Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch løvsuger ALS 25 - 2500 W
885 kr.
Mere info
Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i priserne på billige kraftig løvsuger fra byggemarked til byggemarked. Nogle vil have gode tilbud, imens nogle fokuserer på kompetent sparring. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
For en del er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, som kan tilbyde gode råd til valg af kraftig løvsuger.
Hvis du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis super vigtigt at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort produktudvalg, imens andre fokuserer på en specifik type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare kraftig løvsuger.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige leverandører, hvorfor du så kan vælge fra et bredt udvalg af kraftig løvsuger online.
De gængse byggekæder findes i hele landet, og takket være dette har mange valget om at købe online og hente materialerne på egen hånd. På grund af det kan man undgå fragtomkostningen, samt tilmed få fat i varerne med det samme.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig som køber online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Således vil du få ekstremt gavnlig hjælp fra nogle med ekspertviden i netop kraftig løvsuger.
Flertallet af nichebutikker på nettet er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber kraftig løvsuger online hos dem.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de varer som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billig pris.
De største byggekæder i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

kraftig løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

kraftig løvsuger bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

kraftig løvsuger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kraftig løvsuger silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag flere end 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af over 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig såfremt det er større projekter. Krævende byggerier stiller krav om flere personer. Derudover må det være mere effektivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
2Typisk vil det være essentielt at lave et regnskab for istandsættelsen, så man har styr på penge-delen af det. Det må være forstandigt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør notere ens købspris for dem én efter én.
3Der er alverdens instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder dig store mængder almennyttig viden, specielt såfremt du benytter engelske søgeord.
4Du bør for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sikkerhedssko der hjælper dig imod potentielle risici. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke fremskaffer professionel hjælp.
5Planlægning vedbliver at være vejen til at lykkes med projektet. Du bør overveje at liste en strømlinet køreplan, der viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din plan.
6Inden du indleder byggeriet kan det være meget afgørende med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Glem ikke at du kan få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det får man såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud kræver altså at projektet influerer positivt på naturen.
8Der viser sig typisk ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med avancerede opgaver, og altså vurderes det meningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i handlingsplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at man får det færdiggjort.
9Du må på ingen måde fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig erstatteligt at have det klar til brug før du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage de her omkostninger i din økonomi.
10Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Således bør du regelmæssigt tjekke vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned når du lige vil påbegynde det svære byggeprojekt.
11Det kan vurderes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde investere i hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du tager imod eksperthjælp er det lukrativt at få priser fra forskellige leverandører.
12Det kan vise sig væsentligt at du har de fornødne materialer disponible på forhånd inden du indleder byggeriet. Du har fordel af at sammenfatte en hurtig note som samler hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter granske oversigten, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som altså er rigtig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Masser af online forhandlere foreslår nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til kraftig løvsuger. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Muligheden er nemlig usædvanlig fleksibel, og typisk ligeledes den billigste løsning til levering.

Du kan tillige beslutte dig for at få varerne leveret til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver undertiden en sjat mere bekostelig, men desuden yderst let gængelig ift. kraftig løvsuger online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter varerne, som desværre forudsætter at du opholder dig lige ved e-forretningens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på kraftig løvsuger kan i nogle tilfælde være rigtig essentiel når du behøver dine nye varer inden for få dage, og af den grund er det i sandhed fornuftigt at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved kraftig løvsuger. En del online forretninger – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, men glem ikke at det er påkrævet at bestillingen anbringes før et bestemt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ekspederet inden de lageransatte får fri.

En række e-firmaer præsterer fragt uden gebyr på kraftig løvsuger online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man køber for et bestemt beløb. I øvrigt kan man udvælge den billigste mulighed for levering, der gerne vil blive at få bragt produkterne til et udleveringssted.

Mange kæder yder click-and-collect hvor man køber billig kraftig løvsuger på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Silvan. De yder blandt andet click-and-collect på kraftig løvsuger i følgende områder:

Vallensbæk, Brønshøj, Nyborg, Nakskov, Ishøj, Ikast, Stenløse, Rudersdal, Værløse, Allerød, Frederiksberg, Søborg, Albertslund, Lystrup, Tilst, Hedensted, Birkerød, Randers, Gentofte, Aarhus, Herning, Kalundborg, Rønne, Farum, Viborg, Gladsaxe, Solrød Strand, Lillerød, Ringsted, Holbæk, Hvidovre, Horsens, Brøndby, Nærum, Odder, Kolding, Frederiksværk, Helsingør, Vejle, Tårnby, Nykøbing Falster, Vordingborg, Varde, Fredericia, Brønderslev, Åbyhøj, Aalborg, Nørresundby, Grenaa, Svendborg, Virum, Næstved, Ølstykke, Brabrand, Silkeborg, Hjørring, Skive, Charlottenlund, Roskilde, Hobro, Holstebro, Rødovre, Aabenraa, Lyngby, København, Esbjerg, Køge, Frederikshavn, Haderslev, Hedehusene, Greve, Højbjerg, Vanløse, Korsør, Jyllinge, Hørsholm, Haslev, Taastrup, Kokkedal, Dragør, Herlev, Valby, Struer, Risskov, Glostrup, Hillerød, Middelfart, Thisted, Frederikssund, Odense, Slagelse, Skanderborg, Sønderborg, og Ballerup, .

Click-and-collect ift. kraftig løvsuger er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland).

