Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 965-OH/M SD XC
16.249 kr.
Mere info
Nilfisk Instristøvsuger VHS120 HC COMPLETE
21.284 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-industrisuger ATTIX 751-61 LIQUID VAC
14.999 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvsuger S3B inkl. tilbehørskit all round Ø50
19.999 kr.
Mere info
Nilfisk våd-/tør-indstustri støvsuger ATTIX 125-01
15.249 kr.
Mere info
Nilfisk Industristøvusger VHO200 inkl. tilbehørskit all round Ø50 og slangeadapter
24.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic Mobile
6.899 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.499 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2l Ic
6.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Aero 26-2l Pc
2.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2m Ic
6.799 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Buddy Ii 18l
750 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Ic
7.999 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 44-2h Ic
8.499 kr.
Mere info
Nilfisk-alto Støvsuger Attix 751-61
16.997 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2h Pc
6.999 kr.
Mere info
Nilfisk Buddy Ii 18l T
900 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et stort produktsortiment, og øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare kraftig industristøvsuger.
Det er naturligvis utrolig afgørende at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du bør kende de regler der gælder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor skal man læse webshoppens handelsbetingelser.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved en online byggeshop, som kan give information omkring kraftig industristøvsuger.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige kraftig industristøvsuger fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på de bedste tilbud, og øvrige har fokus på kompetent sparring. Du skal beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte virksomheder, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder forhandler produkter fra flere nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort udvalg af kraftig industristøvsuger online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og herigennem har mange chancen for at købe online og køre produkterne på egen hånd. Dermed er det muligt at undgå leveringsgebyret, og endda få varerne nu og her.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online bør du få en bedre pris.
Diverse nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, som tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe kraftig industristøvsuger online på deres hjemmeside.
De fleste nicheforhandlere har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse varer. Ergo kan du opleve super erfaren vejledning fra personale der er eksperter i netop kraftig industristøvsuger.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

kraftig industristøvsuger jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

kraftig industristøvsuger bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kraftig industristøvsuger silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

kraftig industristøvsuger harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du bør fremskaffe eksperthjælp til områder af arbejdet. Hvis du skal have eksperthjælp er der penge at spare ved at søge tilbud fra flere firmaer.
2Forud for at du starter arbejdet kan det vise sig ultra centralt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde en række love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning som hjælp mod hændelige skader. Det er af stor betydning at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke får assistance fra en professionel.
4Man skal aldrig undvære værktøj. Tit vil det vise sig yderst relevant at du har grejet til disposition akkurat som du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge de her udgifter i økonomien.
5Du kan finde utallige hjælpeartikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube supporterer dig med enorme mængder brugbar viden, navnligt når man bruger engelske søgeord.
6Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag bør du hyppigt tage notits af meldingerne om vejret i den tid der er op til starten på projektet, så det ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er startet på dit store projekt.
7Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har samtlige materialer indkøbt på forhånd inden du kaster dig over din byggeproces. Du kan lave en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting som er nødvendige, og så granske hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
8Typisk vil det vise sig afgørende at have et budget for renoveringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er fornuftigt at gennemgå samtlige poster, hvorefter man kunne kortlægge omkostningen ved dem slavisk.
9Der præsenterer sig utvivlsomt uventede problematikker når det gælder krævende opgaver, og pga. dette kan det være væsentligt at der er afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at nå i mål til tiden.
10Det kan overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst i tilfælde af omfattende projekter. Flere byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
11Godt forarbejde vil altid være nøglen til et godt forløb med projektet. Du anbefales at lave en struktureret handlingsplan, der viser hvilke gøremål der løses hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder din køreplan.
12Glem ikke at du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives ifald renoveringen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
De bedst vurderede byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Størstedelen af e-handler tildeler nu til dags et stort udvalg af billige metoder til levering til kraftig industristøvsuger. En yndling er i vore dage pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente din pakke når det passer dig. Muligheden er jo i høj grad nem, og oftest derudover den prisbilligste mulighed for fragt.

