Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du vælge et andet.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed bør du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af kraftig loddekolbe.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx returnering. Man bør derfor læse webshoppens regler.
Du vil finde ulighed i priserne på billige kraftig loddekolbe alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på billige priser, og andre giver kompetent sparring. Du bør gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder tilbyder et stort produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden blot kraftig loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra alle mulige leverandører, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af kraftig loddekolbe online.
De kendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og dermed har de fleste chancen for at handle online og transportere materialerne personligt. Derved har man chancen for at undgå leveringsomkostningen, samt ovenikøbet hente produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som oftest er danske, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille kraftig loddekolbe online på deres side.
Alverdens online nichebutikker har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse produkter. Således vil du få en høj grad af kompetent vejledning fra nogle som er specialister i netop kraftig loddekolbe.
Forskellige nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en billigere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

kraftig loddekolbe silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 personer i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kraftig loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

kraftig loddekolbe bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

kraftig loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1For projekter udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Således kan du tit holde øje med femdøgnsprognosen i forbindelse med dit byggeprojekt, så du undgår at det med et brag starter med at regne når du lige er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
2Det er essentielt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så du har styr på penge-delen af det. Det må være fordelagtigt at notere alle omkostninger, og efterfølgende søge sig frem til ens købspris for dem én og én.
3Du bør nødig negligere din sikkerhed, så glem ej beskyttelse inklusiv sikkerhedssko som sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke får hjælp fra en fagperson.
4Du skal ikke undvære udstyr. Tit kan det vise sig erstatteligt at have grejet til disposition akkurat som du går løs med byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
5Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du bør investere i hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Hvis du vil benytte hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at få tilbud fra flere håndværkere.
6Muligvis kan det blive afgørende at have de påkrævede materialer klar i god tid før du går i gang med byggeriet. Du vil med fordel kunne sammensætte en hurtig liste hvoraf der fremgår alle de ting du har brug for, og som det næste tjekke hver eneste ting, således at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
7I visse tilfælde kan man søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes ifald ombygningen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at ombygningen har betydning for klimaet.
8Det anbefales at få en hjælpende hånd til projektet, især når det er omfangsrige byggeprojekter. Flere ombygninger behøver flere folk. Desuden vil det vise sig bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
9Planlægning vedbliver at være metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at sammensætte en gennemarbejdet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder din dagsorden.
10Der ligger et bredt udvalg af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube faciliterer enormt meget udbytterig viden, i særlig grad hvis du kigger på engelsk.
11Inden du optager byggeriet kan det vise sig usandsynligt værdifuldt at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
12Der kommer stort set altid uforudsete problematikker når det gælder omfattende projekter, og herved kan det være betydningsfuldt at der er afsat en del plads i tidsplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
De bedst vurderede byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er ret så overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt betryggende. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er ultra betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er yderst beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Størstedelen af online varehuse giver i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmidler til kraftig loddekolbe. En af de mest anvendte er i øjeblikket afhentningssteder, hvor du selv afhenter pakken lige når det passer dig. Løsningen er jo ret fremkommelig, samt mange gange ydermere den mindst kostelige type af levering.

Du kan derudover tænke over at få pakken bragt til din bopæl eller til dit arbejde. Muligheden er ofte lidt mindre billig, men derudover vældig bekvem ved køb af kraftig loddekolbe online. Den mest billige form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men dette forudsætter at du bor i nærheden af internet shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på kraftig loddekolbe er selvfølgelig ultra central hvis vi mangler varen straks, og af den grund er det helt væsentligt at man undersøger den anslåede leveringsdato ved kraftig loddekolbe. En stor portion internet handler – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig 1 dags levering på utallige varenumre online, men vær påpasselig da det er afhængig af at ordren aflægges forinden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne på posthuset forinden personalet har fri.

En række e-firmaer byder på fri fragt på kraftig loddekolbe online, men i de fleste tilfælde kun når der købes for et bestemt beløb. Derudover kan man udvælge den mest prisbevidste form for fragt, som gerne er at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

Mange webshops tildeler afhentning hvor du køber billig kraftig loddekolbe derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg. Byggekæderne giver fx click-and-collect på kraftig loddekolbe i følgende byer:

Roskilde, Rødovre, Sønderborg, Kokkedal, Thisted, Aalborg, Struer, Korsør, Hillerød, Nakskov, Horsens, Lyngby, Nørresundby, Ballerup, Hedehusene, Virum, Kalundborg, Hvidovre, Aarhus, Allerød, Odense, Hørsholm, Hedensted, Randers, Nykøbing Falster, Haderslev, Esbjerg, Vanløse, Vejle, Aabenraa, Ikast, Vallensbæk, Solrød Strand, Viborg, Frederiksværk, Nyborg, Svendborg, Varde, Taastrup, Helsingør, Glostrup, Hobro, Brønderslev, Farum, Ølstykke, Rønne, Skive, Odder, Slagelse, Brøndby, Albertslund, Højbjerg, Grenaa, Ringsted, Kolding, Lystrup, Skanderborg, København, Greve, Brønshøj, Nærum, Køge, Tårnby, Gentofte, Risskov, Valby, Frederikshavn, Middelfart, Værløse, Vordingborg, Lillerød, Næstved, Rudersdal, Tilst, Holbæk, Silkeborg, Fredericia, Dragør, Ishøj, Stenløse, Frederikssund, Frederiksberg, Åbyhøj, Haslev, Birkerød, Søborg, Herlev, Holstebro, Charlottenlund, Herning, Gladsaxe, Hjørring, Brabrand, og Jyllinge, .