Når man ser på søgedata står det markant, at online shoppere mange gange søger efter eksempelvis køb kraftig løvsuger og kraftig løvsuger priser. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere søge fx kraftig løvsuger tilbud, billig kraftig løvsuger samt kraftig løvsuger online, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Rabat på kraftig løvsuger

Det er jo efterhånden super simpelt for alle og enhver at kigge efter tilbud på billige kraftig løvsuger online i blandt diverse netbutikker, og følgelig har mange forhandlere på nettet været presset til at at tvinge prisniveauet på kraftig løvsuger voldsomt, og ovenikøbet byde på gratis fragt.

Det kan dog til hver en tid være lønnende at granske nogle e-shops efter tilbud og udsalg på kraftig løvsuger online forinden du færdiggør din shopping, så man er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark og Bygma.

Du bør bare være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet handler markedsfører billige kraftig løvsuger online på tilbud til en pris der kan virke utopisk billig, så bør det ofte være et kendetegn på en snydagtig online virksomhed. Kortbetalinger er på den anden side en del af et regulativ, som forsvarer køber imod uægte internet shops.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du vil godtgøre omkostningerne til kraftig løvsuger over tid. Det foreslåes normalt i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som fx Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk som regel søger efter blandt andet kraftig løvsuger online og billig kraftig løvsuger. Vi ser derudover typisk mennesker søge bl.a. kraftig løvsuger priser, kraftig løvsuger tilbud og køb kraftig løvsuger.

Tjek folks vurderinger

Trustpilot yder relativt udmærkede chancer for at sondere en stor portion tidligere brugeres domme og derved er det smart, at du gennemsøger online shoppens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige kraftig løvsuger online.

Facebook leverer ydermere stort set ønskværdige genveje til at få indtryk af e-butikkens pålidelighed. Foruden det er der nogle online shops i Danmark hvor det er muligt at sammensætte en omtale af ordreforløbet, hvilket også burde drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige kraftig løvsuger online på en internet butik behøver man i princippet gennemlæse dens regler, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave, især med de gængse byggemarkeder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Alternativet er at finde ud af om online shoppen er e-mærket medlem, grundet at det burde være en sikkerhed for at e-handlen anerkender dansk lovgivning, samt at hjemmesiden lejlighedsvis tilses af eksperter som mestrer lovene på området.

Det giver dig mulighed for bistand, såfremt du møder dilemmaer med dit køb af kraftig løvsuger. I øvrigt foreslår vi at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle betingelser der gælder for bestillingen af kraftig løvsuger online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed forretningen lover.

Her er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid sikrer ens ordremail, så man senere vil kunne eftervise sin bestilling af kraftig løvsuger, uagtet om man har handlet fra Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma eller Jem og Fix.

Anne gav 5 stjerner

Det var godt !

Lars A gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Michael H gav 5 stjerner

I gør det super godt

Karen Christensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af et lovbud, der garanterer folk imod uoprigtige webshops. Som en alternativ mulighed bør du bruge en løsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale pengene over en længere periode.
2Det er i dag ret uproblematisk for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige kraftig løvsuger hos flere internet handler, og for det garanterer langt de fleste e-butikker gebyrfri levering. Derfor kan det ikke desto mindre være smart at eftergå nogle forskellige outlets på nettet efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at opnå den billigste pris.
3Leveringshastigheden er selvfølgelig ualmindeligt betydningsfuld ifald man behøver produkterne øjeblikkeligt, så med det formål er det helt passende at du ser nærmere på leveringstidspunktet på kraftig løvsuger. Masser af internet outlets byder på billig dag-til-dag fragt på mange produkter, men vær obs på at det er afhængig af at bestillingen køres igennem inden et fastslået klokkeslæt.
4Generelt anbefaler vi at tjekke om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det kan være en sikkerhed for at internet virksomheden opfylder de gældende danske regler, tillige med at internet selskabet lejlighedsvis overvåges af eksperter som er indført i vilkårene på området. Forinden folk bestiller billige kraftig løvsuger hos en netshop bør de når alt kommer til alt have øje for e-shoppens forretningsbetingelser.
5Den mest betalelige metode til levering vil altid være at du selv henter varerne, men den mulighed kræver at du befinder dig nærved internet butikkens tilholdssted. Den leveringsløsning er jo rigtig aktuel om du behøver kraftig løvsuger om få sekunder. Alternativt så præsterer indtil flere internet butikker levering uden gebyr, men ofte er det forbeholdt når der handles for et bestemt beløb.
6Trustpilot byder på en del belejlige muligheder for at iagttage en række tidligere kunders erfaringer og på grund af dette går vi ind for, at du efterforsker online virksomhedens omtaler forud for at du køber billige kraftig løvsuger online. Facebook indebærer på samme måde faktisk passelige muligheder for at få indsigt i internet webshoppens troværdighed.
7Før nogen bestiller billige kraftig løvsuger på en webbutik burde de reelt betragte virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke særlig interessant. Tilsvarende er det klogt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest relevante forhold gældende for handlen med billige kraftig løvsuger online, eksempelvis den returneringsret forretningen bruger.
8Enkelte forhandlere på nettet byder på fragt uden omkostninger på kraftig løvsuger, men oftest er det forbeholdt når man handler for en fastsat pris. I øvrigt kunne du snuppe den billigste metode til levering, der tit vil være at få leveret pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver jævnligt ligeledes usædvanlig problemfri. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog altid være selv at hente ordren.
9En lang række butikker på nettet tilbyder nu til dags en række forskellige billige fragttyper til kraftig løvsuger. En af dem der er mest anvendt er nu om dage pakkeshoppen, hvor du selv henter din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Løsningen er nemlig særligt fremkommelig, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige mulighed for fragt.