Du kunne ligeledes prøve at vælge levering hjem til dig privat eller ud til dit arbejde. Leveringsformen er undertiden lidt mere omkostningsfuld, men lige så vel virkelig ukompliceret med kraftig industristøvsuger online. Den billigste leveringsmodel er uden tvivl at hente pakken selv, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær internet webshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på kraftig industristøvsuger kan være virkelig central såfremt vi har behov for ordren med det samme, så med det formål er det ret så fornuftigt at man tjekker tidshorisonten for levering for kraftig industristøvsuger. En lang række internet forretninger – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på masser af produkter online, men glem ikke at det er regnet ud fra at bestillingen indsendes forud for et bestemt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få pakken ordnet inden medarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte byggecentre yder levering uden beregning på kraftig industristøvsuger online, men ofte stiller det krav om at man shopper for en bestemt sum. Desuden burde du gribe den mest betalelige leveringsmåde, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Store byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man køber billig kraftig industristøvsuger online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan. De udlover eksempelvis klik-og-hent på kraftig industristøvsuger i følgende byer:

Nærum, Åbyhøj, Haslev, Hedehusene, Ringsted, Esbjerg, Brøndby, Odder, Værløse, Hjørring, Allerød, Ølstykke, Svendborg, Middelfart, Lystrup, Frederiksberg, Herlev, Hobro, Brønderslev, Lyngby, Frederikshavn, Brabrand, Dragør, Silkeborg, Tilst, Slagelse, Nakskov, Hedensted, Brønshøj, Sønderborg, Vallensbæk, Randers, Aarhus, Frederiksværk, Holbæk, Korsør, Hillerød, Haderslev, Køge, Horsens, Gentofte, Kolding, Taastrup, Solrød Strand, Kalundborg, Nørresundby, Aalborg, København, Fredericia, Højbjerg, Rønne, Ballerup, Viborg, Birkerød, Odense, Helsingør, Charlottenlund, Skive, Virum, Kokkedal, Vejle, Søborg, Herning, Holstebro, Farum, Jyllinge, Thisted, Tårnby, Stenløse, Albertslund, Struer, Frederikssund, Risskov, Varde, Vanløse, Grenaa, Ikast, Rødovre, Lillerød, Aabenraa, Rudersdal, Glostrup, Hvidovre, Vordingborg, Valby, Roskilde, Skanderborg, Gladsaxe, Hørsholm, Greve, Ishøj, Nykøbing Falster, Næstved, og Nyborg, .

Click-and-collect for kraftig industristøvsuger er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når man ser på søgedata bliver det markant, at netshoppere typisk kigger efter blandt andet kraftig industristøvsuger online og kraftig industristøvsuger tilbud. Foruden dette oplever man typisk folk efterspørge bl.a. køb kraftig industristøvsuger, billig kraftig industristøvsuger og kraftig industristøvsuger priser, foruden de gængse byggecentre som Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Silvan.

Priser på kraftig industristøvsuger

Det er efterhånden super ukompliceret for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige kraftig industristøvsuger online i blandt flere forretninger på nettet, og derved har langt de fleste online forretninger set sig nødsaget til at presse prisniveauet på kraftig industristøvsuger enormt, og i øvrigt frembyde fragtfri levering.

Det kan trods alt blive smart at udforske visse internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på kraftig industristøvsuger online inden du bestiller, så du er sikker på at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Du skal dog være så påvagt, at såfremt en netbutik forhandler billige kraftig industristøvsuger online på tilbud til en pris som virker overordentlig letkøbt, så bør det ofte være et symbol på en snydagtig webshop. Kortbestillinger er heldigvis omfattet af en retningslinje, hvilket sikrer køber imod uoprigtige firmaer på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at betale betalingen af kraftig industristøvsuger ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt ved nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som fx 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Når vi ser på data fremstår det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet kraftig industristøvsuger online og billig kraftig industristøvsuger. Foruden dette ser vi typisk netshoppere søge efter for eksempel kraftig industristøvsuger priser, kraftig industristøvsuger tilbud og køb kraftig industristøvsuger.

Se nærmere på nuværende kunders meninger

Trustpilot medfører egentlig udmærkede genveje til at eftersøge ganske mange forhenværende forbrugeres iagttagelser og herved anbefales det, at du besigtiger online butikkens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige kraftig industristøvsuger online.

