelige mulighed for fragt.

Du bør ligeledes prøve at få produkterne bragt til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Leveringstypen er sædvanligvis en lille smule mindre billig, men endda i høj grad hensigtsmæssig for kraftig sækkevogn online. Den billigste type af levering er unægtelig selv at hente ordren, men den mulighed kræver at du befinder dig nærved e-forretningens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på kraftig sækkevogn kan være vældig bestemmende når du mangler din ordre omgående, og med det formål er det jo på sin plads at du kigger nærmere på leveringstidspunktet for kraftig sækkevogn. En lang række internet handler – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter online, hvilket dog er afhængig af at ordren aflægges tidligere end et aftalt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren ekspederet forinden medarbejderne har fri.

En hel del internet shops tilbyder fragt uden gebyr på kraftig sækkevogn online, men tit kun såfremt der handles for en konkret pris. Derudover må man overveje den mest billige slags levering, hvilket typisk vil være at få leveret din bestilling til et afhentningssted.

De fleste netbutikker foreslår click-and-collect hvor man køber billig kraftig sækkevogn derhjemme og afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan og 10-4. De tildeler for eksempel klik-og-hent på kraftig sækkevogn i disse byer:

Frederikssund, Jyllinge, Horsens, Hedehusene, Rødovre, Ringsted, Frederiksværk, Brøndby, Rudersdal, Gladsaxe, Virum, Skanderborg, Køge, Allerød, Nakskov, Brønderslev, Vanløse, Hvidovre, Ikast, Odense, Greve, Sønderborg, Vallensbæk, Nørresundby, Værløse, Haderslev, Vejle, Søborg, Fredericia, Charlottenlund, Holbæk, Viborg, Hillerød, Ballerup, Nykøbing Falster, Hedensted, Aarhus, Aalborg, Frederikshavn, Åbyhøj, Tårnby, Middelfart, Ølstykke, Korsør, Vordingborg, Rønne, Kolding, Nærum, Gentofte, København, Grenaa, Aabenraa, Nyborg, Kokkedal, Solrød Strand, Holstebro, Frederiksberg, Højbjerg, Lystrup, Glostrup, Helsingør, Kalundborg, Slagelse, Varde, Valby, Lillerød, Svendborg, Brønshøj, Stenløse, Thisted, Ishøj, Næstved, Silkeborg, Albertslund, Struer, Esbjerg, Risskov, Dragør, Tilst, Hobro, Farum, Taastrup, Haslev, Roskilde, Hjørring, Herlev, Odder, Hørsholm, Randers, Herning, Lyngby, Birkerød, Skive, og Brabrand, .

Klik-og-hent for kraftig sækkevogn er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når man kigger i tallene er det markant, at folk ofte kigger efter blandt andet kraftig sækkevogn tilbud og køb kraftig sækkevogn. Vi ser desuden som regel netshoppere lede efter bl.a. kraftig sækkevogn priser, kraftig sækkevogn online og billig kraftig sækkevogn, plus de store byggekæder som Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Gode tilbud på kraftig sækkevogn

Det er i dag yderst smertefrit for alle og enhver at sammenligne priser på billige kraftig sækkevogn online på diverse forhandlere på nettet, og herved har flere internet varehuse ikke kunne lade være med at nedsætte prisniveauet på kraftig sækkevogn eftertrykkeligt, og derudover love billig fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig nyttigt at efterse forskellige internet foretagender efter udsalg og tilbud på kraftig sækkevogn online inden du placerer ordren, sådan at du er sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Man skal blot være årvågen med, at ifald en internet webshop frembyder billige kraftig sækkevogn online til en tilbudspris som kan ses som kolossalt attraktiv, kan det tit være et karakteristika der viser en bedragerisk e-handler. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfattet af et regulativ, som passer på dig som køber overfor svindlende webshops.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du hellere vil afbetale regningen på kraftig sækkevogn over en periode. Det foreslåes normalt i nicheforhandlere, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Davidsen.

Når der ses på data er det tydeligt, at internetbrugere typisk efterspørger eksempelvis køb kraftig sækkevogn og kraftig sækkevogn tilbud. Foruden dette ser man tit netshoppere efterspørge blandt andet billig kraftig sækkevogn, kraftig sækkevogn online og kraftig sækkevogn priser.

Analyser tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot fører til nogle tiltalende chancer for at inspicere en længere række forhenværende forbrugeres tanker og derved kan det være til hjælp, at du gennemgår e-shoppens ratings forinden du bestiller billige kraftig sækkevogn online.

Facebook frembringer desuden ganske fortræffelige metoder til at få kendskab til e-butikkens troværdighed. Herinde møder vi faktisk online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at levere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige burde bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige kraftig sækkevogn online hos en netshop kunne de reelt studere netshoppens handelsvilkår, men det er oftest ikke specielt ophidsende, især med de velkendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

En anden løsning kan være at se nærmere på om e-firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været et sympol på at online webshoppen efterfølger gældende dansk lovgivning, og at virksomheden regelmæssigt overværes af specialister der er inde i de gældende regler.

Desuden tilbydes du lejlighed til støtte, hvis du oplever problemstillinger med din bestilling af kraftig sækkevogn. For øvrigt er det klogt at køber er vaks omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der gælder for bestillingen af kraftig sækkevogn online, eksempelvis den returrettighed internet webshoppen bruger.

På grund af dette er det også vigtigt, at man når som helst bevarer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne påvise bestillingen af kraftig sækkevogn, ligegyldig om man shopper ved 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Jan Mortensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Helle Rasmussen gav 4 stjerner

Har handlet der før

Hans gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Mette N gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Generelt tilråder vi at tjekke hvorvidt e-forretningen er e-mærket, som længe har været et bevis på at e-forretningen efterlever de danske retningslinjer, tillige med at hjemmesiden jævnligt gennemses af eksperter der er indført i retningslinjerne. Forud for at folk shopper billige kraftig sækkevogn på en webbutik burde man i og for sig tage stilling til netbutikkens forretningsvilkår.
2Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en bestemmelse, der skærmer os overfor svindlende online outlets. Som en anden løsning kan du anvende en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du higer efter at afdrage omkostningerne i flere bidder.
3Det er efterhånden ret så enkelt for alle og enhver at finde de bedste tilbud online på billige kraftig sækkevogn på tværs af internet foretagender, og på grund af dette tilbyder en lang række e-butikker gebyrfri levering. Dog kan det til hver en tid være lønnende at efterse indtil flere online firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris.
4Forud for at nogen handler billige kraftig sækkevogn på en internet shop kunne de på en vis måde gennemlæse webshoppens handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. Dertil er det fornuftigt at køberen er vaks omkring de vigtigste retningslinjer der indvirker på købet af billige kraftig sækkevogn online, fx den ombytningspolitik internet firmaet tilbyder.
5Fragttiden kan i nogle tilfælde være temmelig afgørende hvis man står og skal bruge varen inden for få dage, så derfor er det øjensynligt aktuelt at man checker leveringstidspunktet ved kraftig sækkevogn. Adskillige internet varehuse byder på billig 1 dags levering på en række af deres varer, men som imidlertid stiller krav om at bestillingen laves tidligere end et fast klokkeslæt.
6Den billigste fragtform vil utvivlsomt være at hente pakken selv, som dog nødvendiggør at du befinder dig nær e-forretningens lager. Den leveringstype er naturligvis virkelig relevant hvis man mangler kraftig sækkevogn straks. Alternativt så yder en række webbutikker fragt uden beregning, men i reglen gælder det kun hvis der indkøbes for et fastslået beløb.
7En lang række webbutikker i Danmark yder i vore dage alverdens billige leveringstyper til kraftig sækkevogn. En af de mest benyttede er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig rigtig hensigtsmæssig, samt tit endvidere den billigste leveringsversion.
8Trustpilot genererer relativt fornemme løsninger til at efterforske en stor portion eksisterende køberes kritik og af den grund støtter vi, at du gennemgår online virksomhedens omtaler forud for at du bestiller billige kraftig sækkevogn online. Facebook frembyder for øvrigt i højeste grad uafhængige genveje til at få indsigt i online webshoppens popularitet.
9Indtil flere online forretninger præsterer portofri fragt på kraftig sækkevogn, men i mange tilfælde påkræves det at du handler for et konkret beløb. Alternativt må du gribe den mest letkøbte fragtform, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop. Leveringstypen er beklageligvis ligeledes virkelig simpel. Den mest letkøbte leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.