Afhentning af kraftig loddekolbe er muligt i alle dele af landet: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ved kig i tendenserne bliver det markant, at netshoppere mange gange efterspørger bl.a. køb kraftig loddekolbe og kraftig loddekolbe priser. Vi ser desuden typisk online shoppere kigge efter for eksempel kraftig loddekolbe tilbud, billig kraftig loddekolbe og kraftig loddekolbe online, plus de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma og Stark.

Tilbud på kraftig loddekolbe

Det er efterhånden yderst ukompliceret for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige kraftig loddekolbe online på flere internet foretagender, og på grund af dette har flere webbutikker ikke kunne lade være med at mindske priserne på kraftig loddekolbe helt i bund, og ovenikøbet præstere fragtfri levering.

Derfor kan det til hver en tid blive rentabelt at analysere enkelte internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på kraftig loddekolbe online før du gennemfører dit køb, således at man er velinformeret til at få den prisbilligste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man bør bare være opmærksom på, at i tilfælde af at en forhandler på nettet reklamerer billige kraftig loddekolbe online for en salgspris der kan virke ufattelig attraktiv, kan det tit være et symbol på en uoprigtig internet webshop. Kortkøb er heldigvis dækket ind under en orden, som forsvarer køber imod snydagtige forretninger på nettet.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du bruge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at godtgøre omkostningerne til kraftig loddekolbe over tid. Dette fås ofte i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at netshoppere som regel efterspørger bl.a. kraftig loddekolbe priser og billig kraftig loddekolbe. Derudover oplever man mange gange online shoppere kigge efter fx kraftig loddekolbe tilbud, kraftig loddekolbe online samt køb kraftig loddekolbe.

Analyser tidligere kunders evalueringer

Trustpilot frembringer fuldstændig fremragende løsninger til at efterforske en række forhenværende forbrugeres iagttagelser og på grund af dette er det en hjælp, at du eksaminerer e-handlens omtaler inden du bestiller billige kraftig loddekolbe online.

Facebook medfører på samme måde faktisk værdifulde chancer for at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed. I øvrigt ses en del e-butikker som tilbyder kunderne at udfærdige en evaluering af købsoplevelsen, hvilket desuden bør drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden folk shopper billige kraftig loddekolbe online i en webbutik kan de helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale, dog er det naturligvis et omfattende arbejde, specielt på de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Et andet alternativ kunne måske være at finde ud af om internet selskabet er e-mærket, hvilket generelt er et sympol på at internet selskabet tilslutter sig de danske love, udover at e-forretningen rutinemæssigt gennemses af fagfolk der er indført i de gældende regulativer.

Dette er desuden din anledning til bistand, såfremt du oplever besvær med dit køb af kraftig loddekolbe. Dertil er det godt at køberen er obs på de mest centrale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af kraftig loddekolbe online, fx hvilken returneringsret online webshoppen har.

Her er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk beholder sin købsbekræftelse, således man altid vil kunne vidne om bestillingen af kraftig loddekolbe, uagtet om man handler fra XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan eller Davidsen.

Per gav 5 stjerner

Rigtig god service

Hanne Møller gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jesper gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Erik Poulsen gav 5 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste form for fragt vil til enhver tid være at du selv henter ordren, som desværre betinges af at du befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens hjemsted. Den metode til levering er virkelig essentiel såfremt vi har behov for kraftig loddekolbe nu og her. Alternativt så præsterer flere e-butikker levering uden gebyr, men i reglen kun hvis man aftager for en konkret pris.
2Det er jo ret fremkommeligt for alle at kigge efter tilbud online på billige kraftig loddekolbe fra diverse e-firmaer, og for det garanterer adskillige internet handler i Danmark portofri levering. Derfor kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at prøve flere online forretninger efter rabat og tilbud før du køber, således at du er tryg ved at få den skarpeste pris.
3Trustpilot yder absolut hæderlige genveje til at gennemsøge ganske mange øvrige kunders anmeldelser og på grund af dette tilrådes det, at du gennemgår internet shoppens omtaler forud for at du shopper billige kraftig loddekolbe online. Facebook genererer også en lang række gavnlige chancer for at få indblik i internet forhandlerens kundefokus.
4Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en bestemmelse, der sikrer køber imod snydagtige forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale beløbet over en længere periode.
5En masse online butikker giver heldigvis en hel del forskellige billige fragttyper til kraftig loddekolbe. Et hit er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er altså super fremkommelig, samt desuden ligeledes den billigste leveringsmulighed.
6En hel del internet virksomheder tilbyder levering uden beregning på kraftig loddekolbe, men tit påkræves det at du indkøber for en bestemt pris. Desuden burde man udvælge den prisbilligste fragtform, hvilket typisk vil være at få leveret produkterne til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig oftest også usædvanlig smart. Den mest billige form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig yderst vital hvis man skal bruge dine nye varer straks, og i det øjemed er det særdeles klogt at man tjekker det anslåede leveringstidspunkt for kraftig loddekolbe. Masser af internet firmaer byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men som imidlertid er betinget af at handlen laves forud for et fastsat tidspunkt.
8Generelt foreslår vi at kontrollere om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, fordi det bør være en antydning af at internet butikken føjer dansk lovgivning, foruden at netbutikken en gang i mellem overvåges af fagmænd som kender de gældende bestemmelser. Forinden folk køber billige kraftig loddekolbe i en e-forretning behøver de i virkeligheden gennemlæse shoppens handelsbetingelser.
9Inden nogen bestiller billige kraftig loddekolbe på en online forretning kunne man altid få overblik over deres forretningsbetingelser, men det er normalt ikke særlig morsomt. Herudover slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de væsentligste forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige kraftig loddekolbe online, som fx den byttepolitik shoppen benytter.