Facebook genererer lige så vel regulære passende chancer for at få indblik i online webshoppens kundetilfredshed. Her er der endda webbutikker som tilbyder kunderne at frembringe en omtale af deres købsoplevelse, hvilket desuden må drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige kraftig industristøvsuger online på en e-handler burde de uden tvivl sætte sig ind i dens vilkår, dog er det i mange tilfælde et tidskrævende arbejde, særligt med de velkendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma og XL-Byg.

Et alternativ kunne være at finde ud af om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, hvilket burde være et fingerpeg om at internet butikken forstår gældende dansk lovgivning, og at internet forretningen af og til føres tilsyn med af sagkyndige som har meget erfaring med lovene på området.

Desuden får du genvej til en håndsrækning, såfremt du oplever besvær ved din bestilling af kraftig industristøvsuger. Tillige stiller vi forslag om at man er vaks omkring de mest vedkommende betingelser der har indvirkning på bestillingen af kraftig industristøvsuger online, som for eksempel den byttepolitik online butikken har.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man permanent beholder sin faktura e-mail, så man i fremtiden kan vidne om sin bestilling af kraftig industristøvsuger, hvad end man handler ved Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen eller 10-4.

Anders P gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Inge Møller gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Else B gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Lene B gav 5 stjerner

Fin omgående levering

9 tips til køb på nettet
1Den billigste fragtmulighed vil til enhver tid være selv at hente pakken, men den løsning beroer på at du befinder dig nær netbutikkens hjemsted. Den leveringsmetode kan være ekstremt betydningsfuld om du skal bruge kraftig industristøvsuger inden for kort tid. Alternativt så tilbyder indtil flere e-shops i Danmark gratis levering, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der aftages for en konkret sum.
2Det er ekstremt bekvemt for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige kraftig industristøvsuger i blandt diverse internet webshops, og derved yder adskillige online outlets levering uden betaling. Det kan ikke desto mindre blive fordelagtigt at prøve en række outlets på nettet efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at indhente den laveste pris.
3De fleste butikker på nettet tildeler på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige former for fragt til kraftig industristøvsuger. En favorit iblandt mange er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Den er nemlig temmelig smertefri, og endda derudover den mest prisbevidste form for levering.
4Inden folk shopper billige kraftig industristøvsuger hos en online forretning bør man sådan set sætte sig ind i e-butikkens regler, men det er naturligvis en tidskrævende opgave. Udover dette er det prisværdigt at kunden er klar over de mest aktuelle vilkår der spiller ind i forbindelse med handlen med billige kraftig industristøvsuger online, eksempelvis den bytteret online virksomheden garanterer.
5En række webbutikker tilbyder fragtfri levering på kraftig industristøvsuger, men undertiden er det så præmissen at der handles for en konkret sum. Som alternativ kan man gribe den mest letkøbte leveringsmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted. Leveringsformen bliver godt nok til gengæld meget fremkommelig. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren.
6Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en ordning, som forsvarer køberen imod falske online virksomheder. Som et alternativ kan du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage pengene over tid.
7Leveringshastigheden er selvfølgelig ret vital når du behøver dine nye produkter fluks, og af den grund er det fuldkommen væsentligt at du besigtiger leveringstidspunktet ved kraftig industristøvsuger. En stor portion internet selskaber lover billig levering på næste hverdag på masser af varer, som alligevel betinges af at ordren gennemføres inden et bestemt klokkeslæt.
8Vi går generelt ind for at undersøge om internet webshoppen er godkendt af e-mærket, som er en sikkerhed for at online butikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, foruden at internet shoppen nu og da monitoreres af sagkyndige som har megen viden om vilkårene. Forinden nogen bestiller billige kraftig industristøvsuger på en internet forhandler behøver man sådan set gennemgå e-shoppens vilkår.
9Trustpilot frembyder ganske nyttige chancer for at vurdere diverse tidligere konsumenters vurderinger og på grund af dette foreslåes det, at du analyserer webbutikkens bedømmelser forinden du shopper billige kraftig industristøvsuger online. Facebook yder tillige altid ønskværdige metoder til at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed.